Partyflock
 

Tear up the Town

gepubliceerd door , op
Zondag zit je met je bord op schoot voor Studio Sport. Sommigen gaan Zondag naar de kerk. Weer anderen reserveren zondag als de oorspronkelijk bedoelde rustdag. Steeds vaker gaan partypeople Zondag op stap. Voor de liefhebbers en degenen die zich op zondagavond vervelen biedt "Tear up the Town" (TUTT) uitkomst. Met TUTT is de feestagenda een belangrijke party rijker geworden. De mooie Club Sinners in Amsterdam wordt op 3 april 2005 opgedeeld in "Uptown" en "Downtown". In deze twee zalen wordt qua muziekstijl verschillend geprogrammeerd. Zo zullen er in de tot "Uptown" gebombardeerde bovenzaal House Classics gedraaid worden. In de hoofdzaal "Downtown" kan de zondag stapper terecht voor de Trance.

De line up is zorgvuldig gekozen. "Uptown" wordt de muziek verzorgd door Jurgen en Chase. Deze "Pump up the Volume" residents DJ's zullen zorgen voor sfeervolle House Classics in hogere sferen. Namens Blackhole zullen "Downtown" Cor Fijneman en Ton TB de decks bemannen. Blackhole timmert op dit moment behoorlijk aan de weg en is zelfs zo populair dat er inmiddels een heuse Tour van van Blackhole Events bestaat. Deze events vinden zowel in binnen- als buitenland plaatsvinden. Met deze twee prominente Blackhole Jocks zal hun unieke sfeer voelbaar zijn. Yesse vult het Blackhole koppel aan en met zijn onvervalste eigen stijl zal hij het publiek op karaktervolle trance trakteren. Met name de fans van Yesse's specifieke sound komen deze zondag speciaal naar Club Sinners. MC Stanford is host en zal met zijn markante stemgeluid op eigen en bijzondere wijze de jocks aankondigen.

Evenementen op de zondag voorzien in een toenemende behoefte. De keuze van goed bezochte feesten op de voormalige rustdag wordt steeds ruimer. TUTT speelt hierop in en het bijzondere van dit initiatief is dat de organisatie niet voor een matinee kiest maar juist voor een aansluitend programma vanaf 23.00 uur zodat het feest de ideale afsluiter van het weekend wordt. Door met bekende en populaire DJ's in twee zalen te programmeren is het door de variatie voor een breed publiek toegankelijk dus liefhebbers die het weekend waardig en stijlvol af willen sluiten komen zondag 3 april naar Club Sinners in Amsterdam.

2 opmerkingen

Mooie locatie, goede line- up en eindelijk weer eens wat lekkers op de zondagaaf :-)!! Gaat zeker een lekker feest worden :bounce:!!
 
Zekerdewetenssss... :bounce:!!! Wordt een lekker feest dacht ik zo.. ik ben al aan het aftellen :P!!! Wordt lekker wreeeeeeeeeeeeeeeed!!!