Partyflock
 
Nieuws · december 2004
Zaterdag 15 januari is er een tropische editie van het meest stijlvolle feest in The Matrixx: Exxellent Brasil! Met Benny Rodrigues, Ricky Rivaro en resident DJ Sidney Samson en Jordy Lishiuos. De Nijmeegse megadance-club gaat deze avond volkomen tropisch, met Braziliaanse decoraties, een ‘Rio Carnaval Extravaganza’, een Zuid-Amerikaanse trapezeact en veel sexy Brazilaanse danseressen.
In 24 uur is onder leiding van promotiebureau Ape een plan gelanceerd dat bijdraagt aan het inzamelen van geld voor de door de vloedgolf getroffen gebieden in Azië. Riel, eigenaar en directeur van Ape zat woensdagmiddag met mede feestpromotor Cliff van FCA Music te praten over de mogelijkheden om tijdens de diverse dance avonden, die tijdens de oud- en nieuw plaatsvinden, te collecteren voor de overspoelde gebieden in Azië.
Area 052-2 en Loco steunen Giro 555
donderdag 30 december 2004
Iedereen heeft ongetwijfeld de afschuwelijke beelden gezien, nu al 100.000 doden, enorm veel gewonden, en totaal verwoeste landen! De hele wereld is in principe geraakt, uit elk land zijn er wel slachtoffers.
Tweede Kerstdag 2004 verwoeste een zeebeving in de Indische Oceaan het leven van vele mensen. Tienduizenden verloren het leven, honderdduizenden werden dakloos en heel veel mensen verloren familie en vrienden.
Sunday Madness
donderdag 30 december 2004
Ook in januari 2005 is “the Energy” open op de zondagen. Door het grote succes van de zondagen in december 2004 kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven. De programmering voor de maand januari is daarnaast ook nog eens uitgebreid. Er komen voortaan niet 4, niet 5 maar minimaal 6 deejays op de zondagen.
Underground For Ever is terug
donderdag 30 december 2004
Het leek stil te zijn rond de organisatie Underground For Ever, omdat er de laatste tijd geen feesten werden gegeven. Er kwamen dan ook verontrustende e-mailtjes bij de organisatie binnen of zij gestopt waren met het geven van feesten. Niets is echter minder waar; achter de schermen werd hard gewerkt.
Wicked City - Elevating the Core
woensdag 29 december 2004
Zo op de valreep van het nieuwe jaar maakt Defenz Dance Events de datum en de line-up bekend van een nieuwe editie van hun jongste concept; Wicked City! Zondag 27 maart 1e paasdag, zal er in discotheek Rumours aan het Ruiterskwartier weer een spectaculaire editie van dit concept plaatsvinden! Na het geweldige succes van de vorige keer, een combinatie van een sterke line-up voor een schappelijke prijs, aan ons de taak om dit weer te evenaren.
Strictly Hardcore On Tour
woensdag 29 december 2004
Hard Events gaat het komende jaar goed van start. Na 2 succesvolle edities van Hard-X-Plosion in de Kathedraal te Vlaardingen komen ze nu op 28 januari 2005 met de On Tour editie van Strictly Hardcore.
Als eerste wil de organisatie van Trespassing alle bezoekers bedanken voor de goede respons op de eerste editie van Trespassing. Harlingen heeft laten zien dat zij behoefte heeft aan een avond als deze, vandaar dat op zaterdag 12 Februari de tweede editie plaatsvindt in Trebol.
Funky Friday - Special Edition
zaterdag 25 december 2004
Het is alweer bijna 2005! Lang geleden sprak dit jaartal alleen nog maar tot de verbeelding, toen zag men beelden voor zich die bijna niet te omschrijven waren. Met veel dingen zaten ze er echter niet ver naast, kijk om je heen en je ziet genoeg waar ze vijftig jaar geleden slechts over fantaseerden.
Lexion NYE 2004
vrijdag 24 december 2004
Champagnekurken knallen, vuurpijlen schieten de lucht in en gelukwensen gaan over en weer… Nog even en het is weer zover, een nieuw jaar met nieuwe kansen. Eerst blikken we echter nog even terug en laten we in sneltreinvaart het afgelopen jaar aan ons voorbij schieten. Voor de Lexion was het een jaar waarin veel veranderingen plaats vonden.
Devillien Birthday party
vrijdag 24 december 2004
Vrijdag 24 december is het dan zover. De verjaardag van Devillien wordt gevierd in enkhuizen, in de nieuwe club Vendetta. Voorheen La Playa, maar naar een hevige verbouwing is het niet meer te herkennen. De dansvloer is groter geworden, en het geluid is super.
Outlaw4Life
vrijdag 24 december 2004
Zaterdag 15 januari 2005 zal er in Feesthut Den Bruut te Heeze (Noord-Brabant) het enige échte verjaardagsfeest van DJ Unicorn en MC O.S.A. plaatsvinden. Het feest wordt georganiseerd door Outlaw events waarvan DJ Unicorn tevens dé “ grote “ man is.
Zaterdag 12 februari verandert Multigroove de Zaanse Hemkade in een duistere crimescène. Hellbound brengt, als grootste vertegenwoordiger van de donkere, industriële stijlen opnieuw een breed georiënteerd evenement inclusief bijbehorende zorgvuldig samengestelde programmering. Buiten de reeds bevestigde namen, wijdt het Frozen Festival een complete stage aan de New Generation Hardcore.
Headfuck
dinsdag 21 december 2004
Aankomende zaterdag vind in de Hemkade te Zaandam de langverwachte Headfuck party plaats. De laatste hardcore party in de Hemkade dateerd alweer van eind Oktober, dus het is wel weer de hoogste tijd om eens flink te beuken in Zaandam. Headfuck, het harde Italiaanse platenlabel, zal de Hemkade compleet op haar kop gaan zetten.
2Hard4U? viert 1-jarig bestaan
dinsdag 21 december 2004
Heb je al goede voornemens? Schuif die maar van de baan tot na 15 januari, want dan word je in Arnhem verwacht. A.D.P. gaat samen met Alliance een hardcore avond in the Level neerzetten die zijn weerga niet kent. Doorknallen en beuken tot je niet meer kunt! Met 3 verdiepingen, 2 zalen en ruimte voor 1500 hardcore bezoekers zal The Level, Arnhem omgebouwd worden tot een braincracking, bloodpumping, temple of BASS.
De laatste editie van XtraLarge dit jaar belooft een hele bijzondere te worden. Wij zullen namelijk in onvervalste XL stijl af sluiten met een XXX-mas editie van Xtra Erotic in samenwerking met Club Organza. Er zullen arresleeen gevuld met de kerstman z'n persoonlijke kerstnymfjes door de zaal trekken om kado'tjes uit te delen en iedereen in de juiste hete kerststemming te krijgen. Deze nymfjes zullen dan ook op het podium nog laten zien hoe zij ooit door de kerstman zijn strenge nymfjes selectie heen zijn gekomen.
Resurrection Part 3
maandag 20 december 2004
Voor het eerst sinds het bestaan van de 2 organisaties, Housetime en DSC Entertainment gaat er worden samengewerkt om een groots aangepakt feest te organiseren genaamd Resurrection Part 3. Voor DSC Entertainment die in het verleden al 2 versies van dit succesvolle feest heeft gegeven is het weer een stap vooruit om ook dit feest tot een goed einde te volbrengen.
The Power Zone - 4th Anniversary
zondag 19 december 2004
In december viert The The Power Zone haar 4-jarig bestaan en in die 4 jaar is er veel gebeurd. Zo is per september jongstleden de totale programmering van The The Power Zone aangepast en wordt er samengewerkt met grote organisaties waaronder o.a. ID&T, Chemistry, Xcess en FCA-Music.
Er gaan vele verhalen de ronde vanwege het feit dat het management gestopt is met het exploiteren van Umania in de Celebration Studio’s in Den Haag.
Francois Solo
vrijdag 17 december 2004
De Solo night die op 26 dec zou plaats vinden moet helaas verzet worden naar 25 dec omdat de burgemeester Vreeman van Tilburg ineens de 2e kerstdag als een gewone zondag ziet. We kregen het vorige week al te horen maar zijn de hele week druk bezig geweest om het toch door te laten gaan maar de gemeente hield voet bij stuk "zondag is zondag basta" kerst of niet!
Commissariaat onderzoekt ID&T Radio
vrijdag 17 december 2004
Het Commissariaat voor de Media onderzoekt of ID&T Radio zich houdt aan de Mediawet. In januari rapporteert de toezichthouder aan het Agentschap Telecom van het ministerie van Economische Zaken.
R.U.S.H. Attack
donderdag 16 december 2004
Mach-1 en Glorification hebben hun krachten gebundeld, de twee grootste organisaties in de regio Zeeland zijn tot een nieuw concept gekomen wat deze avond zal plaatsvinden. Glorification een gevestigde naam in de provincie Zeeland welke garant staat voor beukende harde muziek!
5 Years Crazyland Weekend
woensdag 15 december 2004
Crazyland is altijd al een uniek feest met hele leuke, apart geklede en gemoedelijke partypeople. Juist voor deze partypeople (jullie dus!) gaan we het groots en spectaculair aanpakken. Het feest zal plaatsvinden op 26 en 27 maart 2005. Voor één van beide data kan gekozen worden. Uiteraard zijn de echte "die-harts" op beide data welkom.
The Contest
woensdag 15 december 2004
Door het onverwachte hoge aantal inschrijvingen heeft de uitslag van het deelnemersveld iets langer op zich laten wachten dan voorspeld. De grote behoefte aan een dj contest zie je terug in het grote deelnemersveld met dj’s uit Almere, Enschede, Den Haag, Rotterdam, Maastricht en Antwerpen. Hierdoor was het voor de organisatie ook moeilijk om 50 artiesten te selecteren aangezien de kwaliteit van de demo’s erg hoog was. De organisatie heeft met veel pijn en moeite uiteindelijk toch 50 dj’s geselecteerd die hun kunsten mogen vertonen in de 10 edities van The Contest.
Mokum Madness - The Return
woensdag 15 december 2004
Na de succesvol gelopen eerste editie van Mokum Madness op 12 juni 2004 vonden de organisatoren Viruz & Bass-D het tijd voor een vervolg. Zo is besloten om 5 maart 2005 Mokum Madness – The Return te organiseren.
In Qontrol - 2012
dinsdag 14 december 2004
Op zaterdag 19 maart 2005 organiseert Q-dance de tweede editie van “In Qontrol” in de RAI in Amsterdam. Met 30.000 bezoekers was de eerste editie ruim 3 weken van te voren uitverkocht en het evenement een daverend succes.
Hard Bass terug naar Silverdome
dinsdag 14 december 2004
B2S organiseert “The battles”. De nieuwe editie van het populaire B2S-concept “Hard Bass” zal plaatsvinden op zaterdag 2 april 2005. Voor deze speciale editie keren we terug naar het SilverDome te Zoetermeer. Na het succes in de Jaarbeurs Utrecht met de battles en de vele vragen hierover van zowel de artiesten als het publiek is besloten om een speciale editie van Hard Bass geheel aan deze battles te wijden.
Hellraiser - Return Of The Legend
dinsdag 14 december 2004
Verdeeld over 5 zalen kan je genieten van hardcore, terror, tekno, darkcore, oldschool, classics, hardstyle, jump, speedcore, industrial...alles waar een harde bass inzit. Met grote namen zoals Armageddon Project uit Italië, The Outside Agency van Genosha Records, Unexist..de Italiaanse turntablelist, Neophyte met haar Rotterdamse sound, de vlinder van Ophidian, uit Duitsland zelf: Stormtrooper - Todesvögel, Akira...noem maar op.
Die-Hard - First Birthday Party
dinsdag 14 december 2004
Het is alweer een jaar geleden dat onder Die-Hard de eerste activiteit van deze organisatie gehouden werd, te weten het ‘Die-Hard weekend’ bij ‘Masters of Hardcore vs hellraiser’. Hierop volgde nog een Die-Hard weekend, verschillende busreizen naar feesten in binnen- en buitenland, ‘fucked up tempo’ en samenwerkingen met o.a. met Rave-O-Lution (Hardcore Dedicated) en Underground Forever (I Hate Trance vs. Die-Hard).
December staat bij Umania in het teken van een spetterende afsluiting van het jaar. Op de vier laatste Regular Clubnights van 2004 komen de allerfijnste DJ’s en als klapper op de vuurpijl staat een spectaculaire New Year’s Eve Party op het programma. Het thema van dit eindfeest is “sprookjes” en het event is daarom gedoopt tot NYE Fairytale Party.
Eindelijk een kerst met ballen
zaterdag 11 december 2004
2e Kerstdag 2004, een zondag van ‘stille nacht’? Vergeet het maar! Want Hardcore is terug in Locomotion daar waar het ooit groot is geworden. Met HIGH VOLTAGE! de ultieme schokkende hardcore ervaring zullen we proberen de stoppen uit de kasten te knallen. Zeker nu dat er bovenop de uitslaande meters, nog eens een paar duizend extra Watt wordt ingezet.
Future Vibes #2
zaterdag 11 december 2004
Het is een aantal maanden stil geweest rondom Dimension-M. Maar deze jonge organisatie uit het Noorden van het land is terug! Op vrijdag 17 december 2004 gaan alle remmen los in Theater Diana, te Assen! De tweede editie van Future Vibes is dan een feit en deze editie zal vol leuke verrassingen zitten.
Testimonial
vrijdag 10 december 2004
Donderdag 23 december as. zal het in de The Power Zone de laatste keer zijn dat MC Marxman zijn stem laat horen. Dit evenement is een tribute voor deze MC die 20 jaar in het vak zit.
Op zaterdag 26 februari 2005 organiseert Q-dance de 12e editie van het gerenommeerde Houseqlassics concept. Het evenement vind plaats in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Houseqlassics behoort tot Q-dance haar oudste concepten. Ooit begonnen in de Hemkade in Zaandam, verhuisde het concept naar de Vechtsebanen in Utrecht. De laatste 5 edities vonden plaats in Amsterdam. Na 12 edities is dan ook met zekerheid te zeggen dat dit evenement de tand des tijd heeft doorstaan.
Zijn naam verraadt zijn Italiaanse afkomst maar wat velen niet weten is dat deze DJ ooit een rolletje speelde in de film “Ciske de Rat”. Het is precies de combinatie van Italiaans temperament en Amsterdamse flair die zijn sets zo energiek maken.
Na afgelopen vrijdag een geweldige avond te hebben beleefd met Darkraver maakt Planet V.I.P. zich alweer op voor de volgende editie van vrijdag 4 februari 2005 in Darby & Joan's te Leeuwarden. Op deze editie zal dé ontmoeting van het noorden plaatsvinden.
Crazyland en Lunapark, 2 vooraanstaande dansorganisaties uit Rotterdam, slaan de handen in een en gaan samen weer een feest organiseren nl. Hookers & Pimps III in Tropicana. Deze locatie stond vooral bekend om zijn uitstekende feesten die daar werden georganiseerd door Crazyland & Lunapark.
Awakenings keert na een laatste keer NDSM terug naar de Gashouder Amsterdam. Eindelijk is het dan zover. Na een grondige verbouwing gaat 'de gas' weer open. Op 18 en 19 februari keert Awakenings terug in de monumentale locatie waar het allemaal begon. En dat is niet het enige nieuws.
Chaoz The Battle 2005
maandag 6 december 2004
2 Oktober 2004 was de datum van de eerste editie van de Core ConneXion Contest, genaamd Chaoz The Battle. Hier is de Core ConneXion talent 2005: The Hallucinator uit voort gekomen. Deze zeer getalenteerde DJ van net 17 jaartjes oud won the Ultimate Fight en kreeg zijn kans op te openen tussen de gevestigde orde uit de Hardcore scène op Core ConneXion meets Neophyte Records.
In deze barre tijden in partyland waar overkill is aan standaard feesten, lijkt er weer ruimte te zijn voor degelijke concepten welke zijn ontstaan uit liefde voor muziek. Vanuit deze gedachte zijn er een tijd terug twee oldschool organisaties gestart welke party’s organiseren met enkel de “echte” oldschool en classics. Dus nu niet alleen de geijkte hitjes, maar ook de b-kanten en andere “vergeten” housestromingen.
Sunday Madness
zaterdag 4 december 2004
Vanaf december gaat bij Discotheek Energy te Budel iets veranderen. Vanaf 12 december 2004 gaat de Energy ook op de zondag open. Dat wil zeggen dat je in het weekend niet één, niet twee maar zelfs drie dagen kunt feesten in dé uitgaansgelegenheid van Budel en omstreken.
Dutchtechno returns
vrijdag 3 december 2004
Na een afwezigheid van een half jaar is er op zaterdag 11 december weer een nieuwe editie van dutchtechno. Na het wegvallen van Amuse als vaste basis is er nu gekozen voor de Akhnaton als locatie. De Akhnaton heeft een capaciteit van 250 mensen en is gelegen aan de Nieuwezijds Kolk op loopafstand van Amsterdam Centraal.
Xtc is uit. Wie nog met een trekkende mond en malende kaken door een club dwaalt, is volledig uit de mode. Dat zegt Eelko Anceaux, en hij kan het weten. De eigenaar van feestorganisatie Chemistry werkt al jaren in de clubscene en heeft de enorme opkomst van de partydrug aan het eind van de jaren tachtig van dichtbij meegemaakt.
Het gebruik van partydrugs onder clubbezoekers in Amsterdam ligt lager dan enkele jaren geleden. Dit blijkt uit het 11e Antenneonderzoek, dat in 2003 door de Universiteit van Amsterdam in opdracht van Jellinek Preventie is uitgevoerd. De deelnemers aan het onderzoek zijn geworven uit de trendy clubs in Amsterdam. In totaal zijn 400 bezoekers van trendy clubs ondervraagd.
Megarave
donderdag 2 december 2004
Speciaal voor Megarave komen Bass-D & King Matthew de regionen versterken in de Early Rave Area. Deze Masters of Hardcore waren ook bij de eerdere edities aanwezig en staan natuurlijk bekend om hun vermogen om overal een feestje te bouwen. Ook hebben we in de VIP wat extra artiesten toegevoegd waaronder een van de deejays die in 1998 draaide op de Megarave.
Bobby V on the move
donderdag 2 december 2004
Net terug van een daverende optreden op Goliath XII "the Last Odyssey" in Dietlikon, Zwitserland, is Bobby V op weg naar een drukke Decembermaand. De Bridge-resident dj, die bekend staat om z'n beukende, snelle en energieke draaitechniek, heeft een succesvol jaar acter de rug, met optredens in binnen- en buitenland (o.a. Duitsland, Japan, U.K., Roemenië, Spanje, Zwitserland) en een aantal grote wereldtournees voor 2005 in het vooruitzicht.
Crazyland + Littlesins = Crazysins
donderdag 2 december 2004
The creators of Crazyland en Little Sins presents: CrazySins. De bedenkers van (o.a.) Crazyland en Little Sins hebben de handen ineen geslagen en zijn tot een zeer exclusief, erotisch concept gekomen, nl.CrazySins. Door een grote behoefte bij veel party people aan exclusieve en spannende feesten met een evenwichtige verhouding partywomen/ partymen, een 23+ publiek en uitdagende sensualiteit, is bijna 2 jaar geleden LittleSins ontstaan.
Recover Hardstyle
woensdag 1 december 2004
Zaterdag 25 september gaf de lexion het spectaculaire feest Recover Hardstyle met onder andere de bekende dj's Luna en Pavo. Dit feest heeft menig partybezoeker geprikkeld om 25 september tot een gezellig en goed bezocht feest te maken. Ook zaal twee werd druk bezocht met jumpstyle en oldschool en sommige mensen uit het publiek kregen het oude gevoel uit 1991-1992 weer terug.
31 december 2004
Exxellent Brasil - Tropische dancesfeer in The Matrixx
Dancescene toont betrokkenheid bij Azië
30 december 2004
Area 052-2 en Loco steunen Giro 555
2 Go Events en NRG-Events slaan handen ineen voor de slachtoffers in Azië
Sunday Madness
Underground For Ever is terug
29 december 2004
Wicked City - Elevating the Core
Strictly Hardcore On Tour
27 december 2004
Trespassing II - Only the harder styles
25 december 2004
Funky Friday - Special Edition
24 december 2004
Lexion NYE 2004
Devillien Birthday party
Outlaw4Life
23 december 2004
Hellbound - New Generation Hardcore Contest
21 december 2004
Headfuck
2Hard4U? viert 1-jarig bestaan
Xtra Erotic XXX-mas edition opent eerder haar deuren wegens verwachte kerstdrukte
20 december 2004
Resurrection Part 3
19 december 2004
The Power Zone - 4th Anniversary
17 december 2004
Umania / Celebration Studio’s Nieuws
Francois Solo
Commissariaat onderzoekt ID&T Radio
16 december 2004
R.U.S.H. Attack
15 december 2004
5 Years Crazyland Weekend
The Contest
Mokum Madness - The Return
14 december 2004
In Qontrol - 2012
Hard Bass terug naar Silverdome
Hellraiser - Return Of The Legend
Die-Hard - First Birthday Party
13 december 2004
December bij Umania in teken van spetterende jaarafsluiting
11 december 2004
Eindelijk een kerst met ballen
Future Vibes #2
10 december 2004
Testimonial
9 december 2004
HouseQlassics - The Night of The Knights
8 december 2004
Umania Clubnight met Bas & Ram, Fausto en Yesse
7 december 2004
Leeuwarden meets Harlingen op Planet V.I.P.
Lunapark and Crazyland · Hookers and Pimps
Awakenings keert na een laatste keer NDSM terug naar de Gashouder Amsterdam
6 december 2004
Chaoz The Battle 2005
Samenwerking DOTF / Violet Skies en anderen
4 december 2004
Sunday Madness
3 december 2004
Dutchtechno returns
De tijd is rijp voor een nieuw soort partydrug
Nieuwe nuchterheid in het uitgaansleven
2 december 2004
Megarave
Bobby V on the move
Crazyland + Littlesins = Crazysins
1 december 2004
Recover Hardstyle