Partyflock
 

The Contest

gepubliceerd door , op
Afgelopen zondag heeft de aftrap plaatsgevonden voor de The Contest in de Valkenswaardse Bora Bora. Een kleine honderd dj’s uit Nederland en België hebben zich ingeschreven. Een selecte groep van 50 dj’s zal tot aan de finale in maart plaatsnemen achter de draaitafels. Na de succesvolle eerste editie staat al vast dat de wedstrijd op het scherpst van de snede gespeeld zal worden en dat de dj’s onderling geen genade kennen. Bereid je voor op 13 knallende zondagen in de Bora Bora.

Door het onverwachte hoge aantal inschrijvingen heeft de uitslag van het deelnemersveld iets langer op zich laten wachten dan voorspeld. De grote behoefte aan een dj contest zie je terug in het grote deelnemersveld met dj’s uit Almere, Enschede, Den Haag, Rotterdam, Maastricht en Antwerpen. Hierdoor was het voor de organisatie ook moeilijk om 50 artiesten te selecteren aangezien de kwaliteit van de demo’s erg hoog was. De organisatie heeft met veel pijn en moeite uiteindelijk toch 50 dj’s geselecteerd die hun kunsten mogen vertonen in de 10 edities van The Contest.

De goede kwaliteit van het deelnemersveld kwam afgelopen zondag al tot uiting in de eerste editie van The Contest. Er werd goed gedraaid en op het publiek ingespeeld. Binnen korte tijd stond dan ook heel de Bora Bora op zijn kop en zat de sfeer er goed in. Met dj’s in het verschiet die al op Defqon 1, Qlubtempo, Raving Nightmare en Megarave hebben gedraaid staat al vast dat de komende edities zullen gaan knallen en dat de zondagavond eindelijk weer gaat leven in Valkenswaard.

Dat niet alleen de dj’s toe waren aan een concept als The Contest blijkt wel uit de vele positieve reacties die de organisatie heeft mogen ontvangen vanuit het publiek. Men was zeer te spreken over het concept en de locatie. De Bora Bora biedt plaats aan maximaal 450 mensen waardoor de sfeer er altijd snel inzit. Mede hierdoor en door de gezellige (winterse) aankleding heeft dit concept op deze locatie alles in zich om te ontpoppen tot een succesvolle vaste clubavond. De grote groep dance liefhebbers uit Valkenswaard van 18 jaar en ouder kunnen daarnaast in Valkenswaard nergens anders terecht voor hardtrance, oldskool, hardsytyle, jump en hardcore. Daarnaast is het ook een goede afsluiter van je weekend. The Bora Bora, where your week-ends!

De data en de artiesten voor de komende edities zijn inmiddels ook bekend. Hieronder vindt je deze data terug met daarbij de selectie van artiesten die deelnemen aan The Contest. De avond wordt wekelijks opgebouwd met trance / hardtrance, jump, hardstyle en oldskool waarna er wordt geëindigd met hardcore.

Uiteindelijk zullen 20 artiesten door de jury worden uitgekozen om deel te nemen aan de halve finales. De halve finales zullen plaatsvinden op zondag 6 en 13 maart. Waarna er uiteindelijk op zondag 20 maart wordt beslist wie van de vier finalisten het beste is en The Contest wint. Voor de halve finale heeft de organisatie iets spectaculairs in petto wat een week van te voren bekend wordt gemaakt. Aan het eind van elke editie wordt de winnaar bekend gemaakt. Daarnaast zullen er tien wildcards verdeeld worden over het overige deelnemersveld.

36 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 64951, 7068}
way to go!
we zulle zondag eens ff het stof uit de speakers blazen daar :P
Afgelopen zondag was gezellig :d Op naar de volgende editie :d
HMM artiest op defqon?? zal ik wel zijn geweest..heb alleen nog nix gehoord..maar ja miss de reden dat ik daarom ook niet ben geselecteerd
Vanavond krijgen alle dj's dit persbericht met daarin wie er door is toegestuurd. Helaas is het door de medewerkers hier op pf eruit geknipt. We zijn er nu voor aan het zorgen dat het zsm in de agenda wordt opgenomen zodat iedereen al kan zien wie er door is en wie niet.
 
ok dan ben benieuwd!
 
Artiest Mystex
mooi centraal anders
Als the guard maar door is, wereld set van harde techno naar hadstyle en eindigen met nog hardere techno... je moet er maar opkomen en durven!!!
heb net gekeken en ik mag ook meedoen ;) op 20 februari :yes:

alleen staat wel m'n naam er verkeerd want er moet nog een streepje tussen de i en de o anders is t misschien weer verwarrend en halen ze mij en Dione doormekaar :p
 
sta erniet bij:(

valt me tegen
Artiest Magic-D
waar kunnen we dat zien nu??
gewoon ff in de agenda alle data's nagaan waarop de voorrondes zijn en daar dan bij de line up kijken ;)
.....Binnen korte tijd stond dan ook heel de Bora Bora op zijn kop en zat de sfeer er goed in. Met dj’s in het verschiet die al op Defqon 1, Qlubtempo, Raving Nightmare en Megarave hebben gedraaid.....

nog steeds talent dan??
Werkzaam bij Basement Events
Artiest The Impact
leuk om te horen dat ik door ben.....;-) Tot de 23e januari mensen....

Grtz Impact
laatste aanpassing
nog steeds talent dan??

tja, ik vind bijv. Neophyte ook veel talent hebben, dus ook hij is een 'talent' zou je zeggen. heeft in principe weinig te maken met hoelang je al bezig bent of op hoeveel feesten je al hebt gedraaid, in mijn mening

alleen word t vaak gebruikt voor nieuwe, nog niet ontdekte dj's, maar dan zou ik gaan voor de omschrijving 'upcoming talent' o.i.d.

magoe, daar kunne we beter n forumtopic aan wijden :D
als je hoort dat je mag draaien hebben diegene dat ook dat werkelijk via mail of telefoon van organisatie gehoord??

want kan natuurlijk dat je dj naam niet op pf staat en als je bij mee heb gedaan en je geen internet heb lijkt me dat kanp lastig om te weten..
sta er niet bij maar op 2 januari -lekkere dag om te draaien, net hersteld van o&n kan je weer herrie gaan draaien :p - zie ik maar 2 namen staan dus ja lijkt me heel apart dat t alleen via pf aangekodigd word
 
Wie was nou de winnaar van zondag? heb er niets meer van gehoordt dus zal wel niet door zijn :(
laatste aanpassing
 
Artiest Hammer
Zwaar relaxt ik ben door!!! ik heb er zin in! Lekker Beuken :D zie jullie daar misschien
 
Artiest Maddox
wordt een gezellig feestje :bounce:
De organisatie heeft van iedereen hun adresgegevens / e-mail / telefoonnummer dus hebben zij genoeg middelen om de dj's op de hoogte te stellen. De dj's die al op Defqon, Qlubtempo en Raving Nightmare, Megarave hebben gestaan stonden daar allemaal in de Talentroom en zijn dus ook " upcoming talents" .
 
Artiest Tomarito
Zit ik rustig te kijken naar de line-up, zie ik me eigen naam erbij staan....dan zit je wel effe raar te kijken als je nog nooit ergens gedraaid heb behalve in je kamertje :)

Zie jullie op 20 februari !! en succes voor de dj's die eerder moeten optreden.
 
Hmmz duurt wle lang :p nogsteeds niets gehoordt, ik vrees het ergste :P
Artiest Vigo
Yepz...ik mag op de 30e januari aantreden...ben errug benieuw wat 't gaat worden! Allemaal in ieder geval 't beste toegewenst en tot 30 jan!

Grtz
Vigo
jippieeeee :D:D mag iig al mee doen :D
 
Artiest {SHOWLIST artist 63528, 39001, 17459}
zou ik da zijn op 13feb, ook al de verkeerde dj-sp gepakt,,,, jonge jonge, das een house dj,,, zal wel is ff vragen,,, IAM THE ONE AND ONLY DJ-SP
wordt knallen op zondag...... :bounce:
Was gister weer zeer gezellig dacht ik. :bier:
dus we zitten de komende maanden goed op zondag..
 
Heeft er iemand al de uitslag van vorige week gehoordt?
Er is me gemailt dat ik de volgende dag de uitslag zou krijgen maja verder niets gehoordt....
tege mij zeiden ze zondag dat ik woensdag/donderdag te horen zou krijgen wat de uitslag is van ronde 2... ik wacht in spanning :)
 
Hehe ja dat zeiden ze ook tegen mij na de eerste zondag, toen heb ik een mailtje gestuurd daar kreeg ik als antwoord op dat ik "morgen" (inmiddels al weer paar dagen terug) een e-mail zou ontvangen over hoe en wat met de puntentelling erbij.
Ik zit nogsteeds te wachten op antwoordt.
laatste aanpassing
 
Zo :) eindelijk berichtje gehad :D:D
zat ik gistren rond half 8 ff agter de computer word ik gebeld door Bora Bora of ik nog kwam draaien??? ik zo draaien?? ik heb helemaal nix gehoord..ze hadden nm niet gebeld en via mail ook nix gehoord...maar ja ben tog nog sne lder heen gegaan...iets meer al een uur rijden ..ik moest van 23.15 tot 00.00 draaien , voor mij draaide gozer die draaide al aardig hard en snel dus ja ik kon geen jump draaien dus ben maar lekker old skool,eatly rave en wat nieuwe hc

t ging wel goed dus ja miss dinsdag hoor ik of ik door ben..