Partyflock
 

Monsterprogramma Studio 80 Amsterdam Dance Event

gepubliceerd door , op
Studio 80 heeft een naam hoog te houden als het gaat om feesten tot je er bij neervalt. Maar alle eerdere 24 uurs-marathons vallen in het niet bij het XXL-programma, waarmee de komende Amsterdam Dance Event wordt gevierd.

Amsterdam, recent in de Britse media gebombardeerd tot ‘new dance capital of the world’ is in de vierde week van oktober ook werkelijk even het centrum van de internationale dance. En, zoals te verwachten, haalt Studio 80 in die week ook alles uit de kast om het een onvergetelijke ADE te maken.

Van woensdag 21 tot en met zondag 25 oktober is de black box aan het Rembrandtplein het strijdtoneel van niet alleen 5 feesten met internationale dj’s en live-acts, maar bovendien de Cocoon official Afterparty en niet te vergeten een nieuwe editie van het roemruchte 24 Hour Party People. Totale mayhem kortom, die meteen al begint op woensdag 21 oktober met een speciale editie van de succesvolle electro-nacht Katapult, die een podium biedt aan twee hotte labels: New Judas en Magnetron, met onder andere de ep-release party van Huoratron, live-concerten van Rimer London en Seymour Bits (Bas Bron). DJ’s: Les Gilettes en The Heykids.

WKND, op donderdag 22 oktober, is wekelijks al de beste donderdagnacht van Amsterdam, maar ditmaal komen ook nog eens twee geweldige labels op bezoek: het Duitse Diynamic, dat Solomun, Stimming (live) en HOSH. meeneemt en het Britse deep house-label Freerange, vertegenwoordigd door Jimpster en Manuel Tur.

Vrijdag 23 oktober wordt gehost door Studio 80-productie Agent Audio & Babylon, die beiden een aantal troeven inzetten: de Italiaanse dj’s Davide Squillace en Luca Bacchetti plus Michel de Hey, Isis, Juan Sanchez, Mike Sheridan, Presetone en een grote internationale gast, wiens identiteit nog niet mag worden prijsgegeven. Van veel slapen zal het in ieder geval niet komen, want op zaterdag 24 oktober opent de 80 al om 0900 ‘s ochtends de deuren voor een nieuwe 24 Hour Party People, met internationale gasten (die helaas nog niet aangekondigd mogen worden) plus de gezellige aanwezigheid van serieuze afteraars als Michael ‘Ille Bitch’ Von L, unders, Moritz en dj-duo Flowing. Het feest duurt minimaal tot 0800 uur ’s avonds.

Zaterdagavond vanaf 2300 opnieuw een dubbelprogramma. Welcome to the Future nodigt het Duitse Moon Harbour-label uit voor een programma met Matthias Tanzmann, Luna City Express, Dan Drastic en Boris Werner, terwijl in de tweede zaal het Amsterdamse Soweso-label niet alleen Lauhaus, Kabale Und Liebe en Makam inzet, maar ook nog de Duitse dj’s Miss Fitz en Marc Schneider.

De verlenging voor zaterdagnacht/zondagochtend is al in de pocket en die is ditmaal verzilverd voor de Cocoon official Afterparty, georganiseerd door Evotions. Met de line-up zit het dus wel goed, al mag die op dit moment nog niet bekend gemaakt worden. Studio 80 blijft in ieder geval open tot 1300 op zondagmiddag.

De echte diehards gaan dan natuurlijk nog even lekker door, en zijn weer present op zondagavond voor de officiele Studio 80 ADE closing night, Sunday Spirit. Met De Man Zonder Schaduw en Studio 80-favoriet en Cocoon-dj Tobi Neumann. Iedereen die na afloop van dit feest nog op zijn benen staat, maakt kans op de felbegeerde Studio 80-trofee: de Last Man Standing Award.

Per evenement worden er slechts 150 tickets aangeboden in de voorverkoop, dus wacht vooral niet te lang met het kopen van je kaartje!

6 opmerkingen

Werkzaam bij Piekup
Artiest {SHOWLIST artist 58705, 35999}
Slapen doen we dinsdag wel!
 
Uitspraak van Piekup Bookings op vrijdag 9 oktober 2009 om 19:10:
ANTI-Slaappil?

Is wel verkrijgbaar in poedervorm heb ik gehoord :)
Werkzaam bij Stalker
Artiest Mike Ravelli
Zoals Baantjer zegt bij het horen van een dubbele roofmoord op de zeedijk; Wat gruwelijk!
Helden :respect: