Partyflock
 

Civilization 2003

anoniem gepubliceerd op
2 EL, organisatoren van hét outdoor dance festival van het noorden, komen naar Groningen. De vierde editie van Civilization zal worden gehouden op 6 september 2003 op de drafbaan in het stadspark. Eerdere outdoor edities vonden plaats te Opende, echter de betere bereikbaarheid van het Groningerstadspark gaf uiteindelijk de doorslag tot verhuizen. De locatie, landelijk al bekend door optredens van o.a. Tina Turner en Rolling Stones, biedt ruime parkeergelegenheid en is goed bereikbaar per openbaar vervoer.

Nieuw concept,
Naar aanleiding van de vele verzoekjes heeft de organisatie besloten de muziekprogrammering nog meer aan te passen aan de wensen van het publiek.
De muziek zal worden gespecialiseerd per stijl, wat leidt tot een nieuw concept:
Zo is er een hardstyle area, een techno area en een club/trance area. Ter verhoging van de sfeer zal dit allemaal plaatsvinden in (verduisterde) tenten, zodoende hoeft men ook niet bang te zijn dat het weer roet in het eten zal gooien. Het terrein wordt verder opgeluisterd door diverse stands waar men terecht kan voor een hippe outfit of flitsende accessoires.

DJ’s
Er zullen deze dag meer dan 20 DJ’s acte de presence geven waaronder o.a.:

DJ Jean
Stephen J. Kroos
Dee D
Ricky Rivaro
Haze & Abyss
Orchid
Joris Voorn
Pila
Pavo
Remy
Montana
K.Cee

En vele anderen die van 11.00 tot 23.00 uur zullen zorgen voor een bruisend evenement!

Tickets
Voorverkoop: € 27,50 ex fee
Aan de deur: € 31,50 let hierbij vooral op de charmante dames achter het loket, die deze meerprijs de moeite zo waard maken!!!

Tickets verkrijgbaar bij:
Ticketservice 0900-300 1250 (45 ect p/m) + logo Ticketservice
www.ticketservice.nl
de 151 grotere postkantoren
de 33 GWK kantoren
de 11 grotere VVV kantoren

Verdere info te verkrijgen bij:

2EL Events
P/O box 4038
9701 EA GRONINGEN
info@civilization.nl

56 opmerkingen

Artiest Maus
Toch maar HouseQlassics ;)
DUIDELIJK HouseQlassics :D
 
hrmm Pila en Pavo klinkt wel ok...
Maarja HouseQlassics...
:P
 
Dit is toch niet te vergelijken, houseqlassics is alleen stampen en dit zijn verschillende areas, dus voor mensen die in de buurt wonen is het lekker gevarieerd!
Trance/techno/hardst­yle.

Chris
Geen strandheeem???

:@

leuk hoor...strandheem rulez
 
Toch maar gezwicht voor het grote publiek met hardstyle...

Vorige keer was ook een gigantische flop (kardinge)
 
Artiest Kir.B
waar is die "ruime parkeergelegenheid" dan?
Anyway, 'k hoop voor ze dat het ze lukt, maar als ik eerlijk ben zie ik het een beetje somber in. De locatie is zo saai als wat. Wat voor lol is er aan een een heel groot ovaal grasveld met direct daaraan grenzend een ringweg?

Dance valley, Impulz, Mysteryland hebben allemaal locaties die echt gezellig zijn en zeer gevarieerd.
Inderdaad voor een pop concert is zo'n langwerpig grasveld prima..., maar een dance feest op een heel groot veld???

Sorry.., 'k denk het niet..
Ondanks de toch wel leuke namen:
Orchid, K.Cee, Montana, en... Remy!!
Maar ik weet het niet...
laatste aanpassing
Eerst hier naar toe en dan afteren op 2F4T :) Nou ik zie het wel zitten :D
 
Ennnnnn ja hoorrrrrrrrr, de Groningers zijn weer negatief! Jezus Christus, dat er nog iets aan feesten gegeven wordt in die kut stad. Ik vind het ongelofelijk knap!

Toch maar gezwicht voor het grote publiek met hardstyle... Als ze het niet doen is het niet goed en lopen jullie te zeiken, doen ze het wel is het ook niet goed en lopen jullie weer te zeiken.

waar is die "ruime parkeergelegenheid" dan? Wat kan jou dat nou verrotten man? Je komt toch uit Groningen? Stap in de Stadsbus, brommer, fiets, scooter, taxi, lopend, liftend noem maar op. Als je nou uit Amsterdam moet komen met de auto en je loopt te zeiken dan kan ik het me voorstellen (maar daar doen we dat niet,want daar vindt men het LEUK als er een feest gegeven wordt.Dit gedrag is alleen in Groningen zo lijkt het wel). wat kan jou die parkeerplaats dan schelen. Wees blij dat er nog iemand in die negatieve kut stad van je een feest wil geven.

"een heel groot ovaal grasveld met direct daaraan grenzend een ringweg" wederom: Wat kan jou dat nou verrotten man? Je zit toch in een tent, of zie ik dat verkeerd. Wat een gelul joh! Je komt toch voor de djs die daar draaien, wat kan jou nou schelen hoe een terrein eruit ziet?

Wat een stad is dat Groningen zeg, wat een stad. Ben blij dat ik daar niet woon! Wat een negatievelingen. Jullie zouden eens wat prozac moeten proberen daar!
 
PF: sorry voor deze uitlating, maar het moest een keer gezegd worden vind ik. Volgende keer zal ik gewoon weer netjes en aardig op alles reageren ok :-)
 
Echt Cotin weer hoor :( :( Mensen zijn gewoon eerlijk en geven hun mening. Laat mensen maar in hun waarde en loop niet iedereen verrot te schelden.

Als jij zo naar een feest toe gaat zoals je icon het weergeeft nou dan heb jij de nacht van je leven succes.
 
Zoals gezegd weer netjes en aardig:

beste smoking kaktus als ik me niet vergis ben jij juist diegene die de hele negatieve spiraal begonnen is in Groningen. Het ophemelen van je eigen feesten over de ruggen van alle andere organisaties en feesten in Groningen. Dus het verbaast me niks dat we je hier weer treffen.

de negatievelingen ondersteunend, een kolfje naar jouw hand natuurlijk want deze mensen zijn weer tegen een feest dat jij niet organiseert

Jij vind het prima dat ze weer op andere feesten afgeven, natuurlijk, het is geen feest van jou. Terwijl jij notabene een Groninger bent! Ik zou wat meer voor mijn stad opkomen als ik jou was en als "partieorganisator" de feesten die er gegeven worden wat meer ondersteunen. Maar nee, civilization is slecht, simplon is slecht, trinity feesten zijn slecht alle feesten behalve de jouwe, zo was het toch?

Nee mijn beste kaktus, ik acht het niet zinvol om met jou een discussie te voeren hierover. En tenslotte, als je mijn posting goed leest, dan zie je dat ik geen mensen verrot scheld, maar een instelling. Daar ben ik eerlijk in, en daar geef ik mijn mening, dat mag dan plotseling niet?

Echt partieorganiser weer hoor:-(:-(eenzijdig denken.
 
Tuurlijk mag jij je mening geven maar dat staat met al die woorden van je niet zo netjes.

Ik ben het als organisator niet eens met bepaalde organisaties die in Simplon een feest geven. Trinity behoort daar NIET toe want met hun kan ik verder wel met hun door een deur.

Ik steun inderdaad geen feesten van Civilization :( :( ben ik heel eerlijk in.

Ik ga hier verder geen persoonlijke meningen met jouw bepraten want daar zitten veel mensen hier niet op te wachten.
 
To Cotin:

Mijn reden om hierover mijn mening te geven, zoals jij ook zo flateus doet is dat de organisatie gewoon weer dingen roept die niet kloppen. En dat is op zijn minst vervelend...
Maar dat geeft jou niet want; "Wat kan jou dat nou verrotten man? Je komt toch uit Groningen?"
Ja.., daarom juist.
Ik kom zeker uit Groningen en ben in principe altijd blij als iets georganiseerd wordt. Maar... ik houd er niet van als mensen de boel oplichten. Het is gewoon lullig als je twee dagen voor een feest in de krant leest dat er "gezien de voorverkoop zo'n 5000 mensen komen" en er uiteindelijk zo'n (en de schattingen lopen erg uiteen) zo'n 1000 a 1400 mensen komen.
Dus ik ben niet negatief, wel realistisch.., maar volgens jou ligt dat anders natuurlijk: "Wat een negatievelingen. Jullie zouden eens wat prozac moeten proberen daar!"
Maar..persoonlijk wordt je niet.. toch?

Het is gewoon erg vervelend als je van ver komt straks om bijvoorbeeld Top DJ Remy te zien en zoekt de tering om een parkeerplek te vinden wat dat is niet echt te vinden daar.., nou ja niet..., in iedersgeval niet voor "duizenden bezoekers"

En ik weet zeker wel waarover ik praat, ik heb ook wel eens een feestje gegeven.., ik dacht heeeeeeeeeeeel vlakbij de drafbaan, ik geloof er tegen aan..,dat mooie pandje. Sterker nog.., we doen dat dit jaar nog wel een keer denk ik, en volgend jaar rond februari of maart is ook al in gedachten...

Het is ook zo bijzonder om te lezen hoe netjes jij blijft: "wat kan jou die parkeerplaats dan schelen. Wees blij dat er nog iemand in die negatieve kut stad van je een feest wil geven"

Goh..., jij weet het wel allemaal he?.., dan moet ik maar mijn mond houden vanaf nu, want ik als ik het zo lees dat weet jij het gewoon veel beter dan ik...
Dus sorry "O" Cotin mijn Heer.., ik heb er spijt van. Ik zal nooit meer mijn mening geven, zeker niet als het bij ook maar iemand negatief over zou kunnen komen.

De groeten aan IEDEREEN die Dance in groningen een warm hart toe draagt...
Kir.B
laatste aanpassing
Ben zeer benieuwd of het dit keer wel een succes word! :D
 
waar blijft deel 3 van de soap : ruzie tussen party-organisaties???

deze keer is het Drenthe die acte de presance mag geven...

Friesland en Groningen zijn al geweest :p
 
:bounce: WE LIKE TO PARTY :bounce:



Ik ga toch liever naar Houseqlassics of the bridge...Daar wordt niet eens over gezeken...alleen maar positief..al wil ik hiero niet iedereen over een kam scheren..
 
Ik ben van de party, op strandheem was het altijd bere gezellig ondanks dat het niet druk was. Maar ze blijven het toch proberen (y)

En maak hier nu aub niet weer een rel van meneer de partyorganizer. Jullie zijn ook al ff langsgeweest in het gastenboek met jullie zielige gedrag. Als je Diederik niet uit kan staan best maar je hoeft niet altijd alles de grond in te stampen. Ik vind jou feestje namelijk van zeer lage kwaliteit.

*on topic*
Zoals ik al zei waren de vorige feestjes op strandheem erg leuk, en ik had weer een editie verwacht. Maar helaas.

Aan het strand was altijd iets speciaals, DefQon in het klein ;)

Jammer dat het nu in groningen is, ik kom er dit x denk ik niet :)

Foto's van vorig jaar staan hier
laatste aanpassing
jammer dat het niet strandheem wordt, was altijd wel gezellig:)

maar misschien ben ik hier ook wel aanwezig, om daarna natuurlijk direct door te gaan naar lwd:D:bounce:
Hmmm... misschien moeten we maar weer eens in Groningen terugkeren om duidelijk te maken hoe het wel moet... Domme gedoe daar... hou allemaal gewoon je mond en ga gewoon organiseren...

En dat heb ik het niet over Civilization. Ik ga er zeker heen want het lijkt me een leuke dagje worden, zeker als het zonnetje schijnt. Bovendien staan de (in mijn ogen) twee beste techno-DJ's van het noorden (en wellicht zelfs van Nederland) op de line-up in de personen van K.Cee en Orchid. Joris Voorn vind ik ook een grote belofte...

Ik ben erbij... :)
laatste aanpassing
Denk dat ik der dan ook maar is heen ga.

Montana ;)
Ik zal es ff kijken of ik hier heen ga,
kan nog best leuk worden..
Hey Cotin, er zit echt helemaal niemand op jouw mening te wachten.
laatste aanpassing
 
Oh, nou ik ben in elk geval blij dat je de moeite hebt genomen om me van deze nuttige informatie te voorzien!
 
Hmmm... misschien moeten we maar weer eens in Groningen terugkeren om duidelijk te maken hoe het wel moet...


MASSIVE :kwijl:
 
Dat zou echt wel vet zijn! MASSIVE!
He Tjeerdo

Wij gaan in ieder geval door met feesten geven ( in het Noorden )o.a. Emotionz 2004

O.a. met leuke techno DJ's ;)

Daarnaast ga ik zeker even kijken hier en dan 's avonds naar HouseQlassics.

Zit overigens wel te wachten op nog een Massive
Ja, massive, die mag wel weer komen in Martiniplaza.. 2001 was leuk.
Die zou in 2002 ook weer komen, maar daar zal id-t vast niet genoeg op verdiend hebben ofzo, anders was daar al wel weer een feest georganiseerd door hun..

Typisch geval van jammer.
 
4 positieve reacties op rij->->-> hint, hint, hint
;p
 
Massive...:-)).. 5 op een rij..->->-> hint, hint, hint

tja.., graag, ik zou zeker wel weer heen gaan...mits ze wel K.Cee en of Orchid boeken.., maar Tjeerdo kennende.., je doet wel een goed woordje he?

Maar ff alle gekheid op een ..
Ik geloof niet dat ID&T nog wat gaat doen in Groningen. Als ik mij niet vergis willen zij voornamelijk feesten geven vanaf een mannetje of 15.000. En helaas voor de Groningers.., er passen geloof ik maximaal 15.000 in..

Ik vindt het erg jammer, maar helaas kan ik er niks aan doen..wij.., looneytoones hebben niet ff een paar ton liggen om daar een feest te geven...

AL ZOU IK WEL GRAAG WILLEN!!!!

Dus.., Tjeerdo..., gooi ff een balletje op in het kantoor van ID&T...

Greetz to all in Grun! and to all who favor them...

Kir.B
 
massive massive en massive das er nog 1 (hint bedoel ik)
ach, wie weet?;)
Toch ff m2c, Cotin... als je de "lelijke" woorden door :X vervangd, heeft men er vast al een stuk minder problemen mee... kleine moeite, groot plezier! ;)
 
:-) is meer mijn stijl, maar ik was gewoon even een beetje boos. Ik zal er aan denken voortaan ok? :-)
Altijd leuk om te lezen wanneer er weer een groot evenement in Groningen wordt gehouden!

Maar waarom moeten er nou weer 2 outdoor evenementen op dezelfde dag worden gehouden in dezelfde provincie??? Een Serenity Outdoor is er ook nog, zij het op een nog onbekende locatie in de provincie Groningen.

Het doet me een beetje denken aan de periode dat de organisatoren van Hardcore feesten elkaar geen millimeter ruimte boden een aantal jaren geleden.

Volgens mij is de dance-scene in de stad cq provincie Groningen er meer bij gebaat wanneer er wat meer spreiding is.
laatste aanpassing
 
Nou beste Hurricane, het bleek een hurricane in een glas water zogezegd :-) Serenity zit nu ipv outdoor op een indoor locatie? Maar ik onderstreep wat je zegt hoor!

Volgens mij is de dance-scene in de stad cq provincie Groningen er meer bij gebaat wanneer er wat meer spreiding is, maar ja, ..............

Het doet me een beetje denken aan de periode dat de organisatoren van Hardcore feesten elkaar geen millimeter ruimte boden een aantal jaren geleden.......... leg sommige mensen dat maar eens uit!?!
laatste aanpassing
Ow? Op de site van Serenity staat 6 sept nog keurig vermeld.

Verder wil ik er ook niet te veel woorden aan vuil maken hoor. Het lijkt me gewoon niet gezond om meerdere feesten op 1 dag te geven in de stad/ provincie.
laatste aanpassing
 
Serenity site word morgen aangepast.

Wij zijn momenteel al een tijdje bezig met het uitbreiden van ons bedrijf, we hebben nu momenteel een keurig bedrijfspand waar we ons boekings en organisatie bureau Serenity International gaan vestigen.

Dit alles kost ons veel tijd,werk en aandacht en vandaar dat we besloten hebben om niet samen met Civilization een dag evenement te geven. Wij geven s'avonds een indoor evenement in Huize Maas.

Dit is inderdaad gezonder voor Groningen.

Over enkele dagen kan je hier meer lezen over ons evenement die we 6 september gaan geven.

Verder kan je natuurlijk ook onze website bezoeken

M.v.g Serenity Crew.
hahahahahahahahahaha­hahahahahahahahahaha­hahahaha

serenity indoor in huize maas. haha

een nieuw kantoor zeg je?
zodat je eindelijk echte feesten kan gaan organiseren? of zodat je je meer kan concentreren op het afkraken van echte feesten?

serenity, wat een grap

hahahahahahahahahaha­hahahahahahahahahaha­hahahahahahahahahaha­hahahahahahahahahaha­hahahahahahahahaha
laatste aanpassing
Voor de goede orde, het is niet "de serenity indoor edition" of iets dergelijks.

Ivm verhuizing naar ons nieuwe pand en de vele andere evenementen die in augustus en september worden gegeven hebbeb wij besloten ons evenement naar een andere datum te verplaatsen.
Omdat het na september vrij moeilijk is om nog een buitenevenement te houden, wordt er momenteel hard gewerkt aan een nieuw concept voor een binnenevenement.
 
Volgens mij zijn jullie nooit van plan geweest om een outdoor te geven, maar was het alleen maar om de mensen van Civilization dwars te zitten. Alles wijst in die richting, maar goed,Chris, je zult wel gelijk hebben :-)

Ik wens jullie veel succes in die nieuwe locatie. Hopen dat jullie daar een beetje tot bezinning komen en jullie "anti collega acties" zullen staken. Dit zal de scène een stuk prettiger maken voor iedereen.
laatste aanpassing
Heel errug jammer dat zo'n leuk feest naar zo'n ***locatie verplaatst word. Maar hopen dat Pila en Pavo het feest weer goed kunnen maken.:) En het mooie weer natuurlijk!!!!!:) Serenity haha ga ik nooit weer heen!!!! Vreselijk feest dat ze nog zoveel entreegeld daarvoor durven te vragen... :( ach ja je moet er maar van houden he?
laatste aanpassing
gezelli!
laatste aanpassing
 
Kan alleen maar hopen dat het een succes wordt, verdienen zowel de organisatoren als het Groningse dance-publiek. En deze "woordenwisseling" hierboven? Dat is dus o.a. de oorzaak dat de Groningse scene een beetje op z'n gat ligt. Niemand gunt elkaar het ligt in de ogen. Ik hoop zowel voor the partyorganizer, als voor civillisation, trinity en club-amazing dat ze veel succes zullen oogsten.

Gegroet!
ja maar wij hebben 2fast4trance...

friesland is maar een uurtje in de trein...

ooh ja das daarna.. dus beide...
laatste aanpassing
Tis idd erg jammer dat de scene in groningen zo verkloot is door de ruzie's :@
 
Ok ik ben blij te lezen dat we het er langzamerhand allemaal over eens zijn dat de scene in Groningen zo verkloot is door onzinnige ruzie's. Wie, hoe, wat en waar, ik heb mijn eigen gedachten daar wel over, en velen met mij, maar laten we dat nu eens achter ons neer leggen en vanaf vandaag beginnen met de start van het zo bekende nieuwe begin. Positief en vriendelijk, vrolijk en enthousiast reageren op feesten die er gegeven worden.

Ik was vandaag in Almere op het strandfeest. Een groot feest ONDER DE MENSEN!

Kan dat in Groningen nu ook niet eens een keer aub?
 
Quote: "Ok ik ben blij te lezen dat we het er langzamerhand allemaal over eens zijn dat de scene in Groningen zo verkloot is door onzinnige ruzie's."

De scene in Groningen is niet verkloot, en daar zijn me zeker niet allemaal over eens. Voor anderen lijkt dat misschien zo, maar dat valt reuze mee.
De meeste mensen en organisaties in Groningen kunnen prima met elkaar overweg en gaan zelfs met plezier naar elkaars feesten. Ook ik ben met veel plezier op feesten van Trinity, Civilization maar ook Serenity geweest.
Helaas is het zo dat er haat en nijd is..., maar dat heeft voornamelijk te maken met en klein groepje.., die toevallig wel heel hard roept..

jammer, jammer..Mensen gewoon lekker kappen en lekker blijven feesten. Er is zoveel te zeiken, nu ook weer over Civ.., ja ze kiezen een andere locatie.., ja die andere was ook mooier, vind ik ook, maar ook ja: ze geven er een prima verklaring voor. En je hoeft het er niet mee eens te zijn. Ik ben gewoon altijd blij als er een feest wordt gegeven in Groningen... Voorlopig draaien er wel namen als Orchid, K.Cee, Montana en Remy...!!!
Dus alleen daarom wil ik er al heen..

Dus Cotin.., kom inderdaad maar naar Groningen op 6 september en je zult zien dat er hier prima gefeest wordt...: "Positief en vriendelijk, vrolijk en enthousiast reageren op feesten die er gegeven worden."

dus, that's my contribution.., and c u there...
Greetz to all in Grun, and all who favor them...
Kir.B
laatste aanpassing
 
Kir.B. ik ben een groot fan van hun feesten, I will be zeker there :-)

"Positief en vriendelijk, vrolijk en enthousiast reageren op feesten die er gegeven worden."

Ik hoop het!! Ik zal er zeker mijn steentje aan bij dragen! Wie weet zien we elkaar daar nog wel even:-)
Op teletekst hier van de regio-omroep stond het bericht dat iom het max bezoekers aantal op 3500 wordt gesteld omdat er gelijktijdig een beurs/congres in het nabijgelegen Martiniplaza wordt gehouden...
 
O:)O:)O:):-)Een Eroticabeurs mag ik hopen:-)O:)O:)O:)

Ik zat net weer te zappen op het internet en zag op http://www.housemaniacs.com/ inderdaad ook dat deze beurs er is en de 3500 man wordt daar ook genoemd.
laatste aanpassing