Partyflock
 
Nieuws · maart 2018
Met 200 artiesten verdeeld over 8 stages, onderscheidt het 3 daagse muzikale pretpark 'City of Dance' zich in 2018 als hèt dancefestival van ZuidWest Nederland. City of Dance vindt plaats van 13 t/m 16 juli 2018 op het festivalterrein Oude Veerseweg.
Goed nieuws! Voltage Festival keert terug naar de Transfo-site in Zwevegem op zaterdag 18 en zondag 19 augustus 2018. Dit nichemuziekfestival staat op het punt van een grote doorbraak en behoort binnenkort tot de belangrijkste undergroundfestivals in België.
Maandelijks gaat Partyflock in samenwerking met Dresscode.nl op zoek naar de leukste feestjes met een bijzondere dresscode. April is een feestelijke maand. We vieren o.a. de verjaardag van onze koning, maar er is meer! Hier een greep uit de toffe feestjes in april mét dresscode.
Maximal Reizen maakt bekend dat het een nieuw muziekfestival start: afsluitdijk open air. De organisatie, bekend van busreizen naar Europese festivals, vond het tijd om de touwtjes in eigen hand te nemen.
Mesto is Coming Home
donderdag 29 maart 2018
De 18-jarige Nederlandse DJ/producer Mesto heeft een plaat uitgebracht met zijn wereldberoemde landgenoot Tiësto. De track 'Coming Home' verscheen gisteren, met een exclusieve video op Tiësto's YouTube-kanaal.
A.s. zaterdag – 31 maart - zal de main zaal in het teken staan van "The Chapters Of The Mind" dat het toneel vormt voor een heerlijke internationale line-up met artiesten uit onder andere: Australië en Scandinavië.
Vandaag worden er vier nieuwe stage hosts inclusief volledige line-up toegevoegd aan het programma voor we are eclectric Weekender op 6, 7 en 8 juli in Velder Woods te Boxtel.
Martin Garrix' PR vrouw José Woldring is als eerste Nederlandse vrouw gekozen door Billboard in hun Dance Power Players lijst.
Mainstage
dinsdag 27 maart 2018
Na succesvolle laatste edities is mainstage op zaterdag 14 april weer terug naar AIR Amsterdam!
Na meerdere succesvolle edities in Utrecht, Den Haag en Rotterdam, keert De Microclub op zaterdag 7 april terug naar De Kring (ClubUp) voor weer een volle avond dansen (20.00u - 0.00u) voor 25+ op de beste elektronische muziek.
Het duurde even maar het is de moeite waard! Wat een heerlijke aftermovie is het weer geworden! Crazyland Angels are back is door jullie als geweldig ervaren. Iedereen heel erg bedankt daarvoor. En wachten tot Crazyland in november hoeft niet!
Veldtrip Festival
maandag 26 maart 2018
Voetjes van de vloer, handen in de lucht, toffe outfits en fijne deuntjes! Festivalliefhebbers kunnen deze zomer weer in eigen stad hun hart ophalen.
Big Sean en Maleek Berry maken als headliners de line-up compleet voor de 1ste editie van OH MY! Music Festival. De volledige line-up is daarmee helemaal rond.
Onder andere Marcel Dettmann, Apollonia en Worakls zijn te zien op de 23ste editie van het dancefestival Extrema Outdoor, dat voor de tweede keer georganiseerd wordt.
Goede Vrijdag in de Sugarfactory
donderdag 22 maart 2018
Tijdens Goede Vrijdag zal de Zweedse techno legende Cari Lekebusch zijn opwachting maken in de Sugarfactory.
Less is more' is deze zomer het motto van Pleinvrees. De afgelopen jaren had de Amsterdamse evenementenorganisatie met Pleinvrees am Strand en Pleinvrees Festival twee zomerfestivals op de agenda.
Tijdens de uitreiking van de International Dance Music Awards in Miami zijn Armin van Buuren en Armada Music in de prijzen gevallen.
Tropicalia
woensdag 21 maart 2018
Zaterdag 28 april kunnen alle Latin liefhebbers losgaan tijdens de zevende editie van Tropicalia! Dit jongste familielid van Salsa Breeze neemt je mee naar een tropische Latin-Caribbean party.
Dubwise Village
woensdag 21 maart 2018
Liefhebbers van dub, reggae, dubstep en drum and bass komen ruimschoots aan hun trekken op Dubwise Village. Een nieuw festival dat op 16 en 17 juni 2018 neerstrijkt op De Ven in Spaarnwoude. Dubwise Village biedt een veelzijdige, internationale line-up verspreid over vier stages, met artiesten als Ziggi Recado, King Shiloh Soundsystem en Smith and Mighty.
In Retraite 2018 Kloosterfestival
woensdag 21 maart 2018
Driedaags festival incl. camping op klooster Maria Roepaen 🇱🇧 met o.a. (Live) Dj's, ruime randprogrammering, hottubs, bizarre optredens en meer.
Swedish House Mafia:
Jordi: Er wordt heel veel geroddeld. Swedish House Mafia afsluiter van Ultra Miami zondag, wat denk je?
Hardwell: Ja, ik denk het ook eerlijk gezegd.
Het lijkt nog ver, maar over vijf weken is het alweer zover: Oranjekoorts Koningsnacht strijkt voor de vierde keer neer op de Markt in Delft.
Na de overweldigende reacties op de line-up van Draaimolen Festival 2017
werd gedacht dat deze dit jaar niet meer te overtreffen zou zijn. Niets
bleek minder waar!
Hardwell, André Hazes en Lucas & Steve vieren Koningsdag met Radio 538! De zanger en dj's zijn na Armin van Buuren de eerste namen die zijn toegevoegd aan de line-up van 538Koningsdag.
Lil Louis is terug
vrijdag 16 maart 2018
Na zeven jaar in de studio heeft Lil Louis zijn grootste muzikale hoogtepunt bereikt. Louis heeft in een ongekend tempo meer dan 1.600 nummers geschreven en komt met 6 fijne albums.
Vandaag gaat 'lituatie 2 - Aftershock' van glowinthedark in release. Hierbij komen er vijf dikke bonustracks uit met een gevestigde en nieuwe generatie artiesten.
Ruim 10.000 fans van Techno, House, Hiphop en R&B kunnen op zaterdag 9 juni in het Rotterdamse Kralingse Bos met hun voeten in het zand genieten van een gevarieerd muziekaanbod op vijf verschillende stages.
De Fiod-inval bij een belastingadviseur 'actief in de media en entertainmentsector' die kantoor houdt in Amsterdam, zorgt voor onrust onder bekende dj's.
Feestbeesten Koningsnag
dinsdag 13 maart 2018
Op donderdag 26 april 2018 is Club Poema de 'place to be' voor alle Feestbeesten uit Utrecht en omstreken.
Nederlands DJ/producer duo Afro Bros presenteert zijn meest ambitieuze plaat tot nu toe, in samenwerking met Jamaicaans dancehall-artiest Charly Black en Brits singer-songwriter Stevie Appleton.
Nog iets meer dan een maand en het allerleukste feest van Utrecht en omstreken zal zijn deuren openen. De organisatie heeft voor jullie nog de allerlaatste early bird kaarten te koop voor 37,50 euro.
Freaks of Freedom
maandag 12 maart 2018
Zaterdag 5 Mei is het zover: Freaks of Freedom.
Snoeihard de vrijheid vieren tijdens het bevrijdingsfeest van Zaandam.
Tomorrowland winter
vrijdag 9 maart 2018
Experience Tomorrowland in a totally new surrounding and during the most magical season of the year.
De jubileumeditie van Ghosttown van afgelopen weekend was zo'n nacht waarin alles klopte. De ongekend goede sfeer, de heerlijke muziek in alle drie de area's, het geluid, de show en bovenal: jullie! Alles kwam samen in één grote early hardcore gathering.
Radiostation SLAM! brengt de hele week een ode aan de Nederlandse dancescene met de SLAM! Awards 2018.
Het Amsterdamse DJ/producer duo Detroit Swindle brengt op 28 mei hun tweede studioalbum 'High Life' uit via hun eigen label Heist Recordings.
The Ultimate Oldskool R&B Party
donderdag 8 maart 2018
Na een bomvolle eerste editie en tientallen verzoeken, wanneer de volgende editie komt, is het zover!
WOO HAH! pakt dit jaar groter uit dan ooit. Het evenemententerrein van Beekse Bergen zal een weekend lang gelden als de ultieme hiphop getaway.
Zojuist werd op radiostation SLAM! bekend gemaakt dat de SLAM! Award in de categorie 'Best Talent' is gewonnen door Brooks.
Op 25 april 2018 vindt in Paradiso in Amsterdam een uniek optreden plaats. Headhunterz, 's werelds #1 hardstyle artiest, treedt op in een intieme concertsetting.
Crazyland was hot. Crazyland was een heerlijke dampende knaller waar je nog lang van na kan genieten. Het feest was tot het einde lekker druk en wij als organisatie willen iedereen bedanken voor de hele goede vibe.
Dag van de Nederlandse Dance
dinsdag 6 maart 2018
Om het nationale en internationale succes van de Nederlandse dance muziek te vieren en eren, gaat vanaf dit jaar de eerste zaterdag van juni de boeken in als de 'Dag van de Nederlandse Dance'.
Flawless XXL beach edition
dinsdag 6 maart 2018
Zondag 25 maart is het weer tijd voor Flawless XXL beach edition op het strand van Bloemendaal!
Radiostation SLAM! brengt deze hele week een ode aan de Nederlandse dancescene met de SLAM! Awards 2018.
Met een groot verschil ten opzichte van de nummer twee pakt Josylvio deze week de nummer 1-positie in de GfK Dutch Album Top 100. Dat doet hij met zijn nieuwste album 'Hella Cash', dat is vernoemd naar zijn bij Topnotch ondergebrachte eigen platenlabel.
Electronic Family is terug
vrijdag 2 maart 2018
Na een geweldige editie van vorig jaar is het dit jaar tijd voor de 8ste editie van Electronic Family! Op zaterdag 28 juli 2018 wordt het Autotron terrein in Den Bosch omgetoverd tot een plek waar je als echte Trance liefhebber je hart kunt ophalen.
Deventer Koningsfestival
vrijdag 2 maart 2018
Op 26 en 27 april 2018 vindt de tweede editie van het Deventer Koningsfestival plaats in het Havenkwartier.
We Are Electric
donderdag 1 maart 2018
Het muzikale programma van de vierde editie van We Are Electric Weekender op 6, 7 en 8 juli in Velder Woods te Boxtel is vandaag met toevoeging van Martin Garrix, Mura Masa, plus de volledige line-up van vier nieuwe stage hosts -te weten Rampage, Heldeep, Netsky and Friends en Future House Music flink uitgebreid.
Hard Hallucination
donderdag 1 maart 2018
Het is 1991: een tijd waarin punkers, krakers en kakkers verbroederen in clubs waar ze samen compleet uit hun dak gaan op de hypnotiserende beats van de house muziek.
Nederland kent veel festivals, maar er zijn er niet veel die op een onbewoond eiland plaatsvinden. Grow Festival brengt daar verandering in door het Utopia Eiland voor één dag, op zaterdag 23 juni, als festivallocatie om te dopen.
31 maart 2018
Dance festival city of dance kondigt volledige programmering aan
30 maart 2018
Zaterdag 18 & zondag 19 August 2018 @ Transfo-site Zwevegem
Feestjes met een Dresscode in april 2018
29 maart 2018
Maximal Reizen lanceert Afsluitdijjk Open Air
Mesto is Coming Home
Internationaal Raw geweld tijdens Bass Protocol
28 maart 2018
Paul Kalkbrenner presenteert back to the future show
José Woldring als eerste Nederlandse vrouw in de Billboard Dance Power Players
27 maart 2018
Mainstage
Op zaterdag 7 april is De Microclub terug in Amsterdam
Aftermovie Crazyland Angels is af
26 maart 2018
Veldtrip Festival
23 maart 2018
OH MY! Music Festival maakt volledige line-up bekend
22 maart 2018
Marcel Dettmann, Apollonia en Worakls in line-up Extrema Outdoor
Goede Vrijdag in de Sugarfactory
Enige Pleinvrees-show deze zomer onthult line-up
Armin van Buuren en Armada Music winnen International Dance Music Awards
21 maart 2018
Tropicalia
Dubwise Village
In Retraite 2018 Kloosterfestival
Hardwell over comeback Swedish House Mafia: 'Dat moet wel gaan gebeuren
20 maart 2018
Oranjekoorts Koningsnacht, het grootste feest van de regio
Draaimolen Festival overtreft zichzelf weer met ijzersterke line-up
Hardwell, André Hazes en Lucas & Steve op 538Koningsdag
16 maart 2018
Lil Louis is terug
Glowinthedark presenteert Lituatie 2
15 maart 2018
Boothstock Festival veelzijdige line-up en 5 keer Benny Rodrigues
Onrust onder top-dj's na Fiod-inval bij Amsterdamse fiscalist
13 maart 2018
Feestbeesten Koningsnag
Nederlands duo brengt single uit met Charly Black & Stevie Appleton
De allerlaatste 100 early bird en 75 VIP kaarten voor SDC World Party 14 april
12 maart 2018
Freaks of Freedom
9 maart 2018
Tomorrowland winter
Ghosttown 25th Anniversary part II
Martin Garrix wint slam! award best dj
8 maart 2018
Detroit Swindle brengt tweede album High Life uit op 28 mei
The Ultimate Oldskool R&B Party
7 maart 2018
WOO HAH! pakt dit jaar groter uit dan ooit
Slam! award best talent gaat naar Brooks
Headhunterz op 25 april in paradiso amsterda
Crazyland Angels was een mega knaller weer
6 maart 2018
Dag van de Nederlandse Dance
Flawless XXL beach edition
5 maart 2018
Armin van Buuren wint slam! Oeuvre award
3 maart 2018
Josylvio overtuigend naar eerste plaats Album Top 100
2 maart 2018
Electronic Family is terug
Deventer Koningsfestival
1 maart 2018
We Are Electric
Hard Hallucination
GROW Festival kondigt nieuwe line-up aan