Partyflock
 

Mesto is Coming Home

gepubliceerd door , op
Mesto is Coming Home
29 maart 2018
De 18-jarige Nederlandse DJ/producer Mesto heeft een plaat uitgebracht met zijn wereldberoemde landgenoot Tiësto. De track 'Coming Home' verscheen gisteren, met een exclusieve video op Tiësto's YouTube-kanaal. "Dit is een droom die uitkomt, ik voel me vereerd en ben super blij met het resultaat", aldus Mesto in een eerste reactie.

Bekijk de officiële video hier


Mesto is de artiestennaam van de 18-jarige Amsterdamse DJ/producer Melle Stomp, en wordt gezien als een van de grootste talenten in de Nederlandse dance. Dit begon al in 2015, toen hij samen met Martin Garrix en Justin Mylo de hit 'Bouncy Bob' uitbracht. Als resultaat werd hij in 2016 door DJ Mag genoemd als het #1 aanstormende dance-talent.

Meerdere clubhits volgden, waaronder een tweede collab met Martin Garrix voor de track 'WIEE', een samenwerking met Fox Stevenson ('Chatterbox') en de festivalfavoriet 'BRUH', samen met Curbi, vorig jaar uitgebracht op Musical Freedom, het label van Tiësto.

Terwijl Mesto in binnen- en buitenland optrad, bleef hij in contact met Tiësto, wat nu heeft geresulteerd in 'Coming Home', een van de vier tracks op een speciale EP die Tiësto deze week heeft uitgebracht op Musical Freedom.

"Ik heb hem de afgelopen 1,5 jaar allerlei muziek van mij doorgestuurd, hij vond het geweldig. Dat voelde zo goed, op een gegeven moment begonnen we te praten over samen een plaat maken. We zijn vervolgens ideeën heen en weer gaan mailen, waar vervolgens 'Coming Home' uit is gekomen. Toen ik hem de plaat vorig weekend op het Ultra Music Festival in Miami zag draaien, kreeg ik kippenvel - ik ben echt superblij!", laat Mesto weten.

Tiësto & Mesto - 'Coming Home'