Partyflock
 
Nieuws · februari 2015
The Qontinent
woensdag 25 februari 2015
Het sluimerende gevaar lag al langer op de loer. De dag waarop onze planeet zich wreekt op de onstilbare honger van de mens naar weelde en bezit is werkelijkheid geworden.
Op zaterdag 30 mei zal De Berendonck worden omgetoverd tot het machtige en spirituele Japanse rijk. Verdeeld over 9 stages met klinkende namen als Samurai, Koi, Yakuza, Sumo en Bonsai Garden zullen de grootste artiesten uit binnen- en buitenland alle verschillende stijlen binnen de dance ten gehore brengen. Matrixx presenteert daarom met trots de line-up van Emporium – Land of the Rising Sun.
Gouden Kabouter Awards 2015
woensdag 25 februari 2015
De Gauwe Kabouter Awards vieren dit jaar het allerleipste van Mokum, hoofdstad van de internationale danceindustrie. Een gesjeesde avond - de beroemde en beruchte Oscaruitreiking van de dancescene - waarin de hotemetoten van het uitgaansleven komen flaneren in hun mooiste kloffie, allemaal naar de gallemieze gaan en hopen een kleine gauwe gozer mee naar huis te nemen.
Latest info Reverze · Illumination
dinsdag 24 februari 2015
Aanstaande zaterdag vindt in het Anwerpse Sportpaleis en Lotto Arena de tiende editie plaats van Reverze: België's grootste harder styles event. Reverze, met dit jaar als thema 'Illumination', is voor het tiende jaar op rij volledig uitverkocht, er kunnen dus geen tickets meer gekocht worden aan de inkom. Als bezoeker is het handig om deze belangrijke laatste informatie door te nemen als je dit weekend afzakt naar België.
De mooie industriële Maassilo vol energieke feestliefhebbers die zich laten gaan op de lekkerste beats van de grootste dj's uit de scene en samen genieten van één belevenis: Mysterious 'Wildlife'. Drie area's nemen jullie mee in een waanzinnige wildlife experience.
Op dit moment zijn er al een groot aantal tranceliefhebbers in de zevende hemel. Deze Global family members zijn namelijk al in het bezit van een ticket voor Trance Nation Global Family op 23 mei aanstaande in de HMH te Amsterdam. Vanwege het feit dat er zo'n run was op de eerste en tweede ronde early bird tickets en de VIP inmiddels ook uitverkocht is, wil de organisatie ervoor zorgen dat er geen trouwe fans naast een ticket grijpen, vandaar deze wake-up call!
Hardcore4life · latest info
maandag 23 februari 2015
Alles wat hardcore te bieden heeft vind je aanstaande zaterdag in de Maassilo. Hardcore, Hardcore classics, Hardcore4ladies en Darkcore & harder: voor iedere liefhebber wat wils! De grootste namen, afgewisseld door nieuw talent zullen het beste van de hedendaagse Hardcore scene aan je presenteren. Er zijn nog wel een aantal praktische zaken die handig zijn om vooraf te weten. Al deze belangrijke laatste informatie die je als bezoeker dient te weten voordat je zaterdag naar Rotterdam afreist, vind je hieronder.
Beachboom · 100% Pure Winter Party
maandag 23 februari 2015
100% Winter Party. 100% Beachboom. Dit mag dan wel de wintereditie zijn, maar ze beloven je een avond waar je het warm van krijgt! De DJ's hebben één doel: Sportcentrum Westerschouwen op haar grondvesten laten trillen. Met een mooie mix van nationale en internationale namen belooft Beachboom Winter een feest te worden waar je bij wilt zijn!
Zaterdag 28 februari is het alweer tijd voor de volgende 7th Heaven, met alles erop en eraan wat deze feesten zo gewild maakt bij iedereen. Nadat je de auto op één van de ruime parkeerterreinen rond de club hebt geparkeerd word je aan het begin van de avond binnen verwelkomd met een lekker aperitief in de vorm van een drankje dat je persoonlijk wordt uitgereikt. Met een lekker glas champagne, appelsap of jus d'orange in je hand begint het feest al goed! Gedurende de avond word je dan nog verder verwend met de gratis vers gesneden fruit en de altijd populaire verfrissende ijsjes. Zo kom je de avond wel door!
Zaterdag 21 maart 2015, van 22:00 tot 04:00 uur, keert ST8MENT terug in de Effenaar Eindhoven met een speciale 'Three Years' editie! Drie jaar geleden begon het ST8MENT avontuur en met inmiddels tien edities in het geheugen begint ST8MENT het nieuwe jaar sterker dan ooit. Samen met een stevige line-up, bestaande uit onder andere Noisecontrollers, Jack of Sound en Deetox, luidt ST8MENT een nieuw tijdperk in en gaat op weg naar de absolute top binnen de hardstyle!
Een memorabele nacht gaat het zeker worden aankomende zaterdag. Vanuit maar liefst 14 landen zal een invasie van echte hardstyle-kenners en -liefhebbers richting het topsportcentrum in Almere komen. De primeur waar al jaren om gesmeekt en naar uitgekeken wordt gaat tijdens Hardclassics gebeuren: de officiële terugkeer van de ongekroonde hardstyle-koningin Lady Dana.
Op 4 en 5 april vindt voor de derde keer het DGTL festival plaats op de NDSM-Werf in Amsterdam Noord. Filmmuseum EYE, dat op tien minuten fietsen ligt van het NDSM terrein, slaat de handen in één met DGTL en is de officiële culturele partner geworden van het festival. Binnen de pijler DGTL ART worden tijdens het festival exclusieve beelden uit het archief van EYE vertoond in een zes meter hoge containerinstallatie.
De UK techno frontrunner Surgeon neemt Poema RAW onder zijn vlijm scherpe mes. Tijd om 21 februari in je agenda te zetten dus!
Met trots presenteert Tram 10 het programma voor 27 februari met Dimitri en Olivier Weiter en de Tram 10 residents. De Tram 10 reizigers kunnen weer een hoop spektakel en plezier verwachten tijdens de derde Winterparade editie. Naast Dimitri en Olivier Weiter zal Tahko zijn debuut maken als Tram 10 resident en keert Jochem Hamerling terug in de Tram.
Suppression · Make RAW not WAR #2
woensdag 18 februari 2015
Met deel 1 nog vers in het geheugen is het alweer tijd voor de briefing van editienummer 2. Op 23 mei 2015 zullen alle #raw fans samenkomen bij Beachclub Fuel in Bloemendaal aan Zee om grandioos te beuken op de hardste raw kicks van het moment. De organisatie heeft zijn best gedaan om een originele maar ook keiharde line-up samen te stellen. Een goede mix tussen de aanstormende talenten van nu in combinatie met harde klappers van de welbekende namen. Met trots presenteert de organisatie dan ook de line-up van Suppression – Make RAW not WAR #2.
Zaterdag 7 maart presenteren Click, Kombination Research en AD Bookings in de hoofdstedelijke WesterUnie de Kombination Research Label Night XL. Het label van The Advent. Achter de decks een ware slag der technotitanen. The Advent en Industrialyzer gaan live tegen elkaar in het harnas. Marco Bailey, Cari Lekebusch, Sterac, Remy en Wouter de Moor gaan volle gas op hun piekfijne dj-kunsten.
Op 27 april keert Kingsday Festival voor de vierde keer op rij terug naar het Olympisch Stadion in Amsterdam. Een van de absolute headliners is Jack Ü; het nieuwe samenwerkingsverband tussen grootmeesters Skrillex en Diplo. Naast deze primeur worden onder meer internationale artiesten Knife Party, Kygo en Robin Schulz aan het rijtje toegevoegd.
Festifoort Festival, hét dancefestival van Amersfoort en omstreken. Zaterdag 9 mei strijkt Festifoort voor de tweede keer neer op het groenrijke evenemententerrein aan de Mijnbouwweg in Amersfoort.
Het zwarte pand gelegen aan de Beesdseweg wat bekend is geworden door discotheek HappydayZZ wordt aangepast tot een multifunctionele evenementenlocatie. Een drietal ondernemers (bekend uit de horeca- en evenementenbranche) hebben het initiatief genomen om de voormalige discotheek in te zetten voor onder andere dance- en themafeesten, concerten, beurzen, congressen, bedrijfspresentaties, recepties, bruiloften et cetera.
Supersized RAW Special latest info
maandag 16 februari 2015
Aanstaande zaterdag worden de Central Studios in Utrecht opnieuw omgetoverd tot een Raw Hardstyle tempel tijdens de Supersized RAW Special. De elite van de raw hardstyle scene is aanwezig om de beste rauwe kicks en screeches de zaal in te slingeren. Ben jij een echte liefhebber van deze substroming binnen de Hardstyle scene? Dan mag je het zeker niet missen. De belangrijkste informatie die je als bezoeker dient te weten, inclusief de timetable, lees je hieronder. Tot zaterdag!
Zaterdag 21 februari 2015 om 22:00 gaat de Madness beginnen in Club Eclipse, Rotterdam! Freestyle sounds all night long in één van de bekendste clubs van Rotterdam met top geluidssysteem. NRG Events presenteert Freestyle Madness met een line-up bestaand uit alleen maar Freestyle toppers! Onder andere treden op in de grote zaal van Club Eclipse; The Prophet, The Viper, Ruthless en Dr. Phunk.
Op zaterdag 30 mei 2015 vindt alweer de elfde editie van Emporium Festival plaats aan de prachtige recreatieplas De Berendonck. In drie rondes presenteert organisatie Matrixx de line-up die verdeeld gaat worden over negen podia met ieder een verschillende stijl binnen de Dance.
Een van de muzikale hoogtepunten van de STRP Biënnale 2015 is de STRP Dance Night op 21 maart. Waar overdag tientallen audiovisuele werken te beleven zijn in de expositie, nemen internationale top-dj's, veelbelovende lokale producers en een gretig dancepubliek het Klokgebouw tussen 20:00u en 07:00u over. Naast de eerder aangekondigde namen als Kaytranada, The Gaslamp Killer en Karenn, maken Boddika, Actress, Vessels, ZES en Cold Void & Plus Instruments de line-up van deze nacht compleet.
Op 16 mei organiseert fashion webshop ModeMusthaves.com het eerste échte Fashion Festival van Nederland genaamd; Fierce. Fierce Fashion festival creeërt een omgeving waar fashion liefhebbers zich kunnen onderdompelen in een wereld waarbij de nieuwste trends op fashion, -beauty en muzikaal gebied de hoofdrol spelen. Op het festival zal één stage aanwezig zijn met een tal aan bekende artiesten. De line-up is nog top secret maar wordt via de social mediakanalen van Fierce bekend gemaakt.
Op zaterdag 11 juli vindt de achtste editie plaats van A day at the park. A day at the park is meer dan een line-up van kwalitatief goede dance-muziek van de bekendste internationale acts en DJ's. Het eten en drinken (bourgondisch, biologisch, en bijvoorbeeld een goedgevulde picknickmand) staat zeer hoog in het vaandel en bezoekers kunnen zich volledig mee laten voeren in de sfeer van het festival door de vele theater acts, kunst en decor.
Zaterdag 28 februari is het weer tijd om je van je bekende kant te laten zien bij Be Famous! Het partyseizoen in De Loft XL in Hengelo wordt weer geopend en je gaat dan ook meteen knallen! De 28e zal niemand minder dan mister Freddy Moreira zijn debuut maken bij Be Famous.
Faithless kondigt reünie aan
woensdag 11 februari 2015
Dans-act Faithless komt weer samen. De band kondigde dinsdag aan enkele optredens te gaan geven in Londen. De groep hield fans al enkele dagen in spanning. De afgelopen dagen plaatste de groep met de hashtag #Keepthefaith elke dag een mysterieuze boodschap op hun Facebook- en twitterpagina.
Terwijl Tiësto een Grammy Award won voor de remix van John Legend's 'All Of Me' dook een andere Nederlandse DJ de studio in om een house versie op te nemen van John Legend's wereldhit Ordinary People. Yves Eaux voorzag deze van oorsprong piano-ballad van beats en bewerkte haar tot een houseplaat. Collin de Vries tekende voor de zang.
De eerste editie van MIND op 30 januari zorgde voor een uitverkochte RADION. Dit vraagt om een vervolg. Curator Reza Athar en RADION slaan op zaterdag 7 maart opnieuw de handen ineen. Dit keer met een Eigenwijs en onnavolgbare Ier en een Franse enfant terrible. Een avond met duistere club muziek, maar met een zonnige nasmaak.
Na een geweldig 2014 met alleen maar uitverkochte edities in de Winkel van Sinkel, doet de organisatie er in 2015 nog een stapje bovenop.De 2015 kick-off is zaterdag 21 februari. Ja je leest het goed, zaterdag! Uiteraard weer met een lekkere line-up wat je van H!pster gewend bent.
Local Talent DJ-Contest in Maarssen
woensdag 11 februari 2015
Shockwave Techno Productions organiseert op 27 februari een DJ-contest. Gezocht wordt naar hét techno DJ-talent om de nieuwe Organic Clubnights een maand later in Club Organza officieel te openen.
Mysteryland wordt weekendfestival
dinsdag 10 februari 2015
ID&T maakt vandaag met trots bekend dat fans van Mysteryland dit jaar een weekend lang kunnen feesten in Haarlemmermeer. Het festival geeft de bezoeker hiermee meer tijd en ruimte om te genieten van het gigantische aanbod muziek, kunst en cultuur. Om de beleving compleet te maken, kunnen bezoekers ook blijven slapen op een camping naast het festivalterrein. Mysteryland belooft op zaterdag 29 en zondag 30 augustus alles uit de kast te trekken om deze bijzondere stap te vieren. Het festival dat steevast uitverkoopt, start op zaterdag 7 maart om 10 uur met de kaartverkoop.
Ensuite ontwaakt uit winterslaap
dinsdag 10 februari 2015
Na een uitzinnige jaarwisseling gevolgd door een welverdiende winterslaap maakt La Fête 040 zich op om op 28 maart het nieuwe jaar in te luiden met misschien wel de dikste editie die Ensuite ooit gekend heeft!
The Magic Tree of House
maandag 9 februari 2015
Op zaterdag 14 maart brengt 'The Magic Tree of House' de oude sfeer weer tot leven met een aantal oude dj's die in de beginjaren al actief bezig waren in de wereld van de electronische muziek. Ze vertegenwoordigen samen alle facetten van de housescene van de jaren 1992 tot en met 1999. Met een '100% vinyl only' set zal Pat C,voormalig resident dj van Parkzicht (Rotterdam), je twee uur lang meenemen op zijn muzikale reis door het verleden.
De Confetti Club
zaterdag 7 februari 2015
Op zaterdag 28 februari is het moment eindelijk daar en slaan team Yardbird en DiscoFlamingo in samenwerking met de Rotterdamse Schouwburg de handen ineen voor de meest kleurrijke party van onze havenstad: de Confetti Club.
Na een uitermate geslaagde en uitverkochte 90's edition in de WesterUnie, viert Klamme Handjes op 3 april haar derde verjaardag. De laatste editie voor Klamme Handjes Festival vindt wederom plaats in de welbekende fabriekshal. Tijdens de derde verjaardag worden bezoekers mee op reis genomen richting de tropen.
Last call van ieder weekend is vanaf zondag 8 februari Grand Slam. In Chapter 21 te Amsterdam komt het weekend ten einde met hiphop en R&B tunes die we allemaal in onze harten hebben gesloten. Deze allereerste keer wordt afgetrapt door Manuel & Geza. Dit feestje belooft de mooiste mensen op de dansvloer, de fijnste barkeepers en de beste jams over de speakers; de ideale werkweek begint bij Grand Slam.
Vrijdag 6 februari is het eindelijk zover! Partyraiser komt, op veler verzoek, naar Epic Tilburg. Na de vele succesvolle edities van het Hardstyle concept Epic Hard! is het nu weer eens de beurt aan het hardcore versie; Epic Harder!
Minder dan 5 minuten vanaf het voormalige Defqon1 terrein in Almere staat het Topsportcentrum. Deze supermooi gelegen indoor sportarena krijgt op 21 februari haar vuurdoop als evenementenlocatie. Het eerste grote evenement dat er plaatsvindt is Hardclassics. Dit is tevens de officiële terugkeer in 2015 van Lady Dana, The Queen of hardstyle.
Dagverblijf Winterfest
vrijdag 6 februari 2015
Geen winter zonder winterpret, daarom presenteert Dagverblijf op zaterdag 28 februari het Dagverblijf Winterfest, hét sneeuwzekere festival om de winter in stijl af te sluiten.
Daar waar wereldberoemde popartiesten als de Rolling Stones en Pharrell Williams naast hun indrukwekkende concertreeksen en festivaloptredens graag maar helaas incidenteel een intiem en exclusief concert in bijvoorbeeld een Paradiso doen, biedt Global Dutch zo'n podium voor de populaire dancestromingen. Altijd gebracht door Nederlandse dj's die op dit moment wereldwijd de grote clubs, events en festivals op hun kop zetten. 013 Poppodium in Tilburg heeft de primeur.
Dit jaar viert Harmony of Hardcore haar tienjarig jubileum en staat er voor de hardcore liefhebber op 23 mei 2015 weer een waanzinnige line-up te wachten. Met meer dan 80 acts, verdeeld over 8 area's zal het hardcore spektakel op het festivalterrein De Roost in Erp losbarsten. Het belooft weer één van de hoogtepunten van het Hardcore festivalseizoen te worden. Met trots presenteert Par-T dit jaar een nieuwe area en de complete line-up voor HoH 2015.
Magistrat Valentijnsweekend
donderdag 5 februari 2015
Het weekend van de liefde komt er aan! In Magistrat vieren se dat twee dagen lang met de beste house en disco sounds op vrijdag en de fijnste techhouse en techno op zaterdag. Zaterdag vieren ze twee verjaardagen. Van de favoriete techno Lady Estroe en van Paul Hazendonk. Zij hebben als speciale gast niemand minder dan Dimitri uitgenodigd.
Frenchcore s'il vous plait. Sinds 2011 een begrip in Europa. Komende zaterdag is het tijd voor alweer de zevende editie van dit frenchcore spektakel.
Dans je warm in Escape in februari
woensdag 4 februari 2015
Buiten is het aardig fris en daarom is Escape 2015 erg stevig gestart. Het vijfjarig bestaan van Reveal was een klapper en Laidback Luke knalde 23 januari het nieuwe jaar in! Escape is daarnaast altijd aan het vernieuwen en sinds NYE zijn er speciale verhoogde VIP skyboxes aan de zijkanten van de club aanwezig. Dus wil je een zeer bijzondere clubervaring mail dan <VIP@escape.nl> voor reserveringen. Wees er op tijd bij als je op 6 maart Erick Morillo vanaf het VIP balkon wilt meemaken!
B.I.T.C.H februari moet nog komen, maar binnen twee dagen is de early bird van B.I.T.C.H oktober al uitverkocht. Nu is B.I.T.C.H een heel populair feest, maar zo snel is wel heel speciaal! Nu gaan de B.I.T.C.H VIP kaarten altijd het snelst en kan de organisatie zeggen dat ook die heel hard gaan en ook in mum van tijd online uitverkocht zullen zijn! Dus wacht niet te lang en haal je VIP kaarten online
Flirtation · Winter edition
dinsdag 3 februari 2015
Op zaterdag 7 februari gaat het dak eraf tijdens de famous Women only Flirtation Winter Edtion in de Amsterdamse Club Panama. Ruim 800 vrouwen dansen, feesten, drinken, keten en flirten met elkaar op de de heerlijke beats van een fantastische line-up; DJ T'Amore, Cat Carpenters, MC Choral, Elegance Depth & Covergirl Sunny
De Mainstage, Industrial en Frenchcore/Terror Area zijn de afgelopen weken en naar buiten gebracht door de organisatie en daar komt vandaag de Early Hardcore/Millennium Area bij. Dit jaar heeft de organisatie opnieuw een aantal zeer speciale en exclusieve optredens weten te krijgen. Zo staat o.a. Marc Acardipane (live) op het programma, worden Rob Gee en Lenny Dee vanuit de USA overgevlogen voor speciale Early setjes en zullen Placid K en The Wishmaster een speciale D-Boy set neer gaan zetten. Check de Early Hardcore/Millennium line-up van Hardshock Festival 2015 hieronder en scoor je tickets vandaag nog!
Na een uiterst gezellige New Years Eve editie, is het zaterdag 7 februari weer tijd voor een daverende Soixante Neuf editie in Tilburg en wel in Club Epic!
25 februari 2015
The Qontinent
Matrixx presenteert line-up Emporium · Land of the Rising Sun
Gouden Kabouter Awards 2015
24 februari 2015
Latest info Reverze · Illumination
Mysterious Wildlife · It's time to go wild like crazy animals
Trance Nation · Global Family wake-up call
23 februari 2015
Hardcore4life · latest info
Beachboom · 100% Pure Winter Party
20 februari 2015
De laatste 7th Heaven in de winterperiode is op 28 februari
ST8MENT · Three Years, 21.03.15 line-up & tickets
19 februari 2015
Final info & timetable HardClassics Holland vs Italia
Filmmuseum EYE slaat de handen inéén met DGTL festival
18 februari 2015
Surgeon neemt Poema onder vlijmscherp mes
Tram 10 nodigt Dimitri en Olivier Weiter uit
Suppression · Make RAW not WAR #2
17 februari 2015
Click presents Kombination Research XL Label Night
Europees debuut voor Jack Ü (Skrillex & Diplo) tijdens Kingsday Festival Amsterdam
16 februari 2015
Tweede editie Festifoort Festival brengt nog meer beleving
Nieuwe evenementenlocatie in Culemborg
Supersized RAW Special latest info
13 februari 2015
Freestyle Madness met o.a: The Prophet, The Viper en Ruthless
Matrixx presenteert de eerste namen voor Emporium – Land of the Rising Sun
Boddika, Actress en Vessels maken line-up STRP Dance Night compleet
Het eerste echte Fashion Festival in Nederland
12 februari 2015
Achtste editie A Day at the Park tovert Amsterdamse Bos om tot luxe festival-area
Be Famous zaterdag 28 februari in de Loft XL
11 februari 2015
Faithless kondigt reünie aan
John Legend geeft Yves Eaux' house-versie Ordinary People groen licht
MIND nodigt Franse enfant terrible Ivan Smagghe uit
H!pster op zaterdag 21 februari weer terug in Winkel van Sinkel
Local Talent DJ-Contest in Maarssen
10 februari 2015
Mysteryland wordt weekendfestival
Ensuite ontwaakt uit winterslaap
9 februari 2015
The Magic Tree of House
7 februari 2015
De Confetti Club
Klamme Handjes viert driejarig bestaan
6 februari 2015
Eerste Grand Slam trapt af met Manuel & Geza
Epic Harder! XL presenteert Partyraiser in Epic Tilburg
Na outdoor events Defqon en Free festival nu indoorevent met o.a. Dana en Technoboy in Almere
Dagverblijf Winterfest
Global Dutch: intieme dj-shows in plaats van mega-events
5 februari 2015
Harmony of Hardcore presenteert line-up en start early bird ticket sale
Magistrat Valentijnsweekend
Timetable uitverkocht Frenchcore s'il vous plait
4 februari 2015
Dans je warm in Escape in februari
3 februari 2015
Early bird B.I.T.C.H oktober 2015 nu al uitverkocht · Laatste kans voor online VIP-kaarten
Flirtation · Winter edition
2 februari 2015
Hardshock Festival 2015 · Early/Millennium line-up release
Nieuwe editie Soixante Neuf in Epic Tilburg