Partyflock
 

Europees debuut voor Jack Ü (Skrillex & Diplo) tijdens Kingsday Festival Amsterdam

gepubliceerd door , op
Op 27 april keert Kingsday Festival voor de vierde keer op rij terug naar het Olympisch Stadion in Amsterdam. Een van de absolute headliners is Jack Ü; het nieuwe samenwerkingsverband tussen grootmeesters Skrillex en Diplo. Na exclusieve optredens afgelopen jaar op het Amerikaanse Ultra Music Festival en Burning Man, is het Kingsday Festival gelukt om deze monsterformatie naar Amsterdam te halen. Naast deze primeur worden onder meer internationale artiesten Knife Party, Kygo en Robin Schulz aan het rijtje toegevoegd.

Divers aanbod op stages
Het programma van Kingsday Festival is een mix van toonaangevende binnen- en buitenlandse acts, oude bekende, aanstormende talent en heeft het breedste aanbod in muziekstijlen. Van EDM, eclectic, melodieuze deephouse, techhouse, tot beukende techno. Voor deze feestelijke dag pakt het festival weer flink uit met vier stages. Naast de Mainstage presenteert Kingsday Festival ook een Yellow Claw, Joris Voorn- en Bakermat stage.

Line-up Kingsday Festival


Olympisch Stadion
Het festival zal ook dit jaar plaatsvinden in en rondom het Olympisch Stadion in Amsterdam. Vanaf (treinstation Amsterdam Zuid) is het ongeveer tien minuten lopen. Voor bezoekers is het van belang om voor de juist looproute de borden waar Kingsday Festival op is aangegeven te volgen.

Voorverkoop
De voorverkoop loopt via: www.kingsdayfestival.nl

Over Kingsday Festival
Kingsday Festival is een van de grootste Koningsdag events binnen Nederland. Tijdens deze nationale feestdag viert iedereen de verjaardag van onze koning, vandaar " Kingsday festival".

5 opmerkingen

 
Artiest {SHOWLIST artist 44702, 68263}
dope (Y)

Diplo & Skrillex zijn sowieso te erg
en Carnage ook trouwens
Het is dat Amsterdam met k-dag gewoon volkomen ruk te bereiken is......zo jammer met al die vette feesten! Mjah......
Skrillex fucking nep gothic die persoonlijk de dubstep scene heeft verneukt (Y) betaal je maar suf voor zon flut dj
 
Uitspraak van Dark By Choice op vrijdag 3 april 2015 om 04:09:
betaal je maar suf voor zon flut dj


30 euro is idd niet te betalen.
Nou voor koningsdag vind ik 30 euro wel veel zijn zoveel mooie dingen voor minder