Partyflock
 

De laatste 7th Heaven in de winterperiode is op 28 februari
Kom je ook om samen naar de lente uit te kijken?

gepubliceerd door , op
7th Heaven
4 december 2014
Feest7th Heaven · The Saturday Night Edition
Datumzaterdag 28 februari 2015
LocatieRodenburg Site
Nu de kop van het jaar er weer af is na de onverwacht bomvol maar supergezellige eerste 7th Heaven in 2015 maakt het team zich op voor alle feestelijkheden die 2015 met zich meebrengt. Natuurlijk met elke maand weer een 7th Heaven, de eerstvolgende op zaterdag is al op zaterdag 28 februari, maar ook een jaar vol bijzondere mijlpalen voor dit populaire maandelijkse feest. Zo vieren ze in maart dat 7th Heaven alweer twee jaar gehouden wordt in de Rodenburg en in oktober staat een groots jubileum op het programma: dan bestaat 7th Heaven namelijk precies 10 jaar!

Wat was het weer ontzettend gezellig de januari editie van 7th Heaven in de Rodenburg! Het lijkt wel alsof na tien hele mooie jaren nog steeds elke keer meer mensen 7th Heaven ontdekken voor een heerlijk avondje weg. De organisatie was diep onder de indruk en wil graag iedereen bedanken voor de geweldige opkomst. Kijk maar eens op www.7thheaven.nlnaar de mooie foto's van 31 januari.



Volgende 7th Heaven 28 februari
Zaterdag 28 februari is het alweer tijd voor de volgende 7th Heaven, met alles erop en eraan wat deze feesten zo gewild maakt bij iedereen. Nadat je de auto op één van de ruime parkeerterreinen rond de club hebt geparkeerd word je aan het begin van de avond binnen verwelkomd met een lekker aperitief in de vorm van een drankje dat je persoonlijk wordt uitgereikt. Met een lekker glas champagne, appelsap of jus d'orange in je hand begint het feest al goed! Gedurende de avond word je dan nog verder verwend met de gratis vers gesneden fruit en de altijd populaire verfrissende ijsjes. Zo kom je de avond wel door!



Dames zoals altijd gratis entree tot 23:30 uur
Op alle feesten van 7th Heaven geldt dat dames altijd tot 23:30 uur gratis naar binnen mogen. Geen wonder natuurlijk dat het altijd al vroeg gezellig en druk is binnen. Natuurlijk redden niet alle dames het om voor die tijd binnen te zijn en voor hen, maar natuurlijk ook voor de heren, geldt dat het altijd goedkoper is om je kaartje in de voorverkoop te halen. Met een pre-sale ticket ben je al voor € 10 euro binnen en kun je van 22:00 uur tot maar liefst 06:00 uur volop genieten van de unieke 7th Heaven sfeer. Een sfeer die op 28 februari mede bepaald zal worden door de volgende DJ's:

Line up
Grote zaal
Spider
Chris Scott
Ruben Vitalis
MEM
Ed Mission & Ko-c
Lesley Styles
Maximo
Ricky Ricardo
Josh
Mc UB & Mc J

Lounge
Johan D & friends



Het 7th Heaven gevoel
DJ's met heerlijke muziek, gratis lekkere versnaperingen (en daarnaast nog een indoor snackbar met warme hapjes), vriendelijk personeel, het draagt allemaal bij aan de fantastische 7th Heaven sfeer. Voeg daar nog eens een spetterende lasershow en leuke en mooie danseressen met leuke shows verspreid over de avond aan toe en je hebt een goed beeld van alle leuke dingen die een 7th Heaven avond tot een waar feest maken voor jouw en je vriend(inn)en.

Boordevol mooie feesten in 2015!
Dit jaar staan er nog een paar speciale data in de planning die jou als 7th Heaven bezoeker zeker zullen interesseren! Volgende maand, op zaterdag 28 maart, viert 7th Heaven dat ze inmiddels twee jaar feesten geven in Club Rodenburg. Die dag, 28 maart, mag iedereen (dus dames EN heren) tot 23:30 uur gratis naar binnen, hoe leuk is dat? En al is het nog een stuk verder weg, je kunt zaterdag 24 oktober ook alvast in je agenda zetten voor het tienjarig jubileum van 7th Heaven! Een geweldige prestatie, die zeker even goed gevierd mag worden! Maar eerst is het 28 februari weer tijd voor een gezellige Saturday Night Edition van 7th Heaven, ben jij er dan ook weer bij?

1 opmerking

De time-table van 7th Heaven - zaterdag 28 februari volgt asap......Met RANDY KATANA!!

Met trots kunnen we jullie melden dat we RANDY KATANA aan onze line-up hebben toegevoegd. Hij zal deze avond zijn classicstijl weer uit de speakers laten knallen!!

Ed Mission & Ko-c zullen deze avond van de line-up komen te vervallen. Voor hun in de plaats hebben we deze TOPPER voor jullie weten te strikken.....



Be there and party hardyyy!!
laatste aanpassing