Partyflock
 
Nieuws · september 2014
Je staat met al je vrienden in de rij voor een festival, bent op en top in de feeststemming en wordt dan plotseling uit de rij geplukt. Gepakt met een pilletje in je zak. Betrapte feestgangers bij grote evenementen krijgen steeds vaker ter plaatse een strafbeschikking aangeboden. Lekker natuurlijk dat je in veel gevallen weer snel het festivalterrein op mag, maar jammer dat je de komende vijf jaar kunt fluiten naar banen in de zorg, het onderwijs of als taxichauffeur.
Anonymous Rave trekt 40-tal bezoekers
zaterdag 27 september 2014
Een enorme 'Anonymous Rave' met meer dan 50.000 feestgangers moest het worden: het protest tegen het beleid in de Amsterdamse clubscene. Er kwamen er zo'n 40 op af.
Evenementenlocatie The The Sand, waar in de nacht van vrijdag op zaterdag een dodelijk schietincident plaatsvond, wordt op last van burgemeester Eberhard van der Laan voor onbepaalde tijd gesloten.
Enkele dj's die in de jaren 80 en 90 tot de pioniers van de housemuziek behoorden zijn tijdens Amsterdam Dance Event (ADE) achter de ramen op de Wallen te zien. Acht dj's vertegenwoordigen op 16 oktober vier in het verleden beroemde clubs uit de Amsterdamse uitgaanswereld tijdens het evenement Red Bull Studios Playrooms.
15 t/m 19 Oktober 2014, zal alweer het 9e jaar worden dat Studio 80 deelneemt aan ADE. Belangrijk voor het nieuwe team van Studio 80 - bestaande uit Tessa Nijdam, Pieter Willems en Xander Koster - is dit jaar vooral dat het ADE-programma duidelijk weergeeft waar de club nu voor staat. De focus ligt op een breed scala aan labels, die gezamenlijk een goed beeld geven van de nieuwe richting die Studio 80 is ingeslagen. Vijf dagen, zes evenementen, tien labels en een nieuwe Studio 80 koers.
Na een volledig uitverkochte editie in 2013 keert MegaWatt Festival, het grootste Indoor Dance Festival van Nederland in de maand december, terug naar de IJsselhallen Zwolle. Op zaterdag 27 september om 10.00 uur gaat op www.megawattfestival.com?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A28244 de Early Bird verkoop van start. Er zijn slechts 2000 Early Bird tickets beschikbaar en kosten €29,50 ex. fee.
Op zaterdag 18 oktober start het nieuwe concept N8vlinders in de tofste locatie van Utrecht, namelijk in de Winkel van Sinkel! Deze nieuwe fuif staat garant voor de lekkerste deep -en techhouse door de helden uit de huidige Nederlandse scène en ver daarbuiten. N8vlinders haalt voor haar debuut pionier Benny Rodrigues voor een regelrechte underground set. Creatief, drijvend en rollend op zaterdag tijdens dit nieuwe concept in Utrecht!
Trailer release Ghosttown 2014
woensdag 24 september 2014
Van de duistere Ghosttown bunker op Q-BASE naar de desolate kerkers van de Central Studios. het is slechts een kleine stap. Wat ging het los op de legerbasis en wat zal het op 15 november wederom keihard los gaan op de laaiend enthousiast ontvangen line-up van Ghosttown 2014! Een uitgebalanceerde mix van het beste op Oldschool, Early Hardcore, Millennium Hardcore en Hardcore gebied. Kortom: Ghosttown is ready to rock! Check de trailer!
Het was een koude november nacht, samen met wat vrienden wilden we weer eens flink opstap en helemaal los gaan. Keken op verschillende partysites en kwamen erachter dat er weinig te doen was op deze griezelige nacht. Toch kwamen we één event tegen die onze aandacht trok en werden enthousiast van Hardclassics Halloween. Na alle positieve verhalen die we al meerdere keren over het feest gehoord hadden en eigenlijk een aantal keren al op het punt hadden gestaan om Hardclassics te bezoeken, besloten we unaniem om hier de nacht door te gaan brengen.
Guess who's back on Friday the 26th of September?! Na enige tijd uit de stad geweest te zijn is Soixante Neuf eindelijk weer terug in Groningen! Club Kokomo is de nieuwe thuishaven in Groningen van het internationale concept.
Tiesto rijkste artiest ter wereld
woensdag 24 september 2014
Forbes maakt elk jaar een lijst van veelverdieners in allerlei entertainmenttakken waaronder de dance-industrie. In 2014 waren Calvin Harris en Avicii de 'most powerful' en zij verdienden een lieve duit. Maar er is natuurlijk ook een lijst die kijkt naar verdiensten gedurende een carrière. Tiësto blijkt daar bovenaan te staan:
Dvars Amsterdam verwoest door brand
dinsdag 23 september 2014
Dvars in de Reguliersdwarsstraat in Amsterdam is verwoest door brand. Dit meldt het horecabedrijf op haar Facebook-pagina, geïllustreerd met foto's van een zwart geblakerd interieur. Er raakten geen personen gewond.
Nu het buiten geen strandweer meer is en het 's avonds snel koud wordt, is het ideaal voor een heerlijk indoor feest waar je kunt genieten van de Ibiza sfeer. De ultieme closing party voor het Ibiza seizoen sluit je in haar warme armen voor een topfeest aanstaande zaterdag bij C in Huizen. Alle early bird kaarten zijn uitverkocht en er zijn nog maar 100 regular kaarten verkrijgbaar. Dit is het feest dat niemand wil missen dus zorg dat je op tijd de laatste kaarten haalt!
Na een waanzinnig 2013, met wereldwijde shows en een eigen festival in Maimi, keert het grootste verffeestje op aarde Life in Color terug naar Nederland. In samenwerking met ID&T presenteert Life in Color op zaterdag 6 december haar nieuwe show 'Unleash' in de Ahoy te Rotterdam! Ben jij klaar om te kliederen?
Op 17, 18 en 19 oktober beleeft Acceleration 2014 haar finale op het TT circuit in Assen. Dit internationale race- en muziekfestival heeft daarmee zeven rondes gehad in haar eerste seizoen. Gericht op families, brengt Acceleration drie dagen van spannende races en muziekoptredens, met de Amerikaanse acteur David Hasselhoff als presentator van de vrijdagavond.
Knallende beats en harde kicks! Het ging zaterdag 2 augustus helemaal los in de Hard Valley op de twintigste editie van Dance Valley. De beste DJ's (wat dacht je van The Prophet, Wildstylez, Los Bandidos, Brennan Heart, Chain Reaction, Evil Activities, Endymion en nog veel meer!) zorgden voor de beste tracks die de hardere stijlen te bieden heeft. Drie vette area's vol Hardstyle, Raw Hardstyle en Hardcore! Bekijk nu de speciale Dance Valley Festival 2014 Hard Valley Aftermovie!
Crazyland Alice in Horrorland kan komen! De echte Crazyland die hards weten wat het betekent om weer los te mogen. Het feest waar ze zo lang op gewacht hebben. Het paradepaardje van de organisatie en altijd garant voor een superavond.
Na een stilte van meer dan 12 jaar gaat Indicator Martiniplaza keihard wakker schudden en dat wordt gevierd met een extra dikke editie. Meer show, puike line-ups, de Indicator Decade stage met early hardstyle, een lasergame arena en het allerbelangrijkste..hogere geluidsnormen! Met acts als Adaro, Radical Redemption, Frequencerz, Josh & Wesz, Warface, Bass Modulators, Deetox, Scope DJ, DHHD en vele anderen is het zeker dat hier op adequate wijze gebruik van wordt gemaakt!
Project N50
donderdag 18 september 2014
Met temperaturen ver boven het normale gemiddelde is een hardstyle-event in koel- en vriescellen natuurlijk van harte welkom. De laatste editie van Project N50 op zaterdag 27 september zal er één worden om nooit meer te vergeten.
De komende editie van Donald Duck staat in het teken van dj Ferry Corsten, die door de striptekenaars is omgedoopt tot Curry Worsten. Bovendien start de digitale radiozender Duckstad FM. Voor deze gelegenheid ontving Ferry Corsten woensdag alvast de muzikale Donald Duck - Sterren in Duckstad die vanaf vrijdag in de winkels ligt.
Aanstaande zaterdag is het tijd voor de Supersized Raw Special, die deze keer in het teken staat van Titan. Tijdens deze nacht, die plaatsvindt in Factory 010, zal hij onder andere optreden als zijn live-act Titanomachy en zijn debuutalbum 'Demolition of Silence' releasen. Natuurlijk zal hij hiervan een aantal tracks ten gehore brengen en zorgt hij samen met een aantal bevriende collega DJ's voor het hardste beukgeweld! Er is wel nog wat laatste informatie die belangrijk is om als bezoeker te weten. Check it out!
Afrojack in College Tour
dinsdag 16 september 2014
De Hollywood Reporter noemt hem een 'Global pop icon, ready to conquer the world'. Afrojack, één van de beste DJ's ter wereld is op woensdag 24 september te gast bij College Tour.
Op zaterdag 4 oktober is het weer tijd voor een gloednieuwe editie van We All Love 80's 90's 00's in de Winkel van Sinkel. Waan jezelf terug in de tijd met de meest geweldige hits en beelden uit de jaren 80, 90 & 00's in de Winkel van Sinkel Utrecht.
Op 7 en 8 november vindt de vierde editie van Rewire Festival plaats in Den Haag.
Het Nederlandse boekingskantoor Make You Dance Bookings heeft door de jaren heen nauw samengewerkt met nationale en internationale artiesten. Samen met ADE (Amsterdam Dance Event) presenteren zij op 17 oktober een selectie van hun uitgebreide artiestenroster in Desmet Studio's. Deze sfeervolle locatie, gelegen in het centrum van Amsterdam, is de perfecte locatie om te genieten van deze acts tijdens 's werelds grootste elektronische muziek festival.
Clubs en discotheken mogen langer openblijven tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE). Ook evenementen die in het kader van de danceweek plaatsvinden en een vergunning hebben, krijgen ruimere openingstijden. Bezoekers kunnen tot uiterlijk 08.00 uur 's ochtends feesten.
"Dames en heren, jongens en meisjes, hooggeëerd publiek..." Deze woorden doen menigeen met weemoed aan hun jeugd terug denken. De keren dat je met opa en oma, papa en mama of vriendjes en vriendinnetjes naar dat afgelegen stukje land in jouw woonplaats trok om daar vervolgens vol spanning plaats te nemen op de tribunes. Want wat zou het circus waar jij nu was jou vandaag gaan brengen?! Na jaren blaast de organisatie deze mooie, indrukwekkende, maar soms toch ook een tikkeltje trieste herinneringen nieuw leven in. "Dames en heren, jongens en meisjes, hooggeëerd publiek, mag ik een groot applaus voor Circus Ellendeeeeee!"
Afterfest sluit de zomer af
woensdag 10 september 2014
Zaterdag 4 oktober zal voor het derde jaar op rij de zomer worden afgesloten met Afterfest! Als alle festivals achter de rug zijn en de laatste zonnestralen weer verdwijnen sluiten de mannen van Fest traditiegetrouw de boel netjes af.
Bij 'The International All-Star Acid Edition' van O.W.A.P. in april zijn de voegen keihard uit de Gashouder getrild door toedoen van o.a. Todd Terry en 'Master at Work', Kenny Dope, met groot machtsvertoon en ouderwetse spring-voor-je-leven beats. Volgens velen de allerbeste O.W.A.P.-editie tot nu. Kan de organisatie daar nog overheen? Uiteraard!
Al vier jaar lang werken Red Bull en Mysteryland samen om muzikale talenten aan legendes uit de vaderlandse scene te koppelen. Dit jaar selecteerde Duncan Stutterheim, geestelijk vader van ID&T, drie grootheden voor het project: Joris Voorn, Dimitri en 2000 and One. De oude meesters kozen op hun beurt een talent om mee samen te werken.
Valrave gluurt in Ariel's dirty mind voor de komende editie. Op zaterdag 27 september knalt Valrave terug naar toen in de WesterUnie met Eelke Kleijn, Bram Fidder, Stefano Richettta en Ruttenbergs. We gaan diep in de zee met gouwe ouwe Disney figuren met een twist.
Mini-festival Glowlands in Paradiso
dinsdag 9 september 2014
Aanstaande zaterdag vindt mini-festival Glowlands plaats in Paradiso. Het Amsterdamse poppodium staat de hele nacht in het teken van fluoriscerende kleuren, vol blacklights en met bijzondere live-acts.
Op zaterdag 25 oktober openen de deuren van de Maimarkthalle in Mannheim zich voor een bijzonder feestje. Normaal gesproken het domein van Time Warp, het jaarlijkse techno-spektakel begin april, wordt er nu de 50e verjaardag van dj Sven Väth gevierd.
Succesvol DJ, producer en labeleigenaar van Voyage Direct komt naar Toffler voor een 'all night long' editie. Dan gaat het over niemand minder dan Tom Trago! Met zijn diverse stijl van mixen bestrijkt hij het hele spectrum van disco tot house en techno en zal hij 7 uur lang de tunnel onder handen gaan nemen.
360 Degrees presents Hunee
zondag 7 september 2014
360 Degrees is een avond met house als basis, maar waar ook uitstapjes naar obscure afrobeat, disco, boogie en electronica gemaakt worden. Na een meer dan succesvol voorjaar met onder andere Osunlade, Jay Daniel, Floating Points en Theo Parrish in de Dj Booth is het op vrijdag 04 oktober de beurt aan Hunee om voor de tweede keer BIRD te laten dansen.
Willem Twee Poppodium ziet ruimte binnen het Bossche culturele veld voor de ontwikkeling van meer dans- en dance avonden en biedt daarmee een aanvulling op het nachtleven van de Brabantse hoofdstad. Voor de ontwikkeling van een sterk dans- en dance profiel heeft de organisatie een nieuwe dance programmeur in dienst genomen. Zijn naam: Joost van den Berkmortel.
Vrijdag 19 september 2014 is De Sluwe Vos terug in de tunnel! Zijn vorige 'all nighter' bleek een daverend succes dus des te meer reden om hem wederom 7 uur lang controle over de decks in Toffler te geven.
Alcatrash – here we go again!
vrijdag 5 september 2014
Alcatrash – here we go again! 12inchCity heeft geknokt voor wat het waard is en dan is het nu eindelijk zover!
't Gooi meets Ibiza, zaterdag 27 september bij C in Huizen is Thé Ibiza closing party van 2014 waar je bij wil zijn! Deze mooiste indoor arena van Nederland is ontworpen naar de sfeer van de film Avatar met spannende hoekjes en watervallen. Even weg in een andere wereld, de wereld van 't Gooi Meets Ibiza. Net als vorige keer zal deze sprookjesachtige locatie het decor zijn van één van de heerlijkste feesten van het jaar.
Aanstaande zaterdag 6 september opent muziekcafé de Gloppe haar deuren, na een maand gerenoveerd te hebben. Met de officiële afterparty van het evenement 'Brak in het Park' worden de oude en nieuwe klanten van harte welkom geheten.
Time Warp maakt aardig wat golven. Al twintig jaar produceert het techno event uit Mannheim de meest innovatieve en creatieve momenten in het nachtleven, dit jaar draait alles om het vieren van deze unieke verjaardag.
Op zaterdag 18 oktober komen progressive house liefhebbers aan hun trekken in Panama Amsterdam.
Terwijl het Amsterdam Dance Event volop begint te leven presenteren JAM & Above All Records hun ADE event. Vrijdag 17 oktober zal voor de eerste keer Trance Academy plaats vinden in Club Lite, Amsterdam. Met Trance Academy kun je all-in: maak kennis met nieuw talent en geniet van de beats van wereldwijd bekende DJ's.
Markeer met een groot kruis 28 november 2014 aan want hét event van 2014 zal dan plaats vinden.
Dit concept neemt jullie mee naar de tijd dat Hardcore zijn hoogdagen kende.
Waan je terug in 1997.
Creative Events heeft 4 artiesten voor jullie in petto die op de legendarische feesten TD'97 en GHN hebben gedraait en een exclusieve LIVE act.
Hooggeëerd publiek… vanaf 1 januari 2015 is er geen vaste standplaats meer voor de Matrixx en reist het hele circus door naar spannende nieuwe bestemmingen. Om alles goed af te sluiten wordt daarom in november en december het tijdperk Club Matrixx gevierd op een speciale manier:
met vijf Matrixx Closing Parties.
Op Vrijdag 12 september viert Epic Tilburg het 1-jarig bestaan van Epic Hard! XL. Wat een jaar geleden begon als een eenmalige avond is uitgegroeid tot een maandelijks begrip voor de Hardstyle liefhebbers in Tilburg.
Op woensdag 31 december kan Nederland zich gaan opmaken voor het grootste eclectische Oud & Nieuw spektakel van de laatste jaren. Na twee uitverkochte NYE edities in de Heineken Music Hall in Amsterdam komt TIKTAK nu met een tweede locatie; SilverDome in Zoetermeer.
Fucking Bastards
maandag 1 september 2014
Kerst vier je zoals gewoonlijk in Club Rodenburg, met dit jaar een iets minder mainstream maar wel iets hardere line-up dan je gewend bent. De samenwerking tussen Noisekick Producties en Club Rodenburg is tijdens het eerste Noisekick feest (Noisekick's Ontbindingsdrang) in deze locatie zeer goed bevonden en bied perspectieven voor meerdere feesten in de toekomst!
Grotesque Indoor Festival 2014
maandag 1 september 2014
Zaterdag 8 november organiseert PT Events haar derde Grotesque Indoor Festival in alweer het vijfde levensjaar van het populaire clubconcept. Ook dit jaar presenteert de organisatie zich weer op zijn best in de Rotterdamse Maashaven, waar de robuuste fabriekshallen van de Maassilo het decor zullen zijn van een magisch Winter Wonderland! Met topentertainment in de breedste zin van het woord pakt de organisatie dit jaar extra uit om het eerste lustrum op onvergetelijke wijze te vieren!
29 september 2014
Petitie Spuiten & Slikken: Eén pil te veel maakt geen crimineel
27 september 2014
Anonymous Rave trekt 40-tal bezoekers
Burgemeester sluit The Sand na dodelijke schietpartij
26 september 2014
Housepioniers tijdens ADE achter de ramen op de Wallen
ADE-programma Studio 80 geeft weer waar de club voor staat
MegaWatt Festival 2014 · Early Bird verkoop start zaterdag 27 september om 10.00 uur
25 september 2014
Kickoff Utrechtse editie N8vlinders in Winkel van Sinkel
24 september 2014
Trailer release Ghosttown 2014
Vriendengroep spoorloos verdwenen. Waar was jij op 1 november 2014?
Soixante Neuf viert twaalfjarig bestaan vrijdag in Kokomo Groningen
Tiesto rijkste artiest ter wereld
23 september 2014
Dvars Amsterdam verwoest door brand
Laatste 100 kaarten en heerlijk warm indoor: 't Gooi meets Ibiza
Life in Color brengt weer kleur op je wangen. En in je haar. En in je broek. En in je hele leven
22 september 2014
Seizoensfinale Acceleration 2014 op TT Circuit Assen
19 september 2014
Bekijk nu de speciale Dance Valley Festival 2014 Hard Valley aftermovie
18 september 2014
Deepack, The Prophet, Darkraver, Dr Rude, Luna, Audiotricz, Pavo en Rob op Crazyland 1 november
15 November: Indicator Martiniplaza met o.a. Adaro, Radical Redemption, Frequencerz, Josh & Wesz, Warface, Atmozfears en DHHD
Project N50
17 september 2014
Ferry Corsten als personage in Donald Duck
Supersized RAW Titan Special latest info
16 september 2014
Afrojack in College Tour
We All Love 80's 90's 00's in de Winkel van Sinkel
15 september 2014
Rewire presenteert nieuwe acts en festivallocaties
ADE'14 Showcase with Digital Punk, Audiotricz, Outbreak, Kasparov and more….
14 september 2014
Clubs langer open tijdens Amsterdam Dance Event
Heerlijke muziek en verschrikkelijk vermaak bij Circus Ellende
10 september 2014
Afterfest sluit de zomer af
Meubel Stukken en Fuse Communication present intieme primeurs bij O.W.A.P.
Mysteryland lanceert minidocu over oude meesters en jong talent
9 september 2014
Valrave presenteert een nacht vol Dirty Disney
Mini-festival Glowlands in Paradiso
8 september 2014
Time Warp presenteert Sven Väth's 50e verjaardag
Toffler presents Tom Trago all night long
7 september 2014
360 Degrees presents Hunee
Joost van den Berkmortel aangenomen als dance programmeur bij W2 poppodium
6 september 2014
Toffler presents De Sluwe Vos all night long
5 september 2014
Alcatrash – here we go again!
4 september 2014
't Gooi meets Ibiza superfeest in sprookjesachtige locatie
Heropening muziekcafé Gloppe in Leeuwarden
Time Warp's 20th Anniversary Tour bereikt climax in Nederland
Hernan Cattaneo, Nick Warren en Olivier Weiter op de zaterdag van ADE
JAM & Above All Records presenteren Trance Academy
3 september 2014
Immortal - The Real definition of Hardcore
2 september 2014
Matrixx Closing Parties van 22 november tot 20 december
Tilburg viert het 1-jarig bestaan van Epic Hard! XL
1 september 2014
TIKTAK 'New Years Eve Party' dit jaar zowel in Heineken Music Hall als SilverDome
Fucking Bastards
Grotesque Indoor Festival 2014