Partyflock
 

Deepack, The Prophet, Darkraver, Dr Rude, Luna, Audiotricz, Pavo en Rob op Crazyland 1 november

gepubliceerd door , op
Crazyland
2 april 2014
FeestCrazyland · Alice in Horrorland
Datumzaterdag 1 november 2014
WinactieCrazyland actiegesloten
LocatieNorth Sea Venue
Nog maar twee maanden te gaan en Crazyland is eindelijk na zeven maanden weer in de Hemkade Zaandam. Die twee maanden zijn voorbij voordat je het in de gaten hebt. De voorbereidingen zijn al in volle gang. De mensen hebben er heel veel zin in. Op Facebook zijn er al meer dan 1700 aanmeldingen en de voorverkoop zit al over de helft van de kaarten heen. Crazyland Alice in Horrorland kan komen! De echte Crazyland die hards weten wat het betekent om weer los te mogen. Het feest waar ze zo lang op gewacht hebben. Het paradepaardje van de organisatie en altijd garant voor een superavond. Crazyland 1 november kan nu al niet meer stuk. De organisatie pakt weer flink uit en dit keer willen ze door middel van dit bericht de hardere style dj's kenbaar maken. Zo is er een zaal met freestyle en een zaal met echte oldskool early rave. Alle hardstyle, early hardstyle, early rave, freestyle, oldskool raw hardstyle dj's die draaien voor jullie zijn: Luna, The Darkraver, Dr. Rude, Pavo, Rob, Genius, The Prophet, Audiotricz, Deepack, Critical Mass, Francois, Yves en PsyckoDJ. Deze dj's zullen in twee zalen het dak eraf blazen voor jullie!



1 November is het Halloween en in april 2014 kwam de organisatie naar buiten met dit thema speciaal voor Halloween gecombineerd met het sexy sprookje: Alice in Horrorland. En nu al ruim vijf maanden is de organisatie bezig met het verzinnen van speciale acts en het bouwen van waanzinnige decorstukken. Dit wordt dus een megagaaf feest en de organisatie vraagt daarvoor aan jullie om extra je best te doen met schmink en kleding. Zorg er voor dat je je aan het thema houdt. Ze controleren streng dit keer.

Wil jij erbij zijn 1 november? Hier kun je de kaarten bestellen via koop tickets of koop tickets of Primera in heel Nederland. Wil je mee doen aan een winactie voor de reis naar Ibiza of wil je meer informatie kijk op Facebook of kijk op www.crazyland.org

6 opmerkingen

zin in!!!! :D
Eindelijk een keer geen klus of verplichting.
Dus de eerste keer dat ik een kijkje kan komen nemen Mike & Tanya.
Ben benieuwd :D
Jaaaaaaaaaahhhhh!!! :cheer:
Jaaaaa eindelijk weer! Z'n zin in!!