Partyflock
 

Project N50
Final Edition

gepubliceerd door , op
Project N50
4 juli 2014
Met temperaturen ver boven het normale gemiddelde is een hardstyle-event in koel- en vriescellen natuurlijk van harte welkom. De laatste editie van Project N50 op zaterdag 27 september zal er één worden om nooit meer te vergeten.

Op zaterdag 27 september openen de deuren van de koelcellen in Nagele voor de 9e en laatste keer de deuren voor een extra dikke editie van Project N50. De koelcellen, waar normaal uien en aardappelen opgeslagen liggen, worden ieder jaar weer omgetoverd tot een hardstyle-paradijs met een rauwe uitstraling en sound.

Daar waar de organisatie de eerste acht jaar het publiek op één stage heeft weten te vermaken wordt er nu een tweede area toegevoegd aan het feest. Naast de normale mainstage heeft de organisatie besloten nog een area toe te voegen; de raw stage. De line-up bestaat ook dit jaar weer uit (inter)nationaal bekende artiesten én upcoming talent. De line-up bestaat uit bekende namen als The Prophet, Technoboy, Thera, Delete, Prefix & Density, Razcal en Scope DJ. De DJ's Vintage Boy, E-Q-Lizer, Artifact en het duo Influentialz zijn de upcoming talenten. De mainstage wordt zoals ieder jaar gehost door MC Da Syndrome en op de rawstage laat MC Livid regelmatig van zich horen.

"Wij zijn met dit event na 9 jaar voor ons gevoel op een hoogtepunt aangekomen. En op je hoogtepunt moet je stoppen" antwoord organisator Martin Dröge trots op de vraag waarom dit de laatste editie zal zijn. "Ieder jaar weer hebben wij meer bezoekers weten te vermaken en is alles groter en mooier geworden, dat gaan we nu nog één keer flink overtreffen. Daarom hebben wij besloten om dit jaar een extra zaal te openen en hebben wij in totaal 15 artiesten geboekt. Met daarnaast een state-of-the-art geluidssysteem, dikke lasers en een mooie lichtshow hebben we ingrediënten genoeg om ons publiek een overtreffende editie te leveren!"

Tickets voor Project N50 zijn verkrijgbaar via Primera of koop tickets en kosten €19,50.

Check voor meer info Prject N50.nl.