Partyflock
 
Nieuws · februari 2014
Na de bekendmaking van de Early Hardcore stage die 17 mei gehost zal worden door Decade is het alweer tijd om de artiesten van één van vijf andere area's te onthullen. Op 17 mei zal Together we are Hardcore-festival weer 15 uur lang in het teken staan van alles wat Hardcore te bieden heeft, en anders dan voorheen zullen er meer zalen deze volledige duur geprogrammeerd worden!
Op zaterdag 8 maart komt Claude Vonstroke na bijna vier jaar afwezigheid weer terug naar Studio 80. Voor deze speciale gelegenheid neemt hij de enige vrouwelijke Dirtybird mee: Chicago's J.Phlip zal Claude vergezellen.
De bekendmaking van de datum (zaterdag 17 mei 2014) voor de derde editie van het Pacha Festival heeft het festivalgevoel bij velen flink opgeschud. Net als tijdens de voorgaande edities zal het Java Eiland in Amsterdam gelden als de perfecte locatie voor het festival van 's werelds roemruchte, bekendste club. Met het vrijgeven van de eerste, uiterst muzikale, namen kan het aftellen naar de kick-off van een heet zomerseizoen nu echt beginnen!
Alle VIP Early Bird kaarten en bijna alle gewone Early Bird kaarten voor Full Moon op 29 maart in The Sand zijn uitverkocht! Iedereen wil naar Full Moon waardoor het feest vrijwel zeker voor eind maart uitverkocht raakt. En dat terwijl de line-up nog niet eens bekend gemaakt is! Tijd om daar verandering in te brengen: Full Moon komt nu met de eerste artiesten van de line-up voor het superfeest van 29 maart naar buiten.
Op zaterdag 5 juli beleeft de Johan Cruijff ArenA de wereld-première van Sensation 'Welcome to the Pleasuredome'. Het thema van The World's Leading Dance Event, dat vandaag bekend werd gemaakt, staat in het teken van de ultieme speeltuin voor volwassenen. Wat belooft een zinnenprikkelende show te worden, neemt fans van over de hele wereld mee in een nacht vol onbevangen plezier en verleiding. 'Welcome to the Pleasuredome' is de première van de internationale tournee die de komende drie jaar vijf continenten aandoet.
Beleef de Mitternachtstraum
donderdag 27 februari 2014
Dromen komen voort uit de 5 slaapfasen. Midden in de nacht na je R.E.M. ga je dromen. Je hoort en voelt de beats en geluiden van de after van je buurman en wordt zwetend wakker. Je hebt net een Mitternachtstraum gehad!
Op zaterdag 2 augustus gaat de twintigste editie van Dance Valley je van je sokken blazen! Met negen podia en bijna 100 dj's, een hele dag los gaan op onder andere dance, trance, eclectic, house en hardstyle en nog veel meer. Én natuurlijk op dikke vette techno tunes! Ook dit jaar is er weer een dikke internationale line-up om de vallei op zijn kop te zetten: The Bloody Beetroots, Chuckie, Markus Schulz, Phalerieau, Otto Knows, 2000 and One, Steve Lawler, Wildstylez, Ophidian, Chain Reaction, Klingande en Showtek, just to name a few!
Zaterdag 1 maart staat er een geweldig lekker feest op je te wachten in Almere. Het sexy zusje van Decisions is weer terug maakt zich op voor een nieuwe uitdagende editie: Soundsexy is back! Wie zich de laatste keer nog herinnert in mei vorig jaar weet als geen ander dat dit een feestje is om niet te missen. Zoals ze het zelf zeggen: geen erotic party, maar een sexy feest. Een feest waar je fantasie geprikkeld wordt en iedereen zich als een vip kan voelen. Laat je verleiden door het lekkerste feest op 1 maart!
Eerste editie Sky City festival
woensdag 26 februari 2014
Op zaterdag 2 augustus vindt de eerste editie van Sky City Festival plaats in het ArenA Boulevard, Amsterdam. Sky City richt zich op liefhebbers van de grootste DJ's en elektronische (live)acts, met een knipoog naar popmuziek. Avicii, Afrojack en Knife Party behoren tot de allereerste namen. De kaartverkoop start donderdag 27 februari om 19:00 uur.
Op zaterdag 31 mei grijpen de Romeinen na 10 jaar weer de macht over De Berendonck te Wijchen. De speciale jubileum editie van Emporium staat volledig in het teken van 'The Roman Empire', net als de eerste editie in 2005. De imposante bouwwerken uit het keizerrijk met alle pracht en praal van weleer zullen aan de oevers van de mooie recreatieplas De Berendonck herrijzen. Negen podia in de vorm van o.a. het Colosseum, Ceasar's palace, het Pantheon en Circus Maximus zullen het Dance-festival Emporium dit jaar sieren.
De line-up van het hardstyle evenement Harder Than Ever heeft een metamorfose gekregen, omdat dj-duo Gunz for Hire wegens gezondheidsredenen van het lid Adaro niet kan optreden.
De organisatie heeft een evenwaardig programma in elkaar gezet voor zaterdagavond 15 maart aanstaande, in Condor City te Den Haag.
Op vrijdag 25 april is het de eerste Koningsnacht in Nederland ooit en daarom alle reden om dit groots te vieren met een nieuw evenement: Koningsnacht Rotterdam!
Over ruim twee weken is het zover, de speciale The White Night party 't Gooi meets Ibiza op 8 maart. Na alle prachtige en exclusieve voorgaande locaties, van het Archeon tot de grotten van Neercanne vindt The White Night deze nieuwe locatie de allermooiste en meest sfeervolle waar zij met recht een Goois Ibiza feest kunnen geven!
Een nieuw jaar, een nieuw begin. Het oude jaar is voorbij en de sporen die de feestdagen hebben achtergelaten, zijn verdwenen. Maar wat ga je doen als het stroeve begin van het nieuwe jaar voorbij is? Ja juist dan is het weer tijd om los te gaan op onvervalste techno.
'Ik Ben Je Bitch Niet' is terug! Op de allereerste Koningsnacht presenteert bkjn events hun nieuwste concept. Onder de naam 'The Reborn Bitch' zal dit roemruchtige concept uit het verleden opgepoetst en geüpgrade worden naar de kwaliteit die je van bkjn gewend bent. De makers van Beter kom je Niet zijn dan ook trots om de bezoekers naast alle reeds bekende concepten weer een echt nieuw Hardcore & Terror evenement te kunnen aanbieden waar de muziek, hoe kan het ook anders, niet hard genoeg kan gaan.
Met nog iets meer als een week te gaan is het bijna zover! Op vrijdag 7 maart organiseren wij een extra Quest4Trance editie in club Poema Utrecht. Club Poema is een unieke locatie in de binnenstad van Utrecht. Quest4Trance heeft daar in het verleden diverse en zeer succesvolle edities georganiseerd. Club Poema is onlangs verbouwd en heeft een vernieuwde moderne look gekregen. Club Poema beschikt over een fantastisch Funktion One geluidssysteem. Het event begint om 2200 en zal duren tot 0530.
Een groots harder styles event tijdens Koningsdag in Amsterdam! Nadat bekend werd dat Art of Dance op 26 April a.s. het ArenaPark gaat omtoveren tot een koninklijk stamp festijn werd er volop gespeculeerd over de line-up en prijs van een entreekaartje.
Swag on Wheels
vrijdag 21 februari 2014
Het is dinsdagavond, nog net geen break van de week. Nog een paar dagen voor dat het weekend is en je los kan gaan maar je hebt nu al zin om iets leuks en actiefs te gaan doen. Het liefst zou je lekker op je skates naar het vondelpark of Museumplein gaan en daar je vrienden te ontmoeten
17 mei staat de nieuwe editie van het enige 15 uur durende Hardcore festival van Nederland op de agenda. Het belooft een groot spektakel te worden met alle unieke ingrediënten die TWAH festival zo bijzonder maken. De in- & outdoor area's vol met de grootste artiesten van dit moment, de bijbehorende verschillende stijlen en de solo zaal van een later gepresenteerde artiest, zijn dan ook allemaal weer aanwezig.
De evenementenorganisatie Extrema Network organiseert in september 2015 een nieuw festival in Eindhoven waarbij de stad centraal staat. Bij dit evenement zullen naast een brede muzikale programmering ook de Eindhovense kwaliteiten op het gebied van design, technologie en kennis een podium krijgen, in samenwerking met veel Eindhovense partijen. Als pilot voor het festival richt de organisatie op dancefestival Extrema Network Outdoor al een area in met verschillende Eindhovense organisaties, collectieven en bedrijven.
Leave the world behind
vrijdag 21 februari 2014
Bereid je voor op de laatste 'electric' momenten van de wereldwijde muzieksensatie Swedish House Mafia, te zien in een muziekdocumentaire waar reikhalzend naar uit wordt gekeken. Leave the world behind beleeft z'n Nederlandse première op 14 maart 2014 in Amsterdam, ver voor de bioscooprelease later dit jaar. Een beperkt aantal tickets voor dit evenement in De Balie is beschikbaar via Leave the world behind.com. Fans hebben ook de kans om tickets te winnen door mee te doen aan prijsvragen via de verschillende mediapartners.
Het foute feest fluor editie
vrijdag 21 februari 2014
Bij ons is flour weer in helemaal in de mode want zaterdag 22 maart is het tijd voor het foute feest, de flour editie.
Vrij - Closed
woensdag 19 februari 2014
Na zes jaar is het over en uit met Vrij. Vrij gaat dicht en op slot, closed, chiuso, fermé, cerrado, geschlossen. Op vrijdag 30 mei gaat de organisatie eruit met een 'Bang!'
Na het succesvolle feest van Kierewiet en Club Waanzin eind 2013 in Factory 010 in Rotterdam, kon een vervolg eigenlijk niet uitblijven. Voor de tweede editie heeft Kierewiet dan ook meteen de hele vloer afgehuurd en er organisaties bij uitgenodigd die al sinds de vroege jaren '90 luidruchtig rondwaren door de underground; SP23 en Zodiak Commune (i.s.m. Zinloos Geluid).
Aanstaande donderdag Goed Gezelschap
dinsdag 18 februari 2014
Aanstaande donderdag is het weer tijd voor Goed Gezelschap in de heerlijke kelder van TwentySix!

Wie gaan jullie daar zien? Nou toch wel aardig wat toffe dj's.
De eerste 16 van in totaal zo'n 50 namen voor Indian Summer Festival 2014 zijn bekend: Tom Odell, Birdy, Crystal Fighters, Novastar, Chase & Status (DJ set), Milow, Parov Stelar Band, De Jeugd van Tegenwoordig, Kensington, Jacqueline Govaert, Chef'Special, DI-RECT, Jett Rebel, Taymir, Town of Saints en Niels Geusebroek. Indian Summer vindt plaats op 14 en 15 juni a.s. in Broek op Langedijk. De komende maanden worden nog zo'n 35 dj's, bands, artiesten en comedians bevestigd. Dagtickets kosten €49, weekendtickets €64 (excl. servicekosten). De kaartverkoop start zaterdag 22 februari a.s. om 10:00 uur.
Fat Kids Cake
maandag 17 februari 2014
Op vrijdag 21 februari trapt Fat Kids Cake af met een nieuw concept in het MC Theater. Een full music experience met invloeden uit de Britse House/Garage en Bass scene.
Techno Cruise
zondag 16 februari 2014
Schip Ahoy! Geen zin in carnaval maar wel om te feesten? Reis dan 1 maart af naar Rotterdam voor de derde Technocruise! Het muzikale geweld dat op deze avond ten gehore wordt gebracht zal je het gevoel geven alsof je wordt gekielhaald!
Space Dimension Controller, Tom Trago, Locked Groove, Saschienne en Raymond Bloomberg komen naar het Kindergarten Festival, 10 mei in Tilburg. Dat liet de organisatie van het festival vandaag weten. Eerder werden al De Sluwe Vos, Caïro Liberation Front, Compact Disk Dummies, Schoolplein en Heftone bekend gemaakt.
Op zaterdag 1 en 8 maart zullen 4DSOUND en NGHTDVSN twee evenementen organiseren in een serie van Artist-In-Residency optredens met niemand minder dan de Noorweegse Ambient legende Biosphere en de Duitse "sonic house' pionier Pantha du Prince
Helaas zijn de optredens van Zatox dit weekend in Nederland inderdaad geannuleerd. De organisatie heeft lang gezocht naar een oplossing en heeft uiteindelijk besloten om de timetable aan te passen. Desondanks zal deze editie van Hardclassics er weer eentje worden voor in de boeken!
Epic is één van Nederlands nieuwste clubs met een geluidsinstallatie waar je 'U' tegen zegt, prachtige bars en goede service. Het biedt plaats voor zo'n 1000 stampende, dampende en totaal uitzinnige hardstyle-liefhebbers die los kunnen gaan op de sounds van een geweldige line-up.
Distraction · Happy Hard Easter
donderdag 13 februari 2014
Op 19 april komen Eclipse en Core ConneXion met een speciaal hardstyle paas-evenement in Club Eclipse, geheel in de traditie van de fantastische hardstyle events die al eerder hebben plaatsgevonden op deze locatie. Club Eclipse zal helemaal worden omgetoverd tot hardstyle-tempel zoals het ooit bedoeld was met haar keiharde sound, vette lichtshow, een gruwelijk podium, imponerende lasers en extra entertainment zoals danseressen.
Na lang wachten is het dan eindelijk zo ver, want zaterdag 15 februari vindt de grootste editie van Shock plaats in een grote en speciale alu hal. Want de organisatie laat jullie natuurlijk niet in de kou staan! Shock is het concept waar je voor een zacht winters prijsje (€19,-) diverse hardstyle grootheden kan aanschouwen. Met dit keer onder andere Adaro, Deepack, Chain Reaction, E-Force en Phuture Noize is weer een aantrekkelijke en gevarieerde programmering tot stand gebracht!
Gatecrasher opent club op Ibiza
woensdag 12 februari 2014
Er werd al maanden gespeculeerd, maar het grote nieuws is dan nu eindelijk aangekondigd: Gatecrasher Ibiza is een feit! De Eden is grondig aangepakt en zal vanaf deze zomer 3000 clubbers huisvesten.
Cosmopop, de organisatie achter Time Warp en Love Family Park, organiseert dit jaar voor de tweede keer het Sonus Festival in Kroatië. Het festival vindt plaats op Zrce beach, Pag Island en zal starten op 18 augustus en eindigen op 22 augustus. De gehele Sonus Festival line-up is nu ook bekend gemaakt en bevat meer dan vijftig internationale artiesten.
Het evenement Kings of Techno gaat alsnog plaats vinden in Gloppe Leeuwarden. Er zullen praktisch weinig veranderingen zijn alleen heeft Techno Department besloten de Online Tickets te schrappen en zal nu deurverkoop gehanteerd worden, deurverkoop bedraagt slechts €5!
De Bloemendaalse Beachclub Bloomingdale opent eind maart een Beachclub op Scheveningen. De nieuwe strandtent komt aan het einde van de boulevard, vlakbij het Zwarte Pad. De Scheveningse variant van Beachclub Bloomingdale komt op de plek waar afgelopen zomer nog Beach Company stond.
Genomineerden IDMA bekend
vrijdag 7 februari 2014
Ieder jaar in maart vindt in Miami 🇺🇸 de Winter Music Conference plaats met daar omheen ook de Miami Music Week. En natuurlijk ook de International Dance Music Awards (IDMA). Met ruim twee miljoen stemmen en een gechiedenis van 28 eerdere edities belangrijke prijzen in de dance-industrie. Op 27 maart valt de prijzenregen weer. Hier een greep uit de genomineerden.
Tijdens Fast and the Fabulous op 1 maart staat de race en alles met tuning centraal. Daarbij horen natuurlijk ook de mooie pitspoezen en goede muziek. Nu heeft de organisatie al wat mooie raceauto's, maar de vraag is of iemand die jullie kennen ook heel iets bijzonders heeft. Deze mag namelijk gratis met zijn vriendin als VIP naar dit feest!
Nog voor de officiële opening van TivoliVredenburg op zaterdag 21 juni 2014, opent het gloednieuwe pand in het centrum van Utrecht al haar deuren voor een aantal clubavonden in april. Onder andere Chris Liebing, Nina Kraviz, Brodinski, Ed Rush, Hazard en Tommy Four Seven komen naar Utrecht.
Het stijgende Rampage-succes is uiteraard te danken aan de consequent kwalitatieve line-up. Op elke editie staan telkens de toppers van het moment uit de DnB en Dubstep scène. Ook deze editie brengt een reeks exclusieve nationale en internationale acts naar Antwerpen.
Nu in 2014 Koninginnedag wordt ingeruild voor Koningsdag betekent dat het einde voor Loveland Queensday. Het langstlopende Oranjefeest van Amsterdam gaat vanaf dit jaar door het leven als Loveland van Oranje. Op 26 april 2014 vindt het feest plaats in het Oosterpark.
Op 12 april stopt de Djax it Up trein in Club Rodenburg in Beesd. De Djax crew staat weer klaar om het publiek urenlang te entertainen met alleen de beste techno en hardtechno beats. Miss Djax heeft deze keer een aantal van haar favoriete hardtechno-dames uitgenodigd die zowel voor de ogen als de oren een genot zijn.
De WesterUnie staat 14 maart a.s. weer volledig in teken van het leukste feest van Nederland. Het is de dag van vreugde, gekke outfits en keiharde melodieën. Met die gedachte in het achterhoofd is Pi-Pa-Powerrr in het leven geroepen. Een party waar chaos een kernwoord is. Alle omliggende feest- en verkleedwinkels zijn al bijna uitverkocht en daarom rest nog een ding: de di-da line-up.
Freestyle Maniacs alert
woensdag 5 februari 2014
Diverse berichten van field agents wijzen uit dat The Super Villains zeer snode plannen in gedachte hebben om de Freestyle Maniacs editie van 12 april 2014 in The Sand te Amsterdam te saboteren. Naar aanleiding van deze werkelijk aanwezige dreigementen is een special Freestyle Maniacs Rescue Team samen gesteld die dan ook alles uit de kast zullen trekken om uw veiligheid in The Sand te waarborgen tegen de plannen van The Super Villains.
Eind deze week overleggen enkele misnoegde buren van Tomorrowland met organisator ID&T. De omwonenden vragen extra maatregelen om de geluidshinder te beperken. Als er geen oplossing komt, overwegen ze een kortgeding.
Woensdag 1 januari presenteerde Free2party haar eigen visie op 'verplicht gezellige' nieuwjaarsrecepties: Hardcore classics 1992/2002. Een goed begin is het halve werk en om meteen maar door te pakken kan de organisatie jullie alvast een volgende editie aankondigen: zaterdag 10 mei 2014 kun je alvast vrijhouden in je agenda, dan zal de Amsterdamse The Sand namelijk wederom het decor vormen voor een Hardcore classics 1992/2002 - A trip down memory lane.
Remember the good old times? De tijden waarin Club DéjàVu voor het eerst plaatsvond en de classics van nu toen nog voor het eerst kersvers van de vinyl-persen kwamen? Waarin de dj's nog dagelijks op jacht gingen naar zeldzame bootlegs en whitelabels bij obscure platenzaakjes en jij je elk weekend met de handen hoog en de ogen dicht als in de hemel voelde? Those were the days... En voor één keer komen ze weer tot leven, voor jou en voor iedereen die deze gouden tijden nooit heeft meegemaakt.
Zet hem in je agenda: zaterdag 2 augustus, Dance Valley 2014, alweer de twintigste editie! Het lijkt ver weg, maar voor je het weet is het augustus en dreunt Velsen van de vette sounds. In twintig jaar veranderen de stages en de sounds, maar the Valley zindert nog altijd van de beukende beats en de energie van al die handen in de lucht.
28 februari 2014
Together we are Hardcore · Darker & faster than Hardcore line-up
Claude VonStroke's album release in Studio 80
27 februari 2014
Pacha Festival 2014 · Eerste namen bekend
Laatste 450 kaarten dan is Full Moon uitverkocht
Sensation maakt showthema nieuwe wereldtour bekend
Beleef de Mitternachtstraum
26 februari 2014
Twintigste editie Dance Valley: Here comes the Valley Fever
Soundsexy by Decisions spettert zaterdag 1 maart in Club Eindelijk Weer
Eerste editie Sky City festival
Matrixx presenteert line-up Emporium · The Roman Empire
Harder Than Ever krijgt nieuwe nieuwe line-up
25 februari 2014
Vier Koningsnacht Rotterdam in Cruise Terminal
24 februari 2014
't Gooi meets Ibiza bijna uitverkochtl
Techno Division - the machines take over
Ik Ben Je Bitch Niet – The Reborn Bitch
23 februari 2014
Quest4Trance presents Back to Basic
21 februari 2014
Beuken tijdens Koningsdag in Amsterdam bij Hardkingz
Swag on Wheels
Together we are Hardcore – the Hardcore factory
Nieuw Extrema-festival in teken van Eindhoven
Leave the world behind
Het foute feest fluor editie
19 februari 2014
Vrij - Closed
18 februari 2014
Kierewiet invites SP23, Zodiak Commune & Zinloos Geluid
Aanstaande donderdag Goed Gezelschap
17 februari 2014
De eerste 16 van in totaal zo'n 50 namen voor Indian Summer Festival 2014 zijn bekend:
Fat Kids Cake
16 februari 2014
Techno Cruise
Eerste deel line up Kindergarten bekend
15 februari 2014
De 4DSOUND Artist Residency met Pantha Du Prince, Biosphere, Vladislav Delay en Stimming
14 februari 2014
Timetable HardClassics met Alpha twins, Thera, The Prophet, Luna en meer
Club Epic invites Noisecontrollers, Radical Redemption, Psyko Punkz, Miss K8 & Kold Konexion
13 februari 2014
Distraction · Happy Hard Easter
Shock: Massive Winter Edition · Final update
12 februari 2014
Gatecrasher opent club op Ibiza
11 februari 2014
Sonus Festival 2014 presenteert line-up met meer dan vijftig internationale artiesten
8 februari 2014
Kings of Techno verplaatst naar Koningsnacht
7 februari 2014
Beachclub Bloomingdale ook op Scheveningen
Genomineerden IDMA bekend
6 februari 2014
Wie heeft er een mooie race- of tuningauto voor Fast and the Fabulous 1 maart?
Eerste clubavonden nieuwe TivoliVredenburg bekend
Drum&Bass en dubstep event Rampage verdubbelt bezoekersaantal
Loveland Queensday wordt Loveland van Oranje
Djax it Up met 25th anniversary tour naar Club Rodenburg
5 februari 2014
Line-up Apenkooi Pi-Pa-Powerrrrparty; een explosie door het oor
Freestyle Maniacs alert
4 februari 2014
Jublieum Tomorrowland in gevaar door kortgeding omwonenden?
Hardcore Classics met Shadowlands Terrorists, Stunned Guys, Viper en The Dream Team
3 februari 2014
Club DéjàVu 10 Years Anniversary: golden classics en een super line-up
1 februari 2014
Here comes the Valley Fever...Dance Valley is live