Partyflock
 

Het foute feest fluor editie

gepubliceerd door , op
Bij ons is fluor weer in helemaal in de mode want zaterdag 22 maart is het tijd voor Het Foute Feest, de fluor Editie.

Fluor geel, fluor roze, fluor groen, fluor oranje.. maak het zo gek als jij wilt. Kom in 1 fluor kleur of combineer ze!


In een zes uur durend fout spektakel zullen de foute decors, foute mensen en de foute DJ's ervoor zorgen dat dit een memorable avond zal worden. Ben jij fout? Heb je foute vrienden? En hou je van foute muziek? Dan mag je dit niet missen...

Bij Het Foute Feest is Patty Brad onze heldin, panter leggings en blauwe pruiken überhip, gouden kettingen sjiek en is een chihuahua in een handtas de perfecte accessoire. Ga los op 'Krobobil ' van Yellow Claw of geef iedereen luchtkusjes op 'Simarik' van Tarkan en geniet met volle teugen van Het Foute Feest! Mis je geen aflevering van Geordie Shore of kun je maar geen afstand doen van die iets te vrolijke Hawaïblouse? Ook zijn de VJ's weer aanwezig om je te laten meegenieten van de foutste beelden uit de foutste tv-series met de foutste acteurs. Trek je foutste fluor outfit uit je kledingkast, beschilder je gezicht met de felste fluor verf, bel je aller foutste vrienden op, kom zaterdag 22 maart naar de Winkel van Sinkel en. beleef Het Foute Feest fluor Editie!

Het Foute Feest is de beste avond uit met je vrienden en familie. Er is altijd wel een goede reden te verzinnen om een avond helemaal uit je dak te gaan. Net jarig geweest? Een stapavondje met collega's? Of heb je gewoon zin in een hele leuke avond uit? Het Foute Feest biedt jou de perfecte invulling van deze zaterdagnacht. Een feest dat je gewoon echt niet wilt missen!

1 opmerking

Carnaval is toch echt drie weken eerder al hoor...