Partyflock
 

Club Epic invites Noisecontrollers, Radical Redemption, Psyko Punkz, Miss K8 & Kold Konexion

gepubliceerd door , op
Epic invites
14 februari 2014
Na het succes van Radical Redemptions 'Spell of Sin' afgelopen september bij Club Epic in Lattrop was de vraag groot naar weer zo'n lekker stampfeest! Epic is één van Nederlands nieuwste clubs met een geluidsinstallatie waar je 'U' tegen zegt, prachtige bars en goede service. Het biedt plaats voor zo'n 1000 stampende, dampende en totaal uitzinnige hardstyle-liefhebbers die los kunnen gaan op de sounds van een geweldige line-up.

Acties
Houd de Facebookpage en website in de gaten. Er komen acties met gesigneerd merchandise, vrijkaarten en ze houden op de avond zelf ook signeersessies! Heb jij dus dat heerlijk ongewassen T-shirt met 101 handtekeningen, maar niet die van bijvoorbeeld Noisecontrollers of Miss K8? Kom dan naar Epic.

Line-up
Noisecontrollers, hij brengt een waanzinnig album uit op 14 maart, juist... één dag voor 'Epic invites'! Kom dat dus checken en mis niets van de nieuwe tracks van Noisecontrollers!



Vanzelfsprekend is Epic ambassador Radical Redemption ook weer aanwezig, hij begon – net als Crypsis – zijn loopbaan bij Disco Tijs, het voormalig Club Epic. De line-up is compleet met de Psyko Punkz en Kold Konexion, en als het testosteron dan nog niet zijn werk gedaan heeft hebben we nog de droomvrouw van iedere hardstyle/core liefhebber: Miss K8!

Met de 'eindbaas' van de raw-hardstyle, de 'koningin' van de hardcore en de muzikale duizendpoten als Noisecontrollers en Psyko Punkz ga je een ongelooflijke editie van 'Epic invites' tegemoet. Voorprogramma is in handen van Insound en Kold Konexion, alles gehost door MC Nolz! De timetable wordt later bekend gemaakt.

Tickets (vanaf 16 jaar)
Early bird:€10 (uitverkocht)
Regular tickets:€15 via koop tickets of www.clubepic.nl
Deur:€17,50


Kosten
Munten:€2
Jas:€1
Parkeren:Gratis


Volgende raw edition?
Omdat er nu al vragen zijn als 'Wanneer is de volgende keiharde, raw edition van Epic?' Dit zal (hoogstwaarschijnlijk) op 28 september zijn dit jaar. Suggesties?Kom maar door!

Meer informatie via www.clubepic.nl