Partyflock
 
Nieuws · mei 2013
Last World presenteert een flinke lijst spraakmakende namen die stuk voor stuk zin hebben om te gaan knallen op een van de podia op het Kristalpark in Lommel. Het festivalterrein op het grensgebied van België en Nederland ligt te wachten totdat de tenten en podia tussen de gigantische windmolens herrijzen. Reis jij mee om uiteindelijk op 13 juli te arriveren op 'the final destination of the harder styles'?
Op zaterdag 13 juli 2013 keert Menno de Jong terug naar het Bloemendaalse strand voor een marathon set van acht uur. Met nieuwe singles, remixes en inspiratie staat de lange Nederlandse DJ weer klaar om alles uit de kast te trekken tijdens een muzikale reis door de muziekstijl waar hij al meer dan tien jaar achter staat: trance.
Na wederom een succesvolle, uitverkochte editie in 2012, zal WiSH Outdoor op 5, 6 en 7 juli alweer haar zevende verjaardag gaan vieren. Met meer dan 250 artiesten op haar affiche, biedt het festival ook dit jaar weer een ruime diversiteit aan (inter)nationale topartiesten. Overnacht nu ook op Camp WOW! en maak kans op een tentje in de unieke Campingflat!
Morgenmiddag om 12.00 uur begint de 'Vroegevogel voorverkoop' voor het Vogelvrij Festival 2013! Voor slechts €15,- kunnen de snelle beslissers een ticket bemachtigen en los gaan op de muziek van de spectaculaire line-up die vandaag is bekendgemaakt. Onder andere The Flexican & MC Sef, Vato Gonzalez & MC Tjen, Sandro Silva en de Bassjackers maken hun opwachting.
Na twee compleet uitverkochte edities in de Maassilo vindt op zaterdag 29 juni van 14:00 tot 23:00 de nieuwe editie van Mysterious plaats. Dankzij de trouwe bezoekers gaan ze deze zomer naar buiten op de meest bijzondere en mooiste outdoor locatie in Rotterdam! Het feest vindt plaats op het heilige gras van De Kuip en het stadionterrein.
Event Lounge presents Lickerz
donderdag 30 mei 2013
Op 8 juni 2013, vind Lickerz het meest exclusive, women-only feest van de Benelux weer plaats.
Ditmaal is Club Exposure in Zandvoort de locatie voor dit stijlvolle vrouwenfeest. Dames zijn welkom vanaf 23:00 tot 04:00. Tijdens dit sensuele, speelse en openminded evenement, kunnen vrouwen de hele nacht dansen op de beats van verschillende sexy vrouwelijke dj's en o.a. genieten van een gevarieerd aanbod aan vrouwelijk entertainment.
Langzaam loopt de temperatuur op dus dat kan maar één ding betekenen: zomer! Effenaar geeft daarom op 7 juni het startsein voor de zomer met: 'Effenaar presents The Flexican Summer BBQ'! Vanaf 17:00u steken The Flexican en FS Green buiten de kolen aan, zetten het volume open en ben jij welkom om een vorkje mee te pikken. Van frisse salades en heerlijk vlees tot koude drankjes en warm stokbrood, ze zorgen dat jij meteen het ultieme zomergevoel te pakken hebt.
De jong getalenteerde producers Arsenio Lamsberg & Seranio Peroti, (two bothers, one hell of a sound and they go by the name of the Village Brothers), presenteren de grand opening van House Rituals. De avond wordt georganiseerd door het magische duo zelf, die hun eigen ritueel aan het publiek kenbaar wil maken.
Beukgevaar
dinsdag 28 mei 2013
Aanstaande zaterdag is het zover; Beukgevaar: Guess who's back! Maanden van voorbereiding zijn er geweest om het laatste hardcore-feest in de Bazart tot de hardste ooit te maken. De Bazart gaat er mee stoppen en BML Events is er trots op dat ze diverse feesten hebben kunnen organiseren in dit bijzondere jongerencentrum.
Zaterdag 19 oktober mag met rode stift in de agenda worden genoteerd. Na het sensationele succes van vorig jaar komt PT Events dit jaar keihard terug met de tweede editie van het Grotesque Indoor Festival en wederom is de Rotterdamse Maassilo beschikbaar voor op zijn minst een evenaring van het spektakel in 2012.
6 Juli is de datum! Een datum die bij velen van jullie vast in de agenda staat. Een datum dat je flink kunt feesten op het Free Festival. En juist omdat velen van jullie 's avonds nog flink in de mood zijn om door te knallen hebben de organisatie van Tiger Bass en Club Eindelijk Weer de ultiem aansluitende after voor jullie.
Muziekwinkel Free Record Shop vraagt faillissement aan. Er wordt met een curator overlegd over een mogelijke doorstart. Dat maakt de eigenaar van Free Record Shop, Hans Breukhoven, vrijdag bekend.
De populaireit van het Daft Punk album 'Random Access Memories' heeft ertoe geleid dat Romain Grosjeans Lotus Formule 1 auto wordt gecustomised met artwork van het duo.
De eerste editie van het hardstyle beach festival Hardshore vindt plaats op 15 juni 2013 bij het recreatiegebied Watergoed in Valburg, gelegen tussen Arnhem en Nijmegen. Dit festival is een must voor de liefhebber. Met een waanzinnige mainstage line-up en een door Theracords gehoste stage vol diversiteit en rauwe beats.
Na diverse clubavonden in Nijmegen en uitverkochte edities in de OT301 in Amsterdam staat RTFKT.net op vrijdag 26 juli voor het eerst in de Melkweg. Verwacht van het collectief opnieuw een nacht vol warme, melodieuze en vooral dansbare elektronische muziek.
Op zaterdag 25 mei wordt een droombeeld werkelijkheid in de geliefde Sleutelstad. Leiden Ondergronds presenteert je de authentieke, klassieke house, zoals die eind jaren '70 is ontsprongen in Chicago en Detroit. De pompende beats worden op deze nu al gedenkwaardige avond aangevuld met echte disco, soul en funk, in de geest van de legendarische Paradise Garage discotheek in New York.
Dance Boulevard, dat dit jaar tijdens haar zesde editie voor de eerste keer plaatsvindt op zaterdag, maakt vandaag haar namen bekend. Op Dance Boulevard kun je terecht bij drie area's: Harddance, House en de 90's Open Air. Dit jaar met onder andere: Coone, Deepack, Luna vs E-Force, The Partysquad, La Fuente & MC Iceman, Billy the Kit, Leroy Styles, Ruthless vs Dr. Rude!
Over enkele dagen barst Emporium- Colours of India los. De opbouw is inmiddels in volle gang. De Taj Mahal (één van de zeven nieuwe wereldwonderen) is inmiddels uit elkaar gehaald en in delen op transport gezet van Agra (India) naar recreatieterrein De Berendonck (Wijchen). Hier zal dit prachtige bouwwerk zaterdag de mainstage van Emporium vormen. Lees hier de laatste informatie voor Emporium!
Zondag 26 mei is het zover, dan is het tijd voor het meest intieme strandfeest van het jaar... Creations on the Beach! Creations on the Beach vindt plaats in Castricum aan Zee, in het gezellige Strandpaviljoen Deining. Deze zaterdag begint het Creations weekend echter al in club Eindelijk Weer met een preparty! Daar wil jij toch ook bij zijn?
Party Alert is de uitgaansapp van Nederland met de partyagenda van Partyflock. Je bent altijd op de hoogte van de feesten en ontvang alerts als er partydrugs in omloop zijn die een acuut gevaar opleveren voor de gezondheid. Weet wat je moet doen als iemand drugs heeft gebruikt met de eerste hulp bij drugs en bekijk de drugsbase met alle effecten en risico's per drugssoort. Party Alert is nu gratis verkrijgbaar in de App Store.
8 Juni komt gelukkig steeds dichterbij, want dan is het eindelijk weer tijd voor de langstdurende Hardcore marathon van Nederland. Met alweer de derde editie van 'Together we are are Hardcore' presenteert BKJN Events events dan ook een uniek festival wat zowel buiten als binnen zal plaatsvinden. Hoogste tijd dus voor een update van dit 15 uur durende spektakel.
Op zondag 9 juni is Metz on Sunday weer terug in Rotterdam met een wel heel speciale en exclusieve editie: de befaamde White edition! The Real House Event strijkt dan uiteraard weer neer in haar nieuwe thuisbasis en tevens de mooiste en beste club van Nederland: Club Vie!
Junkie XL gaat de muziek verzorgen van een grote Hollywoodproductie. De Nederlandse muzikant werkt aan de soundtrack van 300: Rise Of An Empire. Dat maakte het management van de dj dinsdag bekend. De film is het vervolg van de historische actiefilm 300 uit 2006.
Met festivalbezoekers samen tienduizend uren aan vrijwilligerswerk realiseren; dat is het idee achter stichting 10.000 hours. Dit jaar organiseert 10.000 HOURS vier vrijwilligersdagen in samenwerking met Defqon.1, Sensation, Welcome to the Future en Mysteryland. Daar waar de feesten plaatsvinden wordt door honderden vrijwilligers gewerkt in de natuur en bij locale maatschappelijke organisaties.
Dit jaar is het extra feest op 6 juli want Beachrockers bestaat 5 jaar. En dat viert Beachrockers samen met jullie! Het zomerse festival heeft voor deze editie een spectaculaire line-up samengesteld met o.a Yellow Claw, Vato Gonzalez & MC Tjen, Frontliner, Billy the Kit, Alvaro, Mr. Polska en nog vele anderen.
Na het succes van afgelopen jaar brengen Breakfast Club & Les Enfants Terribles je op zaterdag 17 augustus de tweede editie van Wave Festival. Het meest knusse buitenfeest van Amsterdam strijkt weer neer in de groene omgeving van Paviljoen 't 't Twiske. Voor maar 21,50 euro brengen de organisaties een topprogramma met zes internationale artiesten naar de wateren aan het groene 't Twiske.
Vrijdag 14 juni keert Junction terug naar de WesterUnie, na de enorme klapper in februari met Gary Beck & Pär Grindvik! Om dit te vieren zal deze Junction een sessie van maar liefst twaalf uur lang worden: in de middag op het Westergasterras (gratis entree!) en 's nacht in de WesterUnie.
Een nieuw festival heeft zelden zo'n spectaculaire line-up voor de eerste editie vrijgegeven. Van vrijdag 28 tot zondag 30 juni biedt Sunrise Festival 11 stages met meer dan 300 artiesten waaronder headliners zoals Steve Aoki, Zedd, Sander van Doorn, Sunnery James & Ryan Marciano, Sidney Samson, W&W, MOGUAI, Daddy's Groove, Solomun, Chris Liebing, Aly & Fila en vele anderen.
Harmony of Hardcore staat klaar om aanstaande zaterdag 18 mei snoeihard af te trappen. De laatste tickets gaan op dit moment in de verkoop, het lijkt een uitverkocht spektakel te gaan worden! Daarom deze laatste info rondom hét hardcore festival van het jaar, ook nu weer op het beruchte festivalterrein De Roost (Erp/Veghel).
Are you ready to party?!
dinsdag 14 mei 2013
Pasen, Koninginnedag, Hemelvaartsdag... We hebben ze bijna allemaal gehad dit jaar, maar Pinksteren staat nog voor de deur. Het Pinksterweekend begin je aanstaande zaterdag goed met Booming New Season – the XXXXL edition! Een topfeest met stijl en een muzikaal spektakel 'that will blow your socks off'.
Kom deze zaterdag naar het geweldige nieuwe feest van Full Moon: Midnight Sun! Full Moon is speciaal verhuisd van buiten naar binnen met dit speciale indoor strandfeest, vanwege het slechte weer in Nederland. Het wordt zelfs zo erg dit weekend dat volgens de weersvoorspellingen deze zaterdag 35 mm regen gaat vallen met een sterke wind vooral in Amsterdam en aan de kust.
Met een passie voor het festival wordt de lat door High Energy Events en Studio Tas steeds hoger gelegd, zo ook op zaterdag 18 mei waar wij met z'n allen het vijfjarig bestaan van Fusion of Dance Festival vieren! Bekijk hieronder de timetable en laatste info die jij als bezoeker moet weten. We all come together and fuse as one...!
Op vrijdag 21 juni verandert Pand 3 te Deventer voor de vijfde keer op rij in een Hard-Aholic party! Wel wat om te vieren zou je denken! Helaas gaat deze editie met wat gemengde gevoelens plaatsvinden. Ook al zal het feesten er niet minder om gaan!
Club TrentZ
zondag 12 mei 2013
Op 1 juni 2013 vindt de eerste Nederlandse editie plaats van Club TrentZ: Fashion & Dance Party, georganiseerd door Nathan Events & Media en Danscentrum Swing-Inn.
Adrenaline in The History
vrijdag 10 mei 2013
Na twee edities van Adrenaline in Hoogeveen is nu de tijd gekomen dat ook Tynaarlo eraan moet geloven. Adrenaline gaat verder in The History met de toepasselijke naam 'The Rush Continous'. Bassline Events heeft ook dit keer niet bezuinigd op de line-up en dat is te zien.
Aanstaande Moederdag zondag 12 mei wordt tijdens het Amsterdamse Bos Festival volop de Lente gevierd. In een woest aantrekkelijk programma komen alle kwaliteiten van het mooiste bos van Amsterdam aan bod. Ook festivalorganisatoren A Day at the Park, Loveland en Dekmantel doen een duit in het zakje.
Aanstaande donderdag, op Hemelvaartsdag, komt er een speciale gast over uit Engeland om plaats te nemen in de dj-booth van AIR. Het gaat hier over één van de grootste talenten uit de internationale deephouse scene van dit moment: Ben Pearce.
Op zaterdag kan je o.a. genieten van Ahmed Romel, John 00 Fleming en Will Holland. Voor zondag komen speciaal vanuit Zweden o.a. Airbase, Johan Ekman en Sebastian Brandt het Transformatorhuis in vuur en vlam zetten. Ook exclusieve namen als Paul Webster, Will Atkinson en Stoneface & Terminal staan op het programma. Met de toevoegde area van Future Focus kan de organisatie ook mededelen dan niemand minder dan Ernesto, Aerofoil, Yves De Lacroix en Alpha Duo aan de line-up voor zondag zijn toegevoegd.
Overdreven Festival
dinsdag 7 mei 2013
Op 22 juni, de eerste dag van de zomer, zal het Overdreven Festival haar apotheose beleven in Overvecht. Na een succesvolle editie in 2012 wordt gedurende het midzomerweekend van 2013 de Cultuurstrip opnieuw omgetoverd tot overdreven festivalterrein.
Na jaren van succesvolle samenwerking slaan Pioneer en Loveland Festival ook dit jaar de handen ineen op zoek naar nieuw Nederlands DJ-talent. De winnaar wint niet alleen DJ-gear, maar hij of zij mag direct aan de slag op Loveland Festival.
Na de succesvolle eerste editie met duizenden bezoekers in 2012 komt Dance Experiencde XL in 2013 terug! Op de geweldige locatie op de Drafbaan Stadspark van het Stadspark te Groningen vindt op zaterdag 11 mei 2013 het dance-feest van het noorden van Nederland plaats.
Op zaterdag 11 mei 2013 zal niemand minder dan Partyraiser drie uur centraal staan in Club Eclipse. 'Ik vind het erg leuk dat ik gevraagd ben. Ik ben zelf gek op solo-optredens en doe dit de laatste tijd steeds meer. Ik wil namelijk tijdens mijn optredens zoveel mogelijk muziek ten gehore brengen. En je hebt echt lekker de tijd om goed in je set te komen. Ik doe mijn ding. knallen en feesten!', aldus Partyraiser.
Convoi Exceptionnel
zondag 5 mei 2013
25 Mei 2013 zal voor het eerst in de geschiedenis in club Paradigm een industrial hardcore getinte avond plaatsvinden. De voormalige graansilo leent zich met haar industriële karakter perfect voor dit nieuwe concept. Convoi Exceptionnel presenteert met trots dan ook een spetterende line-up voor deze eerste editie.
Aankomende woensdag is het tijd voor een splinternieuwe les van Bass Academy. BKJN Events events verstrekt hierbij als organisatie van 'Het instituut van het Losgaan', alle informatie die je als student dient te weten om de gehele nacht soepel en leerzaam te laten verlopen.
Het rookverbod voor de hele horeca moet 1 juli volgend jaar een feit zijn. Staatssecretaris Martin van Rijn (VWS) wil de verandering van de Tabakswet voor oktober 2013 aan de Tweede Kamer voorleggen. Dit betekent dat roken straks alleen nog mag in afgescheiden ruimten in de etablissementen, waar dan geen bediening is.
Home-Town Festival 2013
vrijdag 3 mei 2013
De behoefte om deze zomer intens te beleven, is ook groter dan ooit. En al mogen we in Nederland niet klagen over de hoeveelheid festivals waaruit we kunnen kiezen: juist de winter deed Minority Events beseffen dat er beslist nog eentje bij hoort.
29 Juni: The Vizitor Solo in Culemborg. Het bedrijf dat deze nacht verantwoordelijk is voor het geluidssysteem deelt deze voorspelling. Ze vinden het 'niet normaal' hoeveel boxen er geleverd moet worden. 'Too loud is just right!' is het thema van deze nacht en dat zal je te weten komen! Houd je niet van hard? Blijf dan alsjeblieft thuis.
Hou jij van non-stop doorbeuken zonder al te veel melodieuze onderbrekingen of vervelende breaks? Markeer dan zaterdag 25 mei 2013 in je agenda, want dan vindt alweer de derde editie plaats van het concept Staalhard. Staalhard - Energetic Hardcore vindt ditmaal plaats in de prachtige Stadsfeestzaal te Stadsfeestzaal Aarschot (België) en dit van 21.00-07.00.
KNIP
woensdag 1 mei 2013
De eerste editie van mei en dus weer tijd voor de collage met foto's van de afgelopen maand! LG toont aan dat mannen niet kunnen plassen met pottekijkers erbij. Ook niet als het twee heel aantrekkelijke dames zijn! Verder lees je teasers voor recensies en interviews die deze week online verschenen, kun je weer meedoen aan Ontdek je Plekje en lachen, gieren brullen om een mop en de anekdotes.
31 mei 2013
Artiesten voor Last World Festival zijn ingecheckt
Menno de Jong acht uur solo op het Bloemendaalse strand
WiSH Outdoor presenteert nieuwe trailer en spectaculaire campingflat
Vogelvrij Festival maakt line-up bekend
Officiële trailer Mysterious Outdoor Stadium Project in De Kuip online
30 mei 2013
Event Lounge presents Lickerz
29 mei 2013
Effenaar presents The Flexican Summer BBQ
Zaterdag 3 augustus staat er wat moois te gebeuren in Panama* Amsterdam
28 mei 2013
Beukgevaar
Grotesque Indoor Festival maakt line-up bekend
24 mei 2013
Keihard doorstampen 6 juli na het festival van de hardere stijlen
Free Record Shop vraagt faillissement aan
Daft Punk krijgt eigen auto in Monaco F1 grand prix
Hardshore · Hardstyle Beach Festival
Electronica clubnacht RTFKT naar de Melkweg
23 mei 2013
Klassiek house-geluid krijgt voet aan de grond in Leiden
Dance Boulevard 2013 · De line-up
22 mei 2013
Taj Mahal onderweg van India naar Wijchen
Deze zaterdag begint het Creations weekend
Download nu de gratis app Party Alert met de uitgaansagenda van Partyflock
Together we Hardcore festivalupdate
Metz'n allen in het wit tijdens Metz on Sunday
21 mei 2013
Junkie XL maakt filmmuziek voor vervolg 300
Festivalgangers aan de slag voor goede doelen
19 mei 2013
Beachrockers Festival maakt line-up bekend
16 mei 2013
Wave Festival op zaterdag 17 augustus in het groene Twiske
Twaalf uur lang Junction in Westerunie en op 't Westergasterras
15 mei 2013
Sunrise Festival: een ongezien aanbod net over de grens
Laatste info Harmony of Hardcore
14 mei 2013
Are you ready to party?!
Meer dan 15 mm verwacht aankomende zaterdag, maar in The Sand is de zon!
Fusion of Dance Festival timetable en laatste informatie
13 mei 2013
Allerlaatste Hard-Aholic editie
12 mei 2013
Club TrentZ
10 mei 2013
Adrenaline in The History
9 mei 2013
Festivalorganisaties werken samen tijdens Amsterdamse Bos Festival
8 mei 2013
Ben Pearce te gast op Hemelvaart Special CookieClub in AIR
Quest4Trance pakt 18 en 19 mei groots uit met o.a. een extra Future Focus area
7 mei 2013
Overdreven Festival
Pioneer en Loveland Festival op zoek naar DJ-talent
Welcome back to Dance Experience XL
Win een Partyraiser VIP treatment op zaterdag 11 mei 2013 in Eclipse Rotterdam
5 mei 2013
Convoi Exceptionnel
4 mei 2013
Bass Academy: de leraren aan het woord
3 mei 2013
Volledig rookverbod horeca per 1 juli 2014
Home-Town Festival 2013
2 mei 2013
Seismologen voorspellen aardbeving met het epicentrum in Culemborg
Do you like energetic hardcore?
1 mei 2013
KNIP