Partyflock
 

Effenaar presents The Flexican Summer BBQ

gepubliceerd door , op
Langzaam loopt de temperatuur op dus dat kan maar één ding betekenen: zomer! Effenaar geeft daarom op 7 juni het startsein voor de zomer met: 'Effenaar presents The Flexican Summer BBQ'!

Vanaf 17:00u steken The Flexican en FS Green buiten de kolen aan, zetten het volume open en ben jij welkom om een vorkje mee te pikken. Van frisse salades en heerlijk vlees tot koude drankjes en warm stokbrood, ze zorgen dat jij meteen het ultieme zomergevoel te pakken hebt. DJ's: BIGGI, Melly Mell, Sebastian Floris en Flamboyant zullen muzikaal meewerken aan de nu al 'BBQ van het jaar!' Maar wees er snel bij want voor deze unieke Summer BBQ zijn maximaal 300 tickets beschikbaar voor alleen de echte Die Hard Flexican & Friends fans. Royal Store 'de Sneaker Store van Eindhoven' zal ook van de partij zijn en supporten de BBQ met te gekke prijs.

Nadat het feest tijdens de BBQ al op volle toeren is verhuis je om 23:00u de DJ Booth naar binnen en gaat het daar na compleet los. Bekijk de Yours Truly filmpjes op YouTube en je weet dat ze meerdere malen hebben ze bewezen hoe je een tent compleet moet rocken! Zo ook de Effenaar in maart.

Sjaak, het orakel uit Amsterdam Oost, en The Flexican, zijn allebei clubbeesten van de hoogste orde. And they go back, way back en zijn allebei Loco Mexicano's. Sjaak gaf zichzelf die geuzennaam op de hit "Wat Is Er?! ft. Appa", bij Flex stroomt die gestoorde stempel gewoonweg door z'n deels Mexicaanse bloed. Diezelfde avond zullen Sjaak en The Flexican hun krachten bundelen voor een live mix-performance en heb je ook de kans om een gesigneerde mixtape te ontvangen. Je moet wel gek zijn als je hier niet bij bent!

Tickets voor 'Effenaar presents The Flexican Summer BBQ' kosten €27,50 inclusief BBQ en entree. Losse tickets voor de avond zijn te verkrijgen voor €15,-. Alle informatie en tickets vind je op www.effenaar.nl.

5 opmerkingen

 
Gaat die tokkie dan weer de hele tent verbouwen met zijn zielige drugskop om daarna te huilen dat hij tikken krijgt? :roflol:
Ik ben geen fan van Flexican, maar ik vind het wel een leuk concept. BBQ en feestje. Alleen beter komt er effe wat mooier weer aan! :/
Artiest {SHOWLIST artist 40738, 60156}
The flexican :') hahahahahahahahahaha
waarom staat vanilla ice op de flyer?
Uitspraak van verwijderd op woensdag 29 mei 2013 om 15:02:
Gaat die tokkie dan weer de hele tent verbouwen met zijn zielige drugskop om daarna te huilen dat hij tikken krijgt? :roflol:


:lol:

+1