Partyflock
 

Metz'n allen in het wit tijdens Metz on Sunday

gepubliceerd door , op
Metz on Sunday
21 mei 2013
FeestMetz on Sunday · White Edition
Datumzondag 9 juni 2013
WinactieMetz on Sunday actiegesloten
LocatieVie Site
Op zondag 9 juni is Metz on Sunday weer terug in Rotterdam met een wel heel speciale en exclusieve editie: de befaamde White edition! The Real House Event strijkt dan uiteraard weer neer in haar nieuwe thuisbasis en tevens de mooiste en beste club van Nederland: Club Vie! Voor een White Edition die al bijzonder is op zich, hoort natuurlijk ook een echte Metz line-up: ROOG, Mr. Metz, Jasper Clash, Chris Rox, DJ Etienne & MC Haits, ook allen in het wit!

Op veler verzoek, omdat Metz het zelf leuk vindt en natuurlijk omdat het nog nooit in de nieuwe Club Vie gedaan is: the White edition! Sprankelend zal Metz de gehele Club Vie uitdossen in het wit en natuurlijk is er deze avond een dresscode: wit, wit en nog eens wit! Andere kleuren kunnen de dag erna weer aangetrokken worden, maar op zondag 9 juni verwachten we natuurlijk iedereen in het wit.

Ook de artiesten zullen deze avond in het wit achter de draaitafels verschijnen. Zo zal DJ ROOG weer in het wit een exclusieve Metz set draaien zoals zijn grote fans van hem gewend zijn. Vocal house, de nieuwste tracks en natuurlijk een aantal echte Metz klassiekers. Het volgende bijzondere moment is toch wel de terugkeer van Mr. Metz in de booth. Speciaal voor de white edition zal hij zijn geliefde platenkeuze afvuren op de wit gevulde dansvloer. Jasper Clash en Chris Rox draaiden de laatste edities met veel enthousiasme back 2 back maar voor de White edition zullen zij een unieke aparte set draaien. DJ Etienne zal deze witte avond opwarmen zoals alleen hij dat kan met veel soul en warme klanken. Vocaal staat MC Haits met een witte mic de artiesten te supporten!

Kaarten voor deze speciale avond zijn te bestellen via www.metzonsunday.nl, www.easyticket.nl of bij een Free Record Shop bij jou in de buurt. De deuren zullen zoals iedereen gewend is om 18.00uur openen en ze sluiten pas om 01.00uur. Oude tijden herleven dus...En vergeet niet iets wits aan te trekken!