Partyflock
 
Nieuws · februari 2013
De lente is in zicht, de vogels komen weer terug en we kijken nu al uit naar die lekkere zomerdagen. Om de zomer in te luiden organiseren Brothers Festival Dome en XSENSE op zaterdag 20 april de kick-off van het festivalseizoen: Brothers Open Air! En waar wordt dit mega festival gehouden? Op één van de mooiste locaties van Nederland: Het Henschotermeer in Woudenberg.
12 April nieuwe editie YMC Gay
donderdag 28 februari 2013
YMC Gay is één van de gezelligste open-minded feesten van Rotterdam. YMC zorgt voor de beste DJ's die de lekkerste hits draaien bestaande uit een mix van house tot urban. Ook deze keer zijn er, net als altijd, de perfecte artiesten om jou een mooie avond en herinnering te bezorgen.
Solar Festival gaat internationaal
woensdag 27 februari 2013
Na negen succesvolle edities aan de Maasplassen in Roermond gaat het Nederlandse Solar Weekend Festival internationaal. Het creatieve, meerdaagse cross- over festival krijgt deze zomer een variant in Noorwegen en op het Spaanse feesteiland Ibiza.
P.O.R.N. presents Timeless Tradition
woensdag 27 februari 2013
Terug van nooit weggeweest, een traditie die nooit verouderd, een feest gericht op de liefhebbers van kicks & breaks, grensverleggend en nooit volgend: P.O.R.N. Op zaterdag 27 april kan je los gaan op no-Nonsense hardcore waar P.O.R.N. om bekend staat. In dit uitgebreide bericht update de organisatie wat je te wachten staat.
Zaterdag 2 maart 2013 neemt de nieuwe garde van Fusion Records het poppodium de Effenaar in Eindhoven flink onder handen. De krachtige beats van Code Black, energieke tracks van B-Front, rauwe kicks van Titan en vocale klanken van DV8 worden deze avond in volle vaart gepresenteerd.
Echte muziekliefhebbers kijken nu al uit naar het nieuwe festivalseizoen. Een zomer waarin het D-DAE Outdoor Festival weer terug keert naar een van de mooiste plekken in Dedemsvaart; Streekmuseum De Kalkovens.
De line-up voor de kickoff van de aankomende vier edities van Gatecrasher Amsterdam in de Escape Club is bekend! Op vrijdag 22 maart zal niemand minder dan de Gatecrasher favorite, Marco V, tijdens deze eerste editie een speciale drie uurs set neerzetten
For-ma(ar)t
zaterdag 23 februari 2013
Format is snel te zien wanneer je de kalender omslaat naar de volgende maand. Op vrijdag 1 maart staat een techno-avond in de planning waar je vuisten spontaan van in de lucht schieten. Alan Fitzpatrick 🇬🇧, Mark Reeve 🇩🇪, Juan Sanchez, Kevin Arnemann, Joey Daniel en de crew van Give Soul zullen iedere gelegenheid aangrijpen je weekend heerlijk in te luiden.
Moon Star Events presenteert jullie graag op 12 april een aantal talenten die samen met jullie tijdens deze reünie editie Pand 3 op zijn kop zullen zetten.
RIO viert one year anniversary
vrijdag 22 februari 2013
Nederland word steeds warmbloediger en temperamentvoller. Reden daarvoor is ongetwijfeld het success van de Rio events die op zaterdag het éénjarig bestaan viert. Het ongekende succes van latinhouse heeft nieuwe vormen aangenomen na de komst van Rio en heeft hiermee het genre nieuw leven ingeblazen.
Decibel 2013 · the weekend
vrijdag 22 februari 2013
Decibel belooft ook dit jaar weer een hoogtepunt van je zomer te worden. Dus zet vast een dik kruis in je agenda, verzet je vakantie, neem vrij van je werk, regel een oppas, mobiliseer je vrienden en vriendinnen, want het Decibel weekend komt eraan! De voorverkoop start op 1 maart en ook in 2013 biedt Libema de mogelijkheid om speciale weekend-arrangementen te boeken op het vakantiepark & safaricamp Beekse Bergen.
Gui Boratto viert Pasen bij Rekorder
vrijdag 22 februari 2013
Gui Boratto zal dit jaar tijdens Pasen weer optreden in Amsterdam. Op uitnodiging van Rekorder zal hij op zondagavond 31 maart (live) aanwezig zijn in AIR. Eentje om niet te missen als je fan bent van de elektronische geluiden van de Braziliaanse muziekkunstenaar.
Click
donderdag 21 februari 2013
Click heeft haar tradities in hoog vaandel. En wel om de simpele reden dat deze tradities garant staan voor briljant elektronisch vuurwerk en dolle pret tot na het ochtendgloren. Zo ook de XL Advent (live) & Remy special, zaterdag 9 maart in de WesterUnie en WesterLiefde.
Aankomende Zondag start de eerste editie van een reeks heerlijke en vooral ook intieme, gezellige 'Sunday After' evenementen. Club Exposure te Zandvoort is een zeer luxe club met ruime dansvloer, lounge corners en een mega geluidssysteem waar het event 'Sunday After' goed op zijn plaats is.
Het zit er helaas alweer op! Dancefair heeft afgelopen weekend haar tweede (bijna) uitverkochte editie beleeft en is dankbaar voor de grote opkomst, de artiesten, de labels en de merken die op de beursvloer hun gear hebben laten zien. Dancefair trok in totaal 4600 bezoekers, 65 topartiesten en engineers die seminars en workshops gaven en 55 exposanten zoals Pioneer, Native Instruments en American DJ.
Na een perfect debuut op de zondag in Club Vie, maakt Metz on Sunday ook deel uit van de nieuwe programmering na de verbouwing. Omdat Metz on Sunday nu ook internationale allure en uitstraling heeft, opent het stoerste house feest op zondag 17 maart meteen met een internationale top act: Rae!
Restylerz Indoor Festival
maandag 18 februari 2013
In het paasweekend wat op 30 en 31 maart valt, bestaat Harders Plaza vijf jaar. Om dit te vieren heeft de club een waanzinnig 5 Years Anniversary Weekend in het leven geroepen waarin ook Restylerz, het bekendste hardstyle concept uit de regio, een grote rol gaat spelen. Voor het eerst in de geschiedenis van deze club zal Harders Plaza haar naam eer aan doen, want op zondag 31 maart gaat namelijk de hele locatie in het teken staan van de hardere stijlen!
Na de Bingo Players heeft nu ook Nicky Romero een Nederlands tintje gegeven aan de UK charts. De door Avicii & Nicky Romero geproduceerde hit 'I could be The One' staat nu officieel op de eerste plek in de toonaangevende charts in Groot Brittannië.
Funkadelic
maandag 18 februari 2013
Op zondag 7 april staat er een speciale editie van Funkadelic op het programma. Met 'Funky at the beach festival' maakt Funkadelic haar debuut op the place to be iedere lente/zomer opnieuw: de Bloemendaalse stranden!
Beatmaker fLako Wederom in Canvas
maandag 18 februari 2013
fLako de beatmaker met Chileense roots keert terug. Vorig jaar stond hij al met zijn live show in Canvas: Nu staat hij op 22 februari wederom in Amsterdam op de 7e verdieping.
Zet jezelf bij twee events op 'aanwezig' in je Partyflock agenda en maak kans op een reis naar... Parijs! De winnaar wordt dan uit de aanwezige in de agenda getrokken! Klik verder om er meer over te lezen!
Hardcore4life latest info
maandag 18 februari 2013
Aanstaande zaterdag vindt de 2013 editie van Hardcore4life plaats. b2s is er helemaal klaar voor om in de Maassilo te Rotterdam een traditioneel snoeiharde editie neer te zetten! Hardcore4life presenteert het beste in hardcore, early rave, hardcore classics, industrial, frenchcore & terror, verdeeld over drie area's.
Stuiterbeesten bestaat twee jaar
vrijdag 15 februari 2013
Alweer bijna twee jaar geleden ontstond jongerenweblog Stuiterbeesten, opgericht door Nichal Joosse (21), Laurens van der Smissen (19) en Nik Verploegen (17). Samen met een aantal andere leeftijdsgenoten hadden zij ambitieuze plannen om een blog bij te houden die een grote groep jongeren zou moeten aanspreken. Daarnaast zouden ze één keer per jaar een soort netwerkborrel houden voor alle mensen die geïnteresseerd waren in Stuiterbeesten. Niemand van de jongens had ooit verwacht dat deze 'netwerkborrel' zou uitgroeien tot de populairste clubnight van Roosendaal.
House Rockers presents Lucien Foort
donderdag 14 februari 2013
House is een pure beleving, een 'state of mind' en een cultuur waar wij in Nederland ons grensoverschrijdend aan durven te vergrijpen. Vanuit alle landstreken komen pure house-liefhebbers tot in de vroege uurtjes bij elkaar; en speciaal voor hen presenteert House Rockers elke laatste vrijdag van de maand haar ingrediënten in de Escape in onze bruisende hoofdstad.
KNIP
woensdag 13 februari 2013
In de viral een filmcrew die aangevallen wordt door een beer, je ziet de snelste fastfood drive through bestelling ooit en zie je hoe naar je les te glijden bij ijzel.
The final Queensday!
woensdag 13 februari 2013
Dit jaar vindt voor de laatste keer Koninginnedag plaats, wat een goede reden is om deze extra goed te vieren! Wegens het grote succes van de vorige uitverkochte editie in 2012, laat Supersized Koninginnedag dit jaar weer volledig in het teken staan van de lekkerste beats op het gebied van de hardere stijlen.
We leven inmiddels alweer in 2013 en bij het nieuwe jaar hoort natuurlijk ook weer een nieuwe Dangerouzmind. Op vrijdag 22 februari om 22.30 gaan de deuren van Lucky weer open voor de eerste Dangerouzmind van het jaar met de volgende artiesten die 2013 luidruchtig gaan beginnen...
Herr Zimmerman label night
dinsdag 12 februari 2013
De eerstvolgende Herr Zimmerman Tanz Party is Zaterdag 23 februari. Ditmaal in het roemruchte poppodium van Den Haag: Paard! Herr Zimmerman was al tweemaal eerder te gast in 't Paard, gelegen in hartje centrum van Den Haag, in het prachtige monumentale pand aan de Prinsegracht, en beide keren ging ook hier het dak er compleet af!
Zeven stages; tientallen DJ's en live acts, een flinke dosis vermaak en misschien wel de mooiste locatie van Nederland: welkom op de tiende editie van Free Your Mind Festival! Terug op de oude historische locatie Stadsblokken viert Free Your Mind op zaterdag 1 juni haar tiende verjaardag. Vandaag geeft de organisatie de eerste DJ's en live-acts prijs, want 'wie jarig is, trakteert!'
Bassball is een nieuwe dansavond. Vrijdag 22 februari vindt de eerste editie plaats in het café van het Patronaat in Haarlem. Op Bassball staat muziek met Dikke Baslijnen centraal. Hedonistische disco, scheurende drum and bass en de nieuwe slo-mo sound, allemaal hebben ze gemeen dat de muziek gedragen wordt door de bas.
Line-up technofeest 909 bekend
dinsdag 12 februari 2013
Voor het derde jaar op rij biedt het Amsterdamse Bos deze zomer een podium aan 909. Na twee uitverkochte edities keert het intieme technofeest op zaterdag 1 juni terug met een ongekende line-up. Het concept blijft simpel: één stage, kwaliteitstechno en een intieme ambiance.
Restylerz 2.0, het hardstyle concept in Harders Plaza, is op 02 maart alweer toe aan haar 9de editie. Het concept draait alweer bijna 1 jaar en is dan ook al voor de meeste mensen die bekend zijn met het concept een vaste prik in de agenda geworden. Restylerz 2.0 staat voor een betaalbare avond keihard los gaan met je vrienden waarbij een dikke line-up en knetterhard geluid geen overbodige luxe is.
De afgelopen vier weken heeft de organisatie elke week een area met bijbehorende line-up bekend gemaakt. De Hardcore, Industrial, Early Rave en de Frenchcore/Terror area. Daarbij komt vandaag de Raw Definition area wat de line-up voor deze editie meteen compleet maakt! Check snel verder en bekijk de complete line-up voor Hardshock Festival 2013!
Lady Bee spreidt haar vleugels over de Nederlandse clubs in 2013. In 2012 pas gestart met DJ-en. In de Nederlandse en ook Europese clubs kan niemand meer om Lady Bee heen. Het heft wordt in eigen hand genomen door de meest sexy eclectische dj van Nederland en ver daarbuiten en Lady Bee schroomt niet om tijdens haar set ook de mic ter hand te nemen.
Knock Out!
maandag 11 februari 2013
Over vijf weken organiseert b2s voor het eerst Knock Out!: The Ultimate Showdown in Sportpaleis Ahoy te Rotterdam. Een verhuizing naar een nieuwe locatie welke garant staat voor dik geluid en een waanzinnige show beloofd! Deze nacht vol battles word geleid door niemand minder dan MC Villain.
Hed Kandi the winter closing
vrijdag 8 februari 2013
Utrecht wordt omgetoverd tot de heetste plek van het land. Funky female Phoebe D'abo, die zichzelf omschrijft als 'a chic Geek with a naughty core, wordt overgevlogen uit Londen. Ook Nederlands resident Steven Quarré maakt voor deze speciale gelegenheid een gaatje in zijn overvolle internationale agenda. Maak je daarnaast op voor Hed Kandi's uplifting live musicians, sparkling décor & special effects! Celebrate the brighter days of summer to come!
Official Grand Opening
donderdag 7 februari 2013
Inmiddels begint iedereen steeds meer zin te krijgen in de zomer en mensen kunnen ook niet wachten tot de beste Beachclub van Nederland zijn deuren weer opent. 17 maart gaat het dan eindelijk gebeuren, Beachclub Vroeger trapt samen met NopeisDope het strandseizoen van 2013 af in Bloemendaal.
Op vrijdag 1 februari startte de kaartverkoop van Wasted Festival 2013. Dit ging niet onopgemerkt voorbij, de eerste 200 early-bird tickets waren namelijk binnen 12 uur al uitverkocht. Vlak voor de start van de kaartverkoop maakte ITSOTC Events een groot gedeelte van de line-up bekend.
Komende zondag is het weer tijd voor het jaarlijkse carnavalsfestijn in Crystal Venue. Trek je foutste outfit aan en kom ook mee feesten op de hardste Hardcore, Frenchcore en Terror. Nodig al je vrienden uit en neem al je vriendinnen mee, dit feest is namelijk GRATIS!
De kick-off van de TWSTd Nights
donderdag 7 februari 2013
Donderdag 7 februari vindt de allereerste editie van de TWSTd Nights
plaats. Deze clubavond wordt georganiseerd door TWSTd in Sugarfactory te
Amsterdam.
Amsterdam open air
donderdag 7 februari 2013
Na twee onvergetelijke en bovenal zonovergoten edities, geeft Amsterdam Open Air ook dit jaar weer in recreatiegebied Gaasperpark het startschot voor de zomer
Renovatie Club Rodenburg
donderdag 7 februari 2013
Na lange tijd een vloer gehad te hebben die de nodige frustraties opriep en zorgde voor de nodige uitglijders is er eindelijk verbetering in gekomen! Deze week komt er een nieuwe vloer in die anti-slip is en dus akkefietjes met valpartijen in de toekomst hopelijk zal voorkomen!
Na een geslaagd Kerst- en nieuwjaarsfeest is het tijd om vooruit te kijken. De noodverlichting blijft nog even branden in de Lantaarn. Voor de komende periode is het stichting Noodverlichting gelukt om een boeiend en afwisselend programma samen te stellen.
Trap Off
woensdag 6 februari 2013
Anno 2013 kun je muziekstijlen bijna niet in een hokje plaatsen dit geldt in het bijzonder voor de elektronische muziek stijlen(EDM). Het is allemaal een mengelmoes geworden van verschillende invloeden. Dit zie je dan ook steeds meer terug In het uitgaansleven.
Met een heerlijke NYE editie nog in het achterhoofd waar 1.500 mensen weer volledig los gingen, kon het niet anders dan een nieuwe editie van Taste-it! uit de hoge hoed toveren. "Waarom zijn er toch zo weinig feesten als dit in Haarlem?", was een veel gehoorde vraag...
Zaterdag 16 februari 2013 is het in Club Eclipse te Rotterdam tijd voor de lancering van het feest Freestyle Madness. De bekende locatie met de glazen koepel langs de snelweg A20 is klaar om vele liefhebbers van de Freestyle sounds te ontvangen voor een nacht om niet snel te vergeten. NRG Events heeft een line-up verzameld van top artiesten!
Hardshock Festival 2013
maandag 4 februari 2013
Op zaterdag 27 april kunnen alle liefhebbers van de hardere stijlen zich opmaken voor een dag vol bruut geweld van meer dan 75 internationale artiesten. Op deze dag gaat namelijk de tweede editie van Hardshock Festival plaatsvinden. Hardshock Festival, wat het eerst officiële hardcore festival is van Europa in 2013, opent op deze dag het festivalseizoen voor de hardere stijlen en wel op een hele mooie locatie, de Wijthmenerplas in Zwolle 🇳🇱.
Bacchanaal Carnival
vrijdag 1 februari 2013
Het geroemde, culinaire Bacchanaal keert terug tijdens een gloednieuwe editie! Na het succesvolle oktoberfest, haalt Amsterdam Roest wederom alles uit de kast, van tropische beats tot Brabantse spijzen, voor het Bacchanaal Carnival – Van Rio tot Brabant.
Nooit eerder konden de Hollanders een officiële Bonzai classics beleven, maar daar komt op 27 april verandering in. Bonzai en Minority slaan de handen ineen en staan garant voor een onvergetelijke knaller in de grote zaal van de Eindhovense Effenaar.
Paksoi
vrijdag 1 februari 2013
IJs, sneeuw, kou, erwtensoep, koek & zopie, schaatsen, glühwein, Jägermeister, ijspegels, gladheid, zout, sneeuwballen, sleeën, koude handen en nog veel meer. De vorst is net afgetreden en Paksoi introduceert alweer een nieuwe vorstperiode.
28 februari 2013
Brothers Open Air opent festivalseizoen op Henschotermeer
12 April nieuwe editie YMC Gay
27 februari 2013
Solar Festival gaat internationaal
P.O.R.N. presents Timeless Tradition
ST8MENT 2 maart in Effenaar · Timetable & info
25 februari 2013
D-DAE Outdoor festival start early bird verkoop
24 februari 2013
Marco V draait drie uur tijdens Gatecrasher Amsterdam
23 februari 2013
For-ma(ar)t
Moon Star Events presenteert op 12 april Turning Point
22 februari 2013
RIO viert one year anniversary
Decibel 2013 · the weekend
Gui Boratto viert Pasen bij Rekorder
21 februari 2013
Click
20 februari 2013
Aanstaande zondag heerlijke, intieme en supergezellige party
Tweede editie van Dancefair groots succes
19 februari 2013
Metz start met internationale top-dj in nieuwe Club Vie
18 februari 2013
Restylerz Indoor Festival
Nicky Romero zorgt weer voor Nederlands succes in UK charts
Funkadelic
Beatmaker fLako Wederom in Canvas
Win een reis naar Parijs met Bizarre Festival
Hardcore4life latest info
15 februari 2013
Stuiterbeesten bestaat twee jaar
14 februari 2013
House Rockers presents Lucien Foort
13 februari 2013
KNIP
The final Queensday!
Eerste Dangerouzmind van 2013 staat voor de deur
12 februari 2013
Herr Zimmerman label night
Eerste namen tiende Free Your Mind Festival
Bassball: nieuw evenement brengt een ode aan de baslijn
Line-up technofeest 909 bekend
11 februari 2013
Psyko Punkz, Frequencerz en Atmozfears te gast bij negende editie Restylerz in Harders Plaza
Hardshock Festival maakt complete line-up bekend
Kick-off landelijke tour & singlerelease Lady Bee in Paradiso
Knock Out!
8 februari 2013
Hed Kandi the winter closing
7 februari 2013
Official Grand Opening
Wasted Festival 2013: Line-up update en DJ-contest hardstyle 2005-2010
Carnaval: Bloody Sunday · Fucking confetti
De kick-off van de TWSTd Nights
Amsterdam open air
Renovatie Club Rodenburg
6 februari 2013
PUUR Hardstyle bij Noodverlichting in de Lantaarn
Trap Off
Taste-it! in de Lichtfabriek met Franky Rizardo & Erick E
5 februari 2013
Freestyle sounds all night long in Rotterdam
4 februari 2013
Hardshock Festival 2013
1 februari 2013
Bacchanaal Carnival
Bonzai Classics in de Effenaar in Eindhoven
Paksoi