Partyflock
 

Herr Zimmerman label night

gepubliceerd door , op
De eerstvolgende Herr Zimmerman Tanz Party is Zaterdag 23 februari. Ditmaal in het roemruchte poppodium van Den Haag: Paard! Herr Zimmerman was al tweemaal eerder te gast in 't Paard, gelegen in hartje centrum van Den Haag, in het prachtige monumentale pand aan de Prinsegracht, en beide keren ging ook hier het dak er compleet af!

Mis deze Herr Zimmerman spezial én primeur niet, want dit wordt de allereerste Herr Zimmerman Label Party! - Met 100% knallende Herr Zimmermnn-techno-electro tanz-muzik, inclusief meerdere nieuwe releases van Fraulein Z. Denk qua producties natuurlijk aan het onlangs gereleaste 'Sex Shooter'. Bekijk hier hoe Dr. Lektroluv onlangs de nieuwe track 'Sex Shooter' van Fraulein Z rockt!

Maar er is meer, want natuurlijk is er ook aandacht voor de binnenkort te verwachten EP release van 'Christiane F', een bijzondere co-produktie van Fraulein Z & Axel E Rator. Op deze EP release komen ook twee remixen van D-R-U-N-K (voormalig Motor, Police Records) en een knetterharde remix van AudioWitch 🇳🇱. De verwachte release datum van deze nieuwe EP is eind maart 2013, maar zaterdagnacht 23 februari worden ze natuurlijk al gedraaid!

Luister hier alvast naar 'Christiane F', produced by Fraulein Z & Axel E Rator:


Bekijk hier ook de video waarin 'Christiane F' tijdens het uitverkochte Italiaanse Electrode Festival 2012 in Rome, door Fraulein Z werd gedraaid en ook daar zeer enthousiast ontvangen werd!



Meer upcoming produkties op het Herr Zimmerman label
Verder wordt op dit moment door Fraulein Z de laatste creatieve hand gelegd aan een typische Fraulein Z - Herr Zimmerman techno knaller, met de track titel: - 'Herr Zimmerman Zug!' 'Herr Zimmerman Zug!' is een muzikale techno vertaling door Fraulein Z van een knallende Duitstalige underground metro party rit: Een ware 'Zug nach Bahnhof Herr Zimmerman! - techno rit! - 'Herr Zimmerman Zug' is een typische Herr Zimmerman techno-knaller, met een humoristische knipoog. Ook deze track krijgt de live primeur op Zaterdag 23 februari, tijdens deze allereerste Herr Zimmerman Label Party!

Zaterdag 23 februari kun je dus weer volop muzikale techno-verrassingen verwachten, met zes uur lang de vetste techno-electro tanz sounds, waar de Herr Zimmerman parties ook om bekend staan! - 100% dak er af garantie! - 100% tanz muzik!

Fraulein Z en TanzMan zijn de creatieve en muzikale motor achter de extravagante Herr Zimmerman techno-nachten! Herr Zimmerman zoek je op, als je iets anders wilt dan de 'standaard' techno party... De uitbundige en kleurrijke techno partynachten van de eigenzinnige buitenaardse kater, luisterend naar de naam Herr Zimmerman, staan garant voor een te gekke sfeer en een extravagant en tegelijkertijd zeer gemêleerd publiek! - Het is een nacht als geen andere!

Bekijk hier ook de recente RTV Rijnmond Nieuws uitzending over de opleving van de Rotterdamse dance scene met o.a. een interview met Fraulein Z, TanzMan en Herr Zimmerman: