Partyflock
 
Nieuws · april 2012
In samenwerking met The VIP Room Rotterdam pakt Roberto Cavalli Vodka op maandag 14 mei groots uit middels een kwalitatief hoogstaand clubconcept waarin beleving en entertainment naadloos in elkaar overlopen.
Starbeach on Tour
zaterdag 28 april 2012
De lente is begonnen als nooit tevoren. Je merkt het aan alles. Het wordt tijd om je slippers uit de kast te trekken!
Zondag 29 juli 2012 trekt de Metz karavaan naar Hoek van Holland. Voor het tweede achtereen volgende jaar komt Metz in de zomer naar deze vooral bij Rotterdammers geliefde kustplaats. Beachclub Royal aan de Zeekant is ook dit keer weer de locatie waar het gehele Metz circus neer gaat strijken op deze datum.
Pacha festival
zaterdag 28 april 2012
De line-up van de wereldprimeur van het Pacha Festival in Amsterdam is enthousiast ontvangen en liefhebbers kijken reikhalzend uit naar zaterdag 19 mei 2012. De dag dat wereldsterren als Luciano, Pete Tong, Bob Sinclar, GoldFish, Sunnery James & Ryan Marciano, Carl Craig & Dennis Ferrer naar het Amsterdamse Java Eiland afreizen.
Naturel bevrijdingsfeest
zaterdag 28 april 2012
Stichting Peter Tazelaar organiseert samen met Beachclub Naturel op zaterdag 5 mei 2012 het bevrijdingsevenement Soldaten van Oranje: D-Day in Scheveningen.
In de aanloop naar de zomer strijkt Rockit nog éénmaal neer in de WesterUnie. En voor deze laatste editie wordt er geknald met speciale gast Alexander Kowalski. Een muzikaal energieke avond ligt in het verschiet want naast Kowalski staan ook Dimitri, Steve Rachmad en Tim Wolff op het programma.
Vanavond barst het Oranjeweekend los: vanaf middernacht keert Housequake-duo ROOG en Erick E de Sugar Factory binnenstebuiten!
De Undercurrent op de NDSM te Amsterdam loopt letterlijk over van feest en vertier op Koninginnedag. Niet alleen binnen is het feest; ook buiten vormen maar liefst drie areas samen het Q-Day In- & Outdoor Festival.
Voor een goed dancefeest hoef je dit jaar niet de trein te pakken naar Amsterdam. En dat komt goed uit nu alle grote evenementen uit het centrum van onze hoofdstad zijn verbannen.
Zo vlak voor het festival seizoen en nota bene op bevrijdingsdag gooit Redevice er nog even een knaller uit: Redevice invites Brendon Moeller.
Decibel outdoor festival 2012
maandag 23 april 2012
De derde zaterdag van augustus is traditioneel een van de hoogtepunten van jouw zomer! Op deze zaterdag, 18 augustus, vindt de 2012 editie plaats van Decibel outdoor festival. Dit jaar gaat het festival op het evenementen terrein Beekse Bergen te Hilvarenbeek een nieuw decennium tegemoet, uiteraard met de vaste ingrediënten zoals je van b2s gewend bent.
Hard-Aholic
zondag 22 april 2012
Het is nog een eindje weg en voor die tijd heeft Hardest Dreams nog een feest geplant staan maar KimSize staat te trappelen om de line up bekent te maken.
House in Motion staat weer voor de deur en de derde editie haalt flink uit met een knaller die nog nooit eerder op Nederlandse bodem is geweest maar wel de rest van de wereld al heeft veroverd met haar sound. Het gaat hier over Marien Baker, de superster dj van Ibiza die met haar stijl al een groot deel van de wereld heeft laten genieten.
Kick off BackxBack
zondag 22 april 2012
Op vrijdag 27 april vindt in Studio 80 de kick-off plaats van BACKxBACK, een evenement in samenwerking met Red Bull, met Surgeon en Anton Pieëte in de hoofdrol.
Superstars
vrijdag 20 april 2012
Na een weergaloze zesjarig bestaan editie van Superstars in februari ligt er nu de uitdaging deze laatste editie wederom te overtreffen. Superstars presenteert House of Orange! Fabulous house music. Full entertainment, women center of attention.
Zoals terror Nederland gewend is viert Noisekick zijn verjaardag half juli in Crystal Venue – Culemborg. Zo dit jaar ook, en hoe! Dat terrorkoning Noisekick nog niet helemaal ontbonden is blijkt wel uit het feit dat hij precies weet hoe je een feestje moet bouwen.
Queenscore
donderdag 19 april 2012
Dynamo programmeert al jaren keiharde hardcore rondom Koninginnedag. Ook dit jaar zorgt Inner Vision ervoor dat er in Eindhoven weer de hardste knallers voorbij komen! Na verschillende edities in het verleden vindt Queenscore dit jaar plaats op Koninginnenacht.
Line-up Dance Boulevard 2012
donderdag 19 april 2012
Dit jaar zijn er méér artiesten geprogrammeerd dan ooit tevoren. Wat te denken van Scantraxx oprichter en legende The Prophet, en de razend populaire Brennan Heart! Pompende house-tracks van Vato Gonzalez & MC Tjen, The Flexican & MC Sef en Lucien Foort. Of een dag lang 90's Open Air met onder andere Da Boy Tommy & Da Rick en Critical Mass!
Het Koninginnedagfestival 'Oranjebitter' is grootser, groener, beter & gekker dan ooit! De organisatie houdt traditiegetrouw de line-up van het hoofdpodium geheim, maar is dit jaar bereid om een klein tipje van de sluier op te lichten als het gaat om de acts van het kleine podium.
Na Nina Kraviz, Miss Kittin en Maya Jane Coles komen op vrijdag 4 mei weer twee vrouwelijke underground-sterren naar Amsterdam. Dit keer is het de beurt aan de Canadese Heidi en de Duitse tINI om de Studio 80 te rocken.
A-Bomb
woensdag 18 april 2012
Voor het derde jaar op rij zorgt A-Bomb voor een explosief feest in het noorden van Antwerpen. De gevarenzone verplaatst zich dit jaar naar het nabijgelegen Kapellen waar een ruimere bunker werd gevonden, de Eskapade.
Matrixx geeft iedereen die een kaartje koopt voor Krush Groove de kans om iemand gratis mee te nemen. Op vrijdag 27 april komt wereldster Diplo naar Nijmegen om samen met The Partysquad, Don Diablo, Henzel & Disco Nova en Oliver Twizt de Matrixx af te breken. Zorg dat je het niet mist.
Latin Lovers on the Beach
maandag 16 april 2012
Wat doe jij dit jaar met Pinksteren? Nou, Latin Lovers weet het wel! Namelijk op zondag 27 mei vanaf 16.00 uur is er opnieuw een extra en zeer speciale editie van Latin Lovers On The Beach in de tofste locatie van Hoek van Holland: Strandclub Danz!
Op 29 april 2010 opende AIR voor het eerst haar deuren en inmiddels, twee jaar later, is er veel gebeurd. Van afterparty's tot preparty's, van Sven Väth tot Afrojack en van ADE tot Amsterdam Open Air. Van 26 t/m 30 april viert AIR maar liefst vijf dagen lang haar verjaardag.
Loudness
maandag 16 april 2012
Aanstaande zaterdag is het tijd voor Loudness! Dit is de eerste keer dat er een b2s evenement plaatsvindt in het Klokgebouw te Eindhoven. Het karakteristieke warehouse wordt meteen goed ingewijd want Loudness zal zeker uitverkopen. Verdeeld over twee areas, zullen tot in de kleine uurtjes de meest rauwe beats te horen zijn.
Objektivity baas Dennis Ferrer komt eindelijk weer een keer naar Nederland. Voor zijn vierde optreden in Trouw neemt hij deze keer zijn studiovriend Jerome Sydenham mee en ook het jonge Duitse talent André Hommen is er weer bij. Op vrijdag 27 april staan de drie in Trouw te Amsterdam.
Beukgevaar V
zaterdag 14 april 2012
Het is weer tijd voor een nieuwe maar ook gelijk de laatste editie van Beukgevaar. BML Events gaat weg bij de Bazart om feesten neer te zetten op grotere locaties voor een wijder bereik van haar publiek. Het feest Beukgevaar verdwijnt dan ook in het archief van de organisatie.
Na een weergaloos debuut op Bungalup is de Trackershut terug! Dit keer is de hut te vinden in het centrum van Amsterdam. Op zaterdag 21 april gaan de deuren van Pop-up 19 in de Reguliersdwarsstraat 19 al open om 15:00 uur. Er zal worden geprobeerd de ongekend enthousiaste Bungalup sfeer te benaderen middels het thema Rave De Lente!
Voor de mensen die geen genoeg kan krijgen van onze Koningin zet Boel op Stelten een knallende Queensday After neer op maandag 30 april 2012. Speciaal voor de mensen die gelijk door willen na een hele dag gelopen te hebben, zal Huize Maas haar deuren al om 21.00 u openen.
TWSTd QNSDY is back
woensdag 11 april 2012
Het heeft wat moeite en vooral tijd gekost, maar na een jaar er tussenuit geweest te zijn, is TWSTd QNSDY weer helemaal terug in een samenwerking met Gatecrasher en heeft Billy Nasty als mystery guest, God Save The Queen!
Super Sunday Queensnight special
woensdag 11 april 2012
Helden als Nicky Romero, Quintino, Shermanology, Sidney Samson, Vato Gonzalez en The Partysquad zijn maar een paar namen in de line-up. Gaat jouw oranje hartje ook sneller kloppen van bovenstaande namen? Of wil je gewoon lekker knallen op een feestje met mooie aankleding, dikke visuals en knallende houseplaten?
Na een landelijke zegetocht beleeft Citymoves nu ook in Den Bosch haar eerste jubileum. De vijfde editie van het openlucht dancefeest is dit jaar daarom gratis te bezoeken en wordt een spektakel zoals die nog nooit is opgevoerd. De organisatie van Citymoves meldt met trots de line-up, waarop ondermeer Sunnery James & Ryan Marciano, Hardwell en Partysquad prijken.
Beat the Bridge Queensnight
dinsdag 10 april 2012
Op Koninginnenacht loopt heel Nederland uit om de verjaardag van onze koningin in te luiden. En wat is er nou beter dan op een mega outdoor event, met de beste hardstyle artiesten, een dikke lasershow en geen geluidslimieten eens flink de bloemetjes buiten te zetten? Dit jaar vier jij jouw Koninginnenacht op Beat the Bridge Queensnight: 10 Years Scantraxx!
House the 90s on tour
maandag 9 april 2012
Zoals eerder aangekondigd breidt House the 90s on tour zich door de toenemende interesse van diverse horeca zich in 2012 uit naar meerdere locaties. De tweede House the 90s on tour van het voorjaar vindt plaats op zaterdag 14 april a.s. in De De 2 Gemeenten te Jirnsum, met niemand minder dan de enige echte The Darkraver! De Bacardi wordt alvast koud gezet.
Op Koninginnedag zijn These Guys terug! Om 12:00 uur zal het feest losbarsten op en tussen de kleurrijke containers van de dikste en rauwste buitenlocatie van Amsterdam, de NDSM Treehouse. Waar je bij de meeste podia in Amsterdam dit jaar moet dokken om binnen te komen, is de entree op de NDSM gewoon gratis!
De dance scene is wakker geschud, de vierkwartsmaat maakt niet langer de dienst uit. De gebroken beat is terug en slaat toe! Drum&Bass en dubstep veroveren in rap tempo de dansvloeren. Het zijn de oude helden die eind jaren '80 hiervoor de basis hebben gelegd.
Maandag 30 april is het, zoals jullie allen weten, Koninginnedag en om deze dag nog specialer te maken, is er in Club &ZO te Groningen de Koninklijke editie van Soixante Neuf 050. Aangezien Soixante Neuf constant wil blijven verrassen, vindt deze editie plaats in een voor de organisatie nieuwe en verfrissende locatie, waardoor het gegarandeerd weer een wervelende uitverkochte editie zal worden.
Ultrasonic Festival
vrijdag 6 april 2012
House, eclectic, trance, progressive, hardstyle en techno: niets mag ontbreken op zaterdag 28 juli 2012. Dan barst op de Maarsseveense Plassen de eerste editie van Ultrasonic Festival los. De grootste dj's uit de scene vertegenwoordigen de stroming waar ze voor staan.
De Luikse evenementen organisatie Legendz heeft zijn tussentijdse kalender samengesteld voor 2012 en het belooft een bijzonder feestelijk jaar te worden. Momenteel staan er niet minder dan negen events gepland op verschillende locaties in Luik, Wallonië en zelfs Antwerpen.
Zondag 29 april is het weer koninginnennacht en dus tijd voor Queensbass! Voor deze editie heeft Absoluut een line-up neergezet waar zelfs de koningin van zou watertanden!. Deze topartiesten zullen de vetste hardstyle beats uit hun kroon laten knallen. Dik geluid en een vette lichtshow zullen hier natuurlijk niet aan ontbreken.
Aanstaande zaterdag is het dan echt tijd voor Full Moon. Vanaf 21:00 uur zal het feest los barsten in The Sand met o.a. Marco V & Quintino! Lees in dit bericht belangrijke informatie en kom natuurlijk alvast in de stemming.
Escape weet wat jij wilt: een goed feest elk weekend! Even weg uit de sleur en je onderdompelen in een surrealistische omgeving met verpletterende lichten, magistrale visuals, oogverblindende effecten en goede muziek!
Op zaterdag 9 juni zal de zesde editie van Alcatrazz Festival plaatsvinden. Op een unieke locatie in het zuiden des lands zal dan de dikste hardstyle en hardcore te horen zijn en alles en wat daartussen past. In vijf area's zal een mix van regionaal en nationaal talent zijn kunsten vertonen.
Exit Easter Egg in Monza
woensdag 4 april 2012
Met Pasen houden de meesten het familiair. Wat is er dan beter als samen met de Technoclub Family in club Monza in het centrum van Frankfurt am Main op muzikalische eierzoektocht te gaan? Om een ieder wat voor zijn of haar smaak te bieden hebben Talla 2XLC en zijn team 2 eieren paraat: het 'Trance Egg' op de Mainfloor en het 'House Egg' in de Lounge. De internationale line-up maakt het plaatje compleet.
Op Paaszondag 8 april luidt Taste-it! de officiële opening van Beachclub Fuel in. En zoals het hoort zal daarbij flink worden uitgepakt. Niemand minder dan de Copyright (Defected) helden komen langs om deze avond flink gas te geven.
Met gepaste trots presenteert Lokaal Talent Producties op donderdag 12 april 2012 Boel op Stelten @ Huize Maas met het beste uit het Westen! Daniel 'Bla Bla' Sanchez, Specker, Milan Meyberg en host van de avond MC Bom zullen jullie wederom in vervoering brengen met de heetste tunes van dit moment.
De line-up van Free Your Mind Festival is compleet. Verdeeld over acht stagen en tenten gaat het weer los in Arnhem op zaterdag 2 juni aanstaande. Van techno naar house, van dubstep naar electro. Nieuw dit jaar is het terrein. Geen zand maar een heus grasveld, een kleine 100 meter naast het oude terrein terwijl de brug en het strand behouden blijven.
Rebirth Festival 2012
maandag 2 april 2012
Op zaterdag 7 april 2012 vier je tijdens Rebirth Festival 2012 voor de vierde keer de start van het festivalseizoen aan de Raamse Akkers in Haaren. Check hieronder de timetable en de laatste info. 'Let's kick off the festival season!'
Na het overweldigend succes van Refresh in het Haarlemse Patronaat brengt Prosperity productions Refresh nu naar het strand van Bloemendaal aan Zee! Ze kunnen met trots melden dat Refresh gehouden gaat worden in de mooiste beach club van Bloemendaal, namelijk Fuel
Op vrijdag 6 april komen alle freaks weet tot leven tijdens Midnight Freaks. UNER is na zijn magnifieke set afgelopen november terug in AIR bij zijn lievelingsfreaks. Uit Berlijn komt vrouwelijk schoon Dinky overgevlogen.
29 april 2012
The VIP Room host Roberto Cavalli Vodka launch party
28 april 2012
Starbeach on Tour
Earlybird Metz on the Beach Hoek van Holland start 1 mei
Pacha festival
Naturel bevrijdingsfeest
27 april 2012
Rockit met Alexander Kowalski in de Westerunie
Housequake houdt generale repetitie in de Sugar Factory
Vier Koninginnedag binnen én buiten bij Undercurrent op de NDSM
25 april 2012
Grote en intieme techno-events tijdens Qday & night in Utrecht
24 april 2012
Redevice invites Brendon Moeller in Studio 80
23 april 2012
Decibel outdoor festival 2012
22 april 2012
Hard-Aholic
House in Motion haalt unieke Ibiza house dj aan boord
Kick off BackxBack
20 april 2012
Superstars
14 Juli Noisekick's Ontbindingsdrang
19 april 2012
Queenscore
Line-up Dance Boulevard 2012
18 april 2012
Oranjebitter maakt enkele namen kleine podium bekend
Heidi presents the Jackathon in Amsterdam
A-Bomb
17 april 2012
Matrixx geeft Diplo kado tijdens Krush Groove 27 april
16 april 2012
Latin Lovers on the Beach
AIR viert tweejarig bestaan met vijfdaagse feestmarathon
Loudness
15 april 2012
Dennis Ferrer en Jerome Sydenham op Objektivity
14 april 2012
Beukgevaar V
13 april 2012
De Trackershut nodigt twee speciale gasten uit
12 april 2012
Boel op Stelten presents Bla Bla Queensday after
11 april 2012
TWSTd QNSDY is back
Super Sunday Queensnight special
Bijzondere editie Citymoves Den Bosch
10 april 2012
Beat the Bridge Queensnight
9 april 2012
House the 90s on tour
These Guys viert 1 jarig bestaan op Koninginnedag
6 april 2012
LTJ Bukem presents Logical Progression 17th Anniversary
Soixante Neuf Queensday edition in &ZO Groningen
Ultrasonic Festival
5 april 2012
Legendz maakt zich klaar voor een bijzonder feestelijk 2012
Queensbass Absolutely Hardstyle 2012
Deze zaterdag Full Moon: er zijn nog enkele tickets
4 april 2012
Escape doet in april wat jij wil
Alcatrazz Festival line-up & trailer
Exit Easter Egg in Monza
Taste-it! met oa Copyright en Shermanology
3 april 2012
Boel op stelten nodigt Daniel Sanchez uit in Huize Maas
2 april 2012
Line-up van Free Your Mind Festival compleet
Rebirth Festival 2012
Refresh on the beach in beachclub Fuel
1 april 2012
Midnight Freaks nodigen Uner en Dinky uit op 6 april