Partyflock
 

Midnight Freaks nodigen Uner en Dinky uit op 6 april

gepubliceerd door , op
Midnight Freaks
22 februari 2012
Op vrijdag 6 april komen alle freaks weet tot leven tijdens Midnight Freaks. UNER is na zijn magnifieke set afgelopen november terug in AIR bij zijn lievelingsfreaks. Uit Berlijn komt vrouwelijk schoon Dinky overgevlogen. Natuurlijk is resident Ferro er bij en host Themehouse AIR2. Alle Midnight Freaks staan paraat en BandjeBandje zorgt als vanouds voor het nodige vertier.

Hij staat bekend als een van de belangrijkste Spaanse elektronische muziek producers, wat hij mede te danken heeft aan zijn muzikale opvoeding. Dit heeft er namelijk voor gezorgd dat UNER al op jonge leeftijd een zeer unieke, personal sound kon creëren. Hij is een van de ontdekkingen van Luciano en heeft al veel tracks uitgebracht op diens label Cadenza. Van Watergate in Berlijn tot Space in Ibiza, voor deze Diynamic DJ is the sky nog altijd The Limit. Afgelopen november stond UNER samen met vriend en collega Edu Imbernon in AIR. Hun sets zorgden er voor dat niemand stil kon staan en leverde een legendarische avond op. Precies daarom is UNER terug.

Geboren als Alejandra Iglesias in Santiago Chili, zorgt Dinky voor wat vrouwelijk schoon in de techno scene. Dankzij haar moeders invloed speelde Dinky piano en luisterde naar verschillende soorten muziek. In 1994 ontmoette Dinky Ricardo Villalobos. Dit bracht haar in aanraking met de techno scene. Tegenwoordig reist deze Femme Fatale de hele wereld over, met een tussenstop bij Midnight Freaks in AIR!

Natuurlijk wordt er ook gezorgd voor wat Hollandse glorie met opperfreak Ferro. AIR2 zal gehost worden door Themehouse, opgezet door Verdi. Samen met Sjeroem, Hülsken & Heuvel (live) en Moritz zal AIR2 weer voor de nodige house beats zorgen.

De mannen van Bandje Bandje zijn natuurlijk ook weer van de partij, voor weer heel wat verrassingen op onverwachte plekken in de club wat naderhand altijd terug te vinden is op facebook. Freak you op 6 april!