Partyflock
 

Naturel bevrijdingsfeest

gepubliceerd door , op
Stichting Peter Tazelaar organiseert samen met Beachclub Naturel op zaterdag 5 mei 2012 het bevrijdingsevenement Soldaten van Oranje: D-Day in Scheveningen. Vanaf 17.00uur zal Beachclub Naturel omgetoverd worden in een Haags outdoor poppodium waar de beste (Haagse) artiesten zoals Splendid, Kern Koppen, De Kraaien, Woot, Piñata en Klup Tropicana het roer zullen overnemen.

De Splendidtrein dendert al een flink aantal jaren door Nederland. Volle zalen worden op hun kop gezet en vanuit de media komen lovende kritieken. Splendid brengt popmuziek met een rocksteady vleugje reggae, soul en rock. Dat klinkt als zonneschijn uit je speakers. Live is het een knallende ervaring die je lang bij blijft. De 11-koppige formatie maakt zich op voor een hete zomer die op 5 mei bij Naturel begint. Ze worden zoals wel vaker bijgestaan door de live hiphopformatie De Kernkopppen! De Kernkoppen zijn eigentijds, eigenwijs en eigenzinnig, iets wat terug te horen is in hun muziek. Ze zijn niet makkelijk te vergelijken met andere bands, en kenmerkend aan de muziek is de verfrissende combinatie van live instrumenten, platensamples en digitale effecten. Om het rijtje compleet te maken mogen ook De Kraaien niet meer ontbreken. Deze Haagse muzieksensatie hebben zich in korte tijd neergezet als een van de meest besproken live acts van ons land. Deze drie MC's brengen een doldwaze show met absurde outfits, bizarre entourage en humoristische decors. Met hun aanstekelijke kogelharde beats, eigenzinnige teksten en een cross-over van Dubstep, Electro en Hip-Hop staan De Kraaien garant voor een fantastisch georganiseerde chaos.

Om het geheel nog een stukje Haagser te maken zullen ook Woot, Piñata en uiteraard Klup Tropicana optreden! Waar Woot zijn inspiratie vooral uit Patrick Watson en Jimi Hendrix haalt, zal Piñata naar eigen zeggen reggae gemixt met ska, surf, hip hop en beats ten gehore brengen. Klup Tropicana zal er onder het motto 'lekker gaan met je Hawaï blouse aan' zoals altijd een zomers verkleedfeest van maken. Een grote Haagse chaos dus, die je voor geen goud wilt missen!