Partyflock
 
Nieuws · december 2012
Defenders of the Faith is een mooi voorbeeld van de kracht van Partyflock. Meer dan tien jaar geleden kochten een stel muziekfreaks wat apparatuur en besloten radio te gaan maken. Er was publiek nodig en daar was Partyflock. Het topic was zonder er bij na te denken het ultieme PR-middel, het bracht mensen bij elkaar! Vrijdag 28 december ga je even terug naar de tijd van toen, de tijd van DOTF Radio!
Wat kijken ze terug op een geweldig jaar met leuke thema's, uitverkochte edities, een dikke stage op Amsterdam Open Air en Valhalla festival en de eerste editie van Buitenspelen. Het mag wel duidelijk zijn dat Apenkooi het jaar toepasselijk en knallend gaat afsluiten!
In Trouw, Overhoeks en de Tolhuistuin kun je vanaf 2013 het klokje rond dansen. Ook De Overkant in de Kromhouthal op het oude Storkterrein en de horecaondernemers in Westerpark krijgen toestemming 24 uur te programmeren.
De politie heeft afgelopen nacht met behulp van de mobiele eenheid een illegale houseparty beëindigd in Houten. Enkele honderden mensen waren aan het feesten in een leegstaand pand aan de Peppelkade.
Aanstaande zaterdag NRG Indoor
maandag 24 december 2012
Op 29 december is het dan eindelijk de tijd voor Hoofddorp en omgeving om de NRG modus aan te zetten en volop te genieten, want wat een line-up! Hierbij de snoeiharde timetable.
De feestdagen kunnen niet beter beginnen... Pak je agenda erbij, want b2s maakt alle belangrijke data van de eerste helft van 2013 bekend!
Nachtbrigade Winterbrigade
zondag 23 december 2012
De Nachtbrigade trekt weer ten strijde en lanceert een uniek nieuw feestverruimend festival in Amersfoort. Op zaterdag 2 februari 2013 is het namelijk tijd voor de eerste editie van de Nachtbrigade Winterparade. Verwacht het rode neusje van het rendier met het beste wat Nederland te bieden heeft op elektronisch gebied.
Het is eindelijk tijd om het geheime project van Hard News Events te onthullen aan de buitenwereld. De laatste paar maanden is er in alle geheimzinnigheid gewerkt aan dit evenement. Waarom? Omdat de hoofdstad Den Bosch zoals mensen haar kennen uit elkaar valt. De stad ligt in puin en het is ieder voor zich.
Den Delftschen Huyskaemer
vrijdag 21 december 2012
2012 Was eigenlijk best een afwisselend jaar, maar feitelijk was het vlees noch vis! Veel geklaag en geouwehoer over onze economische situatie. Daarnaast ook veel bizarre, onverklaarbare en vaak negatieve verschijnselen met als hoogtepunt het zogenaamde feestje: Project X. Laat dit nou net voor de organisatie koren op de molen zijn om het allemaal weer wat meer 'gewoontjes' aan te pakken in 2013.
Op vrijdag 15 februari start Melkwegs electronic music platform klinch de nieuwe clubnacht Dash. Een nieuw concept dat garant staat voor kwalitatieve house op de dansvloeren van de Melkweg. Speciale gast op de eerste editie is het Britse Audiojack.
Na de fantastische uitverkochte edities in 2012 is We all love 80's & 90's ook in 2013 weer terug in de Effenaar. Maak je op zaterdag 19 januari klaar voor een avond uit je dak gaan met de helden van toen!
Dancemuziek wordt topsector
vrijdag 21 december 2012
Vorige week stelde D66 voor om dance toe te voegen als topsector. Gisteren stemde een Kamermeerderheid in met de motie die D66 had ingediend om dj's en muzikanten beter te ondersteunen vanuit de overheid.
Exxellent Brasil
donderdag 20 december 2012
Exxellent Brasil is al jarenlang een van de meest toonaangevende clubavonden van Nederland. Het tot in de puntjes uitgewerkte thema, exotische danseressen, capoeira demo's, de heerlijkste latin beats en ritmische house zijn kenmerkend voor Exxellent Brasil.
Op zaterdag 11 mei vindt 90's No Limits plaats. Net als voorgaande jaren aan de Boulevard in Bergen op Zoom met de bekendste acts uit de jaren 90 live on stage! Dit jaar zorgen de Vengaboys voor de nodige aha-momenten. De Party Animals doen daar nog een schepje bovenop en op veler verzoek keren de 2 Brothers on the 4th Floor voor de tweede keer terug naar het festivalterrein aan de Boulevard.
Volgende week is het zover! Op Tweede Kerstdag 2012 presenteert Super Sunday weer de jaarlijks terugkerende X-Mas Bash. Na de kalkoen en glühwein is het tijd voor een knallend dance event met grote namen uit de house scene, vette visuals en een speciaal decor.
Rappers in de sneeuw geven megashow
woensdag 19 december 2012
Supernova presenteert op zaterdag 29 december 2012 de volledige cast van Rappers in de Sneeuw in de Maassilo te Rotterdam. Keizer, Gio, Darryl, JPB, Bollebof zullen de avond in gaan vullen met een spetterende show en ondersteund worden door Negativ als host van de avond.
Laatste info Army of Hardcore
woensdag 19 december 2012
Op 25 december 2012 treden Confusion Events en A.L.E.X. Events voor het eerst naar buiten als de nieuwe wereldleiders en zullen ze keihard neerstrijken in de Turbinenhalle in Oberhausen. Dit is de nacht van Army of Hardcore, de nieuwe wereldorde waar jullie allemaal deel van uit zullen maken.
Op 31 december viert Nachtboetiek samen met Wim & Shirley van het feest 7th Heaven Events, het mooiste en langste Oud en Nieuw feest in Almere. De kaarten gaan super hard! De eerste 400 tickets zijn al verkocht. Dus wil je bij dit gezellige oud en nieuw feest erbij zijn, haal dan snel je kaart in de voorverkoop voordat je te laat bent.
Aftergooi kerstspecial
dinsdag 18 december 2012
Omdat het vakantie is en iedereen de volgende dag vrij is, doet IIB Events iets leuks. Dit keer zal Aftergooi op maandag 24 december tussen 23.00 en 04.00 uur plaatsvinden. Gewoon, omdat het kan en omdat het dan bijna Kerst is!
back2school latest info
maandag 17 december 2012
Traditiegetrouw vier jij kerstavond met b2s! Maandag 24 december zal de Maassilo te Rotterdam helemaal in het teken staan van de oude vertrouwde sounds van back2school. Deze editie zijn er maar liefst drie area's waarin je kunt genieten van de dikste retro, early rave, hardcore classics en early hardstyle, gedraaid door de artiesten waar het allemaal mee begon. In dit bericht de timetable en overige handige informatie voor jou als bezoeker.
This is Hardcore Remix Project
vrijdag 14 december 2012
Na het uitbrengen van het 21-tracks tellende gratis album, komt This is Hardcore met een nieuwe verrassing! Het complete This is Hardcore album wordt namelijk beschikbaar gesteld om te remixen, en wel door jou! Alle kickdrums, alle samples, het complete pakket. Het is voor het eerst dat zo'n groot collectief aan Hardcore producers haar tracks compleet ter beschikking stelt om door iedereen te laten remixen.
Eden Rave · The Reunion 1993 - 2013
vrijdag 14 december 2012
On the 10th of April 1993, the first ever Eden Rave kicked off with a line-up that featured only true pioneers of the scene. 20 Years later, your guides to Eden will reunite in a special edition with the exact '93 line-up, complemented with even more oldschool gangsters.
Speciaal voor het einde van het jaar komt Bla Bla op 29 december nog een keer met een klapper waarbij de dikste platen van 2012 de revue zullen passeren. Studio 80 wordt nog een keer omgetoverd tot Bla Bla tempel waarin de gebroeders Daniel & Juan Sanchez hun muzikale kijk op het afgelopen jaar in een oorgastische eindejaarmix zullen samenvatten
Twisted is terug op 26 januari 2013
vrijdag 14 december 2012
Het nieuwe jaar komt dichterbij en dat betekent dat het ook tijd is voor Nul4Elf-Events om een nieuwe editie van Twisted aan te kondigen. Op zaterdag 26 januari opent De De Michel in Haaren haar deuren om jullie te trakteren op een mix van alom bekende Dj's en de beste opkomende namen uit de regio
Vrijdag 8 februari is Speedy J met zijn Electric Deluxe label terug in de Melkweg met wederom een knaller van een line-up vol techno en house. Een line-up vol oude bekenden en daarnaast een aantal frisse gezichten.
De Nederlandse dj Don Diablo heeft een video vrijgegeven van het nummer M1 Stinger, dat hij samen met de wereldberoemde zanger Sting schreef. Het nieuwe lied van de 32-jarige dj en producer is vanaf deze week op YouTube te zien.
Afgelopen zomer gingen tienduizenden uitzinnige feestgangers los bij hun favoriete artiest tijdens Decibel outdoor festival 2012. De bezoekers maken Decibel tot wat het is: een onvergetelijke dag met een fantastische sfeer. Nu de temperaturen richting het nulpunt zijn gezakt, is het tijd om weer even terug te keren...
Djax it Up gaat over de grens
donderdag 13 december 2012
Na afgelopen drie jaar een serie succesvolle Djax it Up edities te hebben gehad in haar thuisland, heeft Miss Djax besloten om haar beroemde feestconcept tot een internationaal fenomeen te maken. Dit tot grote vreugde van de vele Djax fans uit zuid Europa want deze eerste internationale editie zal plaatsvinden in Spanje.
Nu de koude winterperiode toeslaat kan ook Lakedance niet wachten tot de zomer van 2013. Een zonovergoten en stijf uitverkochte editie in augustus staat nog vers in het geheugen, maar tijd vliegt voorbij en dus is het tijd voor 2013 nieuws, want dat is er volop! Zaterdag 1 juni en 10 augustus licht heel Aquabest weer op in de kleuren van Lakedance zoals nooit tevoren.
Het is bijna zover! Nog een paar nachtjes slapen tot Thunderdome – The Final Exam! Een nacht vol herinneringen, emoties, gabbers en de beste muziek hardcore has to offer. Twintig jaar na het begin, is daar dan toch het einde. Thunderdome gaat natuurlijk niet zonder nog één keer te laten zien waarom het onze levens zo heeft beïnvloed.
Frenchcore s'il vous plaît! Part 4
woensdag 12 december 2012
2 Maart 2013 is het alweer tijd voor de vierde editie van Nederlands grootste Frenchcore evenement: Frenchcore s'il vous plaît! Naast de Franse baguettes en croissants worden er ook een groot aantal Franse topartiesten in huis gehaald om je vingers bij af te likken!
De bezoekers van dance-evenement Time Warp in de Jaarbeurs zijn afgelopen zaterdag massaal bestolen van hun mobieltje en/of tas. Het vermoeden is dat een Roemeense bende erachter zit.
Gewoon Beukuh in Friesland
dinsdag 11 december 2012
Op vrijdag 21 december zal het eerste volledige hardcore en hardstyle evenement plaatsvinden in Centre, Joure. Een nieuwe locatie betekend ook een geheel nieuw concept; Gewoon Beukuh. Niet één stijl, maar meerdere harde stijlen zullen hier worden vertegenwoordigd door gevestigde namen en lokale talenten.
Aanstaande zaterdag is het zo ver, dan is het eindelijk tijd voor Fusion of Dance Indoor 2012! Op dit moment worden de IJsselhallen in Zwolle volledig omgetoverd en worden de laatste voorbereidingen gedaan door de organisaties. Check hier de laatste informatie zoals de timetable , ticketinfo en overige weetjes. Fusion of Dance Indoor, het meest gevarieerde dance festival in de maand december. Jij bent er toch ook bij?
Club Koekoek geeft een auto weg
maandag 10 december 2012
Club Koekoek organiseert op 31 december een lekkere Koekoek NYE editie In het Odeon theater te Amsterdam. Het Odeon theater is naast de Paradiso een vertrouwde locatie voor de Koekoek feestjes geworden en hier wordt oud en nieuw dan ook groots gevierd in drie verschillende zalen.
Na de succesvolle 2012 editie zal de Rotterdamse Maassilo ook in 2013 weer het sinistere decor vormen voor b2s' hardste evenement Hardcore4life. Op zaterdag 23 februari zullen de hallen van de roemruchte graansilo de gehele nacht bekogeld worden met snoeiharde Hardcore in alle vormen en maten!
21 December 2012, de dag waarop de Maya's volgens hun kalender het einde van onze huidige wereld voorspellen, maar tevens een heel nieuw begin, want op die dag staat onze aarde weer op één lijn met de zon en het middelpunt van de melkweg na 26.000 jaar. Is dat geen reden om eens goed uit je dak te gaan?
Energy line-up 2013
zaterdag 8 december 2012
ID&T proudly presents the line-up for Energy which will take place on Saturday March 2nd 2013. Energy takes place in a new location: the Ziggo Dome in Amsterdam. And with this new location it is also time for a new musical direction: 'Bigroom House'.
I amtechno
vrijdag 7 december 2012
Op zaterdag 8 december host i amtechno een avond in Studio 80 en neemt daarbij beide zalen in gebruik. Als showcase draaien bekende namen van de i amtechno feesten; La Vondèl (Live), Keith Carnal, On/Off en Roy El Kei. Als special guest is daarbij de Zweedse Patrick Siech uitgenodigd. Deze techno held gaat een stomende set van maar liefst 4 uur neerzetten!
Dazzleville maakt line-up bekend
vrijdag 7 december 2012
Tijdens de derde editie van Dazzleville zullen op zeven podia zo'n veertig artiesten, bands en performers hun opwachting maken. Met headliners als Skip&Die, Billy Nasty, Pangaea en Delta Funktionen biedt het festival een breed programma voor liefhebbers van zeer uiteenlopende stijlen van elektronische muziek.
Sexy New Years Vibe in Heaven
vrijdag 7 december 2012
Op 31 december maken Nachtboetiek samen met Wim & Shirley er een super-exclusief feest van in Eindelijk Weer in Almere. Een feest dat zeker uitverkocht gaat worden, want lang niet iedereen die wil komen zal erin passen! Dus wees er zeker snel bij en vier je Oud en Nieuw samen met Nachtboetiek en Wim & Shirley (7th Heaven Events), anders mis je het mooiste oud en nieuwfeest dit jaar, Unique Sexy New Years Vibe in Heaven!
ITSOTC, the gate to world's end
vrijdag 7 december 2012
Na een succesvolle uitverkochte eerste editie zal eind dit jaar de tweede editie van ITSOTC plaatsvinden. Op vrijdag 21 december zal 'the new generation' weer samen komen om te genieten van de fijnste en hardste beats in het hardstyle genre.
Hippie New Year bij Canvas
donderdag 6 december 2012
Dit jaar gaat Canvas in volledige hippiestijl het nieuwe jaar in en nodigt iedereen uit voor een unieke happening. Ga mee terug naar de glanzende tijd van peace, love & happiness, en blaas vanaf het fenomenale dakterras van Canvas mooie idealen en goede voornemens nieuw leven in.
Na de fantastische Full Moon Parties in Amsterdam gaat Full Moon nu ook naar Rotterdam om een spectaculair feest neer te zetten! Industry of Love in de Maassilo! Met nog meer DJ's, waanzinnige acts, spectaculaire licht- en lasershow, bijzonder entertainment, LED effecten, vuurwerk, air acrobatics & nog veel meer.
De Duitse elektropoplegende Kraftwerk treedt in 2013 op in het prestigieuze Londense museum Tate Modern. Acht jaar na hun laatste show in Londen geven zij naar eigen zeggen in februari acht concerten in de Tate Modern.
Future Focus Night
woensdag 5 december 2012
Op vrijdag 5 april 2013 vieren het label Future Focus Recordings en artiestenmanagement Future Focus Bookings hun tweejarige bestaan onder de noemer Future Focus Night. In de hoofdstedelijke Escape zijn de intiemste zalen gereserveerd – Lounge en Studio – om het trancemerk en de artiestenstal weer eens uitgebreid in het zonlicht te zetten.
December is een dure maand en originele kado's kopen voor de feestdagen is vaak geen makkelijke opgave. Net als vorig jaar helpt Loveland een handje. De hele maand december is een kaartje voor 909 én Loveland Festival samen maar 49 euro.
Aankomende vrijdag 7 december is het alweer de laatste editie van Format van dit jaar in thuishaven AIR. Voordat alle verstandige voornemens weer gemaakt moeten worden, is Format de laatste kans om nog eens onverstandig hard te feesten!
Op vrijdag 18 januari organiseert Rara Aves weer een nieuwe editie in de Melkweg. Te gast zijn de Duitse rauwe technoproducer Alex Bau en de Green Velvet's studiopartner Harvard Bass.
Yum Yum continues
maandag 3 december 2012
Op 22 december 2012 keert de organisatie terug naar de ECI waar alweer de 37e editie zal worden georganiseerd van het dance event Yum Yum. Voor deze editie presenteert de organisatie van Yum Yum een volledig internationale line-up van top DJ's!
28 december 2012
Beatsessions gaat terug naar DOTF Radio
27 december 2012
Laatste kaarten en timetable Apenkooi presenteert Chinees Nieuwjaar
Vanaf volgend jaar 24 uur feesten in Amsterdam
ME grijpt in bij illegale houseparty in Houten
24 december 2012
Aanstaande zaterdag NRG Indoor
b2s maakt agenda voorjaar 2013 bekend
23 december 2012
Nachtbrigade Winterbrigade
22 december 2012
Hardstyle keert terug in Den Bosch met The Capital
21 december 2012
Den Delftschen Huyskaemer
Nieuwe house clubnacht Dash in de Melkweg
We all love '80's & '90's in januari naar Effenaar
Dancemuziek wordt topsector
20 december 2012
Exxellent Brasil
Bekendmaking van acts 90's No Limits 2013
Timetable en laatste info Super Sunday X-Mas Bash tweede Kerstdag
19 december 2012
Rappers in de sneeuw geven megashow
Laatste info Army of Hardcore
18 december 2012
Nog twee weekjes voor New Years Vibe in Heaven op 31 december
Aftergooi kerstspecial
17 december 2012
back2school latest info
14 december 2012
This is Hardcore Remix Project
Eden Rave · The Reunion 1993 - 2013
Bla Bla eindejaarsmix met Daniel & Juan Sanchez
Twisted is terug op 26 januari 2013
Veertiende editie Electric Deluxe in februari in Melkweg
Don Diablo brengt nummer met Sting uit
13 december 2012
Decibel 2012 the registration nu verkrijgbaar als DVD/Blu-ray & CD pack
Djax it Up gaat over de grens
Lakedance 2013 data, kerstshop en filmmaand
Thunderdome volledige line-up en laaste event info
12 december 2012
Frenchcore s'il vous plaît! Part 4
'Roemeense bende slaat toe op feesten'
11 december 2012
Gewoon Beukuh in Friesland
Timetable en laatste update Fusion of Dance Indoor 2012
10 december 2012
Club Koekoek geeft een auto weg
Hardcore4life in de Maassilo Rotterdam
Antwerpen heeft eindelijk weer een waardig elektronisch muziekfestival
8 december 2012
Energy line-up 2013
7 december 2012
I amtechno
Dazzleville maakt line-up bekend
Sexy New Years Vibe in Heaven
ITSOTC, the gate to world's end
6 december 2012
Hippie New Year bij Canvas
Laatste kans early bird tickets voor Full Moon presents Industry of Love
Kraftwerk geeft serie concerten in Tate Modern
5 december 2012
Future Focus Night
Loveland geeft decemberkorting op zomerfestivals
4 december 2012
Format jaarafsluiting met After Hour
Alex Bau, Harvard Bass en voltallig Rara Aves soundsystem in de Melkweg
3 december 2012
Yum Yum continues