Partyflock
 

Djax it Up gaat over de grens

gepubliceerd door , op
Djax it Up XXL
11 december 2012
Na afgelopen drie jaar een serie succesvolle Djax it Up edities te hebben gehad in haar thuisland, heeft Miss Djax besloten om haar beroemde feestconcept tot een internationaal fenomeen te maken. Dit tot grote vreugde van de vele Djax fans uit zuid Europa want deze eerste internationale editie zal plaatsvinden in Spanje. Een logische keuze aangezien hardtechno in Spanje zeer populair is.

Aanstaande zaterdag 15 december is het zo ver! Dan vindt volgende Djax it Up XL editie plaats in de grote 'Satelite' zaal van de indrukwekkende club Fabrik in Madrid, Spanje. De Satelite zaal heeft een capaciteit van 3000 feestgangers dus dit wordt een echte XXXL editie. Aangezien de Spanjaarden bekend staan als flinke feestbeesten, belooft het dan ook een knallende lange nacht te worden.

Miss Djax heeft ook voor deze avond weer een top line-up samengesteld. Het Braziliaanse PETDuo, Fatima Hajji, Patrick DSP, Du'ArT, Cesar Almena en The Queen zelf zijn er klaar voor om het Spaanse publiek zeven uur lang flink te rocken. Ook VJ Yzco is van de partij en neemt zijn beste underground visuals mee om de club een echte Djax it Up uitstraling te geven.

De timetable is als volgt:

23:30 – 00:30 Cesar Almena
00:30 – 01:30 Patrick DSP
01:30 – 02:45 Du'ArT
02:45 – 03:30 Miss Djax
03:30 – 05:00 Fatima Hajji
05:00 – 06:30 PETDuo

Mis deze eerste internationale editie van Djax it Up niet!

5 opmerkingen

 
Doet ze goed! :respect:
Op naar madrid zou ik zeggen !
Artiest Yzco
Heerlijk avondje is gekomen... :bounce: