Partyflock
 

Sexy New Years Vibe in Heaven
Laatste kans op early bird tickets

gepubliceerd door , op
Op 31 december maken Nachtboetiek samen met Wim & Shirley er een super-exclusief feest van in Eindelijk Weer in Almere. Super-exclusief, want Eindelijk Weer is één van de gezelligste en intiemste clubs van Nederland. Een feest dat zeker uitverkocht gaat worden, want lang niet iedereen die wil komen zal erin passen! Dus wees er zeker snel bij en vier je Oud en Nieuw samen met Nachtboetiek en Wim & Shirley (7th Heaven Events), anders mis je het mooiste oud en nieuwfeest dit jaar, Unique Sexy New Years Vibe in Heaven!



Super early bird uitverkocht!
De super early bird van 15 euro zijn al uitverkocht! Er zijn nog 100 Vroegboektickets van 20 euro beschikbaar bij 1 van de voorverkoopadressen. Koop ze snel nu, voordat je te laat bent:

koop tickets
koop tickets
koop tickets

VIP op 31 december
Tien uur lang dik feesten met heel veel extra's en al je vrienden bij elkaar op één feest! Speciaal voor de VIP's wordt het verhoogde luxe VIP deck geopend waar je een schitterend overzicht hebt op de zaal en het net lijkt alsof iedereen voor jou staat te juichen. Aparte VIP ingang, relaxte loungezitjes, exclusieve bottle service met extra's, vers fruit en natuurlijk verkoelende ijsjes zullen de hele avond rondgedeeld worden, gratis toiletten en gratis garderobe.



Twee area's met top-dj's!

Line up
Randy Katana
Spider
Miss Melody
Miss Wendy
Ed Mission
Ruben Vitalis
DieVito
Emiel Roché
Lesley Styles
Mario Rijken van Olst
Michael Roger
Michael Saint
Ricky Ricardo
Alfredo Da Matta
Bobby Mimosa

Hosted by Mc UB

Koop nu nog voordelig jouw Vroegboekticket voor maar 20 euro of een VIP kaart voor 37,50 euro en maak dit meest gezellige Oud & Nieuw mee in de leukste Club!

2 opmerkingen

 
heb me vipkaartje al op de koelkast hangen, heb er zin in
Vet feest hoor. Al jarenlang een goede traditie van Willem