Partyflock
 
Nieuws · juni 2011
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 29 juni 2011
Jouw wekelijkse Partyflock-minimagazine met een overzicht van de laatste interviews, columns en recensies. Daarnaast lees je anekdotes vanuit de medewerkers en elke week staat een van onze leden in de spotlight! En wat dacht je van een lekkere danceklapper uit de oude doos? En doe ook mee aan de 'ontdekje plekje quiz' en win respect en eeuwige roem!
Last World Festival
woensdag 29 juni 2011
Last World festival dient zich aan. Komende zaterdag barst het geweld los op het Kristalpark in Lommel. In deze laatste update een antwoord op de meest gestelde vragen via de social media
From the old to the hardstyle
woensdag 29 juni 2011
Zelden is zoiets groots aangekondigd als dit! Iwanski alias MC Lamp viert deze zomer zijn tweeënveertigste verjaardag en hij pakt uit! Nee, dit wordt geen verjaardag met cola en nootjes, dit wordt een onvervalste birthday bash! Op vrijdag 8 juli zal de Lumey in Brielle het toneel zijn van favoriet From the old to the hardstyle - Iwanski's birthday bash!
Latin house experience
dinsdag 28 juni 2011
Aanstaande zaterdag zal er na twee jaar wachten het succesvolle latin house evenement weer terug keren op de grote markt in Almere. Latin house experience zal dit jaar zijn opwachting maken met een geweldige line-up. Het festival zal plaats vinden in een grote overdekte tent op de grote markt en deze zal vanaf 18:00 open gaan om de opwachting te maken voor de beste dj's van Nederland!
Zet het maar alvast in je agenda: Wooferland; het enige echte classics festival ter wereld, zal op zaterdag 3 september haar achtste editie beleven. De organisatie zal dit jaar meer dan ooit haar sterke kanten benadrukken; no-nonsense, gemoedelijkheid, ijzersterke classics en lekker underground.
In het kader van de bezuinigingen verhoogde de overheid eerder dit jaar de BTW op theater- en concertkaartjes van 6% naar 19%. In reactie hierop spande Loveland samen met meerdere organisaties uit de evenementenwereld een rechtszaak aan tegen de overheid.
Van 8 tot en met 15 augustus vind voor de negentiende keer het Sziget Festival plaats in de Hongaarse hoofdstad Boedapest. Een week lang staat een eiland in de Donau volledig in het teken van feest, muziek, dans, theater, fun en alles wat je op een festival kunt verwachten. Op het hoofd podium staan onder meer The Prodigy en The The Chemical Brothers en in de Party Arena komen onder andere Richie Hawtin, 2ManyDJs, Trentemøller, Steve Angello, Dubfire en Sunnery James & Ryan Marciano.
Na het succes van de vorige feestweek waarbij er vijf jaar Studio 80 werd gevierd, begon het nu uiteraard weer te kriebelen voor het zesjarig bestaan van jouw favoriete club in Amsterdam.
Het gratis toegankelijke dancefeest 'Sneakerz in de Stad' vindt zaterdag 30 juli plaats op het Stadhuisplein in Eindhoven. Van twaalf uur 's middags tot middernacht hoor je hier de heetste house, voor het derde jaar op rij georganiseerd door Vision Planners. In de dj-booth verschijnt een fraaie selectie top-dj's: Funkerman, Groovenatics, Ralvero, Billy the Klit, Baggi Begovic, ROOG, Irwan, Skitzofrenix, Carl Tricks en Yasmin Le Bon. Hekkensluiter en uitsmijter van de dag is traditiegetrouw het duo Shagspeare & Lady Bee – beter bekend als Gelazer! De dj's worden begeleid met vocalen en shout-outs yaNto, Bizzey en MC Dan Stezo.
Nog een week tot Last World Festival, tijd voor een update! Last World: The Rising krijgt al vorm op het festivalterrein, komende week komt alles in een stroomversnelling terecht. Nieuwe area's herrijzen en de decibellen schieten als paddenstoelen uit de grond. Donderend muzikaal geweld barst los op 2 juli. Last World Festival laat van zich horen!
Met nog maar een paar dagen te gaan op de scheurkalender, is het dan bijna zover. WiSH Outdoor gaat haar vijfde verjaardag vieren. Denk aan slingers en ballonnen, grote slagroomtaarten en vrolijke clowns die ballondieren maken. Daar heeft WiSH Outdoor dus geen zin in. Wat WiSH wel heeft, zijn oogstrelende podia, kneiterdik geluid en een entertainmentgehalte waar Six Flags jaloers op zou zijn. Lees gauw verder voor alle extra's, de laatste info & de officiële time-table release!
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 22 juni 2011
Jouw wekelijkse Partyflock-minimagazine met een overzicht van de laatste interviews, columns en recensies. Daarnaast lees je anekdotes vanuit de medewerkers en elke week staat een van onze leden in de spotlight! En wat dacht je van een lekkere danceklapper uit de oude doos? En doe ook mee aan de 'ontdekje plekje quiz' en win respect en eeuwige roem!
Pfff dat waren wel echt twee topedities van LadyKillers in Bloomingdale; tijd voor de cooling down in de homebase van LadyKillers; Escape Club aan het Rembrandtplein in Amsterdam.
Op vrijdag 22 juli staat alweer de tweede editie van Bar27 in Studio 80 te wachten. Na de eerste, beestachtige editie met Catz n Dogz is het nu tijd voor Funke Friday, the red edition! Deze zinderende vrijdag zal geheel in het teken staan van de kleur rood en naast de muzikale programmering zal ook de nadruk worden gelegd op de visuele beleving in de Studio 80, laat je de 22e verrassen…
Click Festival NDSM Amsterdam
woensdag 22 juni 2011
Click sloot zijn indoorseizoen met grof geschut af in een uitverkochte Westerunie en richt met kloppend hart alle peilen op de klapper van het jaar: Click Festival. De line-up is dichtgetimmerd, een flinke hoeveelheid licht, geluid, podiumdelen, tentdoeken, dranghekken, verfkwasten en nog veel meer materiaal om een waardig festival mee op te bouwen zijn afgeleverd.
ChopTillYouDrop Outdoor
dinsdag 21 juni 2011
De organisatie van CTYD Outdoor gaf al aan uit te gaan pakken, vandaag is bekend geworden dat het festival uitbreidt naar 3 dagen!
Dit bericht is alleen en speciaal voor de 21+ generatie. Veel mensen hebben al kinderen, zijn zwanger of voelen zich te oud om nog te gaan stappen. Speciaal voor deze groep mensen is het ideale concept bedacht.
Bloomingdale XXL
zondag 19 juni 2011
We hebben goed nieuws voor alle Bloomingdale Beach fans! Het wordt namelijk een heerlijke, zwoele en lange zomer - met ons 10th Anniversary op zondag 24 juli als klapper op de vuurpijl
Naughty by Nature vervangt De La Soul als hoofdact tijdens de komende editie van hiphopfestival Boogiedown Breda. Naast het vastleggen van dit wereldberoemde raptrio uit New Jersey als internationale headliner van het festival, voegt de organisatie met Pete Philly tevens nog een grote binnenlandse hiphopact aan de programmering toe. Boogiedown Breda wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor CANNA en vindt dit jaar plaats op zaterdag 20 augustus, op de nieuwe locatie aan het Chasséveld te Breda.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 15 juni 2011
Jouw wekelijkse Partyflock-minimagazine met een overzicht van de laatste interviews, columns en recensies. Daarnaast lees je anekdotes vanuit de medewerkers en elke week staat een van onze leden in de spotlight! En wat dacht je van een lekkere danceklapper uit de oude doos? En doe ook mee aan de 'ontdekje plekje quiz' en win respect en eeuwige roem!
Er schijnen allerlei verschillende opleidingen te zijn voor meteorologen. Best zware opleidingen ook nog, waar je echt heel veel moet leren over het correct voorspellen van het weer. Waar de Nederlandse weermannen en vrouwen precies hun opleiding hebben genoten kan niet met zekerheid gezegd worden, maar dat ze waarschijnlijk hun diploma op Curaçao hebben gehaald lijkt een serieuze optie, want wat zaten ze ernaast afgelopen weekend. Het zou namelijk vreselijk slecht worden, regen, koud, wind, noem maar op. Ook voor aankomend weekend liegen de voorspellingen er niet om, maar dit keer doet men er beter aan de officiële voorspellingen maar voor lief te nemen. Doe liever een zonnedansje om de goden gunstig te stemmen en ga massaal naar Beachclub Vroeger voor "I am Hardwell". Want weer of geen weer, de zon gaat keihard schijnen tijdens dit nieuwe concept van Dance VibeZZ.
Dockhouse Festival
maandag 13 juni 2011
Pathfinder & DeventerDubSessions gaan wederom hand-in-hand bij de organisatie van de tweede editie van het Dockhouse-festival in Deventer. Na alle positieve reacties van vorig jaar zijn we vol gemotiveerd om dit jaar wederom te gaan knallen.
Stichting Paperclip organiseert op zaterdag 27 augustus voor de derde keer in haar bestaan een elektronisch dansfestival op het Mortelveld in Eersel, genaamd Paperclip op de Middenstip. Voor het eerst sinds de oprichting van het festival sieren een aantal grote namen het Paperclip affiche. De (inter)nationaal bekende DJ's Marcel Woods en Jordy Lishious moeten, samen met het creëren van een nieuwe derde area, zorgen voor een gezonde groei van het bezoekersaantal.
Nog een paar weken en dan is het eindelijk tijd voor Zomerkriebels Festival. Op zaterdag 2 juli kan je in een intieme setting genieten van een dag vol muziek en gezelligheid. Krijg nu alvast zin in de zomer met het bekijken van de Zomerkriebels Festival trailer of door het beluisteren van de nieuwe podcasts van onder andere Marco V, Michel de Hey & Chocolate Puma. Natuurlijk kan je ook nog steeds kans maken op kaarten met het spelen op de Kriebels Super Slot Machine.
Trouw gaat in augustus een maand dicht, maar niet voordat er in juli groots afscheid wordt genomen. Met een programma waarin binnen- en buitenlandse namen prijken als: Dixon, DJ Harvey, Larry Heard, Cobblestone Jazz, Tobi Neumann en Maceo Plex wordt er al een goed begin gemaakt.
Het is alweer bijna een jaar geleden dat Sandrien haar maandelijkse technoavond Imprint in Trouw is gestart. Vanaf het begin was één ding duidelijk: het was niet de vraag óf Surgeon op Imprint moest komen draaien, maar de vraag wanneer.
Nog krap een maand (2juli) en dan is het tijd voor het gezelligste en fijnste festival van Oost Nederland. Fijn omdat het knus is. Gezellig omdat het... omdat het gewoon gezellig is. Misschien komt het omdat iedereen die de afgelopen 6 edities is geweest terug komt? Of misschien komt het door het vette programma? Hoe het ook mag zijn. De kaartverkoop is nog nooit zo hard gegaan. En dat in deze tijden van festival overschot.
Nog even geduld ja. En niet getreurd want de organisatie trapt net zo ongeduldig met je mee – de tijd verstrijkt tergend langzaam en dat juist omdat niemand kan wachten tot de dag van 18HRS Festival aanbreekt! Op zaterdag 9 juli breekt het alom besproken festival dan eindelijk is volle trotsheid los, waarbij de hoogstaande hostingpartijen achttien uren vullen met hun onvergetelijke programmering. Een programma dat jij sinds het laatste persbericht natuurlijk al ingeprent hebt. Voor alle mede-enthousiastelingen nog even de feiten op een rij.
Terwijl alle zon-, zee- en strand(feest)liefhebbers nog nagenieten van een mindblowing Bloomingdale xxl editie waarbij Defected hoofdrol speelde, maakt BC Bloomingdale zich nu alweer op voor een overtreffende stap binnen de XXL reeks. En met Pinksteren nabij, stapelt BC Bloomingdale alle ingrediënten opeen om jou op zondag 12 juni vanaf 14:00u te verwelkomen in de wereld van Bloomingdale XXL met een feestelijke Pinkster Special!
Het weekend van 9 en 10 september opent dance Club Inc. Avenue haar deuren. Na vier maanden van sloop- en opbouw werkzaamheden kunnen we dan eindelijk weer eens een vernieuwende en stijlvolle Club verwelkomen binnen het uitgaanscircuit.en 1 met ambities en potentieel!
Format
woensdag 8 juni 2011
In juni 2001 vond Juan Sanchez' eerste gig plaats in De Kameleon in zijn woonplaats Bussum. Op 10 juni 2011 gaan we zijn 10 jarig jubileum vieren tijdens Format in AIR.
Click XL
dinsdag 7 juni 2011
Op zaterdag 11 juni laat Click ter afsluiting van het clubseizoen de Amsterdamse WesterUnie nog een keer volledig uit haar voegen barsten met een XL editie waar je U tegen zegt. Michel de Hey, Bart Skils, Olene Kadar, Olivier Weiter en Ille Bitch staan deze extra lange nacht van tien tot zeven op het programma tijdens deze finale editie. Click verruilt tijdens de zomermaanden thuisbasis WesterUnie om vrolijk verder te gaan bij Woodstock in Bloemendaal aan Zee en kijkt met trots uit naar het eerste Click festival aan de NDSM-Werf.
Tien edities van Pandemonium hebben laten zien dat dit een feest is dat sterk op zichzelf staat. Op zaterdag 3 december vindt Pandemonium wederom plaats in de Sporthallen Zuid. Met something old, something new and something completely different wordt dit een editie van Pandemonium waar nog lang over na gepraat gaat worden. Door de groei van het concept en doordat Cyndium met Pandemonium een completer concept wil neerzetten is er voor gekozen om dit jaar uit te breiden met een Frenchcore area ( 1996 t/m 2011).
Op zaterdag 13 augustus 2011 wordt er voor de tweede keer in Nederland een uniek groot familie dance-event 'Dancing with Children' georganiseerd. Normaliter zijn dance-events enkel toegankelijk voor bezoekers vanaf 18 jaar. Dit feest is daarom alleen toegankelijk voor kinderen van 0 tot 18 met hun ouders.
Memories 2011
dinsdag 7 juni 2011
De lente is net begonnen, maar wij hebben de zomer al in onze bol. Hoe zit dat met jou? Een koud biertje, een Fatboy en loungen maar. En ben je even klaar met loungen dan begeef je je tot een van de podia. We presenteren je een mix van muziekstijlen op 4 podia met de dikste beats, grootste lichtshows en vetste muziek.
Dat is hoe het volgens ons moet zijn.
Happy Typhoon
dinsdag 7 juni 2011
Achtbanen, botsauto's en schiettenten zijn zo maar enkele vertrouwde elementen tijdens de Tilburgse Kermis. Vorig jaar ontbrak er echter een ander jaarlijks terugkerend verschijnsel tijdens één van de grootste evenementen van Nederland. Onze verslaggever heeft echter bevestigd gekregen dat na een jaar van afwezigheid, ForU Productions opnieuw voor de belangrijkste attractie van de Tilburgse Kermis zal zorgen: Happy Typhoon is back by popular demand!
BAF
zaterdag 4 juni 2011
Na zaterdag 18 juni is niets meer heilig. Het BAF circus strijkt dan namelijk neer in Trouw voor de Holy Shit Edition. Met de vol getatoeëerde Fransman Ivan Smagghe en zijn vette techno/electro geluid in de dj booth en heilig schendende performances hier omheen, zal de bijbel flink dor de mangel worden gehaald. Ook The Heykids, de jongens achter het populaire feest Katapult, zijn aanwezig om tegen een paar heilige huisjes aan te trappen.
Dat Nederland behoorlijk bovenaan te vinden is op de internationale dance ladder is een feit. Behalve dat ons land supersterren als Tiësto en Armin heeft voortgebracht, zijn er ook producers die iets minder opvallend te werk zijn gegaan, maar minstens net zo veel betekenen in hun niche voor Nederland als een Tiësto bij het grote publiek.
Wil jij ook jouw favoriete DJ volgen? De Extended Music App biedt je de mogelijkheid om de leukste DJ's van Nederland dicht bij je te houden, kom alles van ze te weten en vraag gastenlijst aan van elk feest waar jouw DJ staat. Deze applicatie is beschikbaar voor de iPhone en alle smartphones met het Android besturingssysteem. Bovendien is deze volledig gratis te downloaden.
Booming Brasil
vrijdag 3 juni 2011
Op 11 juni presenteert Unomodo een nieuwe editie van Booming Brasil in de Winkel van Sinkel. Heerlijke latin house, de zomerse sfeer, het tropisch klimaat, dikke trommels en mooie meiden en jongens is het vaste recept voor de heetste avond van Utrecht. Tijdens, inmiddels alweer, de vijfde Booming Brasil staan DanOden, Bobby Rock en niemand minder dan 'mister Booming Brasil himself' Jeroen Cortello achter de decks.
So Dedicated
vrijdag 3 juni 2011
Na een aantal malen, in samenwerking met andere partijen, feesten gegeven te hebben of een area tijdens festivals te hosten, is het nu tijd voor Dedicated Artist Agency's eerste eigen event. Zaterdag 11 juni vindt So Dedicated plaats in Club Le Paris, Den Haag.
Op zaterdag 18 juni presenteren Full Spectrum en Tivoli het feestelijke Franse duo Nôze in Tivoli de Helling. De afgelopen jaren heeft deze avontuurlijke band wereldwijd laten zien dat ze elk publiek gek kunnen krijgen met hun unieke en energieke (tech)house sets.
Met de heerlijke voorzomer konden we alvast lekker in de stemming komen. Nog heel even en dan is het zover! In samenwerking met het spraakmakende beachwearlabel, 69SLAM trekt Free2party dit Pinksterweekend weer alles uit de kast voor een zinderende opening van het strandseizoen. Meestal overheerst de zon tijdens de Pinksterdagen, dus vergeet vooral je zonnebrand niet!
Tijdens Emporium zijn er net als elk jaar honderden foto's geschoten. Check matrixx.nl voor een overzicht van de belangrijkste sites en natuurlijk de eigen selectie.
Toffe Peren
donderdag 2 juni 2011
Het is alweer meer dan twee maanden geleden dat Toffe Peren in het 'Vechthuis' stond voor een zeer geslaagd maar vooral ontzettend gezellige avond! Naast medeorganisator Joost Ruyter maakten Makam en als afsluiter Samuel Deep en Dimzen er een compleet gekkenhuis van!
Escape in juni
donderdag 2 juni 2011
De zomer is nu echt begonnen en de muziek in Escape wordt ook met de week heter! Ook de dj's die komen draaien zijn hot, deze maand nodigt Raymundo onder andere ROOG en Marc Benjamin uit. Verder wordt er druk gewerkt aan de Escape app, die onmisbaar zal worden voor de bezoekers van Escape.
strDnAfeest festival
donderdag 2 juni 2011
Dance and Art bestaat vijf jaar en dat gaat gevierd worden tijdens de vijfde editie van strDnAfeest festival. Op zaterdag 2 juli zal strandpaviljoen Kaapduin te Dishoek nabij Vlissingen weer omgetoverd worden tot een waar paradijs voor kunst - en muziekliefhebbers. Beleef zelf de fascinerende mix van muziek, theater, kunst, dans, expo's, workshops en live acts. Er is iets te vieren dus geven ze de eerste 75 kaarten voor slechts 10 euro weg!
Vandaag kondigt Girls Love DJs haar derde strandeditie aan in Bloomingdale. Op zondag 26 juni wordt er een vervolg gegeven aan de succesvolle edities van dit jaar. Tijdens deze derde en tevens voorlopig laatste editie heeft de organisatie haar zinnen gezet op zowel een binnen- als een buitenstage. Met haar motto 'save the best for last', blijft de bezoeker niets gespaard.
Nog maar een paar dagen en een van de leukste feesten van Nederland strijkt neer over Antwerpen. De organisatie werkt hard aan de laatste puntjes op de ''i''. Een belangrijk issue voor jullie is het volgende; Veel mensen hebben een hotel geboekt in het centrum van Antwerpen. De organisatie van dit event zal zorgen dat jij op een paar bekende plekken in Antwerpen netjes opgehaald wordt via pendelbusjes.
Rauw
woensdag 1 juni 2011
In juni doet Rauw weer waar het goed in is: artiesten boeken die de meeste mensen nog niet kennen maar die wereldwijd getipt worden als de hotsten van de aller-aller-hottentotste. Resultaat: een te gekke avond vol van verrassingen en geweldige nieuwe toekomstmuziek. Bijwerking: een jaar later kent iedereen ze.
29 juni 2011
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Last World Festival
From the old to the hardstyle
28 juni 2011
Latin house experience
Wooferland festival gaat ondergronds
27 juni 2011
Loveland Festival tickets tijdelijk naar 55 euro
Line-up Party Arena op Sziget onthuld
26 juni 2011
Studio 80 sluit zesjarig bestaan af op het strand
25 juni 2011
Gratis dancefeest Sneakerz in de stad
24 juni 2011
Last World Festival laat van zich horen
23 juni 2011
WiSH Outdoor: Timetable, App en de laatste informatie
22 juni 2011
Kort nieuws van de KNIP-dienst
LadyKillers terug van het strand naar de club
Bar27 brengt kleur in de Studio 80 met Sascha Funke
Click Festival NDSM Amsterdam
21 juni 2011
ChopTillYouDrop Outdoor
20 juni 2011
Terug naar het "schoolfeest" gevoel
19 juni 2011
Bloomingdale XXL
17 juni 2011
Naughty by Nature en Pete Philly vervangen De La Soul op Boogiedown festival
15 juni 2011
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Vertrouw liever op de weergoden dan de weermannen
13 juni 2011
Dockhouse Festival
Paperclip op de Middenstip maakt programmering bekend
Zomerkriebels Festival lanceert trailer
12 juni 2011
De zomerstop van Trouw in de maand augustus is reden tot feest
11 juni 2011
Surgeon op Imprint, Drukpers met vrienden in De Verdieping
10 juni 2011
Kaartverkoop Have A Nice Day Festival loopt harder dan ooit
9 juni 2011
18hrs Festival op zaterdag 9 juli in de Balkenhaven Zaandam
Bloomingdale XXL Pinksterspecial
8 juni 2011
Nieuwe spectaculaire club Inc. Avenue opent in Vlaardingen
Format
7 juni 2011
Click XL
Pandemonium 3 december in Sporthallen Zuid
Dansen met je kinderen op een echt dancefeest
Memories 2011
Happy Typhoon
4 juni 2011
BAF
3 juni 2011
Grote Nederlandse namen op Planet Delsin in Trouw
Extended Music App voor smartphones
Booming Brasil
So Dedicated
Full Spectrum presenteert Nôze in Tivoli de Helling
Knallen op eerste Pinksterdag tussen Bloemendaal en Zandvoort
Emporium aftermovie...op naar DreamFields Festival
2 juni 2011
Toffe Peren
Escape in juni
strDnAfeest festival
GirlsLoveDJs piekt tijdens laatste strandeditie
1 juni 2011
4 Juni BITCH exclusive Antwerpen
Rauw