Partyflock
 

Nieuwe spectaculaire club Inc. Avenue opent in Vlaardingen

gepubliceerd door , op
Nieuwe spectaculaire club Inc. Avenue opent in Vlaardingen
11 juli 2011
Het weekend van 9 en 10 september opent dance Club Inc. Avenue haar deuren. Na vier maanden van sloop- en opbouw werkzaamheden kunnen we dan eindelijk weer eens een vernieuwende en stijlvolle Club verwelkomen binnen het uitgaanscircuit.en 1 met ambities en potentieel!

De eigenaren zijn geen vreemden in de dancewereld. Vanuit de Inclusivo Events organisatie hebben zij de afgelopen twee jaar meer dan twintig danceparty's georganiseerd in kleine en grote locaties. Grotendeels waren dit party's in de muziekstijlen oldschool/hardcore, house/techhouse en trance/hardtrance. Maar ook ken je van hen buitenlandse concepten, zoals 'The face of Ibiza' vanuit Club Privilege/Ibiza en het UK concept 'Lashed' van Lisa Lashes & friends, samen met het hardere IHDS concept van Phil York en Fausto.

'Onze club kent een geheel eigen concept dat gebaseerd is op de wensen van onze gasten. Hiervoor hebben wij begin 2011 een uitgebreide enquête gehouden. Nu wij midden in de verbouwing zitten, willen wij hen er bij betrekken en sturen we in juni weer een enquête uit, we kunnen nu nog zaken aanpassen. De klant is bij ons Koning en wij betrekken hen regelmatig bij de vormgeving van onze events.en nu ook bij onze Club 'Inc. Avenue'! Onze gasten kunnen een ledenkaart aanschaffen met veel voordelen en kortingen in de Club. Zo kunnen we tevens beter contact houden met de kern van ons publiek.'

Dat het team van Inclusivo een andere kijk heeft op het uitgaan anno 2011 is duidelijk. Zo vinden zij dat toiletten en garderobe onderdeel zijn van de te leveren service en dat het kunnen loungen/ chillen en socializen vanzelfsprekend is. Hiervoor komt een ruimte beschikbaar op de eerste etage, rondom de dansvloer in de grote zaal. De vele faciliteiten hier variëren van champagne/cocktail bar tot een food/coffeecorner en vaste kleding-, sieraden- en informatiestands. Zelfs is hier bediening aanwezig, zodat je niet je loungebank uit hoeft!

'We willen niet gelijk alles al bekend maken, maar ook het geluid en licht wordt spectaculair! Hiervoor zijn we naar Ibiza geweest en de kenner weet dan wel hoe het licht ongeveer vorm gegeven gaat worden. Het geluid is door de goede akoestiek van de zalen en onder andere line array boxen zeer zuiver en de bassen voel je diep in je vezels, dat hebben we in een geluid check al kunnen ervaren.'

Het is pas juni en er zijn nog een paar maanden te gaan, maar de nieuwsgierigheid is gewekt! De aangepaste websites gaan de komende weken online, waar de social media al volop gebruikt worden. Wil je op de hoogte blijven, meldt je dan aan op de social media van Inclusivo en Inc. Avenue of stuur een mail naar: info@inclusivo.nl

14 opmerkingen

 
Pijnlijk dat met promotie wordt gestart terwijl de website nog niet af/online is... :-/

www.inc-avenue.nl
It works!

This is the default web page for this server.

The web server software is running but no content has been added, yet.
Artiest Chabo
(Maar ook ken je van hen buitenlandse concepten)?? The face of ibiza wordt toch door
Baby Marcelo and Dj Oliver gegeven daar? en het UK concept 'Lashed' is toch echt van
Lisa Lashes her zelf!?
laatste aanpassing
 
Uitspraak van Chabo op woensdag 8 juni 2011 om 16:12:
??

Deze concepten organiseert Inclusivo in Nederland dus de concepten zijn niet van deze organisatie .. echter zal Inclusivo wel de enigste zijn die ze zal organiseren.

Inc. Avenue gaat zeer zeker een prachtige club worden met veel extra's, service en luxe, en de programmering zal erg divers zijn.
Zou zeggen wacht het allemaal af .. komt dik in orde.

Uitspraak van actief op woensdag 8 juni 2011 om 13:46:
terwijl de website nog niet af/online is...

Deze was online maar door server problemen is die offline gegaan .. spoedig zal de complete website weer online komen ;)

Op de social media van Inc. Avenue staat inmiddels ook de programmering deels online .. meld je aan en maak daar tevens kans op vele prijzen: http://inc-avenue.hyves.nl
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 13109, 55359, 47652}
Nice! Ben benieuwd wat het gaat worden!
 
Ben benieuwd!!
Artiest {SHOWLIST artist 28895, 99774, 160233}
lekker bezig Rob(y)
:cheer: ben benieuwd!! Maar inc. kennende wordt het top!
 
Inc.Avenue wordt helemaal top! Programmering ziet er nu al vet uit ;) Kan niet wachten tot de opening!!!!
Dit beloofd wat te worden! Wij van D.R.P hebben in het verleden al geregeld kaartjes weg mogen geven namens Inclusivo voor diverse vette feesten & nog nooit teleurgestelde winnaars gehoord!
Alleen maar positieve reacties! Hoge verwachtingen dus aan deze zijde van deze nieuwe club!

Succes met klussen!!!
Waar zit ie dan? Is het de oude locatie van discotheek t packhuys ofzo?
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 3614, 6793}
Uitspraak van Liefs-Nikky op zaterdag 9 juli 2011 om 12:16:
Waar zit ie dan? Is het de oude locatie van discotheek t packhuys ofzo?


Aan de overkant!