Partyflock
 
Nieuws · januari 2011
Ready to rock?
maandag 31 januari 2011
Winterkriebels 2011 kruipt langzaam maar zeker dichterbij. Op zaterdag 12 februari wordt het weer optimaal genieten. De kaartverkoop gaat erg hard, waardoor ook deze editie weer vooraf uitverkocht zal raken. Zorg dus dat je er snel bij bent om teleurstelling te voorkomen.
Tik Tak
zondag 30 januari 2011
Na een geweldige eerste maand, waar het elke zondag afgeladen was met de mooiste boys en girls van de stad gaan ze in de tweede maand van het jaar enthousiast verder. Februari is namelijk de maand van de party's, de maand van de liefde en de maand dat Amsterdammers massaal naar Tik Tak gaan.
Toffe Peren zijn terug
zondag 30 januari 2011
Het Vechthuis, een locatie die nog onbekend is voor dansliefhebbers in Utrecht en omstreken is de ideale locatie voor het laatste rijpingsstadium van hun Toffe peren die ze op 26 maart zullen oogsten. De nieuwe peren zijn mooier, smakelijker en voller dan ooit en liggen bovendien nog lekkerder in het gehoor.
Gem bereidt zich voor op een winter/spring tour door Nederland en België van 4 februari tot 10 juni, verspreid over dertien locaties. Ze noteren daarbij vijf nieuwe namen op de lijst met clubs waar Gem gerepresent heeft, namelijk: de Effenaar in Eindhoven, 013 Tilburg, Huize Maas te Groningen, de Silo in Leuven en Café d'Anvers in Antwerpen waar ze op 4 februari van start gaan!
Hardcore weer terug in Pand 3
donderdag 27 januari 2011
Nadat voor het laatst op vrijdag 18 juni 2010 een evenement heeft plaatsgevonden dat alleen gericht was op hardcore in Pand 3 te Deventer. En Moon Star Events merkte aan de geluiden van de bezoekers dat zij weer toe waren aan een hardcore evenement in Pand 3.
XXlerator RAW timetable
woensdag 26 januari 2011
Pro-wrestling draait niet om geweld, maar om show. Dat is ook het principe van XXlerator in de Matrixx. Het enige geweld dat bij XXlerator hoort komt uit de speakers geknald: hardstyle! Bekijk hier de timetable voor XXlerator RAW van aanstaande zaterdag. En als je er dan toch bent, check dan gelijk de line-up voor de volgende editie: XXlerator Carnaval!
Club X presents the sound of Club-X
woensdag 26 januari 2011
Club-X is voor deze editie weer terug in Antwerpen en zorgt ook nu weer voor een keihard en knallend Sound of Club-X feest. Deze editie stond in eerste instantie gepland op 29 januari 2011. Echter door de tijdsdruk op de nieuwe partylocatie is de organisatie genoodzaakt deze te verplaatsen naar een ander weekend. De eerstvolgende beschikbare en geschikte datum is geworden 19 maart 2011.
Techno Buddha begint 2011 keihard
woensdag 26 januari 2011
Techno Buddha begint 2011 met grote namen als Mike Drama, Sterling Moss, Bold, D.D.R, Jack Wax en nog veel meer! En dan gaat het pas over de komende twee edities!
Karotte's dinnerweekend
woensdag 26 januari 2011
Komend weekend is het aan oosterbuurman Karotte om Nederland in verschillende steden op zijn kop te zetten. Met het voorgerecht in de ondergrondse Catwalk, het hoofdgerecht in het legendarische Doornroosje en het toetje in de intieme Poema RAW staat deze succesformule garant voor een bijzonder muzikaal weekend. Karotte neemt een magazijn aan platen mee, dus verwacht de nieuwste dansplaten, duistere Duitse house en typische Karotte deuntjes.
Hardcore Intelligence
dinsdag 25 januari 2011
Alle Hardcore fans opgelet! Zaterdag 5 februari is het weer zover. Dan zal de Buze Steenwijk voor de tweede keer haar deuren openen voor weer een nieuwe, daverende editie van Hardcore Intelligence. Wie de eerste keer Hardcore Intelligence heeft gemist, zal zeker niet teleurgesteld raken. Ook ditmaal zal Steenwijk weer op haar kop gezet worden door het Hardcore evenement waar zij zolang op heeft moeten wachten.
Nominaties IDMA 2011 bekend
dinsdag 25 januari 2011
De nominaties voor de International Dance Music Awards zijn bekend gemaakt. Jaarlijks stemmen meer dan twee miljoen mensen op hun favorieten. Tijdens de Winter Music Conference, dit jaar van 8 tot 12 maart in Miami, horen de genomineerden of ze ook winnaar zijn geworden. Er zijn in 57 categorieën. Ook ditmaal zijn er vele Nederlanders (mede)genomineerd voor een award. Onder anderen Armin van Buuren. Tiësto, Armand van Helden, Joris Voorn, Afrojack, Laidback Luke, Ferry Corsten, Radio 538, Dennis Ruyer, Richard Durand, Arny Bink, Armada, Black Hole Recordings, ID&T en Alda mogen hun nagels gaan bijten en stemmen gaan vergaren!
Luminosity Beach Festival 2011
dinsdag 25 januari 2011
Terwijl de thermometer overdag net weer boven de 0 graden uitkomt, gaan de gedachten al uit naar de zomer van 2011. Voeten in het zand en je handen in de verse blauwe zeelucht! Op zaterdag 2 en zondag 3 juli strijkt het Luminosity Beach Festival wederom neer in Riche aan het Zandvoortse strand.
Zaterdag 2 april vindt 's werelds grootste hardcore evenement plaats in de Brabanthallen van Den Bosch. Van 22.00 uur tot 07.00 uur zal de onlangs gepubliceerde 'Statement of Disorder' tot uitvoering worden gebracht. Art of Dance maakt de namen bekend van degenen die het 'Statement of Disorder' muzikaal zullen begeleiden en presenteert hierbij de trailer.
Check de trailer hier!
De SilverDome in Zoetermeer wordt op zaterdag 9 april weer omgetoverd tot een ware hardstyle-tempel. Want dan vindt de derde editie van Knock Out! plaats, dat dit jaar wederom geheel in het teken staat van stevige en onvervalste battles. Artiesten gaan opnieuw met elkaar de strijd aan en extremen worden opnieuw opgezocht.
De wereld draait hardcore
maandag 24 januari 2011
Na de succesvolle eerste aflevering van De Wereld Draait Hardcore mocht een vervolg niet uitblijven.
Op vrijdag 28 januari aanstaande zal Bob's Uitgeest wederom het decor zijn voor een opname van het spraakmakende nieuwe hardcore-programma in Noord-Holland. De wereld draait hardcore aflevering 2 aanstaande vrijdag live bijwonen is mogelijk.
Nieuw festival in Amsterdam
zondag 23 januari 2011
CLICK en Woodstock presenteren Day & Night Project. In het kader van samen sterker, samen beter en vooral ook samen meer slaan beide organisaties de handen met onbegrensde goede moed ineen om een overweldigend evenement neer te zetten met kunst, theater, live bands en dance. Verbonden door het statement Save Music & Culture is dit een geweldloze, doch doelgerichte en krachtige vuist tegen de anticulturele en intolerante gure rechtse wind die op dit moment door Nederland raast, met regeringsvoorstellen op tafel om onder andere flink in de cultuursubsidies te gaan korten (waarvan wel 40% bij de podiumkunsten).
In het nieuwe jaar gaat Progressive City op afscheidstournee. Nog vijf edities te gaan en dan neemt het meest geliefde donderdagavondconcept van Nijmegen afscheid van haar bezoekers. Maar voordat het zover is, zijn er nog vijf mooie edities gepland. Te beginnen in januari. Op 27 januari zijn er maarliefst twee nationaal en internationale toppers te gast bij Progressive City.
Op zaterdag 9 juli zal Beachrockers Festival weer terug keren naar een van de mooiste plekken in Friesland; De Ulesprong bij Sint Nicolaasga.
The Third Movement
zaterdag 22 januari 2011
In samenwerking met Huize Maas waarmee in de loop van de jaren een prettige verstandhouding is opgebouwd zal de officiële The Third Movement- 10 Years Of Music Tour op 12 maart Groningen aandoen.
Gramdioos
zaterdag 22 januari 2011
Iedereen heeft even moeten wachten maar 5 februari zal Alkmaar weer op haar grondvesten schudden. Natuurlijk zal deze Gramdioos weer staan als flatgebouw met de welbekende flamboyante aankleding en dj's die keihard de oren van je kop rocken.
Are you Still Awake!?
vrijdag 21 januari 2011
Voor elke liefhebber die nog wakker is na een nachtje in het Klokgebouw Eindhoven of voor ieder die gewoon even lekker wil feesten op de zondagochtend deze speciale party, die bijna geheel in het teken zal staan van back to back sets en dj's van Eindhovense bodem.
Crackhouse @ klinch
vrijdag 21 januari 2011
De Melkweg wordt deze avond geïnjecteerd met een zinneprikkelend cocktail van vooruitstrevende vierkwartsmaten: een oppeppende performance van Guillaume & the Coutu Dumonts; de Nederlandse primeur van heroïne-houseduo Art Department; en natuurlijk de vertrouwde vercracktheid van het residentiële ABC.
Fuck the guestlist
vrijdag 21 januari 2011
Nederland is een concept rijker. De locatie is niet meer geheim. Are you ready? TheRealWorldEvent zal Outland in Rotterdam zaterdag 29 januari verrassen met een dikke line-up. Niemand minder dan Quintino, Shermanology, Hardwell, Jaz von D, Undercontrol, Vaiks L en Stefan Vilijn staat er een line-up om van te watertanden. MC Zawdi MC zal de avond hosten.
Zaterdag 21 mei is het weer zover, dan vindt het Fusion of Dance Festival weer plaats op de Wijthmenerplas in Zwolle. Voor deze derde editie kunnen de partygangers weer een groots spektakel verwachten en zal het festival wederom flink uitgebreid gaan worden. Zaterdag 29 januari 2011 zal de website-release zijn, maar zaterdag 22 januari 2011 om 13:00 start de verkoop van de Earlybird Tickets! Wees er snel bij, want zoals iedereen weet gaat de verkoop hiervan altijd erg hard.
Oldschool Gangsters vs Turbulence
maandag 17 januari 2011
Over een aantal weken staat oldschool Gangsters vs Turbulence gepland voor in de nieuwe locatie Polderpoort te Vlaardingen en speciaal hiervoor heeft de organisatie het nieuwe talent Ground Force benadert voor het produceren van het Turbulence anthem.
Yo ho ho! Land Ahoy, swab the deck ye gutless land-lubbers. Zaterdag 12 maart doet de Black Booty, het schip van Captain Hooker, de Friese kust aan voor een onvervalste piratenparty.
Minimaal Kabaal overleden
zaterdag 15 januari 2011
Na een moegestreden leven heeft M.K. voor een weloverwogen stap gekozen, zodat hij nu de rust heeft gevonden waar hij zo naar verlangde.
Tweede editie Happy Nation komt eraan
donderdag 13 januari 2011
Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen en alle feest-organisatoren zijn al weer een tijd druk met terugkerende succesformules, nieuwe concepten, maar vooral met het organiseren van gezellige feestjes voor het komende jaar. Zo ook de mannen van Coko Productions uit Volendam. Achter de schermen wordt al een tijdje gewerkt aan een waardige opvolger van Happy Nation 2010, welke vorig jaar februari plaatsvond.
Vendetta 2011 - Dare to gamble
donderdag 13 januari 2011
Nog iets meer dan twee weken en dan gaan we weer beuken in Brabant!
Voor degene die dit nog niet wisten: op 29 januari 2011 vindt de derde editie van Vendetta plaats. Zorg dus dat je erbij bent, de kaartverkoop loopt hard en we verwachten weer een volle bak.
Rockit viert vier jaar Hey! Muzik
woensdag 12 januari 2011
Hey! Muzik, het radioprogramma van Michel de Hey op Fresh FM bestaat 4 jaar.
En dat wordt gevierd op zaterdag 5 februari aanstaande in de WesterUnie (Amsterdam). Michel nodigt Warren Fellow, Johanna Mercker, Rauwkost en Taras van de Voorde uit om samen met hem te knallen op het podium.
Lexion bestaat alweer 16 jaar! En wat heeft deze club toch veel mooie herinneringen voor jong en oud. Wie kent niet de onvervalste klassiekers zoals de afterparty's van de After Hour Power, opgevolgd door bekende feesten van The First, maar ook de bekende TMF the Dj's avonden die het hele land wel volgde op TMF en Lexited! Om vervolgens vanuit heel Nederland naar de Lexion toe te komen om deze superfeesten aan den lijve mee te maken. Altijd goede muziek, een topsfeer en gezellige mensen.
Exit Fest is in 2011 gastheer voor meer dan 400 optredens op 20 podia, die worden verbonden door oude klinkerwegen, wallen en tunnels. Een wandeling door het mystieke fort is als een reis door een magisch wonderland. Met muziek van rock tot dance, indie, latino, reggae, electronica, chill out en regionale Balkan-muziek heeft het festival een enorme variatie aan verschillende muziekstijlen. Het uitgebreide aanbod van entertainment, het prachtige weer, de unieke atmosfeer en de lage prijzen zorgen voor een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding.
Mad Dog: A Night of madness
maandag 10 januari 2011
Dertig jaartjes jong, Italiaanse dj en producer van het label Traxtorm Records. Hij is een van de meeste gerespecteerde artiesten van de hardcore scene, en verantwoordelijk voor vele hits zoals; Nasty, Disorder, Dangerous, Fire, Lack of Existence en vele andere. Deze jongeman is daarom vaak te bewonderen op de grootste feesten in de wereld.
Clone & Fiber festival
zondag 9 januari 2011
Er is weer een fijne dubbelaar in Trouw in de nacht van 15 januari. Terwijl boven in de clubzaal het Rotterdamse label Clone is uitgenodigd voelt het in De Verdieping voor de audiovisueel ingestelden onder ons aan als een warm bad.
A special Touch in The Hague
zondag 9 januari 2011
Het uitgaansleven in Den Haag heeft er voor de 23 plussers weer een nieuwe impuls bij. Na een geweldige start op 19 december jl. met Santito, Misja Helsloot en Peter Woodz met enkel zeer veel lovende kritieken is dit het 2e clubfeest van Touch in Den Haag.
De Midnight Freaks knallen 2011 in
zaterdag 8 januari 2011
De Midnight Freaks starten het jaar 2011 met alleen maar goede voornemens op het gebied van muziek. Veel van hun favoriete DJ's van dit moment komen langs om hun muzikale kwaliteiten te tonen aan het publiek in AIR.
Solar Weekend 2011
zaterdag 8 januari 2011
Solar Weekend staat bekend als het creatiefste festival van Nederland. Daarbij gaat Extrema Network, organisator van dit crossoverfestival, zich dit jaar nog meer concentreren op duurzaamheid. Dit doet ze onder meer met biologisch afbreekbare bekers, het opnieuw toevoegen van een 100% groen podium, biologisch eten en zelfs met de aanschaf van een aantal windmolens. Op deze manier wordt samen met de Solar-creatieven gebouwd aan een mooie toekomst.
Escape in januari
vrijdag 7 januari 2011
Het was me het jaartje wel weer bij Escape. Met een klapper van een Amsterdam Dance Event editie, lange rijen bij Reveal, Rich en Framebusters, speciale acts en vele enthousiaste bezoekers en dito artiesten!
Booming was ook echt weer booming dit keer. Wat een megaklapper met alles erop en eraan. Als je de afterfilm gezien hebt, krijg je alweer zin. Nu duurt dat nog meer dan een jaar! Veel te lang dus en daarom heeft de organisatie een feest op 2 april gepland. Crazyland 80's and 90's!
Aanstaande zaterdag staat de januari-editie van Voidd weer op het programma. De afgelopen jaren stond de eerste Voidd van het nieuwe jaar altijd garant voor een uitzinnige party net na het roemruchte 24 Hour Party People. Ook dit jaar zijn de Wildlife Legends er helemaal klaar voor om op 8 januari de Studio 80 opnieuw op zijn kop te zetten. Dit keer met de uit Hamburg afkomstige Einmusik, die voor de eerste keer live te bewonderen is in de 80 en natuurlijk de Berlijnse cult-held Haito en Voidd-resident dj Moritz. De line-up wordt compleet gemaakt door de Bar27 dj's Olivier Weiter en Rus.
Reveal
donderdag 6 januari 2011
Reveal programmeert ook in 2011 gestaag door! De sterke programmering in combinatie met de leukste mensen van Amsterdam en omgeving, spraakmakende acts en dazzling visuals maken van Reveal met recht het meest besproken feest van Amsterdam.
Nadat eindelijk de feestdagen en de verplichte familie rompslomp achter de rug zijn staat tornado-events weer klaar met een knallende programmering. Op 15 januari zal het nieuwe jaar voor Tornado Events geopend worden met een oud concept in een nieuwe lokatie.
Zoals je weet is Night of the dj's standaard altijd op de eerste zaterdag van de maand. Maar....voor het nieuwe jaar maakt Takens voor één keer een uitzondering. De meeste van jullie lagen 1 januari waarschijnlijk nog in jullie bedje om bij te komen van een uit-je-dak oudejaarsnacht. Maar na een week opladen, ga je weer compleet los met Night of the dj's 'the New Years edition' op 8 januari aanstaande.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 5 januari 2011
Jouw wekelijkse Partyflock-minimagazine met een overzicht van de laatste interviews, columns en recensies. Daarnaast lees je anekdotes vanuit de medewerkers, nieuwsberichten uit de scene en elke week staat een van onze leden in de spotlight! En wat dacht je van een lekkere danceklapper uit de oude doos? En doe ook mee aan de 'ontdekje plekje quiz' en win respect en eeuwige roem!
Hard Bass GelreDome
woensdag 5 januari 2011
Op zaterdag 12 februari 2011 zal Hard Bass voor de derde keer haar intrek nemen in een van de grootste indoor locaties van Nederland, namelijk het GelreDome Arnhem! De avond zal geheel in het teken staan Hardstyle, gepresenteerd door vier verschillende teams, samengesteld uit de allergrootste artiesten. De line-up is bekend en de voorbereiding is in volle gang. Tijd voor een Hard Bass update!
Na een prachtig 2010, waarin de Matrixx werd uitgeroepen tot Populairste Club van Nederland, is voor Matrixx het streven in 2011 ongewijzigd gebleven: supervette feesten organiseren! Dat doet de Matrixx niet alleen door te zorgen voor waanzinnige line-ups, maar ook door een totaalplaatje te creëren met entertainment, prachtige decors, sfeervolle verlichting en enorme LED-schermen! Het eerste feest van 2011 belooft al gelijk een hele vette te worden, wanneer de tranceklassiekers je om de oren zullen vliegen tijdens Tranceclassixx!
Disco Zak in 2011
dinsdag 4 januari 2011
Dit jaar bestaat Disco Zak alweer twintig jaar en dat gaan ze het hele jaar vieren met elk weekend een event. In dit bericht alvast een voorproefje van wat er de komende drie maanden te verwachten is. Dus pak je kalender erbij....
André Galluzzi all night long
dinsdag 4 januari 2011
Ja, ja! Je leest het goed. Subculture is terug in 2011 en wel met een hele dierbare en bijzondere gast! Subculture heeft namelijk niemand minder dan Cocoon beest André Galluzzi weten te strikken voor een 6 uur durende set!
2000 and one komt naar Tegengas
dinsdag 4 januari 2011
Met twee zeer succesvolle edities in 2010 met onder anderen Bart Skils, Lauhaus, Olene Kadar gaat Tegengas keihard door in 2011. De eerste editie van 2011 zal niemand minder dan 2000 and One achter de draaitafels staan.
Pussy lounge zal aanstaande zaterdag voor het eerst Central Studios te Utrecht aandoen. Naast de bekende Pussy lounge residents als The Darkraver, Mental Theo en Ruffian, maken gast DJ's als Korsakoff, Dr. Rude, Luna, Jim Justice en The Viper hun opwachting achter de decks. De voorverkoop is zoals verwacht ontzettend snel gegaan en bijna alle kaarten zijn verkocht. Dit is dus een laatste waarschuwing voor alle Pussy liefhebbers! Mocht je nog niet in het bezit zijn van een ticket, dan raadt b2s je aan om deze zo snel mogelijk aan te schaffen.
31 januari 2011
Ready to rock?
30 januari 2011
Tik Tak
Toffe Peren zijn terug
28 januari 2011
Gem Sessions presenteert winter/spring tour 2011
27 januari 2011
Hardcore weer terug in Pand 3
26 januari 2011
XXlerator RAW timetable
Club X presents the sound of Club-X
Techno Buddha begint 2011 keihard
Karotte's dinnerweekend
25 januari 2011
Hardcore Intelligence
Nominaties IDMA 2011 bekend
Luminosity Beach Festival 2011
Line-up presentatie Masters of Hardcore
24 januari 2011
b2s maakt line-up bekend van Knock Out!
De wereld draait hardcore
23 januari 2011
Nieuw festival in Amsterdam
Progressive City nodigt EevoNext uit
22 januari 2011
Beachrockers Festival keert terug naar de Ulesprong in Sint Nicolaasga
The Third Movement
Gramdioos
21 januari 2011
Are you Still Awake!?
Crackhouse @ klinch
Fuck the guestlist
20 januari 2011
Earlybird actie Fusion of Dance Festival
17 januari 2011
Oldschool Gangsters vs Turbulence
15 januari 2011
Ex Porn Star Pirates Attack of the killer boobs
Minimaal Kabaal overleden
13 januari 2011
Tweede editie Happy Nation komt eraan
Vendetta 2011 - Dare to gamble
12 januari 2011
Rockit viert vier jaar Hey! Muzik
Lexion the Big Reunion 16 Years House!
11 januari 2011
Eerste acts bekendgemaakt voor EXIT 2011
10 januari 2011
Mad Dog: A Night of madness
9 januari 2011
Clone & Fiber festival
A special Touch in The Hague
8 januari 2011
De Midnight Freaks knallen 2011 in
Solar Weekend 2011
7 januari 2011
Escape in januari
Booming New Year was waanzinnig, op naar Crazyland 2 april
6 januari 2011
Voidd Wildlife Legends met Einmusik (live), Haito Göpfrich en Olivier Weiter
Reveal
Knallende start van 2011 met No Limit en Plague's b-day of terror
Night of the dj's New Years edition 2011
5 januari 2011
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Hard Bass GelreDome
4 januari 2011
Matrixx opent het nieuwe jaar goed met Tranceclassixx
Disco Zak in 2011
André Galluzzi all night long
2000 and one komt naar Tegengas
3 januari 2011
Laatste tickets Pussy Lounge in Central Studios Utrecht