Partyflock
 

Night of the dj's New Years edition 2011
Zaterdag 8 januari

gepubliceerd door , op
Night of the Dj's
4 december 2010
FeestNight of the Dj's · New Years Edition
Datumzaterdag 8 januari 2011
LocatieTakens
Zoals je weet is Night of the dj's standaard altijd op de eerste zaterdag van de maand. Maar....voor het nieuwe jaar maakt Takens voor één keer een uitzondering. De meeste van jullie lagen 1 januari waarschijnlijk nog in jullie bedje om bij te komen van een uit-je-dak oudejaarsnacht. Maar na een week opladen, ga je weer compleet los met Night of the dj's 'the New Years edition' op 8 januari aanstaande.



Iedereen weet dat elk jaar de oliebollen worden uitgedeeld door mooie dansers, spuitende champagneflessen worden ontkurkt en confettikanonnen door de zaal knallen! Dit keer tevens een decor om je oliebollenvingers bij af te likken. En, ook niet onbelangrijk, The Pitcher komt zijn nieuwe album onder de aandacht brengen. Nou ja, onder de aandacht brengen....Als echte hardstyleliefhebber had je die natuurlijk allang onder de kerstboom liggen en kan je elke track al naar hartenlust mee blèren. Lees snel verder wat Takens er allemaal aan gaat doen om jouw start van 2011 onvergetelijk te maken!



Headhunterz
Een van de absolute hardstyle verrassingen van de afgelopen jaren. Nadat The Prophet hem onder zijn vleugels nam, werd hij in korte tijd het de paradepaardje van de Scantraxx-stal. Of het nou tijdens een beachparty was in het Belgische Bocholt of tijdens Defqon1 in Australië, Willem Rebergen, alias Headhunterz, sierde de line-up.



The Pitcher
Wie is er niet groot mee geworden? Nee, ze doelen hier niet op een potje pindakaas waar je groot en sterk van zou worden. Hell no! Ze doelen op de megakneiter van een hardstyle-hit ‘Pump it loud', ergens aan het begin van dit decennium. Op naam van The Pitcher natuurlijk.



De Brabander weet nog altijd van wanten, dit blijkt te meer uit zijn nieuwe artiestenalbum ‘Smack', dat afgelopen november uitkwam. Op dat album maakt hij korte metten met iedereen die ook nog maar een ietsie pietsie durft te twijfelen aan het ware hardstylegevoel dat The Pitcher over de bühne weet te knallen. Zorg dat je erbij bent!

B-Front
Een paar maand geleden mixte hij nog de cd van één van de grootste outdoorfeesten van Nederland: Decibel. En nu dus weer vol gas het nieuwe jaar in tijdens de Nieuwjaarseditie van Night of the dj's! Bob van der Palen, alias B-Front, is dan tegenwoordig elke week onder de pannen tijdens de betere hardstylefeesten.

Mc Da Syndrome
De man die alles kan. Of het nu een saai schuurfeest is bij tante Trees, of een megarave met 30.000 man, he gets the party started! De ideale persoon om je 2011 mee in te nemen!



Laat Night of the dj's jouw nieuwe start van 2011 zijn, want wees nu eerlijk: je wilt toch ook helemaal niets anders?

5 opmerkingen

 
Artiest {SHOWLIST artist 44063, 60076}
Nice Nice Headhunterzzz
Ben d'r bij!
Kijk uit naar B-Front en The Pitcher!
Uitspraak van verwijderd op donderdag 6 januari 2011 om 11:01:
Nice Nice Headhunterzzz

(S) Idd ja! Hij past echt niet tussen het geweld van The Pitcher en B-Front...
Haha hhz tussen the pitcher en B-Front hahahahahahaha:lol:
Uitspraak van MrDyonDassen op vrijdag 7 januari 2011 om 17:11:
Haha hhz tussen the pitcher en B-Front hahahahahahaha

Perfect voor een pauze!
Of laat 'm aan 't begin draaien, bus vertrekt toch pas om half 12 dus mooi rustig de tijd om binnen te komen en alles :).