Partyflock
 

Matrixx opent het nieuwe jaar goed met Tranceclassixx

gepubliceerd door , op
Tranceclassixx
23 november 2010
Na een prachtig 2010, waarin de Matrixx werd uitgeroepen tot Populairste Club van Nederland, is voor Matrixx het streven in 2011 ongewijzigd gebleven: supervette feesten organiseren! Dat doet de Matrixx niet alleen door te zorgen voor waanzinnige line-ups, maar ook door een totaalplaatje te creëren met entertainment, prachtige decors, sfeervolle verlichting en enorme LED-schermen! Het eerste feest van 2011 belooft al gelijk een hele vette te worden, wanneer de tranceklassiekers je om de oren zullen vliegen tijdens Tranceclassixx!

Line-up
Voor deze editie van Tranceclassixx is MC Mighty Mike weer van stal gehaald om de DJ's te begeleiden met zijn vocals. Met zijn stem zal de set van Marc Simz, die toch al voor een heerlijke classics-set zal zorgen, nóg rijker worden. Naast Marc Simz zullen ook nog de Zweed Airbase, die verschillende remixes gemaakt heeft voor onder andere Tiësto en Armin, Matrixx-held Jochen Miller en First State acte de presence geven. Wegens omstandigheden kan Marcel Woods er helaas niet bij zijn. De volgende editie zal hij wel present zijn! Check hier de timetable voor komende zaterdag:

Timetable
22.00-00.30 Marc Simz
00.30-02.00 Airbase
02.00.03.30 Jochen Miller
03.30-05.00 First State
MC Mighty Mike

Fluor & blacklight
Deze Tranceclassixx staat niet alleen in het teken van heerlijke trancetracks, maar ook in het teken van Fluor & Blacklight. Door de hele club zullen blacklights hangen, een prachtig fluoriserend decor zal je aandacht trekken zodra je binnen bent en speciaal entertainment maakt de avond compleet. Matrixx nodigt jullie daarom allemaal uit om hier bij je kledingkeus rekening mee te houden.

Tickets
Kaarten voor deze editie van Tranceclassixx zijn online nog verkrijgbaar voor €17,- (ex fee) via www.matrixx.nl Aan de deur zullen de kaarten ook verkrijgbaar zijn voor €20,-.

16 opmerkingen

Artiest Adri
tsja, het is wel een hele mooie line up, maar ik ben nog aan het twijfelen.
Zin in (l)
Alleen jammer dat Marcel Woods niet meer komt :(
 
elk jaar prijsverhoging bij de matrixx??
Ze kunnen beter Seduxxion doorzetten,
Tranceclassixx is leuk,

maar Seduxxion is vernieuwender!!!!


grtz
Marcel Woods is uit de line up :-(
@best of both worlds: Seduxxion is ook classics

@Paulio: wat bedoel je met "vernieuwender"?
Uitspraak van Lady AnT op woensdag 5 januari 2011 om 21:35:
@best of both worlds: Seduxxion is ook classics

Zo kan ik ook nog wel even een tijdje doorgaan
Uitspraak van Lady AnT op donderdag 6 januari 2011 om 12:37:
?

Op de Seduxxion zullen vast een paar classics voorbij komen, en op Tranceclassixx vast een paar nieuwere platen, maar dat is dus niet de opzet van beide feesten :flower:
Get your point... nu ook in voorgaand bericht ;)
maar toch is het wel de opzet voor Seduxxion dat er nieuw én classics gedraaid word (niet alleen een enkel oud plaatje tussendoor), anders zetten ze het ook niet op de flyer toch? ;)

anywayz!!!! beide, leuke feesten! :9

:flower:
 
Ik ben er bij morgen. Wordt weer mijn eerste Matrixx feestje sinds een lange tijd. Heb er zin in!
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 7 januari 2011 om 23:25:
Ik ben er bij morgen. Wordt weer mijn eerste Matrixx feestje sinds een lange tijd. Heb er zin in!

dan ga je je zeker goed vermaken !!