Partyflock
 
Nieuws · augustus 2009
Xtra Large Reunion bijna uitverkocht
maandag 31 augustus 2009
De zomer is weer bijna voorbij. Alle buitenfestivals en strandfeesten zijn weer over na de lekkere zomer. Geen pijn meer in je voeten van het slenteren op de grote festivals, het lange wandelen en het vele lopen, en de volgende dag helemaal stuk. De lange zomer is weer bijna voorbij en het wordt weer tijd voor de koudere dagen. Tijd ook om weer lekker naar de warme clubs te gaan. Een lekker clubfeest dat hebben we een tijd gemist.
strDnAfeest Full Moon Party
maandag 31 augustus 2009
Zin in een heerlijke dag aan het strand vol van vermaak met spectaculaire dansacts, een geestverruimende kunstexpositie en rockende zomerse beats? Kom dan vrijdag 4 september naar hét strDnAfeest op Kaapduin, te Dishoek! Dit jaar pakt Dance and Art uit met een extra dikke en verbeterde editie. Kortom: There’s more to explore!
Nog 2 maanden en dan is het zover. De derde editie van Thrillogy, in de Brabanthallen Den Bosch. Niemand minder dan D-Block & S-te-Fan, Lady Dana en Evil Activities zullen tijdens deze Halloween nacht in de schijnwerpers staan.
“One Year Wasted” - Babylon bestaat vrijdag 4 september alweer 1 jaar en daar is de organisatie trots op! Afgelopen jaar is er samen met de hele Studio 80 crew waanzinnig gerockt. Vanaf de eerste Babylon was de toon gezet, uitverkochte zalen, ‘ravend’ publiek, kwaliteit achter de decks en de fijnste afters. Bij Babylon ook geen gladde fotografen en reporters want “What happens in the studio stays.”. Veel buitenlandse top dj's hebben afgelopen jaar van de Amsterdamse sfeer mogen proeven. Zo veegde de slikke Italiaan Luca Bacchetti de dansvloer afgelopen maart nog aan. De primeur van TG aka Tim Green uit London en producers Rodrigues Jr en David K kwamen over uit Le douce France”. Ook veel Hollands glorie met residents Presetone, JAMA en vrienden Warren Fellow, René Amesz en Secret Cinema stalen de show.
Sunday-Night Kick-Off
zaterdag 29 augustus 2009
“In a world where a line-up decides the evening in a black hole... there can no longer be excitement and atmosphere. Let’s get back 2 the club... And make our own night! A Brand New Sunday Night in Amsterdam!”
Mysteryland ontbijt en mobile guide
vrijdag 28 augustus 2009
Artificial Happiness kwam met het fantastische idee om samen met Globalicious en ID&T een heerlijk ontbijtje voor het publiek van Mystery Land te verzorgen zodat zij daarna met een goed gevulde buik het festival kunt vieren.
Mantis lust technopubliek rauw
vrijdag 28 augustus 2009
Lang heeft de agressieve bidsprinkhaan moeten wachten op haar volgende maal, maar zaterdag 5 september zal tijdens de opening van Hedons’ nieuwe danceseizoen de honger direct gestild worden. In het Zwolse poppodium vindt dan een nieuwe lompe editie plaats van het hard techno en Schranz feest Mantis.
Zet het in je agenda, want zaterdag 12 september a.s. dan komt ’Impress’ voor een nieuwe editie naar Alkmaar. Het concept dat in 2008 al twee edities kende in de Argus, komt terug in een aangepast jasje.
Volgende week zaterdag, 5 september, wordt vanaf 22.00 uur het hardste verjaardagsfeest van Nederland gevierd tijdens 'Neophyte Records - A Decade Of Great Success' in de Outland, Rotterdam. Hieronder vind je alle belangrijke informatie die je nodig hebt.
Studio 80 Mystery Land Hey after
donderdag 27 augustus 2009
Het is een mooie traditie aan het worden: de Mystery Land after in Studio 80, waar een aantal kopstukken uit de Hey-area op het festival in de Floriade naar Studio 80 komen om nog even verder te feesten. Vorig jaar was de after een doorslaand succes, met onder andere Andre Galluzzi, Rush en natuurlijk Michel de Hey, die ook dit jaar weer als ceremoniemeester zal optreden.
Jack The Bootleg
donderdag 27 augustus 2009
“In the beginning there was Jack ... and Jack had a groove
And from this groove came the grooves of all grooves.
And while one day viciously throwing down on his box,
Jack boldly declared "Let There Be House" and House music was born.”
68-11
woensdag 26 augustus 2009
Club Purple opent haar nieuwe seizoen vanaf augustus en de bezem is er flink doorheen gegaan. De Arnhemmers zijn trots dat toonaangevende concepten als Forms, Adubt of Artez kiezen voor een innige samenwerking met de intieme Club Purple.
Dat Utrecht wordt bewoond door een groepje ravers die geen grenzen kent, mag wel duidelijk zijn. Als de zondag aanbreekt en de meeste studentjes al hard liggen te snurken in hun bed, gaat een vast groepje feestbeesten het park in, de werfkelder in of whatever waar er nog geleefd kan worden. Voor dit weekend, met Voltt Loves Summer in het vooruitzicht, vuurt Snotapen het startschot af voor een weekend waaraan pas heel laat een einde zal komen…
MegaBase is back
dinsdag 25 augustus 2009
Na het grote succes van Megabase op Fusion of Dance kon een vervolg natuurlijk niet uit blijven. En de datum is bekent. 26 september zal Megabase weer van zich laten horen, en wel in de WRZV Hallen in Zwolle. Een schitterende locatie waar alle aspecten m.b.t. Megabase tot uitvoering kunnen komen.
Nog steeds draaien we zijn albums grijs en denken aan zijn onnavolgbare dance moves. Michael Jackson is veels te vroeg heengegaan. We mogen deze muziekheld nooit vergeten, daarvoor heeft hij de popmuziek teveel beïnvloed. Reden voor Harders Plaza om een speciale editie van Nope Is Dope te laten plaats vinden. Zaterdag 29 augustus organiseren zij een exclusieve tribute voor the king of pop.
Mindcontroller - Re-live the past
dinsdag 25 augustus 2009
Zaterdag 26 september vindt de zeventiende editie van Mindcontroller plaats in de North Sea Venue te Zaandam. Een nacht die gedomineerd wordt door de basis voor de hardcore van nu: Art of Dance opent haar tijdmachine en stelt hem in op de periode 1988 tot 2002. Om je alvast een blik te gunnen in het verleden, presenteert de organisator de officiële event-website van Mindcontroller!
Op zaterdag 12 September aanstaande gaat Almelo de primeur krijgen van het hardste festival van het oosten des lands. Die dag zullen op maar liefst drie outdoor stages alleen de hardere stylen van de Dancescene uit de speakers knallen.
5 september Resident Hardcore
vrijdag 21 augustus 2009
Over 2 weken is het zo ver Resident Hardcore in Bantam Hoogkarspel. Een hardcore event dat de moeite waard is om in je agenda te noteren. Met een mix van grote namen en jong talent, beloofd Resident Hardcore een keihard event te worden waarvan de Bantam nog dagen lang zal na schudden op zijn grondvesten. Met keiharde optredens van o.a. Partyraiser en D-Passion beloofd Resident Hardcore een snoeihard feest te worden waar bij de echte Hardcore liefhebbers het water van in de mond loopt……
Super Trio
vrijdag 21 augustus 2009
Zaterdag 29 augustus komt Stalker na de specials met Karotte, Einmusik en Rauwkost gewoon weer met een nieuwe denderende special. Nadat Isis (aka 100% Isis) en De Man Zonder Schaduw op Mystery Land hebben gedraaid, scheuren zij direct door naar Stalker en nemen al hun fanatieke fans mee. Deze avond belooft er weer één uit duizenden te worden.
Earthdance weekend in Amsterdam
woensdag 19 augustus 2009
Op vrijdag 25 en zaterdag 26 september gaat Namasté voor de komende jaren de verbintenis aan met Earthdance, om met gebundelde krachten de Werelddag van de Vrede te vieren. Geheel in lijn met het motto van Namasté – “Connecting Cultures” – en het credo van Earthdance – “Give Peace a Dance” – komt het publiek tijdens dit evenement in aanraking met een grote verscheidenheid aan wereldse culturen. Earthdance Weekend 2009 belooft een maatschappelijk verantwoord, alternatief dance evenement te worden, waarbij bewustwording, de balans tussen mens en natuur en spiritualiteit een sleutelrol spelen. De helft van de opbrengst gaat dan ook naar de humanitaire doelen van de 1%Club en de Tibet Support Group, maar bovenal wordt het een muzikaal avontuur waarvan je terugkeert met een rugzak vol inspiratie.
Al weken geleden heeft de organisatie een grote hoeveelheid goed weer besteld bij de desbetreffende goden. Zoals de voorspellingen er nu uitzien wordt deze bestelling precies op tijd afgeleverd. De DJ’s staan klaar, de kaarten vliegen als warme broodjes over de toonbank en de movie teaser wordt heftig bekeken op de site! De De IJzeren Man wordt volledig omgebouwd tot een nieuwe bezienswaardigheid.
Blutz², the Antwerpen experience
woensdag 19 augustus 2009
Op de flyers en teasercards van Blutz kan je steevast de tekst ‘exclusive events’ terugvinden. En exclusiviteit is een garantie op de evenementen van deze organisatie. Na de succesvolle kickoff in maart in Amsterdam is het op 18 september aanstaande de beurt aan Antwerpen. Blutz heeft voor deze gelegenheid de beschikking over een heel bijzondere locatie: D-club. Deze club is gevestigd in een oud treinstation midden in het hart van het bruisende Antwerpen.
3 Jaar DeHeleNachtDoor
dinsdag 18 augustus 2009
Vrijdag 21 augustus is er een bijzondere verjaardag te vieren in Stalker. Drie jaar geleden is Mike Ravelli begonnen met zijn feest DeHeleNachtDoor in Stalker en is in Haarlem inmiddels uitgegroeid tot één van de populairste club avonden die gaat over kwalitatieve house muziek.
Aankomende Symphony afgelast!
maandag 17 augustus 2009
Terwijl de organisatie en promoters van Symphony afgelopen week nog druk in de weer waren voor de organisatie van het feest kwam daar maandagmorgen plotsklap een eind aan.
Zijn invloeden waren klassieke muziek, Nirvana en vervolgens Steve Reich en dat is goed terug te horen in de brede sound van Gabriel Ananda: techno, elektro, house en dub in de mangel. Geen Zwarte Zaterdagen, maar Vadsige Vrijdagen bij klinch, waar zelfs het toeristische hoogseizoen een homecoming van formaat is. Op vrijdag 21 augustus heeft Electronation namelijk een zinderende zomerspecial voor je in petto met niemand minder dan Berlijnse technotrots Alexander Kowalski, Keulse minimalmeester Gabriel Ananda en Hollandse househeld Terry Toner op het program.
Met nog slechts twee maanden te gaan is het eerste feest georganiseerd door Aege bijna een feit. Op zaterdag 17 oktober 2009 neemt Aege je mee op een reis door ‘The Good Old Days’, oftewel de beginperiode van de hardcore house. Met tien dj´s, verdeeld over twee area's, kan er nu al de garantie worden gegeven dat ‘The Good Old Days’, in een van de beruchtste house-instituten welke Nederland kent, namelijk ’t Holt te Deinum, zullen worden herleefd. De complete line-up van ‘The Good Old Days’ luidt als volgt:
An Exceptionnel Dream
maandag 17 augustus 2009
Na een zeer geslaagde eerste editie van 'An Exceptionnel Touch' presenteert Exceptionnel een bijzonder nieuw concept! Na veler verzoeken zal volgende week zaterdag 22 augustus een ouderwets intiem en eigentijds feest voorgeschoteld worden in een van de mooiste grotlocaties die de Benelux rijk is!
Remy’s Birthday Bang
zaterdag 15 augustus 2009
Op 22 augustus aanstaande is er weer eens een supervet feest op de Whoosah Beachclub in Scheveningen. Bang! Het feest van DJ Remy dat al meerdere malen heeft bewezen geheel los te kunnen gaan doet het allemaal nog eens dunnetjes over.
Binnen een paar weken zal de anders zo vredige Rietplas in Emmen de setting vormen voor een geheel nieuw en fris outdoorfestival. Tijdens een 'all day' durende rave zullen tijdens het Elementz Festival op zaterdag 5 september de meest brullende bassen, snerpende synths en kneiterharde kicks voorbij komen. Kortom: een dag lang met alleen de beste hardstyle en hardcore. Onder het mom van het aloude credo 'Als je iets doet, moet je het ook goed doen', zijn er zeker niet de minste namen uitgenodigd.
Het festivalseizoen is momenteel in volle gang. Ondanks de vele vakantiegangers, is er voor de thuisblijvers nog voldoende te beleven. Toch is het voor velen wachten op de afsluiter van het seizoen; het gezelligste festival met haar nostalgische sfeer: Wooferland, dat op vijf september plaats gaat vinden in het bosrijke recreatiegebied Houtrak in Spaarnwoude.
Beachrockers Festival
woensdag 12 augustus 2009
Nog een dikke week te gaan en dan is het zo ver! Beachrockers Festival is here! Vanaf 14:00 zullen diverse nationale top djs het strand van de Ulesprong in Sint Nicolaasga compleet op zijn kop zetten! Wat je kunt verwachten is 10 uur party-pleasure op het leukste dance festival van het Noorden! Wil je alvast in de stemming komen? Check dan snel de Beachrockers Pre-Party mix op de website van Beachrockers!
Bar Weinig @ klinch
woensdag 12 augustus 2009
Ook tijdens de nazomer wordt er bij klinch lustig voortgezinderd, met line-ups waaraan je als rechtgeaarde clubganger slechts het jawoord kunt geven. De avond die Bar Weinig op vrijdag 28 augustus in de Theaterzaal van de Melkweg in petto heeft belooft er nu al een voor in de boeken te worden.
Time flies when you’re having fun! Twee maanden geleden ging de eerste Summer Xtravaganza van start en nu staat a.s. zaterdag 15 augustus alweer de laatste aflevering van deze zomer op het programma. Nog eenmaal zal het heetste feestje van Rotterdam Off_Corso op haar grondvesten doen schudden. Are you ready to party?
Noord Nederland wakker geschud
dinsdag 11 augustus 2009
Daar waar vele onder ons ongetwijfeld aan het genieten zijn van een welverdiende vakantie, wil Aege deze primeur niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Vandaag, dinsdag elf augustus 2009, omarmt Noord Nederland een nieuwe evenementenorganisatie welke luistert naar de naam Aege. Een begin van een mooie toekomst!
Op donderdag 27 augustus zal helaas de laatste editie van Franchise in de Escape Club (Amsterdam) plaats vinden. De gezellige en succesvolle Franchise events zijn altijd georganiseerd met veel plezier en na 4,5 jaar maakt de organisatie ruimte voor iets nieuws. De hele maand augustus zal in het teken staan van deze afsluiting. Daarom komen dj’s Billy the Klit, Gregor Salto, Sidney Samson, Funkerman, Hitmeister D, Jamie Westland, Dani L. Mebius, Steven Quarré, Shagspeare en Easy Ryan deze maand een waardige muzikale afsluiting geven.
Na een zeer geslaagde Part I en II café Zeezicht, kunnen de liefhebbers zich opmaken voor het laatste deel uit de serie. Deel drie richt zich meer op de serieuze house liefhebber en bevat veel soul en funk invloeden van Remko, NERD en Brian S.
Op zondag 16 augustus 2009 vindt de vierde editie van Dancetour Eindhoven weer plaats op het Lichtplein. Ook dit jaar heeft Stichting Dancetour weer grote namen naar Eindhoven weten te halen. DJ’s als Marco V, Benny Rodigues, Sunnery James & Ryan Marciano, Samsobeats en Ray Fox brengen van 13.00 uur tot 22.00 uur hun sets ten gehore. Daarnaast mag de winnaar van de DJ Contest een half uur draaien op het podium tijdens Dancetour Eindhoven 2009.
Het Foute Feest
zaterdag 8 augustus 2009
Verhuisbericht! De succesvolle Utrechtse edities van Het Foute Feest verhuizen naar een nieuwe locatie… Op zaterdag 29 augustus wordt het wachten van alle liefhebbers uit Utrecht en omstreken meer dan beloond met de volgende editie van Het Foute Feest in de Monza! De normaal zo stijlvolle Monza wordt vanavond omgebouwd tot het foutste feestpaleis van Utrecht.
X-Qlusive Holland
vrijdag 7 augustus 2009
et was aan het einde van mei, in het jaar twee-duizend-en-drie. In de Heineken Music Hall te Amsterdam vond X-Qlusive Holland plaats, een groots dansfestijn wat volledig in het teken stond van ‘The Match of the Century’. Ruim 6 jaar na dato is er veel veranderd: een nieuw geluid, nieuwe helden en een nieuw publiek. Hoogste tijd voor een herhaling, maar dan in een geheel nieuw jasje.
Bar27 presents Boot27
vrijdag 7 augustus 2009
Aankomende zondag heeft de bemanning van Boot27 de kolen klaar staan om de wateren rondom Amsterdam te bestomen...
Vanaf 11.00u zal Bar27 de zondagmiddag officieel inluiden met een mini-cruise over het IJ. Dit allemaal onder het genot van de rockende beats van het Bar27 gezelschap bestaande uit Olivier Weiter, Lucatone, Ricketic en Eke Evi.
Reng Deng Deng 10th edition
vrijdag 7 augustus 2009
Dat de mussen momenteel van het dak vallen betekent voor de die-hard hardcore- en hardstyleliefhebbers natuurlijk niet dat de versnelling een tandje lager gaat. Tenminste, niet in het weekend. En al helemaal niet in een Reng Deng Deng weekend. Zaterdagnacht 8 augustus gaat er gewoon ouderwets geknald worden in Heerhugowaard.
Zondag 9 augustus is het weer tijd voor een nieuwe editie van Electronation op het Bloemendaalse strand. De vorige editie stond in het teken van de eigen verjaardag en overtrof alle verwachtingen. Nu hebben ze het Systematic Label uitgenodigd om hun vijfjarige bestaan te vieren.
Dance erger je niet
donderdag 6 augustus 2009
Wat komt er in je op als je Miss Melera, Marcella en Mirella Kroes in 1 line up zet?

A.) Ze draaien alle drie gruwelijk lekkere muziek
B.) Er staan drie Chickzzz met powerrrrrr!
C.) Dit is een typische Dance erger je niet! line up
Zaterdag 8 Augsutus viert Naturel de zomer door een strandfeest XXL te organiseren tot 05:00 uur ’s nachts. Alles zal uit de kast worden gehaald om het ultieme strand gevoel te creeeren waarbij lampionnen en vuur spektakel je zeker niet onthouden worden. En dat bij een strandclub die zijn ‘roots’ heeft in Bali.
Nieuwe namen bekend Mystery Land
donderdag 6 augustus 2009
Met nog een kleine maand te gaan, maakt Mystery Land nog een aantal nieuwe acts bekend. Een van de laatste toevoegingen is de Grammy genomineerde Diplo. De DJ, producer en componist uit Philadelphia maakt remixen voor uiteenlopende artiesten als Kanye West, Hot Chip en de Yeah Yeah Yeahs, tourde met Justice en werkt samen met M.I.A. en Sanitgold. Diplo zal zijn eigenzinnige geluid laten horen in de Rauw tent.
Fabeltjesstrand
dinsdag 4 augustus 2009
Het is bijna zover! Nog maar 2weken en dan word op zaterdag 15 augustus van 14.00 tot 23.00 de geboorte van Het Fabeltjesstrand geviert.
Als de natuur buiten weldra haar kleurrijke najaars metamorfose ondergaat, bekent ook Trance Nation op 10 oktober 2009 weer kleur met een spraakmakende en gevarieerde line-up. Trance Nation neemt je in de Hemkade weer mee terug naar de basis van de traditionele Trance sound, zonder poespas en tierlantijnen en in één trip door naar een weergaloze climax.
Pluk de nacht
maandag 3 augustus 2009
Vrijdag 14 augustus is het weer ouderwets raak in club Stalker. Er staat voor alle house liefhebbers weer een knaller van een avond op het programma, want Pluk de nacht en Stalker presenteren een Benny Rodrigues special. Er zijn van die avonden die draaien om het concept, het vette decor of het grappige thema maar dat is deze avond niet het geval. Vrijdag 14 augustus draait dubbel en dwars om één van de grootste en misschien wel de meest veelzijdige dj van het land, Benny Rodrigues!
Dé grote Amerikaans house helden Harry Romero en Jose Nunez strijken 15 augustus neer in Escape Venue tijdens Framebusters. Maar je kan ook van zeer veel Hollands talent genieten in de Kroon en Escape Lounge. Veel keus en kwaliteit in het Escape complex in augustus, dat is zeker. Een hete housemaand in de hoofdstad is dan ook bij deze gegarandeerd.
Dit jaar kan er twee dagen achter elkaar flink gedanst worden op het Access Live Festival in Venhuizen. Op zaterdag 19 september staat er house, techhouse en trance op het programma, zondag 20 september de beste minimal en techno.
31 augustus 2009
Xtra Large Reunion bijna uitverkocht
strDnAfeest Full Moon Party
Thrillogy: de complete programmering!
30 augustus 2009
Babylon “One year wasted” @ Studio 80
29 augustus 2009
Sunday-Night Kick-Off
28 augustus 2009
Mysteryland ontbijt en mobile guide
Mantis lust technopubliek rauw
Nieuwe editie ‘Impress’ zet Alkmaar op z’n kop
Neophyte Records - A Decade of great success
27 augustus 2009
Studio 80 Mystery Land Hey after
Jack The Bootleg
26 augustus 2009
68-11
25 augustus 2009
Snotapen vuurt het startschot af voor het laatste weekend van augustus
MegaBase is back
Harders Plaza en Nope is Dope eren The King of Pop
Mindcontroller - Re-live the past
23 augustus 2009
Gratis Cocaine voor bezoekers op Raveyard Outdoor Festival in Almelo
21 augustus 2009
5 september Resident Hardcore
Super Trio
19 augustus 2009
Earthdance weekend in Amsterdam
Eindhoven is about to Gather for the love of dance!
Blutz², the Antwerpen experience
18 augustus 2009
3 Jaar DeHeleNachtDoor
17 augustus 2009
Aankomende Symphony afgelast!
Gabriel Ananda en Alexander Kowalski 21 augustus in de Melkweg
Aege presenteert line-up The Good Old Days
An Exceptionnel Dream
15 augustus 2009
Remy’s Birthday Bang
In just a few weeks a whole new festival is born...
14 augustus 2009
Dj Per viert 25-jarig jubileum op Wooferland
12 augustus 2009
Beachrockers Festival
Bar Weinig @ klinch
11 augustus 2009
Summer Xtravaganza zaterdag 15 augustus in Off_Corso Rotterdam
Noord Nederland wakker geschud
9 augustus 2009
Franchise Escape stopt na 4,5 mooie jaren
Brian S ist bei Frendz in the Summer Part III
Lichtplein Eindhoven weer decor voor Dancetour
8 augustus 2009
Het Foute Feest
7 augustus 2009
X-Qlusive Holland
Bar27 presents Boot27
Reng Deng Deng 10th edition
Aanstaande zondag 5 year Systematic Recordings @ Woodstock 69
6 augustus 2009
Dance erger je niet
Strandclub Naturel viert zomer XXL stijl
Nieuwe namen bekend Mystery Land
4 augustus 2009
Fabeltjesstrand
Internationale trance top verzamelt zich voor Trance Nation
3 augustus 2009
Pluk de nacht
1 augustus 2009
Harry “Choo Choo” Romero vs Jose Nunez op Framebusters in augustus
Twee dagen dansen op Access Live Festival