Partyflock
 

Summer Xtravaganza zaterdag 15 augustus in Off_Corso Rotterdam

gepubliceerd door , op
Time flies when you’re having fun! Twee maanden geleden ging de eerste Summer Xtravaganza van start en nu staat a.s. zaterdag 15 augustus alweer de laatste aflevering van deze zomer op het programma. Nog eenmaal zal het heetste feestje van Rotterdam Off_Corso op haar grondvesten doen schudden. Are you ready to party?

Headliner op Summer Xtravaganza is niemand minder dan één van Nederlands populairste dj’s, Skitzofrenix! Gezien zijn populariteit is een verdere introductie eigenlijk niet nodig. Wel erg leuk om te vermelden is dat Skitzofrenix deze zomer (samen met Franky Rizardo) de nieuwste Sneakerz cd heeft gecompileerd en gemixt: Sneakerz Volume 9 “Sneakerz In De Stad”. De tracks die op de mix-cd staan zijn een goede weergave van de zomerhits van nu.

Naast Skitzofrenix staan er a.s. zaterdag nog veel meer toppers op het programma. Zo kan je he-le-maal los gaan op Marc Benjamin en Groovenatics. MC yaNto, die op het ogenblik erg hard aan de weg aan het timmeren is, doet de vocalen. Uiteraard zijn Marc Benjamin en Groovenatics allang geen onbekenden meer! Behalve dat ze regelmatig op de MAW (de organisator van Summer Xtravaganza) feesten te horen zijn, behoren ze inmiddels ook tot de sub-top van dj-end Nederland en hebben een flinke schare fans opgebouwd.

In de sfeervolle lounge is het Viccc, de onbetwiste eclectic koning van Rotterdam, die met de perfecte mix van diverse exotische muzieksoorten voor een welkome afwisseling van de beats in de grote zaal zal gaan zorgen. Support krijgt Viccc van Fatfuck. Samen zullen zij alle muzikale grenzen en uithoeken gaan verkennen, van jazz tot house, van bossa nova tot dance classics en r&b, alles zal voorbij komen. De lounge is dan ook de perfecte plek om even te bij komen van al het geweld in de grote zaal.

Entreekaarten zijn in de voorverkoop voor slechts € 12,00 te krijgen via www.voorverkoop.net en bij Sister Moon in Rotterdam. zomeractie: Via Voorverkoop.net betaal je geen voorverkoopfee!

Summer Xtravaganza zal, zoals gezegd, plaatsvinden in Off_Corso. Off_Corso is een unieke multimedia locatie in het hartje van Rotterdam. In deze fraaie club op de Kruiskade komen audio, video, belichting en cultuur samen. Het resultaat van deze combinatie levert een fantastische plek op waar je kan dansen, drinken en socializen. Ondanks de vaak moordende concurrentie van nieuwe clubs die de kop op steken, zoals in het verleden bijvoorbeeld Las Palmas, Villa Thalia en Now&Wow, handhaaft Off_Corso zich al jaren als toonaangevende club in Rotterdam en Nederland. De diverse awards en nominaties spreken voor zich. Voor meer info kan je terecht op www.mawparty.nl