Partyflock
 
Nieuws · juli 2009
Lakedance maakt line up bekend
donderdag 30 juli 2009
Lakedance breidt uit! Op zaterdag 22 augustus biedt het zomerse strandfeest bij Sunrise op Aquabest één area meer dan de voorgaande zeven edities. Naast een spannende Main Stage programmering vullen de feestconcepten Defected In The House en Bateria ieder hun eigen platform met topartiesten. Nu is ook de samenwerking met Mensroom als podiumpartner bekend gemaakt en wordt de volledige line-up prijsgegeven.
Oldschool Gangsters
woensdag 29 juli 2009
Op 5 september 2009 opent Club Doxx (voorheen club Kathedraal) te Vlaardingen opnieuw de deuren, nadat de club een totale metamorfose heeft ondergaan. Om deze opening eens goed onder de aandacht te brengen heeft het concept oldschool Gangsters van DJ Rob een uitnodiging ontvangen om een nieuwe ‘Edizione’ van zijn oldschool Gangsters neer te zetten. Dit doet hij natuurlijk niet alleen, maar voor dit spektakel heeft hij een paar van zijn beste OG DJ’s uitgenodigd die deze avond hun crimineelachtig goede sets zullen laten horen!
Salsa Breeze
dinsdag 28 juli 2009
Na een reeks succesvolle en swingende edities van Salsa Breeze gaan Salsa Sensation & Sunrise Beachclub deze zomer de latinliefhebbers extra verwennen. Elke eerste zondag van de maand zal iedereen letterlijk in het zonnetje gezet worden omgeven door zwoele Latin sounds & entertainment.
In een periode waarin Nederland overspoeld wordt met evenementen is er één concept dat uitblinkt ten opzichte van alle anderen. Deze perfecte combinatie van locatie, artiesten en organisatie kan worden samengevat als één woord: Intoxicated!
MiniRauw @ klinch
zondag 26 juli 2009
In het zomer seizoen is Rauw anders dan wat je misschien gewend bent. In de Melkweg is er MiniRauw @ klinch, met een top programmering in de Oude Zaal, en in Tivoli schuift de datum een weekje op ivm het Summer Darkness Festival. Maar dat maakt de pret er niet minder om, het tegendeel is waar!
Creamfields
zondag 26 juli 2009
Het internationaal inzetbare feestconcept 'Go Dutch' host voor het tweede jaar op rij een eigen area op de tweede dag van het Engelse festivalweekend Creamfields. Zondag 30 augustus van 12.00 tot 23.00 uur laat een elftal vol Nederlandse top dj's en mc's van zich horen. Go Dutch heeft met Marco V, Housequake (ROOG, Erick E en MC Gee), Funkerman, Benny Rodrigues, Don Diablo, Bingo Players, MC Lady Bee en een speciaal optreden van Ferry Corsten een ware sterrencast bij elkaar weten te zetten.
Q-BASE 2009
zaterdag 25 juli 2009
Met de aanstaande editie van Q-BASE wordt door Q-dance voor het zesde jaar op rij het festivalseizoen afgesloten. Op 12 september bezoeken duizenden danceliefhebbers vanuit heel Europa de voormalige RAF-basis voor één van de grootste hoogtepunten van het festivalseizoen. Op de verlaten vliegbasis in Weeze (Duitsland) verraden bunkers, loodsen, hangars en landingsbanen het mysterieuze verleden van dit militaire terrein. Eén maal per jaar is deze voormalige legerbasis echter gevuld met harde muziek en lachende en dansende mensen.
Reng Deng Deng
vrijdag 24 juli 2009
Het is weer tijd om je klaar te maken voor de terugkeer van Reng Deng Deng naar het noorden van Noord-Holland. Op 8 augustus as. zal Cyndium een spetterende, van alweer de 10e editie, in de Waerdse Tempel in Heerhugowaard organiseren.
NID Events organiseert op zaterdag 8 augustus de Fast Forward Dance Parade 2009 (FFWD) afterparty in de Maassilo Rotterdam.
Deze maand gaat alle aandacht uit naar de twee resident-dj's die naast organisator De Man Zonder Schaduw elke voorgaande aflevering hebben bewezen dat ze hun vaste plek op de zondagavond meer dan waard zijn.
Met twee geslaagde edities in Club Poema RAW en een zeer gezellige in underground locatie Vechtclub, heeft Doe//rak Events een leuk jaartje achter de rug. Dj’s uit Duitsland als Daniel Stefanik, S.P.U.D., Julietta & Ana zijn bij Doe//rak Events voor het eerst in de Utrechtse binnenstad geweest. Maar ook Julien Chaptal, die bekend staat om zijn veelzijdige, funky producties, is afgelopen maart pas voor het eerst achter de lange booth van de Poema RAW beland. En deze keer staan de doerakkers in Club Lust, uitgenodigd door de Snotapen ( L ) Doe//rak!
Zaterdag 8 augustus wordt voor Rekord3r een speciale dag. Het zal dan maar liefst voor meer dan 15 uur achter elkaar op twee plekken events organiseren op vertrouwde plekken. De dag begint op het strand van Scheveningen bij strandtent Whoosah Beachclub, waarna het circus rond de nacht verplaatst wordt naar de Rotterdamse Off_Corso als waar de afterparty van de FFWD door Rekord3r wordt verzorgd (tot 06:00 uur in de ochtend)! Vele artiesten zullen deze dag en nacht voorbij komen als Secret Cinema, Benny Rodrigues, Warren Fellow, Wouter de Moor, Olene Kadar, Sandrien, Joey Daniel en anderen.
Scheveningen maakt zich op voor voor een vloedgolf… een Kinky vloedgolf wel te verstaan. Meer dan 1000 kinky party-people staan te trappellen om 1 augustus de pier te overspoelen. Gevreesd wordt dat de golf nog hoger zal zijn dan ooit te voren.
Organisaties slaan de handen ineen.Groningen is een nieuw festivalinitiatief rijker! Op zondag 9 augustus slaan organisaties de handen ineen om het zonnige stadstrand van Groningen te transformeren tot volwaardig festivalterrein. Het BeatsBall Festival (een initiatief van Strand Euroborg, Eye Nexus, Technootjes en MvOurWorld) biedt ruimte aan 1000 bezoekers met een voorliefde voor house, techhouse, minimal, techno & tribal house. Omringd door palmbomen en met blote voeten in het zand genieten van de beste DJ’s die Groningen te bieden heeft. Dat is BeatsBall.
Wat is de zomer toch lekker! Zonnetje, drankje, beetje op een terrasje hangen met een relaxed muziekje op de achtergrond: heerlijk! Maar na een tijdje wellicht ook een beetje geestdodend? Laat het maar aan Dikke Dubstep en Dub Infusions over om er even flink een klap op te geven. Diep in de zomer presenteren zij een avond vol zomerse viezigheid en duistere dubstep.
Lexion at the Beach
maandag 20 juli 2009
De zomer van 2009 is up & running! Heerlijk weer, blije mensen en prachtige festivals. Lexion biedt elk jaar de bezoekers van de grotere festivals de mogelijkheid om nog heerlijk even door te feesten nadat het festival is geëindigd. Na Dance Valley was er het Indoor Summer Festival part 1, na Mystery Land het vervolg met part 2, maar nu eerst zaterdag 25 juli. Na het knallende Pleasure Island staat op het programma in Westzaan… Lexion at the Beach!
Raving Nightmare
maandag 20 juli 2009
Traditiegetrouw zal ook in 2009 in de maand November de Nederlandse editie van dit evenement plaats vinden in het Zuiden van Nederland. Op 14 november 2009 zal het Mecc te Maastricht opnieuw worden omgetoverd tot een hardcore arena met diverse stijlen. Het is alweer de 6e editie in deze locatie, gelegen in DE Europese stad Maastricht.
Hoezo beachparties? Wat nou festivals en outdoor evenementen? Bij klinch is het de hele zomer door een indoor feest van jewelste. Op 24 juli gaan alle remmen los tijdens Bar Weinig, als de Duitse Bpitch koning Sascha Funke samen met onze eigen helden Pitto en Estroe de Oude Zaal van de Melkweg op zijn voegen doet schudden.
Het eerste weekend van augustus staat volledig in het teken van Sneakerz in de Stad. Zaterdag 1 augustus vindt Sneakerz in de Stad plaats in Eindhoven op het Stadhuisplein en de dag daarna, zondag 2 augustus, trekt de partykaravaan omhoog richting het Noorden, naar de Grote Markt in Groningen. De line-up van beide dagen zit overvol met Nederlands heetste dj's van het moment en de toegang tot de feesten is geheel gratis.
Canvas Without A Cause
zaterdag 18 juli 2009
Het nachtleven in de hoofdstad is de laatste paar jaar weer flink in de picture komen staan, 2 clubs die daar mede voor verantwoordelijk zijn natuurlijk het Trouw gebouw en het aan de overkant gelegen Canvas.
Zaterdag 19 september wordt het prachtige De Goffertpark in Nijmegen omgebouwd tot een futuristisch dance universum. De line-up is zeer gevarieerd waarbij de vijf belangrijkste dancestromingen van de nieuwe Matrixx ieder op een eigen stage vertegenwoordigd zijn.
Booming Beachdance in Bloemendaal
donderdag 16 juli 2009
Voor de vijfde keer wordt op 18 juli 2009 in Bloemendaal CF Beachdance gehouden bij Woodstock 69. Een knallend feest waarbij iedereen die van een goed feest houdt welkom is. CF Beachdance is niet zomaar een feest, maar een feest met een doel. Mensen met Cystic Fibrosis (CF of Taaislijmziekte) een onvergetelijke dag bezorgen en even vergeten dat je doodziek bent. En dat lukt inmiddels al vijf jaar uitstekend.
Na het succes in de Heineken Music Hall 15 jaar na dato (‘Turn up the bass’ 6 December 2008), gaat Turn up the bass op tour, de kick-off vond plaats op 30 mei in Outland te Rotterdam, er is een Turn Up the Bass Area op een uitverkocht Mystery Land en nu doen ze Panama te Amsterdam aan. En jij kunt gratis naar binnen als je mailt naar <guestlist@turnupthebass.nu>.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 15 juli 2009
Kort nieuws van de KNIP-dienst
27 Years of Hardcore
dinsdag 14 juli 2009
NRG Events presenteert zaterdag 29 augustus 2009 een bijzonder evenement in Area Sixzz te Dordrecht onder de naam; 27 Years of Hardcore! Dit feest is de Birthday Bash van DJ Reiner die tegenwoordig ook naam maakt als DJ Radiate. Met meer dan 25 bevriende artiesten verdeeld over twee knallende zalen staat dit garant voor een avond en nacht compleet los met de beste hardcore, early hardcore en hardcore classics!
Extrema Outdoor is inmiddels stijf uitverkocht, maar voor de officiële afterparty met Benny Rodrigues, Sunnery James & Ryan Marciano, La Fuente, Joris Voorn, EL-P en Renato Cohen zijn nog wel kaarten beschikbaar.
Megarave outdoor festival
dinsdag 14 juli 2009
Op zaterdag 5 september zal er in Hoogvliet Rotterdam op een van de nieuwste festivalterreinen uit de regio het Megarave Outdoor Festival plaatsvinden! Na lang zoeken heeft Rige Entertainment eindelijk weer iets dicht bij huis gevonden wat aan de strenge eisen voor een vet buitenfeest voldoet.
Met het succesvolle Lakedance feest van 27 juni nog vers in het geheugen, maakt Sunrise aan het water van Aquabest zich nu op voor de tweede (en laatste) Lakedance van het jaar, op zaterdag 22 augustus. Welke dj's en live muzikanten er van 12.00 tot 23.00 uur gaan optreden wordt nog niet volledig prijsgegeven. Wel maakt de organisatie met trots de twee partijen bekend waarmee ze in zee gaan: Bateria en Defected In The House!
Fear.FM presenteert Phobia
maandag 13 juli 2009
Ben je bang voor de dingen die je niet kunt begrijpen? Bang voor het onbekende, bang voor je ergste nachtmerrie? Durf jij je Fear the overwinnen? Durf jij je Phobia onder ogen te zien? Op zaterdag 18 juli verbouwt Fear.FM de Zalinaz in Etten-Leur tot jouw Phobia Clinic. Verschillende dokters zullen je helpen strijden om jouw Phobia te overwinnen.
Solar Weekend festival
zondag 12 juli 2009
Met nog ’n kleine maand te gaan, is het allicht tijd voor een update. Zo is dé Kavinsky toegevoegd aan het spoorboekje van Solar en wordt er gratis bier uitgedeeld 7, 8 en 9 augustus op het Solar Weekend 2009!
5 jaar Gasten Zonder Grenzen
zaterdag 11 juli 2009
Deze zomer is het precies 5 jaar geleden dat de GZG Amsterdam met de Audio Rave Mobil op stap zijn gegaan en het heft in eigen handen hebben genomen onder de Schellingwouderbrug in Amsterdam. Twee dikke buitenfeesten, die het startschot waren voor de organisatie die sindsdien beter bekend staat als GZG of GZG Amsterdam.
Extrema Outdoor uitverkocht
zaterdag 11 juli 2009
Extrema Outdoor 2009 is voor het zevende achtereenvolgende jaar uitverkocht! Alle 45.000 kaarten voor het dancefestival zijn dus weer zeer snel over de toonbank gegaan. Ook de kaartverkoop van Extrema’s andere zomerfestival Solar Weekend 2009 (7, 8 en 9 augustus) gaat enorm snel dit jaar. Dat maakte organisatie Extrema Network zojuist bekend.
Dance Valley staat voor de deur, dus hebben we alle informatie die je nodig hebt handig samengevat in dit nieuwsbericht.
De zomer is in volle gang, genoeg mogelijkheid om onze slippers warm te lopen voor het hoogtepunt van het festivalseizoen. Nog drie weken te gaan voor het Het Twiske weer overladen wordt door de meest vooruitstrevende artiesten en feestvierders van het leukste soort. Laten we met z’n allen nog een keer een goed feestje vieren om de stemming er echt in te brengen: hoe kan dan beter dan met een live uitzending vanuit Studio 80.
Walk on
donderdag 9 juli 2009
Van 18 tot en met 24 juli is het weer tijd voor de Nijmeegse vierdaagse. Traditiegetrouw betekent dit dat de stad zeven dagen lang in het teken staat van twee dingen. Wandelen en feesten. Voor velen blijft dit mega event steken bij punt twee. Te noemen: het feesten. Daarom komen de mensen die de vorige vier jaren actief zijn geweest in "Old Cave" met een splinternieuw concept.
Miko
woensdag 8 juli 2009
Blaffende honden bijten niet? Dan heb je zeker nog nooit kennis gemaakt met de muzikale terriërs van Barkers Agency! Op Donderdag 16 Juli organiseert 365Mag in samenwerking met Barkers Agency een gloednieuwe editie van Miko in de Amsterdamse Sugar Factory vol vuige percussie, funkende baslijntjes en vettige grooves! Inderdaad, exotische house en techno, want het is niet voor niets zomer.
Nog maar een kleine maand en dan doet beach club Vroeger op het strand van Bloemendaal zijn naam eer aan. Met Hard classics on the beach verdeeld over verschillende area’s zal het op zaterdag 1 augustus weer tijd zijn voor de beste House klassiekers van de meer dan 20 jarige house geschiedenis.
Madhouse
woensdag 8 juli 2009
Zondag 26 juli staat Scheveningen in het teken van een van neerlands oudste en bekendste house concepten. Op deze nu al mooie dag beleeft Madhouse haar allereerste editie op het strand! Mr Madhouse ‘aka’ dj Jean heeft weer een breed scala aan artiesten uitgenodigd die deze heerlijke zondag tot een lust voor oog en oor beloven te maken.
Progressive City Special
dinsdag 7 juli 2009
Op 10 juli vindt er een speciale editie van Progressive City in Merleyn, te Nijmegen plaats. Want dan krijgt de intieme locatie in het centrum bezoek uit Zuid-Afrika. Van een “rising star” en ook nog eens zeer talenvolle jongeman wel te verstaan. Culoe De Song is zijn naam,hij heeft door zijn enorm waanzinnig sterke en warme release op Innervisions, wereldwijd veel bekendheid verworven.
De maand juli van 2009 zal een maand zijn waarin Electronation weer veel van zich laat horen, ja, zelfs een definitieve stempel drukt op de hele maand. Electronation viert niet alleen zijn zevende verjaardag in zowel de legendarische Paradiso in Amsterdam als de Woodstock in Bloemendaal aan Zee, maar heeft een grote aanwezigheid op het Dance Valley Festival (4 areas!) en een eigen Electronation Festival Afterparty (VIVa La Afterparty).
Panama Summer Festival
zondag 5 juli 2009
Panama pakt in juli en augustus flink uit tijdens een nooit eerder vertoond zomerspektakel! Panama presents “Panama Summer festival”. Tijdens het Summer Festival wordt je meegenomen in een wereld vol muziek, magie en entertainment. Vanaf 1 juli is er bij Panama elke dag wat te doen in één van de 5 intrigerende area’s. Verwacht clubavonden met de meest uiteenlopende thema’s, Geniet bij Panama Live van de intense hoeveelheid Live-muziek en sta versteld van de culinaire hoogstandjes in het restaurant. This summer is Magic in Panama*.
Vakula (live, Oekraïne), Jack& The Universe featering Minggus, Kennedy & Eelco Couvreur, zaterdag 18 juli, Noorderlicht in Amsterdam. The Universe. Zo zwart als de M in Motown. Zo divers als het muzikale spectrum in house. Blijft verrassen, is oneindig en allesomvattend.
Serieuze beats, bouncende massa’s, vage acts, punchy soundsystems, swingende billen en trillende vloeren. Vrijdag 10 juli gaat Future Circus van start en is van plan hoge ogen te gooien. Future Circus is een avontuur waarin je als passagier wordt meegevoerd naar andere realiteiten. Stilzitten is er niet bij.
‘E’ On the Beach
zaterdag 4 juli 2009
De donkere wolken zijn grotendeels vertrokken en de zon heeft zijn plaats aan de hemel weer ingenomen. De slippers zijn uit de kast gehaald, de zwembroek uit de mottenballen getrokken! Het is weer tijd voor de zomer. De tijd van zon, zee, strand, cocktails en feestjes. We Are E en haar artiesten houden van het strand en van feestjes!
Reng Deng Deng
vrijdag 3 juli 2009
Met nog maar enkele maanden te gaan, komt het vijfjarig jubileum van Cyndium steeds dichterbij en zij heeft voor die tijd nog een aantal spectaculaire feesten in de planning. Alweer de tiende editie van Reng Deng Deng komt eraan en ditmaal zal Cyndium wederom de kunst van het organiseren uitdrukken in een editie die nog lang herinnerd zal worden.
Nou, doe je ogen maar gerust open, want Honoloeloe staat voor je deur! De Campingdisco staat op 4 juli weer in de Effenaar! Ben je eigen discobal met slaolie all over je spierpartij, badminton je een weg naar het podium en SuperSoak jezelf in je eigen opblaas-zwembadje. Het zoete leven van hele avonden PingPong-en, te slappe te zoute friet eten aan het zwembad en lekker veel bloot lacht ons allemaal weer toe.
Circuit
donderdag 2 juli 2009
4 juli staat Purple in het teken van Circuit, de jongens van Mproductionz pakken dan ook flink uit. Mproductionz is een organisatie uit Rotterdam die het afgelopen jaar flink aan de weg aan het timmeren is. Met een lijst van flinke boekingen in het verleden van o.a. artiesten zoals: Barem, SLG, Seph, Abnormal Boyz, BLM en nog vele anderen heeft Mproductionz een stabiele fan basis weten te creëereen. Er word ook niets ingehouden tijden het bedenken van de line up voor Circuit. De muziek staat centraal, met dikke groeven, rollende baslijnen en pittige percussie! Zijn jullie er klaar voor?
Het Joyriders collectief is een samenwerking van jonge creatieve ondernemers die onafscheidelijk verbonden zijn met het nachtleven van Amsterdam. DJ’s en promoters slaan de handen ineen om met een breed netwerk mensen te bereiken met veel verschillende achtergronden en nieuwe talenten een kans te geven.Verwacht hier dan ook een leuke mix van muziekliefhebbers, Joyrider pro’s, toeristen, kunstenaars, fotografen en meer stedelijke vrijetijds beoefenaars.
Een lekker wijf, een toffe gast en je ouders gaan naar een feestje. Drie keer raden wie er gratis binnenkomt? Juist..., je moeder. Supah! Dupah! is weer terug!
Dancetour Utrecht
woensdag 1 juli 2009
Op zondag 19 juli 2009 vindt de eerst editie van het gratis toegankelijke evenement Dancetour plaats in Utrecht. Van 13.00 uur tot 22.00 uur kan jong en oud op het Festivalpark Leidsche Rijn – Vredenburg terrein gratis genieten van bekende top DJ’s als Ferry Corsten, Marco V en Michel de Hey. Door middel van verschillende participatieprojecten met jongeren wordt een zo breed mogelijk draagvlak gecreëerd voor het evenement en voor de gemeente.
30 juli 2009
Lakedance maakt line up bekend
29 juli 2009
Oldschool Gangsters
28 juli 2009
Salsa Breeze
27 juli 2009
Intoxicated in Sporthallen Zuid
26 juli 2009
MiniRauw @ klinch
Creamfields
25 juli 2009
Q-BASE 2009
24 juli 2009
Reng Deng Deng
23 juli 2009
Nopeisdope moving fast, moving forward
22 juli 2009
Moritz en Mike Ravelli aanstaande zondag op Sunday Spirit
De Snotapen krijgen Doe//rak over de vloer
Rekord3r organiseert marathon in Scheveningen en Rotterdam
21 juli 2009
Kinky on the Beach vs Sleazers timetable en terugblik 2008
Nieuw Festivalinitiatief in Groningen: BeatsBall
20 juli 2009
Zomerse viezigheid in het Patronaat
Lexion at the Beach
Raving Nightmare
Vrijdag 24 juli Bar Weinig @ klinch
18 juli 2009
Gratis 'Sneakerz in de stad' feestweekend in Eindhoven en Groningen
Canvas Without A Cause
16 juli 2009
The Matrixx presenteert line-up Reloaded… festival
Booming Beachdance in Bloemendaal
Zaterdag 18 juli Turn up the bass in Panama
15 juli 2009
Kort nieuws van de KNIP-dienst
14 juli 2009
27 Years of Hardcore
Officiële afterparty Extrema Outdoor in de Effenaar
Megarave outdoor festival
13 juli 2009
Lakedance in zee met Bateria en Defected in the House
Fear.FM presenteert Phobia
12 juli 2009
Solar Weekend festival
11 juli 2009
5 jaar Gasten Zonder Grenzen
Extrema Outdoor uitverkocht
10 juli 2009
Final information Dance Valley 2009
9 juli 2009
Welcome to the Future after livestream
Walk on
8 juli 2009
Miko
Grootste classics beach rave van 2009
Madhouse
7 juli 2009
Progressive City Special
Juli 2009: de maand van Electronation
5 juli 2009
Panama Summer Festival
The Universe in Noorderlicht
4 juli 2009
Future Circus – Technation & Dub Invaders
‘E’ On the Beach
3 juli 2009
Reng Deng Deng
'Als ik mijn ogen toedoe, ben ik in Honoloeloe'
2 juli 2009
Circuit
Joyriders, every Friday at club Rain
Jouw zomer begint morgen bij Supah! Dupah! in Club Monza
1 juli 2009
Dancetour Utrecht