Partyflock
 

Panama Summer Festival

gepubliceerd door , op
Panama pakt in juli en augustus flink uit tijdens een nooit eerder vertoond zomerspektakel! Panama presents “Panama Summer festival”. Tijdens het Summer Festival wordt je meegenomen in een wereld vol muziek, magie en entertainment. Vanaf 1 juli is er bij Panama elke dag wat te doen in één van de 5 intrigerende area’s. Verwacht clubavonden met de meest uiteenlopende thema’s, Geniet bij Panama* Live van de intense hoeveelheid Live-muziek en sta versteld van de culinaire hoogstandjes in het restaurant. This summer is Magic in Panama.

Panama neemt je mee in een betoverende beleving met 5 werelden in 1 club, een bovennatuurlijke muzikale reis waar geen eind aan lijkt te komen.

Area 1:
Angels and Demons veroveren de club in juli! De strijd tussen goed & kwaad is losgebarsten, wie zal er winnen? Met de benodigde entertainment lopen de temperaturen flink op tijdens de clubavonden in Panama. Highlights deze maand zijn o.a. Tom Novy tijdens In Bed With Space (10/07), Turn up the Bass(18/07), Beautiful Fashion (24/07) & Danny Howells (31/07)!

Area 2:
Elfs and Wizards bevliegen de club in augustus! Wees op je hoede voor magische spreuken en krachtige toverstafjes! Deze maand is Panama het domein van machtige tovenaren en verleidelijke elfjes! Highlights deze maand zijn o.a. DJ Jean met zijn Madhouse (07/08) , Positive education (14/08), Sister Bliss (Faithless) (15/08) & Danny Howells (22/08)!

Area 3:
Knights and Dragons bestormen Panama live in juli! Vuurspuwende draken en gewapende ridders doen alleen de dapperste besluiten om de studio tijdens Panama live te betreden. Highlights deze maand zijn o.a. het optreden van Jim Bakkum(03/07) en de intieme loungeavond met Roger Happel(19/07)!

Area 4:
Full moon party geeft magie aan Panama live in augustus! Voel de mysterieuze muzikale kracht van een volle maan in de studio. Highlights zijn o.a. King Jack(07/08) en Sweet Empire(22/08)!

Area 5:
Pleasure Lounge. In het restaurant van Panama wordt je onverwachts geëntertaind op het terras en blijft ook zeker het grasveld naast de deur niet ongebruikt. In de zomer wordt u o.a. verwend met de singer-song-sunday steak, een barbecue in de buitenlucht terwijl u toegezongen wordt door Nederlands beste singer songwriters op het terras. Op maandags hebben ouders hun handen vrij want kinderen worden dan in Panama vermaakt met verschillende activiteiten tijdens madelief. Op dinsdag kan je conditie op pijl gehouden worden tijdens sport op het gras en elke woensdag is het spelletjes middag tijdens zet je joker in. En niet te vergeten, area 6: Pirates & Pearls! Dit geheime eiland ligt op ruim 30 minuten afstand van Panama. Als je eenmaal de tocht hebt afgelegd, sta dan versteld van de enorme hoeveelheid schatten die dit eiland rijk is. Heerlijk genieten van de ondergaande zon met een wijntje in je hand en uitkijkend op een van de mooiste plassen die Nederland rijk is, dat is Porto (www.portoloosdrecht.nl) aan de Loosdrechtse plassen. In de zomer gaat elke eerste zondag van de maand de bbq vanaf 18:00 aan. En elke laatste zondag van de maand kan men langzaam bijkomen onder het genot van de Sunday High Tea.

Het volledige programma van het Panama Summer Festival, kan bekenden worden op www.panamasummerfestival.nl