Partyflock
 

Jouw zomer begint morgen bij Supah! Dupah! in Club Monza

gepubliceerd door , op
Een lekker wijf, een toffe gast en je ouders gaan naar een feestje. Drie keer raden wie er gratis binnenkomt? Juist..., je moeder. Supah! Dupah! is weer terug!

De eerste twee keer waren sneller uitverkocht dan een Jan Smit concert en we konden het niet laten om al onze vrienden nog een keer in Club Monza te zien voordat de zomer begint, dus... Zet aanstaande vrijdag 3 juli in je agenda! Kom je nog een keer misdragen voordat je voor een stuiver gaat zonnen in Turkije of een tienermeisje zwanger gaat maken in Lloret! Koekhappen in Salou of SOA’s verzamelen in Chersonissos. Monza zorgt voor een Sugar Lee Hooper dikke Line-Up, debiele nieuwe muziekspelletjes en een boel gratis shit. Nemen jullie dan al je vriendinnen mee? Dank je.

Niemand minder dan The F-F-The Flexican komt de smerigste beats pompen als een lekke band! Doe maar alsof hij een introductie nodig heeft... Hij neemt je boy Sef mee van de Flinke Namen om harder op de mic te clippen dan The Music Factory. Jungle Jim Aasgier, draait alle sexy plaatjes die je vriendin doen denken aan haar ex, maar alle andere chicks met jou doen dansen. Desperate Houseman komt meer hits morsen dan een dweilorkest! Phalerieau komt beroemd zijn. En grappig. En draaien. En dat is nog maar de Supah! zaal.

Bij Dupah! brengt Quentin van Honk je de toekomst! Alles wat je wil horen met je flaporen pompt deze superster door de speakers. Bijgestaan door de Black Lee Towers of the wheels of steel G!O beloofd het weer een electronic dancehall te worden boven! Dom, Lomp & Famous DJ CRW draaien wat ze willen, zolang je maar schud met je billen en gilt tegelijk en jahoor ze zijn weer eens overcompleet.

De Vantegenwoordigers hosten hand in hand met Mea Mea de kleine zaal. Gewoon, omdat het koffiekan.

Supah! Dupah! staat voor een paar simpele dingen in het leven. Dans hard, praat weinig, sjans veel, let the music play en pluk de day.

Zorg dat je er wederom bij bent op de gezelligste avond ooit!

Trouwens het is geen grap, je moeder mag gratis naar binnen!

Gratis supah! dupah! mixtape van the f-f-f-flexican
Ga naar www.supah-dupah.nl om het te downloaden! Maar.... Vraagje?
Heb je het weerbericht al gecheckt? De hele week mogen zwoegen in een hittegolf, maar vrijdag kan je eindelijk afcoolen! Volgens Zwarte Piet Paulzijnsma vallen ze namelijk met bakken uit de hemel. Jawel dames en heren: het regent hits bij Supah! Dupah! Afgezaagd?! Yep, als een houten been!

Club Monza wordt omgetoverd in een soort Club Tropicana voor je bana. Op het feestje waar slecht goed is en je moeder gratis binnenkomt mag je namelijk ook een hawai-shirt aan ja. Je mag zelfs de hoela dansen!
Omdat ook zij fan zijn van Michael Jackson en nog steeds niet over dit verlies heen zijn, zullen ze drie dingen doen...
#1 Als je verkleed komt als Michael Jackson of Janet Jackson mag jij +1 gratis naar binnen!
#2 De eerste 100 bezoekers krijgen de lelijkste Michael Jackson T-Shirts die ze kunnen vinden!
#3 Je gaat de meest massale moonwalk actie ooit proberen! Hoe dan? Kom maar kijken!

Hebben ze trouwens al gezegd dat we een stage rocken bij Zomerkriebels Festival. Nee? Hmmmm bij deze www.zomerkriebels.nl

Line-up Supah!
The The Flexican
Phalerieau (Bnn)
Jim Aasgier
Desperate Houseman
Dom, Lomp & Famous DJ CRW
Hosted by: Sef

Line-up Dupah!
G!O
Quentin van Honk
The Leftovers

3 opmerkingen

Kom je nog een keer misdragen voordat je voor een stuiver gaat zonnen in Turkije of een tienermeisje zwanger gaat maken in Lloret! Koekhappen in Salou of SOA’s verzamelen in Chersonissos. :roflol:
Uitspraak van dirk :bier: 072 :smoke: op donderdag 2 juli 2009 om 16:58:
Kom je nog een keer misdragen voordat je voor een stuiver gaat zonnen in Turkije of een tienermeisje zwanger gaat maken in Lloret! Koekhappen in Salou of SOA’s verzamelen in Chersonissos.

amen :respect:
Werkzaam bij ITSOTC Events
Artiest {SHOWLIST artist 23969, 25565}
Supervet nieuwsbericht ik wil er eigenlijk wel heen :D