Partyflock
 
Nieuws · januari 2009
Rockit Invites Kne’Deep
vrijdag 30 januari 2009
Op zaterdag 28 maart knalt ROCKIT het nieuwe jaar keihard in.
Voor deze eerste editie van 2009 is het vermaarde Berlijnse Kne'Deep uitgenodigd om de Central Studios op z'n grondvesten te laten schudden. Zij nemen ditmaal niet vaandeldrager Rush mee maar zetten de andere Technokoning Frank Kvitta in om samen met Technokoningin Miss Djax en de up and coming in dit genre, Du Art, Dejan Milicevic en The Madox, 8 uur lang te knallen in de Domstad.
Vendetta
vrijdag 30 januari 2009
Fijnaart is in rep en roer. Zaterdag 7 februari organiseren EYE4Dance en J&E Entertainment daar namelijk de eerste editie van het grootste ¬hardcorefeest van Zuidwest Nederland; Vendetta – A never-ending story.
Hardcore to the Bone
vrijdag 30 januari 2009
Na lang zwoegen en vele overpeinzingen is het eindelijk zover de puntjes zijn op de i gezet, de finishing touch is aangebracht, lets get the party started! Als je nog niet helemaal overtuigd was, dan is dat nu voorbij. Vergeet die ene verjaardag, zeg je bijbaantje maar af, neem je date maar mee, want deze editie van Hardcore to the Bone wordt harder dan ooit! De Hollywood Music Hall zal vrijdag 6 februari het middelpunt van Rotterdam zijn: dit mag je niet missen!
Flashbackz
donderdag 29 januari 2009
Flashbackz is een 100% oldschool- en houseclassics event in de Central Studios in Utrecht. Aanstaande zaterdag neemt Dance 2 Eden je voor de tweede keer mee terug naar het begin van de jaren negentig. Een reeks legendarische DJs staat garant voor een nacht vol stoere oldschool en oh ja, die plaat-momenten.
Invited by Joop
donderdag 29 januari 2009
Op 27 februari lanceert Invited by Joop in Panama een reeks clubavonden waarbij Trance en intimiteit centraal staan. Tijdens de zes avonden zal JOOP samen met top DJ’s uit de Trance scene de ouderwetse sfeer van saamhorigheid, genieten en beleven creëren. Op 27 februari zijn Wippenberg, Nic Chagall en Cliff Coenraad van de partij voor de muzikale omlijsting van deze trancebeleving. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.paylogic.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A12921 en www.panama.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A12921.
Mental Evolution verlegt zijn grenzen
donderdag 29 januari 2009
Na het slagveld op de Detroit Special, zijn we eindelijk bijgekomen en klaar voor een nieuwe start in 2009. Dit keer verlegt Mental Evolution zijn grenzen en brengt 2 verschillende stijlen dichter bij elkaar, namelijk UK’s most finest styles. De koningen van de techno en dubstep zullen op 20 februari laten zien waar hun land voor staat en met souplesse. Dit keer niet in Club Poema, maar we strekken onze vleugels uit en belanden in Rotterdam in het vernieuwde Watt, wat voorheen Nighttown heette.
Pokke Herrie
woensdag 28 januari 2009
Op 20 maart vindt Pokke Herrie plaats in de Rodenburg in Beesd. Mensen die 25 december na Pokke-Kerst-Herrie geweest zijn, weten dat het een vette locatie is en het geluid daar enorm hard gaat. Dat zal ook dit keer weer zo zijn.
Luminosity Beach Festival begint vorm te krijgen, de datum is al geprikt: zaterdag 4 en zondag 5 juli. Luminosity Beach Festival heeft binnen een jaar een goede reputatie opgebouwd dat zich laat kenmerken door sterke line-ups van zowel "hot shots" als talenten, veel Nederlandse debutanten, een vaste schare fans, en elke keer weer een geweldige ongedwongen sfeer waarbij genieten op nummer één staat.
Hoe breed is hardcore? Wat valt er precies onder? Wat verstaan we eronder? Zaterdag 14 maart ga je dat meemaken, op die zaterdag ga je heel dicht in de buurt komen bij de definitie van hardcore.
Het STRP Festival presenteert de eerste namen voor het openingsweekend (3 en 4 april)! Een aantal geruchten deden al de ronde en vandaag kan STRP de eerste namen bevestigen. Laurent Garnier (Live) staat gepland voor een eclectische programmering op vrijdag en DJ/audiokunstenaar Aphex Twin werkt samen met Hecker op de zaterdagavond. Daarnaast zijn Squarepusher, Michael Mayer en Benga bevestigd voor het openingsweekend van het festival.
De tweede editie van Latin Lovers in de Lichtfabriek is een feit! Na het stormlopende succes van tweede kerstdag heeft Latin Lovers opnieuw een leuke datum voor jullie in petto! Zaterdag 14 februari is niet alleen Valentijnsdag, maar ook de tweede editie van Latin Lovers in Haarlem! Met heel veel liefde, romantiek, lust en Valentijn bouwt Latin Lovers de Lichtfabriek om tot een stomende liefdevolle club!
Hardcore Junky
maandag 26 januari 2009
Op Pinksterzondag 31 mei is het eindelijk weer zover. Na drie zeer succesvolle edities van Hardcore Junky, zal Art of Dance voor de vierde keer een evenement organiseren waar de meest populaire act van Italiaanse grond bejubeld zal worden. Van 22.00 uur tot 06.00 uur is het tijd om bones te crushen, holes in your chest te krijgen en je fingherz in de lucht te steken. Art of Dance presenteert met grote trots: Hardcore Junky – Part IV!
Zet je eerste stap in de fetishwereld op de levende deurmat en maak een onvergetelijk entree in de wereld van Ball Bizarre!
Hed Kandi tour 2009
zaterdag 24 januari 2009
In de wandelgangen gonsde het al geruime tijd van de geruchten, maar het is nu dan eindelijk officieel. In samenwerking met Heineken Refreshing Sounds worden door Hed Kandi dit jaar alle Nederlandse windhoeken aangedaan. De spits van deze feestelijke tour wordt op 30 januari afgebeten door Skopje in Beilen, dat in 2008 werd verkozen tot beste uitgaansgelegenheid van Noord Nederland.
Naughty Enigma
zaterdag 24 januari 2009
Op 31 januari 2009 is het dan eindelijk zover. De zeeleeuwen zullen brullen, de dolfijnen zullen hoog uit het water springen om ook een glimp op te kunnen vangen van deze aller eerste editie van Naughty Enigma. Het dolfinarium ligt immers om de hoek. De locatie waar deze eerste editie plaats zal vinden is "Club Champagne" in Harderwijk. De perfecte locatie voor dit intieme feest! Midden in het centrum van deze gezellige zeer populaire stad, ligt de rode loper voor je klaar, een drankje naar keuze wacht op je, maar wat nog meer.....? Dikke trance klanken zullen de avond leiden naar een knallend hoogtepunt. Naughty Enigma is nieuw, en is daarom trots om te kunnen melden dat een wereldbekende dj maar liefst 2 uur zal draaien op dit feest. Uniek in deze stad en dat is waar Enigma naar streeft, uniek en vernieuwend zijn en wij willen dat jij daarbij bent!
F*ck the name
vrijdag 23 januari 2009
Zaterdag 21 februari slaan twee grootmachten binnen de house scène de handen ineen voor een feestje dat louter om de muziek draait. Een feest wordt echt niet beter door die fantastische naam die het heeft of door die fantastische flyer. Nee, de basis van een goed feest is nog altijd de muziek die er wordt gedraaid.
10 Years of Technoboy
vrijdag 23 januari 2009
Er zijn dingen die je maar één keer in je leven doet. Het vieren van je tienjarig jubileum als DJ/producer bijvoorbeeld. Hoewel het voor Cristiano Giusberti, beter bekend als Technoboy, nog iedere dag een feest is om met zijn allergrootste passie bezig te zijn, is deze mijlpaal voor hem toch een bijzondere. Want hoewel hij een trendsetter is op meerdere gebieden en aan het eind van het vorige millennium de basis legde voor een nieuw geluid, kon hij er toen alleen maar van dromen dat deze muziekstijl anno 2009 zo’n enorme impact zou hebben op de levens van ontelbaar veel danceliefhebbers......
Hardcore van het jaar 2000 to nu: Paradox
De tijd vergaat maar sommige dingen worden nooit vergeten… Een innovatief concept dat het laatste licht nog lang niet heeft gezien komt terug.... Ervaar 4 april het nieuwe hardcore millennium: Paradox.
B.I.T.C.H. is terug in 2009
donderdag 22 januari 2009
Nog maar een maand en dan is het weer B.I.T.C.H. tijd. Het meest kinky feest van de crazyland organisatie zal op 21 februari weer losbarsten.
Het nieuws dat de grootste editie van Madhouse ooit op 21 februari in het Sportpaleis, Ahoy gehouden zou worden deed de Nederlandse clubscene zinderen. De onthulling van de spectaculaire line-up voor dit event deden partypeople wereldwijd watertanden. En nu onthult UDC de gloednieuwe DJ Jean presents Madhouse - The Very, Very Dirty House & Eclectic Edition website in Nederlands en Engels!
fromtechno2techno
woensdag 21 januari 2009
Laten we eerlijk zijn, het aanbod van technofeesten is tegenwoordig enorm. Elke week kun je veel grote nationale en internationale artiesten in Nederland beluisteren. Dus waarom dit bericht? Omdat ook wij graag aandacht willen voor een nieuw evenement. Op 21 februari 2009 ziet in Factory 010 te Rotterdam Fromtechno2techno het levenslicht. Ik hoor u denken, dus toch weer een nieuw feest? Ja, maar wel bijzonder. Leest u verder...
Een gloednieuw jaar met het begin van een beregezellige samenwerking tussen Proper Propaganda en Magnetronik in Tivoli de Helling. 24 januari de kick off met troetelbeertje Dandy Jack (live).
Hard Bass Gelredome
woensdag 21 januari 2009
Op zaterdag 14 februari 2009 zal Hard Bass voor het eerst haar intrek nemen in een van de grootste indoor locaties van Nederland, namelijk het GelreDome Arnhem! Van 22.00 tot 07.00 uur zal de avond in het teken staan van hardstyle, wat gepresenteerd wordt door vier verschillende teams, samengesteld uit een selectie van de populairste artiesten. Ieder team is zorgvuldig geselecteerd en vertegenwoordigd zijn muzikale fingerprint, waardoor er een verrassende mix zal ontstaan.
The Others
dinsdag 20 januari 2009
Één van de bekendste Vinyl Only feesten is terug! En wel op 28 februari 2009 in Club Organza in Maarssen. De derde editie van The Others heeft als thema ‘The Glossy Winter Edition’ en dat zal de hele avond te zien zijn. Club Organza wordt op 28 februari een echt winters sprookje!
KitCatKlub begint sterk in 2009
dinsdag 20 januari 2009
Terwijl buiten de vrieskou radicaal om zich heen grijpt heeft KitCatKlub een aantal knallende knaledities voor je klaar staan om je handjes meer dan mee warm te wrijven tijdens de komende koude maandjes. Na een knus residentieel onderonsje in de vorm van onze prettig gestoorde nieuwjaarsborrel -zeg niet dat je hem gemist hebt- is de tijd daar voor het betere hak- en zaagwerk van een aantal stoere kinkels op KitCatKlub’s playlist.
De eerste editie van ALRT in 2009 staat op zaterdag 7 februari in het teken van het bekende techno label Kanzleramt. De artiesten Heiko Laux, Steve Rachmad, Gideon en Peter Horrevorts komen naar Eindhoven voor een bijzondere avond.
Pussy lounge @ Matrixx Nijmegen
maandag 19 januari 2009
Op zaterdag 21 maart is het tijd voor de eerste editie van Pussy lounge in 2009. Een nieuw jaar, dus nieuwe ronden, nieuwe kansen. b2s zal met Pussy lounge een andere kant op gaan. En daarmee is het ranzige tintje terug van weggeweest! Verwacht dit jaar nog meer onzin, vunzigheid en lol!
Rebellion
zaterdag 17 januari 2009
Rebellion is een clubavond vol elektronische pioniers en rebelse dj talenten, die het experiment niet schuwen en het zoeken in de techhouse, minimal, electro en techno. Met drie edities in Studio 80, een area op het Lief Festival en een feest bij Lido (Bloemendaal aan Zee) is Rebellion in 2008 goed van start gegaan. Zo goed, dat de laatste editie in november iets na middernacht was uitverkocht en er tot dik vier uur 's ochtends een rij stond op het Rembrandtplein. Zaterdag 24 januari van 23.00 tot 06.00 uur is het tijd voor de eerste editie in het nieuwe jaar. Met deze keer een mix van bekende Rebellion namen zoals Boy Bianchi, Dennis Ruyer, Steve Carta en JP, maar ook ruimte voor opkomende namen Electric Twins en Onnik. Headliners zijn Buchner & d'Arles en Jerome!
Een bijzondere Valentijnsdag dit jaar. Het house-historische pand van de Hemkade is hiervoor het podium. The Beginning keert deze dag namelijk voor de tweede keer terug. De van oudsher toonaangevende plek voor de Nederlandse clubcultuur pas precies bij het gevoel dat The Beginning wil uitstralen.
Ghosttown 2009 trailer online
zaterdag 17 januari 2009
28 maart, Vechtsebanen Utrecht. Ghosttown 2009.
Bekijk snel de trailer met de line-up op www.ghosttown.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A12846
Club Monza, Utrecht, vernieuwd
vrijdag 16 januari 2009
Na het tijdelijk sluiten van de deuren voor de grote verbouwing komt Monza terug; mooier, verfrissender, en beter dan ooit daarvoor! Een vernieuwde groter mainzaal, studio, rokersruimte een nieuw geluidssysteem, vip mogelijkheden en een nieuwe cocktailbar zijn enkele van de uitbreidingen aan de Utrechtse club. Donderdag 22 januari start de ceremonie van de openingsweek.
XFM Xnergy
vrijdag 16 januari 2009
Nog enkele weken te gaan en dan barst het geweld weer in alle hevigheid los: XFM Xnergy, 14 maart 2009 in het alom vertrouwde en zeer sfeervolle Philips Klokgebouw. De vijfde editie van het evenement heeft vanwege deze jubileum editie weer enkele top-DJ’s weten te strikken. Tevens wordt het evenement uitgebreid met een Retro Stage, waar naast de Main Stage (waar Trance de boventoon voert) house, club en classics centraal staan.
Pure Passion
vrijdag 16 januari 2009
Wanneer je aan een willekeurige dj vraagt waarom hij of zij is begonnen met draaien, dan zullen er 9 van de 10 antwoorden dat het begon met de passie voor muziek. En dat is nou precies waar het om draait tijdens Pure Passion. Over 2 weken laat een batterij aan (inter)nationale top-dj’s zien dat ze nog net zo veel liefde voor de house hebben, als toen ze hun eerste plaatjes op hun zolderkamer probeerden te mixen.
Nieuw in Utrecht
donderdag 15 januari 2009
Utrecht, 9 januari 2009 – Het blijft een koude maand, januari. Oliebollen net gehad, de eerste kater alweer achter de kiezen en drie dekens op je bed. Alle reden om uit te kijken naar zon en warmte. Dat is ook precies wat de initiatiefnemers zochten: lichtpuntjes en warmte in de duistere januarimaand. En met OPkikker in Theater De Kikker aan de Ganzenmarkt in Utrecht hebben ze precies dat voor elkaar gekregen. Eerste editie van deze warme deken: 24 januari 2009.
Ongeveer een jaar geleden vond het feest ‘Happy hardcore’ plaats in de Outland te Rotterdam. Het resultaat was een uitverkocht huis waarbij de menigte losging op hits als ‘Rainbow in the sky’ en ‘Wonderfull days’. In de zomer was het de beurt aan The The Sand te Amsterdam en ook in het najaar van 2008 trok Happy hardcore een volle bak in de Matrixx te Nijmegen. Een vervolg in 2009 kan dan ook niet uitblijven!
Stug: Vermijd clichés..
woensdag 14 januari 2009
Even wat opgezocht: "een persbericht moet nieuwswaarde bevatten voor de lezer ervan. Het nieuws moet actueel zijn en zakelijk gebracht worden, vermijd clichés en flauwe woordspelingen". Nou, dat gaat dus gedeeltelijk op voor dit bericht. Nieuwswaarde heeft het wel degelijk voor een bepaalde groep mensen; zakelijk zal het niet worden in ieder geval. En flauwe grappen en woordspelingen: altijd!
Amersfoort + omstreken = Minimaal Kabaal! Na 9 uitsluitend uitverkochte edities kan je wel zeggen dat je er niet meer omheen kunt. Zaterdag 17 januari is het zover, de 10e editie. Dit kan Minimaal Kabaal natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij laten schieten. Vandaar dat er dit keer weer een dikke schep bovenop gedaan wordt. Koude winterharten zullen deze avond verwarmd worden met maar liefst 7 sfeermakende acts, verdeeld over 2 zalen. Zoals we van Minimaal Kabaal gewend zijn, zullen er vanavond weer twee grote overdonderende live acts staan, met daarnaast niemand minder dan Nuno dos Santos. Doe je sjaal om, laat je uggs thuis en kom naar de 10e hete editie van Minimaal Kabaal!
Stuk!
dinsdag 13 januari 2009
De straten zijn leeg op een paar vluchtende, gillende huismoeders na... Huisdieren liggen onder de bank met de pootjes over de oren, sommigen piepend, sommigen stil. Om het half uur klinkt het nationaal alarm. Beangstigend... Mensen verschuilen zich in kelders, allemaal wachtend op de dag des oordeels. 31 januari 2009. Het gekste, lijpste, geilste en meest verneukeratieve feest keert terug naar haar Rootz!
United Respect steunt Dance4Life
dinsdag 13 januari 2009
Op zaterdag 17 januari organiseert United Respect een evenement in Halle 3 in de Messe te Essen. Met een line up van Tiësto, Armand van Helden, Felix da Housecat, Chris Liebing, Tommy Lee en vele anderen wordt dit een avond die je niet mag missen!

Speciaal voor de eerste 200 die zich via Partyflock registreren geldt een gereduceerd tarief van €20 ipv €45!
Scantraxx S.W.A.T. 2009
maandag 12 januari 2009
“Ach, er zijn zoveel feesten, ik heb vast niets bijzonders gemist”, is hoe je het vaak voor jezelf probeert recht te breien als je om wat voor reden dan ook (tentamens, been gebroken, kaartjes uitverkocht, moeten werken, een off-day hebben) een party hebt laten schieten waar je toch wel graag bij had willen zijn. Een plausibele gedachte, gezien het enorme aanbod aan dancefestiviteiten dat je in ons kikkerlandje ieder weekend weer voor je voeten gesmeten krijgt. Maar er valt niets recht te breien voor degenen die Scantraxx S.W.A.T. hebben overgeslagen: en of je wat gemist hebt!
Op zaterdag 17 januari 2009 is het weer tijd voor Paul Elstak ‘The Godfather of hardcore’ zijn jaarlijkse feest. Waar hij natuurlijk tevens zijn verjaardag viert! En wie kan dit beter organiseren dan b2s, de organisatie waar Paul Elstak zelf ooit begon met het organiseren van de back2school feesten.
Dance erger je niet!
zaterdag 10 januari 2009
Vier stapjes vooruit, hink stap sprong, onderuit, linkerhand op groen en rechtervoet op rood.....Dance erger je niet!

Dance erger je niet! is uitgegroeid tot het leukste en meest sfeervolle feest op de zondag. Wat een vreugde, wat een sfeer en wat een enorme hoeveelheid aan gezelligheid. Niet alleen de enorm boeiende line ups zorgen deze avonden voor het grote succes. Nee? Juist de bijdrage van de bezoekers zorgen voor ongekende wilde avonden en dat op een zondag. De organisatoren achter Firma Gezellig hadden er wel een beetje op gehoopt maar het blijft altijd gokje om het spelelement te integreren op een volwassen dance avond. De conclusie is heel simpel. Nederlanders houden van spelletjes en daar is eigenlijk ook het unieke woord gezelligheid aan te koppelen. Inmiddels wordt op de achtergrond hard gewerkt aan een levend Dance erger je niet! spel. Dat moet de kroon op het werk van dit zo opzienbarende feestje worden!
Tranceclassixx 2009
zaterdag 10 januari 2009
Ja ja, ook in 2009 gaat The Matrixx voluit door met de geweldige Tranceclassixx avonden! Om maar gelijk met een knaller het jaar te gaan beginnen: Zaterdag 17 januari is het de beurt aan Richard Durand, Jochen Miller, Signum en Marc Simz om de juiste klappers van vroeger uit de speakers te laten trancen. Oké, oké, dus je hebt goed opgelet: het klopt, Menno de Jong stond inderdaad aangekondigd voor deze avond, maar hij komt niet op deze editie maar in februari. Wat ook klopt is dat niemand minder dat Signum hem komt vervangen! Yes! Dus is er geen enkele reden tot treuren, want Signum pas toch echt wel naadloos in het rijtje van de trancemasters:
Hardcore to the Bone
vrijdag 9 januari 2009
Met nog maar een kleine 4 weken te gaan is het de hoogste tijd om jullie wat meer informatie te geven rondom de volgende editie van Hardcore to the Bone. Door de combinatie van een ongekende line-up vol gevestigde namen en nieuw talent in hét feestcomplex van Rotterdam, kun je ervan uitgaan dat 6 februari de vorige geslaagde editie van hardcore to the Bone zeker zal overtreffen!
Hacking The Machine
vrijdag 9 januari 2009
Oud en Nieuw is al voorbij, maar dat kan de Bazart niets schelen, die doen het even tien keer zo hard over. Januari 2009 staat in het teken van lawaai, beats en knetterharde muziek bij de Bazart. Afgelopen zaterdag was er “Wat is het?”, zaterdag 17 januari volgt “Mealstrom”, een week later komt “Duran Duran Duran” de boel verbouwen, “Acid Rave” sluit de maand af met nog meer geweld op 31 janauri…en tussen dit allemaal vindt op zaterdag 10 januari “Hacking The Machine” plaats.
Enzyme Incubation
vrijdag 9 januari 2009
De geruchten gingen al een tijdje rond en nu zal het ook officieel bevestigd worden: Enzyme Incubation -The Third Injection zal op 28 Februari 2009 plaats vinden in de Turbinenhalle te Oberhausen!!
Na tien dagen in het nieuwe jaar is de kop er af, de kater vertrokken en dus tijd voor het eerste echte knalfeest van 2009! Op zaterdag 10 januari zal Wooferland traditiegetrouw het jaar inwijden met al weer de derde editie van Winter Wooferland in de Paradiso in Amsterdam.
WTF?
dinsdag 6 januari 2009
Na een tijd van afwezigheid maakt WTF? haar rentree in de clubscene op de 23ste januari 2009. Een rentree die niet gemist mag worden door de echte levensgenieters. Na ongeveer anderhalf jaar toonaangevend te zijn geweest in het Rotterdamse nachtleven, werd het voor WTF? tijd voor een kleine onderbreking. Een aantal weken geleden besloten de organisatie van WTF? en de Hollywood Music Hall de handen weer ineen te slaan en om weer terug te keren met het spectaculaire concept.
Pompende techhouse, hippe minimal en scheurende treintechno; het is allemaal mogelijk! Terug naar de tijd waarin techno nog een verzamelnaam was voor diverse vormen van electronische muziek en de hokjesgeest nog ver te zoeken was. Deze avond geen moeilijke concepten en geen dikdoenerij. Wat je kunt verwachten is een cross-over van diverse stijlen waarbij uiteraard gezorgd wordt voor een passende opbouw tijdens de avond.
Er komt weer een nieuwe Reboot aan. Deze winterse editie vindt wederom plaats in de Rechter in Eindhoven op 17 januari 2009. Het minimal en techno event staat bekend om gezelligheid, gekkigheid en een relaxte sfeer en natuurlijk de beste muziek. Degene die deze muziek de Rechter in gaan zwieren zijn: Famous Rockers area presenteert: De Man Zonder Schaduw | Melon | Macroscope | Ricket. Local Rockers area presenteert: Reboot All Stars (Ferreck Dawn, Le Poix, DC 10 Sheriff) | Rick Vio | Pete Saunders. Entree is 10,-. De deuren van de Rechter gaan open om 22:00 u. En sluiten om 4:00 u. Voor meer informatie kijk je op www.rebootmusic.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A12754
30 januari 2009
Rockit Invites Kne’Deep
Vendetta
Hardcore to the Bone
29 januari 2009
Flashbackz
Invited by Joop
Mental Evolution verlegt zijn grenzen
28 januari 2009
Pokke Herrie
27 januari 2009
Luminosity Beach Festival 2009 krijgt vorm
Buzz Fuzz, Bass-D & Dr. Rude present Generations:03
Start kaartverkoop met Aphex Twin + Hecker en Laurent Garnier op het STRP Festival
26 januari 2009
Latin Lovers celebrates Valentine in Haarlem
Hardcore Junky
‘Levende deurmat’ op Ball Bizarre
24 januari 2009
Hed Kandi tour 2009
Naughty Enigma
23 januari 2009
F*ck the name
10 Years of Technoboy
22 januari 2009
Hardcore van het jaar 2000 to nu: Paradox
B.I.T.C.H. is terug in 2009
21 januari 2009
UDC onthult de nieuwe dj Jean presents Madhouse website in Nederlands & Engels
fromtechno2techno
Magnetronik doet het met Bar Weinig in de Helling
Hard Bass Gelredome
20 januari 2009
The Others
KitCatKlub begint sterk in 2009
19 januari 2009
Kanzleramt labelnight tijdens ALRT in de Effenaar
Pussy lounge @ Matrixx Nijmegen
17 januari 2009
Rebellion
The Beginning houdt naam hoog in Hemkade
Ghosttown 2009 trailer online
16 januari 2009
Club Monza, Utrecht, vernieuwd
XFM Xnergy
Pure Passion
15 januari 2009
Nieuw in Utrecht
Happy Hardcore opnieuw in Outland Rotterdam
14 januari 2009
Stug: Vermijd clichés..
13 januari 2009
Minimaal Kabaal viert editie no. 10
Stuk!
United Respect steunt Dance4Life
12 januari 2009
Scantraxx S.W.A.T. 2009
Paul Elstak: The Godfather of Hardcore
10 januari 2009
Dance erger je niet!
Tranceclassixx 2009
9 januari 2009
Hardcore to the Bone
Hacking The Machine
Enzyme Incubation
8 januari 2009
Weerbericht dit weekend: -25 Graden op Wooferland
6 januari 2009
WTF?
4 januari 2009
Technation, Techno zonder Consessies
2 januari 2009
Minimal en Techno tijdens Reboot in de Rechter