Partyflock
 

Tranceclassixx 2009
better, bolder, braver

gepubliceerd door , op
Ja ja, ook in 2009 gaat The Matrixx voluit door met de geweldige Tranceclassixx avonden! Om maar gelijk met een knaller het jaar te gaan beginnen: Zaterdag 17 januari is het de beurt aan Richard Durand, Jochen Miller, Signum en Marc Simz om de juiste klappers van vroeger uit de speakers te laten trancen. Oké, oké, dus je hebt goed opgelet: het klopt, Menno de Jong stond inderdaad aangekondigd voor deze avond, maar hij komt niet op deze editie maar in februari. Wat ook klopt is dat niemand minder dat Signum hem komt vervangen! Yes! Dus is er geen enkele reden tot treuren, want Signum pas toch echt wel naadloos in het rijtje van de trancemasters:



Hopla, dan gaat dus echt het dak van The Matrixx er af, inclusief de rookruimte. Kijk, Tranceclassixx heeft het afgelopen jaar breeduit bewezen dat – mits goed gebracht – trance weer voor een totaalfeest kan zorgen, inclusief dat zo belangrijk ‘wij gevoel’. Zo is het toch altijd geweest met trance? Niet in je eentje voor je uit stampen, maar openminded en met een groot gevoel van ‘samen feestje bouwen’ de tent uit rocken. Dat is het echte trancegevoel, en dat is waar The Matrixx zich in 2008 heel sterk voor heeft gemaakt. En het is aan het geweldige partypubliek te danken dat het zo geweldig gelukt is dat gevoel terug te laten komen in 2008. En dan krijgt Signum ook nog even gezelschap van Richard Durand, Jochen Miller en Marc Simz! Een beter begin van het seizoen is nauwelijks voor te stellen. Goed, dit gaat dus een lekkere avond worden wat The Matrixx betreft.

Om nog even terug te komen op Menno de Jong…..The Matrixx houdt er niet echt van om mensen teleur te stellen, dus is de programmering voor de maand februari even op de schop gegaan. Om zodoende zaterdag 7 februari een Trance xx-tra te kunnen programmeren. En dan komt Menno de Jong toch echt zijn eerste set in The Matrixx afleveren, samen met Marco V, Marcel Woods en Jochen Miller. Komt dat horen en zien!

17 opmerkingen

duidelijk aanwezig!!!
Hopla, dan gaat dus echt het dak van The Matrixx er af, inclusief de rookruimte. Kijk, Tranceclassixx heeft het afgelopen jaar breeduit bewezen dat – mits goed gebracht – trance weer voor een totaalfeest kan zorgen, inclusief dat zo belangrijk ‘wij gevoel’. Zo is het toch altijd geweest met trance?

:S
vooral lineup van de 7e roelt hard, werd weer tijd dat marco V weer eens in matrixx kwam opdagen :yes:
Uitspraak van PasMaNNi op zaterdag 10 januari 2009 om 13:17:
werd weer tijd dat marco V weer eens in matrixx kwam opdagen

Helemaal mee eens!
 
cker aanwezig :D en natuurlijk gaat het dak eraf! :cheer:
17e moeten we menno supporten, jmmr dat tc weer op dezelfde data valt. Ben erg blij met de 7e!! Zeker aanwezig!
 
Waarom nou tegelijk met Orkapot... :nocheer:
Dan maar naar Trance Nation een weekje later :D
laatste aanpassing
ik hoop dat dj JP weer eens komt knallen in de matrixx
 
Assen ook aanwezig :cheer::bounce:
 
En dan een clubtrack in het persbericht zetten... :roflol:

Pak dan Solar Level van Signum:

laatste aanpassing
Richard Durand was erg goed bezig met Essence, jammer dat dit voor mij een beetje te ver is, zou hem graag nog eens horen.
Bijde data's zijn we natuurlijk aanwezig ;)
Dit zijn top feesten waar je echt niet omheen kan, het dak eraf :bounce:
Wij hebben er zin in :banana:
Marco V in de XX, kan niet wachten:D