Partyflock
 
Nieuws · april 2008
Smackdown invites PRSPCT XL
woensdag 30 april 2008
Zaterdag 3 Mei staat er een speciale editie van Smackdown op het programma, namelijk Smackdown invites PRSPCT! Smackdown, NG-NG & PRSPCT bundelen haar krachten en hebben wederom een verfrissende & exclusieve line-up neergezet in de stijlen Drum & Bass, Jungle, Breakcore, UK-Hardcore, Tekno & more… oftewel Beats ’n Breakz! Uiteraard zal dit festijn wederom plaats vinden in Doornroosje, Nijmegen.
Euphoria, het gerenommeerde hardstyle concept van b2s, zal op zaterdag 21 juni 2008 bewijzen dat het ook in Den Haag de lat hoog legt. Die avond zal Euphoria voor de tweede maal plaatsvinden in het Paard. Een locatie die met haar indeling en stijl uitermate geschikt is voor dit concept.
Wanneer je als liefhebber van alternatieve dance-muziek als techno, minimal en kwaliteitshouse je feestjes uitzoekt kijk je niet snel wat er op het programma staat in Arnhem. Daar gaan de gasten van 8Bahn veranderingen in brengen! Al jaren hielden zij de vorderingen van de verbouwing van het monumentale pand Luxor in de gaten. Dit pand staat in hartje Arnhem, op nog geen minuut van het station en functioneerde in haar glorietijd als nachtclub, poppodium en nog vroeger als bioscoop.
Latin Lovers back to the beach
zondag 27 april 2008
Met trots maken we het nieuws weer bekend: Latin Lovers gaat dit seizoen weer naar het strand! Zaterdag 31 mei een extra vette Latin Lovers en dit keer op een hele speciale locatie! Het strand is de place to beach waar we uit gaan pakken met een zomerse editie van dit feest en wel in de populairste strandtent van het Westland: Jamm Beach!
Arthouse
zondag 27 april 2008
Balkenende, Wouter Bos, Mark Rutten maar ook de koningin! Allen zijn ze uitgenodigd op het Koninginnedagfeestje op het Ruiterskwartier te Leeuwarden! Dat ze nog niet zijn ingegaan op deze uitnodiging daar snappen wij van Arthouse helemaal niks van, volgens wel ingelichtte bronnen zijn ze dan namelijk wel in Friesland aanwezig. En wat doe je nou liever op je eigen feestje ; fierljeppen en koekhappen met een stelletje dorpsgekken, of lekker komen housen, shuffelen, drinken en relaxen met je matties, weestwel? Nou zul je wel denken ; 'waarom heb ik die uitnodiging niet gekregen?'. Wel, onze gemeende excuses. Helaas was het papier van de printer op, vandaar dat wij van Arthouse je op deze manier alsnog uitnodigen voor hét meest oranje housefeest op koninginnedag in Friesland ; 'Queenshouse' op het Ruiterskwartier te Leeuwarden!
Apen der Nederland, verenigt u zich op koninginnedag op het Marie Heinekenplein in Amsterdam! Komt allen in uw mooiste gympak en vergeet vooral niet uw zwaarbevochten avondvierdaagsemedailles op te spelden, want dat mág gezien worden. Het grote spektakel zal losbarsten om 12.00 uur en we draaien door tot 21.00 uur. De toegang is voor iedereen gratis. Al andere plannen? Maakt niet uit, neem je toch je schoonapies gewoon mee!
Rekord3r 'live'
zondag 27 april 2008
Op Koninginnenacht kroont Rekorder zichzelf tot koning van het Amstelveld en trakteert het publiek op een speciale, gratis live editie. Dit open-air event, op een van de mooiste buitenlocaties van de hoofdstad staat door een verassende programmering garant voor een bijzondere avond. Met dit feest heeft Rekorder een primeur te pakken: de eerste open-air live productie tijdens Koninginnenacht.
Danceliefhebbers uit het zuiden van het land kunnen hun borst vast nat maken, want op zaterdag 24 mei wordt in Valkenswaard een nieuw en breed georiënteerd dancefestival georganiseerd. Dit evenement bestaat uit 3 area’s: de mainstage waar liefhebbers van club en house aan hun trekken komen, de hardstyle area waar de hardstyle fanatics zich kunnen uitleven en voor de echte diehards de hardcore area die wordt gehost door Non Stop Entertainment.
Uitbreiding Intuition Recordings
zaterdag 26 april 2008
Het jaar 2008 gaat de geschiedenis in als een magisch jaar voor Intuition Recordings. Na 3 jaar samenwerking met andere labels heeft Menno de Jong recent een nieuwe onafhankelijke opzet ontwikkeld voor het label. Hiermee wordt het muzikale handelsmerk Intuition een elektronische krachtcentrale met toekomstperspectieven, startklaar om vol energie uit te gaan breiden.
Hell in Haarlem
zaterdag 26 april 2008
Hieperdepiep hoera! Haarlems dikste technofeestje bestaat tien jaar! Patronaat’s club-avond Technovision is jarig en wie jarig is trakteert. Daarom presenteert Patronaat in de luilaknacht van vrijdag 9 mei een extra lange feesteditie van Technovision waarop we tot maar liefst zeven uur in de ochtend doorfeesten. Voor dit speciale verjaardagsfuifje komt een wel heel bijzondere gast op bezoek.
Hardcore4life meets Mania
zaterdag 26 april 2008
Aanstaande dinsdag zal koninginnenacht worden ingeluid met hardcore4life meets Mania. Twee concepten die zeer aan elkaar gewaagd zijn zullen dan de degens kruisen in 013 te Tilburg. Oftewel zeven uur lang genieten van de beste hardcore tracks op een rij.
A State Of Trance 350
vrijdag 25 april 2008
Op donderdag 1 mei wordt vanuit club Noxx in Antwerpen vanaf 20:00 uur de 350ste Radioshow van Armin van Buuren wereldwijd naar meer dan 40 FM radiostations uitgezonden. Vorig jaar werd zijn 300ste show nog met een spectaculair festival in ’s-Hertogenbosch gevierd, ditmaal wordt er uitgeweken naar onze zuiderburen.
UDC introduceert 'UDC Profile'
vrijdag 25 april 2008
Om je nog beter op de hoogte te kunnen houden van de evenementen van UDC en om je meer bij de organisatie van de feesten te betrekken, introduceert UDC: "UDC Profile". Vanaf nu kun je je aanmelden en word je als bezoeker nog meer betrokken bij de organisatie van deze feesten.
Hardcore Resistance
vrijdag 25 april 2008
Zaterdag 31 mei is het weer zover.. de vijfde editie van hardcore Resistance, in de P3 in Purmerend! Na vier geslaagde feesten, met grote hardcore namen uit eigen land en buitenland, gaan we er wederom keihard tegen aan. De vorige editie met onder andere Partyraiser en D-Passion raakte volledig uitverkocht. Ditmaal streeft de organisatie er natuurlijk wéér naar om de voorgaande edities te overtreffen!
Tropische cocktails, erotische (paal)dansacts, lekkere gratis ijsjes, een chill area met een mega groot lounge bed gecombineerd met de vetste club- en trancehits en een tikje minimal: het lijkt wel zomer bij Close2Heaven! Zaterdag 3 mei is het alweer zover, dan barst er weer een editie los in de mooiste club van de regio Amsterdam: Club Mystère in Amstelveen.
Orgasm
donderdag 24 april 2008
Een stout feest met stijl op hoog niveau, georganiseerd door een aantal dynamische, hostende partijen, die allen hebben bewezen een party mét stijl op de kaart te kunnen zetten. De Grote Arena zal deze avond gehost worden door Cosmic Events en MissMelodyProductions. Twee organisaties die hun trackrecord ruimschoots hebben neergezet.
Royal Splash 29 april
donderdag 24 april 2008
Nog een paar dagen en dan barst een van de leukste feesten los die Nederland rijk is, speciaal wordt het zeker. Van dit soort feesten zijn er maar weinig. Je kunt als je wilt genieten van de mooie dance area's , maar je kan ook gewoon zwemmen en glijden van de glijbaan. Heerlijk genieten in een bubbelbad en of af laten varen in de wildwaterbaan.
Veel is er helaas nooit te doen in ons Limburgse land tijdens Koninginnedag. Al jaren zie je veel jeugdige bezoekers depProvincie verlaten om tijdens Queensday het plezier op te zoeken in steden zoals Utrecht, Eindhoven en Amsterdam. Overdag is er in de hoofdstad van Limburg echter wel van alles te doen. Zo is er Royal Frequencies in Kaffee 't Perrepluke en is er een jongerenpodium in het stadspark. s'Avonds om 22.00 uur steekt de gemeente Maastricht het jaarlijkse vuurwerk af vanaf de Griend onder de Wilhelminabrug en na deze vuurwerkshow is Koninginendag zo goed als afgelopen. Dacht je...
Voor het eerst in bijna 5 jaar gaat Heroes of Techno voor het oranje boven gevoel! Op Koninginnenacht ligt het aanbod in Amsterdam en omstreken voornamelijk in het minimale genre, maar in P60 wordt er een paar BPM meer geknald!
Cynergize
woensdag 23 april 2008
25 April is het zover, dan vind de officiele kick off van Cynergize plaats! Cynergize is een nieuw concept uit de Cyndium stal, wat maandelijks zal terugkeren in de The Sand, gelegen vlakbij Amsterdam station Sloterdijk. Tijdens deze clubavond zal Cyndium het beste uit het verleden van hardstyle, hardhouse en hardtrance doen combineren met het geluid van nu en de toekomst!
Kant & Klaar
dinsdag 22 april 2008
5 mei! Een heugelijke dag om bevrijding te vieren. En hoe beter te vieren dan lekker een biertje of wijntje te pakken op 1 van de zovele festivals die het noorden van ons land biedt en danspasjes te maken op de beats van verschillende DJ’s. Elke mooie dag komt tot een eind. Echter gaat Kant & Klaar doodleuk verder en geeft een afterparty in Huize Maas met een boeking die nog niet eerder in het noorden des lands is geweest.
Pirates & Luilak are back
maandag 21 april 2008
Luilak gebeurd gebeurd dit jaar dus op vrijdag 9 mei met niemand minder dan een speciale gast uit Italie: The Wishmaster. De warming up voor dit feest zal op 3 mei zijn in Loose End, de tent met het ubergeweldige geluid: Pirates of the hardcore Sound. Niemand minder dan de franse gigant Tieum zal daar acte de presence geven.
Ultimate Hardcore
maandag 21 april 2008
Op vrijdag 25 april vindt sinds lange tijd weer een dik hardcore evenement plaats in de Empire plaza in Wesel 🇩🇪. Na succesvolle evenementen zoals Hellraiser en 10 years of Rotterdam Terror Corps is sinds 2004 geen groot hardcore evenement meer gehouden. Maar daar komt nu verandering in. Ultimate hardcore gaat zorgen dat iedereen weer kan genieten van de keiharde beats.
Heel af en toe is er een feest op een lokatie waar menigeen nog nooit is geweest. Een hele bijzondere lokatie waar normaal gesproken volstrekt andere activiteiten plaatsvinden.....
Zaterdag 1 november 2008, die nacht zullen danceliefhebbers uit de hele wereld opnieuw neerdalen in de Rotterdamse Ahoy voor de volgende editie van ‘Full On Ferry’. Ferry’s onstuitbare drang naar vernieuwing en perfectie gecombineerd met de expertise van organisator UDC, zullen samen zorgen voor een feest dat haar voorganger op alle mogelijke manier zal overtreffen.
Queensdaycore & Dynamo GBBR
vrijdag 18 april 2008
Hardcore blijft bezig in eindhoven met nieuwe organisaties en locaties die van alle kanten omhoog schieten. Maar met Koninginnedag is er maar één die hardcore op koninklijke wijze viert en dat is in Dynamo tijdens de alweer derde editie van Queensdaycore! Na een uitverkochte editie vorig jaar hopen we dit jaar op dezelfde gezellige sfeer en mogelijk een nog gezelligere dag en avond. De line-up liegt er ook totaal niet om en zal bestaan uit niemand minder dan: dj Neophyte, Vince, Stanton, Chosen Few, Pita, Rheeza, Antrax, Endonyx, Eye-con & Phasor.
Aan de rijke historie van Eye on the Future wordt binnenkort een spannend nieuw hoofdstuk toegevoegd. Het meest beruchte dansfeest van Haarlem, traditiegetrouw in de imposante zalen van de Lichtfabriek, presenteert op zondag 11 mei namelijk een wel heel eigenzinnige Pinkster-editie. Los van de gezelligheid dankzij de vele vaste bezoekers, is het muzikale programma met dj’s als Marco V, Don Diablo, Chip & Dale, Juan Sanchez en Marnix veelzijdiger dan ooit.
Dat 8Bahn grootste plannen heeft is net zo logisch als de wetten van Newton. De groei naar totale wereld dominantie hoort echter geleidelijk te verlopen, dus lopen de volgende heugelijkheden iets voor op schema. De heren van 8Bahn kunnen namelijk met gepaste trots een heuse 8Bahn marathon aankondigen rond het “Oranjefees” in Arnhem.
Dit jaar viert het Nijmeegse techno label Highland Beats haar vijftien jarig bestaan en om dat niet zomaar voorbij te laten gaan staat er 17 april een editie van TechnoVision volledig in het teken van het label. In 1995 begon Jan Liefhebber het label nadat de liefde voor techno hem te pakken kreeg. In de vijftien jaar die voorbij gingen heeft het label zich met tientallen releases en verschillende side-labels zoals Factor zeker laten gelden in het Nederlandse techno landschap.
Dance Valley zoemt al weken lang rond in de clubs, op straat en op internet. De nieuwe terreinindelingen, het prachtige artwork maar bovenal de bijzonder goede line-up. Dance Valley's streven om de perfecte balans te vinden tussen gevestigde namen en opkomende talenten lijkt bijzonder goed te zijn uitgepakt. Ook de bekendmaking van de twee slotacts van de Mainstage, Tiësto en Carl Cox, sloeg in als een bom en werd door een groot deel van de Nederlandse media opgepikt.
Intruders
dinsdag 15 april 2008
Op 20 juni zal Zaandam op zijn grondvesten schudden. In De De Kade barst dan het feest Intruders los. Dit feest staat geheel in het teken van de strijd tussen buitenaardse Intruders en het verzetsleger van DJ Hellboy: Hellboy’s alliance.
Mental Evolution
dinsdag 15 april 2008
Na 3 zeer succesvolle edities van Mental Evolution is het betere no-nonsense techno concept van Nederland een begrip geworden. 26 April viert Mental Evolution haar 1 jarig bestaan in Club Poema RAW en dit moet natuurlijk groots gevierd worden!
Met nog ongeveer drie weken te gaan is het aftellen begonnen…… Donderdag 1 Mei Hemelvaartsdag, dé dag van Hemelrave 2008.
Shoot Me, I'm Famous
zaterdag 12 april 2008
Wat een feest tijdens de aprileditie van Shoot Me, I'm Famous!! Een uitverkocht huis, fantastische dj sets van ROOG, Jeroenski en J.J. Knight en een bomvolle dansvloer tot ver over vier uur… Ook in de lounge was het vanaf een uurtje of 1 dringen geblazen om te genieten van de overheerlijke beats van Ron Wood & Marrichino.
Prepare for Riverdance Festival
vrijdag 11 april 2008
Aanstaande zaterdag zal de officiële preparty van Riverdance plaatsvinden in Brothers Festival Dome Bunnik. Op dez manier kom je al helemaal in de festival stemming. De zomer staat voor de deur en dat betekend dat Riverdance (31 mei) er ook aan zit te komen. Dat gaan we vieren ook!
Bar Weinig
vrijdag 11 april 2008
Bar Weinig 19 April Tivoli De Helling Utrecht Na twee succesvolle nachten in de 030 keert Bar Weinig opnieuw terug naar de Helling om Utrecht te voorzien van een goede dosis kwaliteitshouse. Voor deze derde editie heeft de organisatie een van z'n all time favorites naar Nederland weten te krijgen. Apparat, de ongekroonde koning van de melancholische house, zal voor het eerst in Utrecht optreden. Naast Apparat geven ook Freek Fabricius en Michael 'ille' von L. acte de presence. De visuals worden ingevuld door Apparat's eigen VJ Transforma en VJ Lottez.
Connacted
donderdag 10 april 2008
Ben jij diegene die wel eens iets anders, spannends of verrassends zoekt tijdens het uitgaan? Dan is het de hoogste tijd om een evenement van de stichting Dance and Art te gaan bezoeken. Na vorig jaar 3 maart in de Off_Corso is het nu de beurt aan de Maassilo om als decor te dienen voor een avond/nacht vol met dans, kunst en goede dance muziek.
Pleasure Island
donderdag 10 april 2008
Na drie zeer succesvolle edities van Pleasure Island, kunnen Art of Dance en Crazyland met grote trots eindelijk wereldkundig maken dat ook dit jaar duizenden danceliefhebbers verwelkomd zullen worden voor het grootste verleidingsparadijs dat Nederland rijk is. Op zaterdag 26 juli zullen de organisatoren het bosrijke Houtrak terrein van Spaarnwoude omtoveren tot een speeltuin voor al jouw zintuigen.
Dik
donderdag 10 april 2008
Een vette avond waarbij Border Community-held Petter de pannen van het dak draaide en hij samen met Benny nog tot diep in de ochtenduurtjes doorging; zoiets kan natuurlijk alleen tijdens Dik in de Rotterdamse Catwalk. Op zaterdag 19 april is er weer een nieuwe editie van Dik, in het teken van de Hollands Glorie. Te gast zijn Darko Esser, (extra lang live) en Estroe, ondersteund door Warren Fellow en Sandeep.
Pavo & Zany Birthday
woensdag 9 april 2008
Trek je zwembroeken en bikini’s uit de kast, neem je zwembandjes, opblaas krokodillen, luchtbedden, zonnebrand(olie/creme) mee.. we gaan naar het strand!!
Zoals je begrijpt wordt deze verjaardag weer een editie die je voor geen goud wilt missen! Naast de bijbehorende decoraties zullen de bezoekers opnieuw verwend worden door velen extra’s!
Al sinds jaar en dag is Hardcore vs Terror één van de hardste feesten waarin er een combinatie is tussen Hardcore en terror en zelfs een vleugje speedcore.
Na een zeer succesvolle eerste editie in Arnhem twee weken geleden staan er nu al weer twee nieuwe edities van Anticlub te wachten. Met headliners als Heiko Laux en The Advent zullen deze komende edities in Eindhoven en Breda gegarandeerd weer één groot feest worden.
Gewoon Gastvrij
maandag 7 april 2008
Na twee succesvolle edities van Gewoon Gastvrij in Club 8 is het tijd voor editie nummer 3! Ook voor deze editie zijn er weer speciale gasten uitgenodigd om er weer de gezelligste en meest gastvrije donderdagavond in Amsterdam van te maken.
Audio Attack
donderdag 3 april 2008
Ben jij een hardstyle-addict, dan spoed jij je op 29 april naar de North Sea Venue voor een nieuwe editie van Audio Attack - the ultimate queensdaynight rave!
Hardcore Junky
woensdag 2 april 2008
Zaterdag 5 april staat in het teken van Hardcore Junky! Met een nieuwe derde editie ben je verzekerd van keiharde avond met deze Italiaanse grootheden. Ook zullen de mannen een aantal nieuwe tracks releasen en dat mag je natuurlijk niet missen. Uiteraard zal de 1 uur durende live act vol zitten met de beste tracks van dit duo zodat je als een gek tekeer kunt gaan met de freaky Noize Suppressor Sounds.
Marcanti op zijn kop
woensdag 2 april 2008
Zoals eerder al verwacht werd, is het aankomende feest van Crazyland en Decisions in de Marcanti uitverkocht! Baal je nu als een stekker omdat je geen kaartje hebt maar er toch bij wil zijn? Dan heb je nog een laatste kans!
Rush in Utrecht
woensdag 2 april 2008
Het wordt weer ouderwets rocken met Rush in Utrecht op 4 april! Alle aanwezige dj’s zijn residents en weten dus wel hoe je een feestje moet bouwen. Victor Coral, E-Rhythm en houseduo Sven Prinsen & Tettero zijn erbij en zullen je ondermeer met de nieuwste muziekstroming om de oren gaan slaan: Fidget House.
Latin Lovers
woensdag 2 april 2008
UTRECHT IS HOT! De vlam sloeg in de pan op de laatste editie en daarom draait het gas op de nieuwe editie nog verder open! Latin Lovers zorgt voor de heetste sferen in Utrecht en wel op zaterdag 19 april! De Winkel van Sinkel wordt opnieuw omgebouwd tot een warme jungle vol tropische atmosferen en rondvliegende papegaaien en slingerende apen! De hitte spat zeker weten van de muren af en dit keer wordt de gehele nacht de beste latin house verzorgd speciaal voor jou door de beste dj's! In onze armen sluit Latin Lovers: ROOG, Sunnery James & Ryan Marciano, Chris Rox, Madskillz en vocaal geweld van MC Mitch Crown!
Noisekick en Akira, beide trotste eigenaars van hun eigen (alom gerespecteerde) labels, maken hun opwachting voor een waar terror en speedcore spektakel in de HappydayZZ Venue te Culemborg. Met op hun eigen label alleen al 17 artiesten met namen als Drokz, Matt Green, Noizefucker, Bryan Fury en Deathmachine zal je al een feest op zich hebben, maar hoe zou het zijn als er in totaal 34 meesters uit het vak op één avond hun kunsten en sounds mogen showen?
30 april 2008
Smackdown invites PRSPCT XL
28 april 2008
Begin de zomer met Euphoria in Paard van Troje
8Bahn voor het eerst in droomlocatie Luxor Live
27 april 2008
Latin Lovers back to the beach
Arthouse
Apenkooi terug op het Marie Heinekenplein
Rekord3r 'live'
26 april 2008
Re-Action Outdoor, het nieuwe dancefestival van het zuiden
Uitbreiding Intuition Recordings
Hell in Haarlem
Hardcore4life meets Mania
25 april 2008
A State Of Trance 350
UDC introduceert 'UDC Profile'
Hardcore Resistance
De zomer begint op 3 mei bij Close2heaven
24 april 2008
Orgasm
Royal Splash 29 april
23 april 2008
Lucien Foort en Afrojack in Maastricht Music Hall tijdens Koninginnedag.
Heroes of Techno viert Koninginnacht stevig met Dj Rush & Miss Djax
Cynergize
22 april 2008
Kant & Klaar
21 april 2008
Pirates & Luilak are back
Ultimate Hardcore
18 april 2008
Af en toe is er een feestje dat heel bijzonder is.....
Full on Ferry 2008: datum bekend
Queensdaycore & Dynamo GBBR
17 april 2008
Eye on the Future presenteert unieke Pinkster-editie
Free Fall festival zet Koninginnedag Arnhem op de kaart!
15 april 2008
TechnoVision ontvangt Highland Beats om vijftienjarig bestaan te vieren
Dance Valley Festival: website online and more
Intruders
Mental Evolution
13 april 2008
Hemelrave, the day of the ascend
12 april 2008
Shoot Me, I'm Famous
11 april 2008
Prepare for Riverdance Festival
Bar Weinig
10 april 2008
Connacted
Pleasure Island
Dik
9 april 2008
Pavo & Zany Birthday
Terreurdreiging in de Poema Utrecht
Het Anticlub virus verspreidt zich snel
7 april 2008
Gewoon Gastvrij
3 april 2008
Audio Attack
2 april 2008
Hardcore Junky
Marcanti op zijn kop
Rush in Utrecht
Latin Lovers
1 april 2008
Noisekick Records & Hong Kong Violence bundelen hun krachten samen!