Partyflock
 

Orgasm
Stout met Stijl!

anoniem gepubliceerd op
Orgasm
24 april 2008
FeestOrgasm · Stout met Stijl!
Datumzaterdag 17 mei 2008
LocatieLexion
Een stout feest met stijl op hoog niveau, georganiseerd door een aantal dynamische, hostende partijen, die allen hebben bewezen een party mét stijl op de kaart te kunnen zetten. De Grote Arena zal deze avond gehost worden door Cosmic Events en MissMelodyProductions. Twee organisaties die hun trackrecord ruimschoots hebben neergezet.

Cosmic Events staat bekend om stijlvolle kinky & fetish-feesten met een geweldige invulling aan shows, entertainment en aankleding van de zaal. Met labels als Dominatrix, Scandalnye en Syberia hebben zij zich inmiddels neergezet als meester (en meesteres) van de kinky- en fetish scène. Miss Melody is sinds geruime tijd een gevestigde, alom bekende naam. Muziek is voor haar een vanzelfsprekendheid. Opgegroeid in Benidorm als dochter van een club-eigenaar, begint ze al op 18-jarige leeftijd met draaien in de club van haar vader. Ze raakt bekend in heel Spanje en draait in vele bekende clubs aldaar, waar ze partypeople weet te inspireren met haar energieke manier van draaien en haar stijlvolle verschijning. Met trots kondigt Orgasm dan ook deze stijlvolle hostess aan; Miss Melody. Aan de decozaal zal invulling gegeven worden door Ruben Vitalis, alias Mr. X-Qlusive, alias Bi-Rotic. Hij heeft onlangs zijn feest definitief op de kaart gezet en deze kaart zal hij 17 mei uitbreiden door wederom volle zalen te trekken.

Zaal drie wordt gehost door een bekende dame met stijl in de scène; Dewi Ursem. Haar Sensual @ Lexion is inmiddels een groot succes gebleken. Ook ditmaal zal zij de bezoekers de juiste weg wijzen. Althans; wanneer je het prettig vindt linksaf te slaan. Zorg dus dat jij je aan de juiste kant van haar bevindt, anders zou het nog wel eens kunnen gebeuren dat Spinning Ro je achterna komt rennen op zijn megasnelle gympen. En dat is dan direct de enige voor wie deze avond een uitzondering gemaakt wordt gymschoenen te mogen dragen. Van alle andere bezoekers verwachten we dat zij hun uiterste best zullen doen zich te kleden in de mooiste outfit die er in de kast hangt. Klasse, stijlvol… Stout mét stijl.

In elke zaal, met ieder een eigen invulling, laten een flink aantal top DJ’s hun sound ten gehore brengen, gedurende deze zinnenprikkelende avond. Zo zullen grootse namen als Jean, Miss Melody, Abel Ramos, Cor Fijneman, Melvin, Spider, MEM., Quintin, Alberto V, Eric van Kleef, Mr. X-Qlusive, Del Queax, Maurizio, Sidney, hun geheel eigen sound ten gehore brengen. Een line-up om een Orgasm van te krijgen!

Voor de vocals heeft Orgasm een upcoming super-zangeres geboekt, genaamd Mai. Haar schoonheid zet zich door in de muziek; Pure, passievolle muziek en performance neergezet door een zangeres met stijl en klasse. Mai-music, more than just music! Love it, when you hear it! Bovendien zal Mc UB zijn bekende naam door de zalen laten weerklinken. Hij gaat al vele jaren mee in de party-scene en vindt het heerlijk jou deze avond tot een hoogtepunt te brengen.

Voor een ieder die zich in ultieme luxe wil wanen zijn er een aantal exclusive Vip-arrangementen te koop. Aan een tafel temidden van het feestgedruis wordt je van champagne en vele extra’s voorzien. Voor informatie hiertoe kun je contact opnemen met Lexion Venue; 075-6123999. Zorg dat je erbij bent; 17 mei a.s. @ Lexion Venue te Westzaan. Orgasm; Stout mét stijl.

8 opmerkingen

Werkzaam bij MEM events
Artiest {SHOWLIST artist 29750, 54821}
Dit gaat super leuk worden !!

Stout met stijl........
 
Wij trekken in ieder geval onze stoute schoenen aan en bewegen ons naar de Lexion op 17 Mei :D :D

Met een line-up waar je al een spontaan orgasme van zou kunnen krijgen wordt dit een een heel stout avondje uit in een geweldige locatie :yes: Een nacht vol hoogtepunten ! :devil:

Enneh, dames tot 23:00 uur gratis entree ! :cheer:

Lelystad is in ieder geval met een delegatie aanwezig, en we gaan d'r een heel gezellige nacht van maken :)

(k)
 
dit gaat hem zeker worden!!!!!!!!!!
 
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 25 april 2008 om 10:21:
dit gaat hem zeker worden!!!!!!!!!!

Gaat echt een top feest worden..
Stout met stijl:kwijl:;-)
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 25 april 2008 om 09:56:
dames tot 23:00 uur gratis entree !

Wauw maar das een lekkere actie :P
 
zeker lekkere actie

vette line up oook :P
 
Werkzaam bij Bi-Rotic
TIME-TABLE BI-ROTIC AREA 2

00.00UUR - 01.00UUR ALBERTO V

01.00UUR - 02.00UUR SPIDER

02.00UUR - 03.00UUR M.E.M

03.00UUR - 04.00UUR RUBEN VITALIS

04.00UUR - 05.00UUR ERIC VAN KLEEF

HOSTED BY MC UB