Partyflock
 
Nieuws · september 2007
Tranceclassixx Deluxe
zaterdag 29 september 2007
Trance op zijn retour? Er zijn mensen die daarvan overtuigd zijn. Maar het tegendeel lijkt waar: trance is weer terug. En Tranceclassixx op zaterdag 17 november gaat dat bewijzen met een dikke line-up, die The Matrixx weer zal doen uitpuilen. Jochen Miller gaat B2B met Cor Fijneman, Ronald van Gelderen doet zijn ding LIVE, de jongens van Cosmic Gate staan paraat, en dan ook nog Ton TB en JP. Trance is terug.
Dance voor rockers zou je het kunnen noemen maar misschien ook wel keihard rockende dance! De nieuwste hype op het gebied van dance-muziek start op zaterdag 29 september in Patronaat. Electric trash serveert je knalharde electro-rock van de hoogste plank, opgediend door niemand minder dan Teenage Bad Girl en Vicarious Bliss uit Frankrijk en Patronaats resident DJ Spliph.
Misspoes
vrijdag 28 september 2007
Het is bijna herfst, het weer is druilerig, en de Misspoesjes zijn verdrietig dat de zomer voorbij is. Ze zwerven treurend en doelloos op straat rond, op zoek naar eten, een beschutte, warme plek en een aai over de bol. Wie vangt deze vijf lieve maar ondeugende straatkatjes op?
F*ckers Returns
vrijdag 28 september 2007
Watch out all of you FREAKS! Na een reeks zomerfeesten op het strand in Scheveningen en een bomvolle Amsterdamse Escape is het weer tijd voor een thriller van een editie in de Maasstad. Op zaterdag 27 oktober a.s. zal Rotterdam te klein zijn. F*ckers is back in town en nodigt voor deze complete freakshow niemand minder uit dan de Duitse top-dj Sharam Jey!
X-Qlusive België
donderdag 27 september 2007
Voor wie aankomende zaterdag naar de eerste Belgische editie van X-Qlusive gaat: de timetable is bekend. Check hem zodat je niets hoeft te missen.
Mindcontroller Megamix nu online
dinsdag 25 september 2007
Aanstaande zaterdag is het eindelijk zo ver. De dertiende editie van Mindcontroller zal een feit zijn. De locatie is uiteraard de vertrouwde Hemkade 48 te Zaandam. En het beloofd weer een editie als vanouds te worden! Check nu de laatste nieuwtjes en info!
“Life is a Gift”
maandag 24 september 2007
Het leven is een gift, als er een man is die dat kan beamen dan is het wel een van Nederlands beste fotografen op partygebied, Erik Blokland. De kleine man met een groot hart voor fotografie viert op 5 oktober zijn verjaardag in HappydayZZ Venue te Culemborg, en dat mag zeker niet onopgemerkt voorbijgaan.
Chillnight
maandag 24 september 2007
Grote kans dat wie in Nederland spreekt over een afterparty dat de naam Chillnight Afterparty of The First valt. Chillnight Afterparty is bekend geworden om de onuitwisbare herinneringen die werden opgedaan in de voormalige Ministry of Dance, nu bekend als Outland. Maar na de verplaatsing van het feest naar het Maastheater, destijds de enige Nederlandse vestiging van het Spaanse Pacha, barste het pas echt los! In Pacha Rotterdam werden historische ochtenden georganiseerd door Earthquake. Voormalige bezoekers herinneren zich nog wel de lange rijen 's morgens net voor 7 uur. En zelfs wanneer de temperaturen buiten dik boven de 25 graden stegen, het bleef er altijd druk tot de laatste plaat werd opgezet. Chillnight Afterparty sloot deze periode en tevens de club Pacha booming af met het eerste mega- nieuwjaarsfeest in de dance scene: Aftervibes was geboren. 23 uur lang werd er gefeest op de beats geproduceerd door de meest bekende dj's uit de Nederlandse dance wereld. De toon was gezet...
Op 27 oktober 2007 neemt Zodiak Commune je ter ere van ‘Fourteen’ - haar veertiende verjaardag - mee ‘down the rabbit hole’. In Dynamo in Eindhoven creëert de organisatie traditiegetrouw haar eigen absurde wereld in maar liefst vier zalen, deze keer met de veelzeggende subtitel ‘Acid in Donderland’. Voor ‘Fourteen’ zal Zodiak Commune alles uit de kast trekken op gebied van muzikale invulling en decoratie en wederom bewijzen dat ze na al die tijd nog steeds de juiste underground snaar weet te raken.
The Delicate Sound of Thunder keert op 24 november 2007 terug in de Hemkade in Zaandam.
Project Hardcore.nl
maandag 24 september 2007
Komende zaterdag 29 september 2007 is het al weer tijd voor de derde editie van Project Hardcore.nl, die wederom in het SilverDome te Zoetermeer zal plaatsvinden. Een inmiddels zeer bekende ijshal die vanwege het harde geluid en de perfecte ligging, zeer geschikt is als locatie voor een evenement als Project Hardcore.nl.
Cloud9
maandag 24 september 2007
Serum Events heeft met Cloud9 een uniek serum in handen. Volgens beproefd recept met acidtechno, hardtechno en schranz. Zaterdag a.s. is het weer stoom afblazen in Huize Maas met internationaal technogeweld. En de line-up voor 9 februari 2008 is ook bekend.
Fame=dj's
zaterdag 22 september 2007
4N & Soulmax hebben hun armen in elkaar geslagen en knallen nu samen op Fame=dj's. Om iedereen even goed wakker te schudden hebben ze nu iets nieuws bedacht. Wat denk je van twee top feesten in één week? In één week trakteren Soulmax & 4N jullie op het slotfeest van zomer 2007 op het Scheveningse Sapph Beach en op de aftrap van het nieuwe seizoen in het Paard. Zowel bij een afsluiter als bij een kick-off hoort natuurlijk een grootse line up. Dus voor beide knallers mag de line up er wezen.
Klinch
zaterdag 22 september 2007
Op vrijdag 12 oktober schudt Amsterdam op zijn grondvesten, als Crackhouse en klinch de handen ineen slaan voor een daverend muzikaal spektakel in de Amsterdamse Melkweg. Crackhouse is een nieuwe organisatie, bestaande uit drie actieve leden van het Nederlandse nachtleven: Carlos Valdes, Brent Roozendaal en Aron Friedman. Op deze avond komt niemand minder dan Moon Harbours Luna City Express draaien. Een ieder die dit tweetal op Sonne Mond Sterne festival heeft mogen horen, weet dat het plafond van de Oude Zaal eraf gaat.
Vreemd gaat wel heel erg Vreemd
vrijdag 21 september 2007
Vreemd gaat in oktober hard door met het programmeren van internationale namen van groot formaat. Oktober is onder andere de maand waarin het - inmiddels tot grote proporties uitgegroeide - meerdaagse festival Amsterdam Dance Event plaatsvindt.
Qlimax België
donderdag 20 september 2007
Op zaterdag 1 december zal Q-dance na X-Qlusive zijn volgende Belgische feest organiseren. De Hasseltse Trixxo Arena zal het decor zijn van dit uniek event, Qlimax. Dit is het evenement waarvoor Q-dance op showgebied alles uit de kast haalt.
Na de late annulering van het Edance festival is Firma Gezellig trots om te kunnen melden dat internationaal Top 10 DJ Hernán Cattáneo toch naar de Maassilo zal komen aanstaande vrijdag 21 september.
Op 29 september 2007 verwelkomen Multigroove en UDC je in de schemerwereld van "il Capo di tutti capi”. Omringd door zijn sinistere Hardstyle familie, bestaande uit meer dan 20 DJ's, MC's en live-acts, zal Daniele Mondello de Amsterdamse Borchland geheel naar zijn hand zetten in een wereld vol drank, gokken, zinderende shows van verradelijke vrouwen en natuurlijk pure Hardstyle met ballen, rauwer en ruiger dan ooit.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 19 september 2007
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Something for your mind
woensdag 19 september 2007
Verlang je ook zo terug naar die goede oude tijd, toen er nog feesten gegeven werden in Sporthallen Zuid en toen de feesten er nog waren om te feesten en niet om de commercie? Het snoeiharde geluid, de gemoedelijke sfeer, de gezelligheid, je kan het allemaal opnieuw ervaren a.s. vrijdag 21 september in de Catacomb Studio te Amsterdam.
Aankomende zondag 23 september komt DJ Tiësto naar beachclub Bloomingdale om het strandseizoen in stijl af te sluiten. Met 2 verschillende (overdekte) area’s en een line-up waar je niet omheen kunt wordt dit een niet te missen Closingparty! Er zijn nog kaarten maar wees er snel bij want het gaat hard.
Subliminal it is! Ibiza, New York, Parijs, Los Angeles, London, Barcelona, Rotterdam en nu ook Amsterdam... tijdens het Amsterdam Dance Event zal heel Amsterdam gaan praten over DE artiest. Het gehele event zal gaan speculeren over het fenomeen.
Oldschool rave party in Waterfront
dinsdag 18 september 2007
Een deinende massa op verslavende ritmes en aanstekelijke melodieën,smileys en housebroeken in oogverblindend felle kleuren, gloeiende glowsticks en het zweet dat van honderden voorhoofden gutste. In den beginne was er de rave! De tijden van welleer zullen in Waterfront Rotterdam wederkeren. Who Broke My Beats en Dstruct brengen op 22 september met gepaste trots Rave!
2 Years Heat
maandag 17 september 2007
Heat bestaat 2 jaar dus pakt the The Level nog dikker uit! Ze gaven jullie al een droomline-up met Benny Rodrigues, Don Diablo en Sidney Samson! Geven ze je nu er als afsluiter twee uur extra clubben bij met Tony Cha Cha van 5 tot 7 uur.
5 Jaar Soixante Neuf
vrijdag 14 september 2007
Zaterdag 29 september is het zover. Dan bereikt het gezelligste evenement van Amsterdam Soixante Neuf een leeftijd die bijna geen enkel feest weet te behalen. Soixante Neuf viert die dag haar jubileum; haar 5-jarige bestaan.
7 Gates To Hell
vrijdag 14 september 2007
7 Gates To Hell -Gate III reis door de tijd met o.a The Darkraver, Defendor, Nosferatu, en Dr. Rude. Na twee succesvolle herhalingen van het bekendste en beruchtste Early hardcore feest van het noorden, is het 6 oktober alweer tijd voor de derde "Gate". Deze avond zal een echte reis door de tijd worden zoals jullie gewend zijn van de 7 gates to hell feesten.
De gemeente Amsterdam is bereid De Melkweg een tijdelijke lening te verstrekken van 750.000 euro om het poppodium tot december te behoeden voor een faillissement. Tegen die tijd moet de instelling dat geld bijeen hebben gebracht door sponsoring, wijziging van de programmering of verhoging van de entreeprijzen. Dat is donderdag gebleken uit een voorstel van cultuurwethouder Carolien Gehrels.
A Nightmare Outdoor
donderdag 13 september 2007
Met A Nightmare Outdoor - het enige 'hardcore only' nachtfestival in de lage landen - komt er op 15 september a.s. een knallend einde aan een mooi festivalseizoen. Zoals het er nu naar uit ziet hebben ook de weergoden duidelijk zin in een feestje en beloven ze ons een relatief droog en zacht weekeinde. Het Recreatiegebied Mijnsheerenland zal komende zaterdag getransformeerd worden in een snoeihard all-night-long openlucht spektakel.
Na een enigszins teleurstellende barbecueloze zomer vol regenbuien en kou keert Strictly Techno terug met een 'straight in your face' techno editie, die de zon weer zal laten schijnen als nooit tevoren.
Slik je maagtabletten en check je hartslag… The Chaos Theory dendert namelijk genadeloos door de komende maanden. Te beginnen met volgende week. Dan staat de eerste reguliere editie op het menu met een heerlijke ondergrondse line-up van Nederlandse helden en buitenlandse toppers.
Erotic Sensitive is back for more!
woensdag 12 september 2007
Ieder mens kent het en wil het, bekeken worden of zelfs aanbeden worden. Niet door nagefloten te worden op straat of door slechte openingszinnen die lichaamsdelen bevatten, maar door een gelijke. Iemand van wie je zijn of haar mening kan waarderen, vaak ook omdat het wederzijds is......
Het gonst al even in Tilburg en omstreken. Tijdens Tilburg kermis werd een aantal avonden een preview geboden van wat het Brabantse uitgaansleven te wachten staat. Nu is de vernieuwde horecagelegenheid het Patronaat klaar voor de Grand Opening; het clubgedeelte van het Patronaat opent zaterdag 15 september definitief haar deuren. Deze avond wordt tevens de nieuwe clubavond Posh! gelanceerd, een feest voor oudere jongeren (21+) waarmee de eerste etage van het Patronaat vanaf zaterdag 15 septemberiedere zaterdagavond van 22.00 tot 04.00 uur gevuld gaat zijn.
Fabulous
dinsdag 11 september 2007
Zaterdag 1 december zal het hart van de danceliefhebber sneller gaan kloppen. De rode loper gaat uit en als echte beroemdheden zullen bezoekers van het nieuwe evenement Fabulous door de poorten van de Brabanthallen een wereld binnenstappen waarin iedereen een ster is!!! Limousines rijden af en aan, de champagne vloeit rijkelijk en er wordt gefeest als nooit tevoren… Welcome to the Fabulous side of life. Welcome to Fabulous.
Maandag is het Nachtboetiek team met 5 man sterk begonnen met opbouwen. Ze zijn extra veel zitgelegenheid aan het creëren, gezellige knusse hoekjes, waar je lekker met je vrienden kunt zitten, afgeschermde plekken waar je kan loungen om even bij te komen. Extra geluid voor de grote zaal dat je het lekkere bas gevoel in je buik voelt.
Icon - DJ Activator
maandag 10 september 2007
Cyndium lanceert een nieuw concept waarbij één artiest of act in het bijzonder wordt uitgelicht.
Lido Closing Party
maandag 10 september 2007
Zondag 23 september Lido Bloemendaal aan zee: JP & Friends, Closing Party met Walt Jenssen, Groovedealer, Rewind DJ's, MvDJ, X-Force en JP. All mixed up: House, Techno. Trance en Hard. Gratis entree van 16:00-23:00.
Backdraft invites Zatox
maandag 10 september 2007
Na een lange afwezigheid zal Backdraftvrijdag 2 november weer plaatsvinden in de vertrouwde AStA Den Haag. De AStA met zijn nieuwe loopbrug, lichtshows, lasers en een heel dik geluidsysteem, kan zich weer opmaken voor het nodige stampwerk.
Rezycled
zaterdag 8 september 2007
De zomervakantie zit er voor velen alweer op en de laatste outdoor feesten kondigen zich aan. Voor de meeste mensen is het gewone leventje weer begonnen. Naar school, werken én… op zondagmorgen naar afterclub Zino in Tilburg. Het klinkt misschien vreemd maar voor veel mensen is de zondagmorgen afterparty in Zino tot het normale leven gaan behoren.
Impact kan bijna niet meer wachten… Aanstaande zondag 16 september is het zover: de tweede editie van het gratis toegankelijke Festival Impact! Met een muziekprogrammering van formaat en zeer diverse culturele activiteiten. Voor ieder wat wils. Het aftellen is begonnen!
Rauw in Amsterdam en Utrecht
donderdag 6 september 2007
Het Meubel Stukken-kantoor siddert nog na van het knalfuif van afgelopen zaterdag. Wat een feest. Wat een verjaardag! Beter had de organisatie het niet kunnen wensen. De stemming zit er daar goed in. Meubel Stukken is meteen alles op alles aan het zetten om aankomend weekend een heel bijzondere aflevering van Rauw neer te zetten.
Aanstaande vrijdag is de aftrap voor een nieuw en knallend maandelijks feest in Club Latido. Pak het aan en ga er lekker op vrijdag al tegenaan met de lekkerste Classics, Jump, Hardstyle en Early Rave.
Dangerouzmind Italian Edition
woensdag 5 september 2007
Hardstyle event op vrijdag 14 september in Rijssen met Tatanka, Activator en Zatox.
Q-BASE
dinsdag 4 september 2007
De voorbereidingen zijn in volle gang en het belooft weer een meer dan waardige afsluiter va het festivalseizoen te worden. Lees hier de belangrijke informatie over Q-BASE.
Earthdance Eindhoven
dinsdag 4 september 2007
Zaterdag 15 September worden er weer wereldwijd diverse bevolkingsgroepen dansend bij elkaar gebracht voor een gezamenlijke, gesynchroniseerde viering van wereldvrede; Earthdance 2007.
B.I.T.C.H heeft een nieuwe website en twee extra zalen open 8 september in de Hemkade Zaandam. Nog maar een week wachten op de welbekende kinky fetish party.
Bass Events zal op vrijdag 23 november een nieuw event lanceren in de grootste, nieuwste en meest prestigieuze mega-dancing in de Benelux: Noxx in Antwerpen.
Northern Rebels Anniversary
zondag 2 september 2007
Langzaam maar zeker is nRa Nederland aan het veroveren. Met een spetterend en energiek optreden op het Ground Zero Festival en een toekomstig optreden op Hellbound mag je concluderen dat er serieus interesse is in deze groep. De boekingen en opties beginnen binnen te komen vanuit heel Nederland en zelfs ver daarbuiten. Daarnaast gaan de eigen evenementen ook gewoon door.
De Sonic Planet-parties in Perron 55 zijn al gedurende 6 jaar een begrip bij de ware technoliefhebbers in Noord-Limburg en omstreken. Voor iedere editie wordt de zaal van het Venlose poppodium omgetoverd tot een heuse underground club om plaats te bieden aan een enthousiast publiek dat een avond lang komt dansen op de klanken van de beste techno DJ’s en liveacts.
Helaas… het festivalseizoen ligt alweer bijna achter ons. Maar niet getreurd want dat betekent dat het weer los gaat in de zalen. Op vrijdag 7 september opent Patronaat’s Technovision het nieuwe seizoen met een special van het Duitse techno/electro label Datapunk.
Menig hardcoreliefhebber herinnert zich de vroegere Heavensplace feesten in Kampen. Dit was tot 1998 een jaarlijks terugkerend concept waarvoor veel hardcoreliefhebbers een bezoek brachten aan de stad aan de IJssel. Helaas vanwege de gemeente zal Heavensplace niets meer dan een herinnering blijven. Na jarenlange stilte is het Core Dance Events weer gelukt om de hardcore terug te brengen in Kampen.
29 september 2007
Tranceclassixx Deluxe
28 september 2007
Lever je apparatuur in bij Electric trash
Misspoes
F*ckers Returns
27 september 2007
X-Qlusive België
25 september 2007
Mindcontroller Megamix nu online
24 september 2007
“Life is a Gift”
Chillnight
Zodiak Commune viert veertiende verjaardag
‘The Delicate Sound of Thunder’ keert terug in de Hemkade
Project Hardcore.nl
Cloud9
22 september 2007
Fame=dj's
Klinch
21 september 2007
Vreemd gaat wel heel erg Vreemd
20 september 2007
Qlimax België
Firma Gezellig presenteert Hernan Cattaneo
Daniele Mondello “il Capo di tutti capi”
19 september 2007
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Something for your mind
Koop nu je kaarten voor Fame=dj’s met Tiësto
18 september 2007
Erick Morillo - Subliminal Sessions ADE
Oldschool rave party in Waterfront
17 september 2007
2 Years Heat
14 september 2007
5 Jaar Soixante Neuf
7 Gates To Hell
13 september 2007
Amsterdam komt met reddingsplan De Melkweg
A Nightmare Outdoor
12 september 2007
Rotterdamse verjaardag met Spaanse stempel in verbouwd Waterfront
Nederlands hardste technofeest dendert door in het najaar
Erotic Sensitive is back for more!
Grand Opening Posh! @ het Patronaat 15 september
11 september 2007
Fabulous
Timetable bekendgemaakt: Erotic Festival Vibe deze zaterdag 15 september
10 september 2007
Icon - DJ Activator
Lido Closing Party
Backdraft invites Zatox
8 september 2007
Rezycled
Festival Impact zet Helmond wederom op zijn kop
6 september 2007
Rauw in Amsterdam en Utrecht
Pumping Amsterdam maandelijkse dosis harde sounds
5 september 2007
Dangerouzmind Italian Edition
4 september 2007
Q-BASE
Earthdance Eindhoven
B.I.T.C.H barst weer los in de Hemkade in Zaandam
Bass Events Presents: Hard State, A Harder State of Consciousness
2 september 2007
Northern Rebels Anniversary
Internationale dj-grootheden op Sonic Planet in Perron 55
1 september 2007
Patronaat’s Technovision opent seizoen met DATAPUNK Special
Mindblowers – het nieuwe visitekaartje van Kampen