Partyflock
 
Nieuws · april 2007
Wie na het bevrijdingsfestival op 5 mei in Rotterdam nog puf heeft, kan 's avonds terecht in de Maassilo voor een officiële afterparty. Speciaal voor deze editie van Subliminal Sessions komt er een speciale act over uit Amerika.
Op vrijdag 22 juni 2007 presenteert MC Rems in samenwerking met Global Soundz zijn B-Day Crash in Manhattan - Arnhem.Met namen als Alpha², Equinoxx, Affix, Teaser, Trilok & Chiren & Trilok & Chiren, Genius, Nagoom en Jones zal geen minuut ongespaard blijven om de verjaardag van deze MC te vieren. Speciaal voor deze verjaardag heeft Global Soundz ook een primeur: niemand minder dan Scantraxx dj A-lusion zal voor het eerst live gaan!
Hebben jullie ook zo’n ontzettende hekel aan van die verjaardagsfeestjes waarbij iedereen in een kringetje zit en elkaar niets zeggend aankijkt?
Explosive events & het legendarische Club-x slaan de handen in elkaar om op Vrijdag 22 juni een indoor event van formaat te organiseren.

Explosive events sluit dan hun succesvolle Explosive car tuning on tour af en Club-X laat zien dat de legend harder terug is dan ooit. Uiteraard hebben beide organisaties enkel en alleen de beste artiesten opgetrommeld voor dit mega evenement.

Club-X vs Explosive car tuning on tour vind op Vrijdag 22 juni plaats in Time-out, één van de grootste party locaties in Brabant. Deze locatie biedt maar liefst plaats aan meer dan 5000 mensen.
Zaterdag 5 mei viert 11 haar 3e verjaardag met een visuele en muzikale line-up zoals je alleen van 11 kan verwachten: twee Amsterdamse 11-residents die beiden furore maken in binnen-en buitenland en het Nederlandse debuut van een prominente live band.
Voor velen is de zaterdagavond heilig, maar in de hardhousescene is het toch meestal de vrijdagavond die al het moois brengt. Vroeger was dat High Quality, de laatste jaren is ook D.D.O.D. op de vrijdagavond en vanaf nu gaat Hard House verhuizen naar de dag waarop je officieel je weekend in gaat.
Third Briefing // More intelligence online & win…
Zaterdag 2 juni zal het eenmalige concept Raveworld plaatsvinden in de North Sea Venue te Zaandam. Het evenement dat geheel in het teken staat van het 15 jarig jubileum van Bass-D & King Matthew.
[dj=37443]{Artiest met ID 37443 bestaat niet!} uit Eindhoven, de bekendste jumper van Nederland wiens gewaagde jumpfilmpjes op internet al bijna 5 miljoen keer zijn bekeken en die daarmee aan de voet stond van de huidige Nederlandse jumpstyle-hype, heeft een platencontract getekend met het Belgische Start Stop Records. Zijn eerste single verschijnt binnekort, lees snel verder!
Fans van de hardere muziekstijlen Hardstyle, Jumpstyle en Hardcore weten waar zij tijdens koninginnenacht hun hart op kunnen halen. Aankomende zondag voeren deze populaire muziekstromingen de boventoon in de North Sea Venue te Zaandam.
Als eerste komt Ultimate House Project op vrijdag 11 Mei met For Fools. Dit nieuwe concept staat voor acid en de oudste oldschool. Terug naar het prille begin van house muziek in zijn geheel. Even terug naar de wortel, en horen hoe een muziek stroming geboren werd. De naam van het concept is gekozen vanwege de rare tunes die vaak verwerkt werden in deze vormen van house. De bedoeling is ook om deze avond een freaky en tegelijk een relaxte sfeer te creëren in Conga. Dus haal die afro pruiken gerust weer uit te kast, zet je petje binnenste buiten op je hoofd, en zorg dat je gezicht in zonneschijn mode staat.
TWSTd QNSNGHT & QNSDY
donderdag 19 april 2007
Dubbel feest: zondag live optredens, maandag DJ´s.

Voor de vijfde keer organiseert DJ Café TWSTd de Koninginne-tweedaagse voor dansminnend Nederland. Dit jaar in samenwerking met Ondergrond.tv en Dommelsch, staan meer dan 30 acts gepland in het hart van Amsterdam: het Weteringplantsoen. De Live Stage op Koninginnenacht is al twee jaar een enorm succes gebleken en kan gewoonweg niet meer ontbreken. Zondag vanaf 19.00 uur brengen Nederlandse top acts geheel live hun versie van de dance. Muzikaal is er een cross-over te verwachten aan verschillende muziekstijlen in een avondvullend programma.
Partyflock was aanwezig tijdens de bekendmaking van de line-up van het festival Dance Valley. Gezien de bekendmaking in Panama gekoppeld werd aan een pre-party, welke alleen toegankelijk was voor press, VIP's en UDC-members willen wij jullie niet onthouden van wat de avond bracht.
Het is weer tijd.....
donderdag 19 april 2007
Hard, Harder, Hardest aanstaande zaterdag in de meest vette club van hartje Utrecht....
A.s. vrijdag is het zover, de eerste editie van de nieuwe techhouse en funky techno avond “Funkalized” zal dan plaatsvinden in Club LA te Amsterdam. Club LA is een kleine, stijlvolle en intieme club vlakbij het Leidseplein. Daarnaast heeft Club LA recentelijk zijn geluidsysteem geupgrade, dat is mooi want dat moet dan even goed getest worden! Funkalized staat voor alles wat harder is dan minimal, maar zachter dan hardtechno of schranz. Funky, stevig en zeer dansbaar. Vieze electro sounds, warme maar ook progressieve techhouse en groovende en pompende techno is wat je naar je oren geslingerd zal krijgen op Funkalized.
Remy meets Marco Bailey
woensdag 18 april 2007
De titel zegt eigenlijk al meer dan genoeg, maar naast deze toppers zijn er nog meer dingen te beleven in hartje Utrecht. Twisted Cultures heeft niet zo lang geleden een nieuwe thuis gevonden in de voor de nachttempel genomineerde Winkel van Sinkel te Utrecht. De eerste editie was gelijk knallen met toppers als Nuno dos Santos, Bart Skils en Steve Rachmad. De tweede sessie was eveneens goed vol met een credible line up bestaande uit Baggi Begovic, Miss Monica en Darko Esser. Een betere start in een vaste locatie voor Twisted Cultures had men zich niet kunnen voorstellen.
Ricky Rivaro op de catwalk
dinsdag 17 april 2007
Niet zo lang geleden werd bekend gemaakt dat Don Diablo een modefreak is, altijd netjes gekleed en immer het kapsel goed bijgewerkt. Niet alleen Don Diablo, maar ook Ricky Rivaro en Benjamin Bates komen opdagen op Twisted Dance & Fashion in de Monza non Solo op zaterdag 21 april.
Op negentien mei zal de The Level wederom een spetterende editie van modulate neerzetten. Voor deze editie heeft de The Level haar keuze laten vallen op twee toppers binnen de techno scene.
Defqon 1 kaartverkoop
dinsdag 17 april 2007
Afgelopen zaterdag begon om 18.00 uur de kaartverkoop voor Defqon.1 festival 2007. Binnen no time waren alle beschikbare kaarten verkocht via TicketOnline.

Vanaf het moment dat het was uitverkocht zijn er honderden mailtjes binnengekomen van teleurgestelde mensen die graag naar Defqon.1 hadden gewild......
Nederland staat in het teken van Bevrijdingsdag. 5 mei 2007, Dance minded Nederland wordt door Club Mystique getrakteerd op een geheel nieuwe experience. Een experience met 16 top artiesten, en omdat we toch wat te vieren hebben, € 10,- entree!
Audio Shock '07: Andere naam, zelfde festival.

Omdat het festival niet langer op het vertrouwde industrieterrein “Oostpoort” in Harlingen gehouden kan worden, heeft FOD tevens besloten het festival een nieuwe, kortere en vooral pakkende naam te geven. Illegal Vibes is immers Illegal Vibes en dat hoort nu eenmaal op het Harlinger industrieterrein plaats te vinden. Met vertrouwen lanceert FOD dan ook de nieuwe naam Audio Shock '07.
Beatbox
maandag 16 april 2007
Vorig jaar oktober begon Beatbox met haar eerste feest in de Escape Club in Amsterdam en inmiddels is dit evenement uit gegroeid tot een bekende club avond in Amsterdam. Hoewel de laatste paar edities veel richting house geprogrammeerd werden, staat vrijdag 20 april in de Escape Club weer een echte eclectische avond op het programma met een Beatbox zoals het bedoeld is.
Karma, oftewel de wet van ‘actie = reactie’. Wat je geeft, ontvang je terug. Vanuit dat perspectief is gedacht aan het geven van een eigenzinnig feest: ‘Karma – First Impact’. Een feestje dat ook echt een beleving zal gaan worden. En alleen al de manier waarop iedereen elkaar heeft leren kennen, is al ‘Karma’ op zich.
Queensnight in het Stroomhuis
zondag 15 april 2007
Voordat je je zomaar vanuit stand-by stand mengt in de Queensday festiviteiten op het Lichtplein en in Parkeergarage 't Eindje in Eindhoven, kun je je het beste even goed voorbereiden op deze 12-urige feestmarathon. En waar kan dat beter dan in het nabij gelegen Het Stroomhuis? Zodiak Commune, Minimal Eindhoven en de resident djs van het ter ziele gegane Red Zone hebben op 29 april een compleet warming-up programma voor je in petto om vastgeroeste spieren en dichtgeslipte oren weer helemaal los te maken voor het Oranje feest van het jaar.
De vorige editie was een gigantisch succes. De Tweede Kamer was compleet leeggelopen en de hoogwaardigheidsbekleders waren in groten getale aanwezig bij dit feestelijke evenement en er gingen geruchten dat zelfs de Koningin incognito in de AStA rondliep. Op 5 mei, Nationale Bevrijdingsdag, is het weer zover. De buitenlandse afvaardigingen uit Zwitserland en Duitsland zijn geregeld, de Ministers van Trance & Trance hebben alles tot in de puntjes geregeld, kortom: Protocol is terug in Den Haag. En met een primeur, de nieuwe Tiesto komt voor het eerst naar NL!!
Zaterdag 12 mei 2007 is het tijd voor de 5de editie van: How much can you take? Deze editie heeft als ondertitel “The Hardcore Porn Edition” en dat laat de organisatie dan ook zeker merken. Deze avond wordt hot en staat bol van spanning!
De knalt door Nederland en doet meer dan 15 clubs aan. Samen met o.a. de Nederlandse top Hardstyle DJ's Lady Dana, Luna en The Prophet strijd Amnesty voor een tolerantere wereld. Daarnaast zal ook Ruthless, de producer achter de #1hits Frozen Flame en Freefall een speciale bijdrage leveren aan deze tour.
20 Oktober is het weer tijd voor een nieuwe Crazyland en omdat het ook deze keer een zeer speciale editie is kan je het maar beter vast in je agenda zetten. Als we zeggen speciaal dan bedoelen we ook speciaal. Heel anders dan dat jullie gewend zijn. Mis het deze keer niet.
Hemelvaartsdag komt er weer aan. Traditiegetrouw is Hemelvaartsdag de aangewezen gelegenheid om er eens met de hele familie op uit te trekken. Gezellig een dagje slenteren door de Efteling, wegwaaien op het strand of overleven in de dierentuin.
De lente is begonnen en dat hebben we geweten ook. Het is nog maar April maar de terrassen en strandtenten zitten alweer vol en Nederland geniet massaal van de overmatige zonneschijn. Dit alles stemt de echte Latin Lover natuurlijk zeer tot tevredenheid want warme temperaturen en tropische sferen staan synoniem voor Latin Lovers. Om deze tevredenheid nog eens extra deugd te doen, staat er op de editie van 4 mei weer een buitenlandse artiest van formaat geprogrammeerd. Niemand minder dan Sergio Flores komt naar Nederland om zijn Latin skills te tonen. Sergio wordt bijgestaan door Benny Rodrigues, D-Rashid, Chris Rox en Baggi. De gehele avond wordt verder vocaal in goede banen geleidt door Mc Roga.
Bassleader website online
donderdag 12 april 2007
Enter the world’s largest Research Facility. An underground maze with endless rooms and labs where top secret experiments took place and were kept secret for the public for many years & decades. Now, It’s time to discover what’s left of the Facility after it has been abandoned many years ago.............
Franchise on tour
woensdag 11 april 2007
Franchise slaat op 11 mei de vleugels uit naar het Haagse Paard. Na enkele geslaagde zaterdagse edities is de vrijdag ditmaal het domein van de Franchise karavaan. In de tweede thuisstad van de Amsterdamse formule wordt met een vertrouwd programma de stad achter de duinen mores geleerd.
Op donderdag 17 mei viert Armin van Buuren de al weer 300ste uitzending van zijn internationale radio show ‘A State of Trance’ op de Pettelaarse Schans in ’s-Hertogenbosch.

Wie iets te vieren heeft trakteert en daarom zal dit festival door iedereen geheel gratis te bezoeken zijn. Natuurlijk heeft Armin al zijn vrienden uitgenodigd en ben jij dus ook van harte welkom!!
DJ Bad Boy Bill - The World Tour
woensdag 11 april 2007
Na vier jaar eindelijk weer terug in Nederland: Bad Boy Bill. Tot tweemaal uitgeroepen tot beste DJ van de VS, komt voor een eenmalig optreden op 13 April naar Nederland. Bad Boy Bill zal samen met o.a. Don Diablo, Sidney Samson en Laidback Luke op 13 April in de Maassilo staan.
Hellraiser vs Megarave
dinsdag 10 april 2007
Op 23 Juni, als de nacht valt, worden in Beursgebouw Eindhoven de poorten geopend, twee werelden komen deze onheilspellende nacht samen, het gevecht kan beginnen. Welke van deze twee giganten komt deze nacht als winnaar uit de strijd? The hardcore vs darkcore battle begint once again! Hellraiser vs Megarave!
De Effenaar = Oranje!
zondag 8 april 2007
Rondom koninginnedag heeft de Effenaar dit jaar enkele machtige namen weten vast te leggen. Op Koninginnenacht, de nacht van zondag 29 april op maandag 30 april, begint de oranjegekte in de Effenaar met onder andere een optreden van Rumenige & Loktibrada. Op Koninginnedag wordt in samenwerking met Emotion het feest naar buiten verplaats en zullen onder andere de Acid Junkies en Dj 3000 hun opwachting maken!
Rotterdam Records viert feest!
zaterdag 7 april 2007
Op 30 juni 2007 zal Outland in Rotterdam geheel in Rotterdam Records stijl worden omgebouwd voor de officiële Label / Release Party.
Phonic Industr3 heeft vandaag bekend gemaakt dat er een nieuwe datum en locatie is gevonden voor het vorig jaar afgelaste feest Speedfreaks & terrorheads in The The Wall
Sneakerz Strand Festival
vrijdag 6 april 2007
Het pinksterweekend begint op zaterdag 26 mei, met het allereerste Sneakerz Strand Festival! Van 14.00 tot 23.00 uur aan de Brabantse kust.
Vrijdag de 13e… Nightmare @ Lexion. Maar dan wel een stoute droom! Sensual Erotic Nightmare, is het thema van het komende Sensual feest aanstaande 13 april. Club Sensual is de organisatie die sinds november 2005 het erotische, chique feest Sensual neerzet in Lexion Venue te Westzaan, waarbij ruimte, luxe en intimiteit worden gecombineerd.
Rauw weekender
vrijdag 6 april 2007
Rauw pakt gigantisch uit deze maand, op vrijdag de 13e is er zowel Rauw in Amsterdam als in Utrecht. In Utrecht maakt het deel uit van een twee daags Rauw festival, dus 13 EN 14 april rocken ze je sox draf! Let op: er gelden verschillende entree prijzen voor beide dagen, en ook voor alleen het nachtprogramma zijn kaarten beschikbaar.
In het centrum van je eigen stad gratis genieten van top DJ’s Ferry Corsten en Marco V, dat kan bij Dancetour 2007. Deze zomer zorgt Stichting Dancetour ervoor dat de centra van negen steden in Nederland worden omgetoverd in een dansende mensenmassa. Jong en oud kunnen in hun eigen stad een dag lang gratis genieten van ’s werelds bekendste DJ’s, maar ook van lokaal talent. Het rondreizende dancefestijn, waar veel jongeren bij betrokken zijn door middel van participatieprojecten, begint op Koninginnedag met Dancetour Dordrecht waar ruim 35.000 bezoekers worden verwacht. De tournee door Nederland wordt afgesloten op 30 augustus in Doetinchem.
Headroom 2007. Een vernieuwend hardtechno en industrial concept voor regio Noord- Limburg. Over een paar weken zal dit evenement plaats gaan vinden in de The Pilot te Ysselsteyn. Het belooft een avond vol met de beste hardtechno en industrial te gaan worden.Ambianced Projects heeft een promotiefilmpje gemaakt om jullie vast in de stemming te brengen. De organisatie zet de belangrijkste punten nog even voor je op een rijtje!
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 4 april 2007
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Omdat het in Den Haag de laatste tijd weer goed gaat met de feesten en we er geen genoeg van kunnen krijgen, willen de organisaties jullie met trots presenteren:
The Hague Insanity Vs Strictly Hardcore

Het vindt plaats in de Marathon in Den Haag en het beloofd een zeer geslaagde avond te worden gezien de line up met vele bekende dj’s en natuurlijk het publiek waar wij het voor doen!
Daring to be different or daring to be unique? Fashion ain't about the trend, it's a lifestyle!

Luxurush presenteert in 2007 een wereld van fashion, extravagantie en exclusiviteit. Laat je shockeren en inspireren door acts 'over the edge'. Riskeer en meleer in de Luxurush Lifestyle, waag je als Fashion Addict in de HMH en ontdek zijn verslavende werking.
Na drie succesvolle edities in 2004 op het eiland Texel is het op 2 Juni 2007 de beurt aan Enschede om het concept "Pure Hard Stylez" aan het publiek voor te stellen. Dit concept is niet een alledaags concept zoals er velen van zijn, in dit concept draait het om de pure beleving van de twee populaire muziekstromingen Hardstyle en Jump. De muziekstromingen Hardstyle en jump zijn al lange tijd populair en heeft daardoor een grote trouwe aanhang ontwikkeld de laatste jaren, dit is te zien aan de megafeesten die de laatste jaren als paddestoelen uit de grond schieten Qlimax, Hardbass en In Qontrol.
VibeLicious!
maandag 2 april 2007
Zaterdag 7 april is er wederom een overheerlijke editie van VibeLicious! in Mansion! Een van de meest luxe uitgaansgelegenheden van Amsterdam. De DJ's zullen wederom zorgen voor een overheerlijke vibe en zullen weer alles uit de kast halen om Mansion op zijn kop te zetten. De line-up is dan ook een lekkere mix van soulfull lounge en house. DJ's Franky Rizardo, Hombre de la Costa en Daniel Beasley vermaken je in de clubzaal; Jay Serano, R. Montpellier en Chappell on the mic boven in de lounge. Samen zullen ze zorgen voor een ultieme sfeer die ervoor zorgt dat je deze avond niet snel zal vergeten.
Mark Norman, Francois, Mike S, Spider. Dit zijn o.a. de ingrediënten voor de viering van het 1-jarig bestaan van INFINITY. Nee, geen goedkope champagne bij binnenkomst maar het neusje van de zalm op het gebied van Trance.
Het kan ook anders! Lexion introduceert: The day before Queensnight, op zaterdag 28 april aanstaande. Er wordt groot uitgepakt: vier zalen gevuld met top DJ’s en entertainment.
29 april 2007
Afterparty of Bevrijdingsdag 5 mei - Maassilo Rotterdam
MC Rems presents – De line up
27 april 2007
We’re gonna party like it’s The Rapist’s b-day…
Club-X vs Explosive Car Tuning On Tour The Final Edition
26 april 2007
11 viert haar 3e verjaardag op zaterdag 5 mei
Hard House verhuist naar de vrijdagavond
25 april 2007
Ground Zero Festival 2007 - A New World Order
Raveworld – check out de digiflyer
Patrick Jumpen tekent platencontract
Timetable Audio Attack - the Queensnight edition
19 april 2007
UHP komt met Acid/Oldschool en Early Hardcore in Enschede
TWSTd QNSNGHT & QNSDY
Dance Valley 2007 - 13 uur non-stop music en feest in 14 area’s
Het is weer tijd.....
18 april 2007
Funkalized a.s. vrijdag – some funky and pumping techno
Remy meets Marco Bailey
17 april 2007
Ricky Rivaro op de catwalk
Modulate met Bart Skils en Secret Cinema (live)
Defqon 1 kaartverkoop
Club Mystique presents “The new B2B Experience”
16 april 2007
Illegal Vibes Outdoor wordt Audio Shock!
Beatbox
Karma – First Impact op zaterdag 19 mei 2007
15 april 2007
Queensnight in het Stroomhuis
Protocol 5 Mei : De nieuwe Tiesto voor het eerst in Nederland
13 april 2007
How much can you take? The hardcore porn edition
12 april 2007
Luna, Dana, Prophet en Ruthless maken lawaai voor Amnesty
Crazyland weekend groot succes, zijn jullie klaar voor de volgende parties?
Fresh FM Hardhouse Generation opnieuw in Outland
Latin Lover heerlijk avondje rockin latin music
Bassleader website online
11 april 2007
Franchise on tour
A State Of Trance - 300th transmission
DJ Bad Boy Bill - The World Tour
10 april 2007
Hellraiser vs Megarave
8 april 2007
De Effenaar = Oranje!
7 april 2007
Rotterdam Records viert feest!
Nieuwe data en locaties Speedfreaks & Terrorheads bekend
6 april 2007
Sneakerz Strand Festival
Sensual - A naughty party for females and couples
Rauw weekender
Ferry Corsten en Marco V op tournee met Dancetour 2007
Peaky Pounder, The Outside Agency en Mindustries zetten Headroom op z’n kop
4 april 2007
Kort nieuws van de KNIP-dienst
3 april 2007
The Hague Insanity Vs Strictly Hardcore
Luxurush fucks with fashion addicts
Nieuw concept in Enschede; Pure Hard Stylez - chapter one
2 april 2007
VibeLicious!
INFINITY's one year anniversary
1 april 2007
The day before Queensnight - Lexion doet het net even anders