Partyflock
 

Latin Lover heerlijk avondje rockin latin music

gepubliceerd door , op
Latin Lover heerlijk avondje rockin latin music
12 april 2007
De lente is begonnen en dat hebben we geweten ook. Het is nog maar April maar de terrassen en strandtenten zitten alweer vol en Nederland geniet massaal van de overmatige zonneschijn. Dit alles stemt de echte Latin Lover natuurlijk zeer tot tevredenheid want warme temperaturen en tropische sferen staan synoniem voor Latin Lovers. Om deze tevredenheid nog eens extra deugd te doen, staat er op de editie van 4 mei weer een buitenlandse artiest van formaat geprogrammeerd. Niemand minder dan Sergio Flores komt naar Nederland om zijn Latin skills te tonen. Sergio wordt bijgestaan door Benny Rodrigues, D-Rashid, Chris Rox en Baggi. De gehele avond wordt verder vocaal in goede banen geleidt door Mc Roga.

Latin Lovers is, anderhalf jaar nadat het concept voor het eerst het daglicht zag, niet meer weg te denken uit de Rotterdamse uitgaanswereld. Vanaf de allereerste editie bleek Rotterdam te smachten naar een echt Latin feest. Latin Lovers groeide uit tot een regelrecht succes en daarna leek het elke maand alleen nog maar populairder te worden. De populariteit die mede onderschreven wordt door de Latin concepten die tegenwoordig links en rechts als paddestoelen uit de grond schieten. Maar er is maar één echt Latin Lovers! En met de zomer volop in aantocht wordt het tijd om wederom een buitenlandse dj te verwelkomen in de Villa Thalia.

Headliner deze editie is, anders dan zijn naam doet vermoeden, de uit Oostenrijk afkomstige Sergio Flores. Zijn naam dankt hij aan zijn Braziliaanse moeder, welke ook verantwoordelijk was voor muzikale invloeden. Hij groeide op met Latin Rhythms en Soul Music. Op zeer jonge leeftijd begon hij al met produceren en in zeer korte tijd groeide hij uit tot een zeer gewaardeerd producer en werd hij gevraagd om remixen te maken voor grote sterren als Tina Turner, Kylie Minoque, Tom Jones en Enrique Iglesias. Na een paar jaar zich volledig op dance kant van popmuziek gericht te hebben, maakte hij de switch terug naar de echte housemusic.

Het bleek een prima switch te zijn. Hij releasde platen op grote labels als Stealth, Defected en Swing City en deze belandde steenvast in de platenkoffers van de grote der aarde. Zijn allernieuwste plaat ‘Piano Track’ wordt gezien als één van de hits van komende zomer en wordt volop gedraaid door ondermeer Roger Sanchez, Brian Tappert en ROOG. En nu is hij voor de allereerste keer te bewonderen in ons land. Achter de draaitafels maakt hij al indruk in heel Europa inclusief Ibiza. Zijn stijl is het beste samen te vatten als een perfecte mix van Latin en Soul doorspekt met percussie en opzwepende ritmes. Van de zomer zal hij ook te zien zijn tijdens Latin Village.

Je hebt er weer even op moeten wachten maar gelukkig is hij weer een keer aanwezig. Alleskunner Benny Rodrigues maakt voor de tweede keer zijn opwachting op Latin Lovers. De man die zijn hand niet omdraaid voor een dikke techno- of minimale house-set gaat deze avond terug naar zijn Caribbean roots en zal zijn meeste swingende latin koffer meenemen naar de Villa Thalia. Naast Sergio Flores en Benny Rodrigues is er ruim baan voor de bekende Latin helden. Natuurlijk is vaste kracht D-Rashid in the house! De man die synoniem staat voor de Latin vibe in de lage landen is niet meer weg te denken bij Latin Lovers. Rashid is inmiddels al weer druk met het organiseren van Latin Village deze zomer.

Ook Chris Rox mag zeker niet ontbreken. Na een winter vol rockende feesten in de bergen van Frankrijk is hij weer vast terug in Nederland. Zijn agenda loopt dan ook alweer over van de boekingen maar als programmeur mag hij op Latin Lovers niet ontbreken. De line-up wordt gecomplementeerd door Baggi. De altijd goedlachse Rotterdammer behoeft, na zijn rockende sets op eerdere edities, natuurlijk geen introductie meer. Baggi is rising! Al dit muzikale geweld wordt de gehele avond ondersteund door de onovertroffen vocals van Mc Roga, sinds een paar maanden ook een vaste waarde tijdens Latin Lovers. Meer dan genoeg ingrediënten dus voor een heerlijk avondje rockin latin music!

3 opmerkingen

Zoiezo aanwezig !! :D
 
Artiest JeffreyT
Niet aanwezig, maar Sergio Flores is wel super super VET en erg funky!!!