Partyflock
 

Karma – First Impact op zaterdag 19 mei 2007

gepubliceerd door , op
Karma – First Impact op zaterdag 19 mei 2007
16 april 2007
FeestKarma · First Impact
Datumzaterdag 19 mei 2007
LocatieLatido
Karma, oftewel de wet van ‘actie = reactie’. Wat je geeft, ontvang je terug. Vanuit dat perspectief is gedacht aan het geven van een eigenzinnig feest: ‘Karma – First Impact’. Een feestje dat ook echt een beleving zal gaan worden. En alleen al de manier waarop iedereen elkaar heeft leren kennen, is al ‘Karma’ op zich.

Er is slechts één missie: de mensen een avond bezorgen waar iedereen zich thuis voelt. Want elk feest maak je zelf en met elkaar. In samenwerking met Club Latido zal dit op zaterdag 19 mei voor de eerste keer plaatsvinden. En hierbij zal het zeker niet blijven; dit is ‘First Impact’, er wordt al nagedacht over de tweede.

De muziekstijlen zullen variëren van clubtrance tot techtrance, met hier en daar een lekkere dosis progressive, en er zal worden afgesloten met vlammende hardtrance set. Over de line up formatie hoefde niet lang te worden nagedacht: Ozzeris, Olivio d’Eclipse, Jellyfish, Toyax, Dali, Chica en Mitch B zullen het publiek in vervoering gaan brengen.

Het is de bedoeling om via een nieuw concept de minder bekende DJ’s hun kunsten te laten vertonen. Een aantal van hen heeft intussen al z’n sporen verdiend door bijvoorbeeld optredens bij goedlopende zondagfeesten in ondermeer Palazz in Woerden en HappydayZZ in Culemborg. Weer anderen zijn bezig met het online plaatsen van hun demo’s en allen timmeren hard aan de weg. Fasten your beatbelts!

Voor de goede orde moet er nog worden vermeld dat de naam ‘Van Guard’ helaas foutief vermeld staat op de flyer. Dit moet zijn Olivio d’Eclipse, en dat is geen onbekende op de eerder genoemde zondagsfeesten.

Met deze mengeling van bekend en minder bekend maar wel ongekend talent zal hiermee een onvergetelijke nacht neergezet worden. Het decor zal er sprookjesachtig uit komen te zien, vandaar de dresscode ‘White’. ‘Karma’ zal in de bovenste zaal van Club Latido worden gehouden.
Voor de entrée hoef je het niet te laten: voor slechts € 10,= is je muzikale avond(tuur) gegarandeerd. En om het geheel compleet te maken zal ook worden gezorgd voor fruit en ijsjes.

‘Karma – First Impact’: Welcome to yourself.

10 opmerkingen

 
Uitspraak van Gila Selectah op maandag 16 april 2007 om 11:40:
Ozzeris :Respect:

En vergeet de rest niet :D
We gaan er een topavond van maken!
Geweldig zus,ziet er prima uit,ga zoo door!!
We zijn trots op je lieverd!!
(K)Wimke&Zuske
:hug:
"Het is de bedoeling om via een nieuw concept de minder bekende DJ’s hun kunsten te laten vertonen"

(y) Helemaal Super!! Heb er nu al zin in :banana:

:cheer:Allemaal komen dus, eindelijk eens wat anders dan alle 'erotic' party's!! :cheer:
wat een super gaaf idee , en ik ben ook al zo trots op je !!

ik zorg dat ik er ben !!

kussssssssssssssssss
Uitspraak van Gila Selectah op maandag 16 april 2007 om 11:40:
Ozzeris :Respect:

:D thank u! :respect:

dit wordt een maximaal feest for sure!
ik begin met classics (L)

over een maand al bijna... :)
Artiest I-mad
leuk !!:d ik kan niet wachten om nieuwe mensen achter draaitafel te zien, ik zie steeds de zelfde djs overaal en de zelfde feesten alleen maar erotiek!! . maar in dit feest is spi·ri·tu·eel :respect:
 
Werkzaam bij MBF Dance Events
Artiest {SHOWLIST artist 38441, 48465}
First Impact... !!!Een goede naam met diverse betekenissen in partyland wat mij betreft!!! Partyland kan zeker wat nieuwe dj's gebruiken....Grote namen, Grote feesten tegenwoordig..maar de muziek schiet vaak te kort of je ziet wekelijks de zelfde Dj's. Hier liggen de kansen voor nieuw tallent (y)

Alexis je bent een topper!!!
laatste aanpassing
Uitspraak van inactief op maandag 16 april 2007 om 20:26:
Alexis je bent een topper!!!

Sluit ik me volledig bij aan :respect:

Mooi verwoord Frans.... Lexi ik ben je enorm dankbaar voor deze kans. En ik beloof jullie een DAK ERAF SET :-D
 
Bovenop deze spannende eerste editie zullen we de bezoekers nog een cadeautje meegeven.
Hier wordt nu hard aan gewerkt :D

Een klein aandenken aan wat nu al een speciale avond zal gaan worden!