Partyflock
 
Nieuws · januari 2005
De eerste namen van de Pinksterpar-t zijn al bekend. Daniele Mondello, de Italiaanse top DJ is één van de topartiesten op de Pinksterpar-t, die op 14 en 15 mei in Erp/Veghel wordt gehouden. Mondello, een hardstyle-DJ, is één van de 45 DJ’s, die op het eerste outdoor dancefestival van het seizoen draaien.
Catscan Solo 5 hours
maandag 31 januari 2005
Catscan is een van de snelst groeiende hardcore DJ’s van Nederland. Na een succesvolle tour door verschillende plaatsen in Nederland heeft hij laten zien wat hij qua producties en optredens tot nu toe heeft bereikt. Zijn nieuwe album ‘My Defragmentated Head’ heeft bij velen hardcore liefhebbers de harten sneller doen kloppen. Deze jonge enthousiaste producer heeft in korte tijd zijn naam gevestigd tot ver buiten onze landsgrenzen.
Beter kom je niet
maandag 31 januari 2005
Na een uitverkochte en succes volle “beter kom je niet” afgelopen november is het 16 april weer tijd voor een nieuwe editie. BKJN Events ging op zoek naar een nieuwe grotere locatie. Amigo's te Dordrecht is na een korte tijd gevonden en zal er mede voor zorgen dat er meer mensen kunnen ervaren waar Beter kom je niet voor staat: Feesten voor de hardcore liefhebber in combinatie met een goede prijs, kwaliteit verhouding.
De reeds zeer beruchte maandelijkse Club Déjà Vu party’s, in Happy Dayzz te Culemborg hebben voor de komende editie op zondag op 13 februari weer een verassend menu: de Hookers & Pimps editie. Op deze zondag hebben de vaste gastheren Bas & Ram weer twee top dj’s als gasten uitgenodigd die als geen ander het thema Hookers & Pimps gestalte kunnen geven, namelijk de dj’s Randy Katana en Mike S.
Hellbound bereidt zich voor op voor één van de donkerste edities tot nu toe. Organisator Multigroove heeft na aanleiding van de enorme run op de tickets en de vele contest inzendingen vandaag besloten om zaterdag 12 februari een extra stage op het Frozen Hardcore Festival te creëren.
Blizz
vrijdag 28 januari 2005
Jazz aan de vooravond van een technofeest. Dit experiment, gecombineerd met andere acts, gaat Building Pressure Parties aanstaande zaterdag aan in Blizz. Op zaterdag 29 januari is vanaf negen uur ’s avonds relaxte jazz te horen tijdens het feest Blizz op het Westergasterras in Amsterdam. Terwijl je van een hapje eten geniet, komen klanken van Parker en Chet Baker je tegemoet en zijn er leuke oude filmpjes te zien.
Symbiont
vrijdag 28 januari 2005
Zoals bekend zal op Zaterdag 26-2-2004 eindelijk het Symbiont evenement plaats vinden en wel in de Lexion te Westzaan/Zaandam.De luxe booklet flyer met daarin alle mogelijke info wordt inmiddels door het hele land verspreid. Hieronder volgen enkele nieuwtjes en belangrijke informatie betreffende dit unieke evenement.
Funky Friday Fun(k) For Free
vrijdag 28 januari 2005
Een feestje waar men kan dansen, praten, relaxen, waar je die ouderwetse huiskamer gezelligheid voelt, waar vrolijke ‘Funky Music’ uit de speakers komt, waar de toegang gratis is en waar iedereen blij en gelukkig is…? Dat is absoluut Funky Friday!
Dave Clarke in The Matrixx
donderdag 27 januari 2005
Wie echte techno wil zien en horen, moet zich beslist zaterdag 29 januari melden bij de deuren van The Matrixx in Nijmegen voor de tweede editie van Technotrixx. Want technogod Dave Clarke staat dan in de DJ booth! Hij zal weer het absolute uiterste van de decks vragen. “Ik vraag niet veel van mijn apparatuur. Behalve absolute gehoorzaamheid.”
Zaterdag 5 februari haalt XtraLarge weer een van zijn paradepaardjes van stal met Xtra Erotic. Deze erotisch getinte avond in samenwerking met de bekende afterclub Organza, staat bekend om zijn hete, sexy sfeer en opwindende entertainment. Dit keer willen we er nog een schepje boven op doen, door iedereen in het kader van "stop de vertrutting" te vragen om zo sexy mogelijk gekleed te komen op deze avond, en echt je best te doen op jouw outfit.
De liefhebbers hebben hem al in hun agenda staan: Partynight’s befaamde Hardhouse Academy trip naar Londen van 26 februari! Deze unieke reis zal op zowel de heen- en terugweg in het teken staan van Partynight’s 2e streetparty. Met dit keer in de line-up HQ artiesten Danny D, Rossi en MC Da Silva!
DOTF Conceptnight vs Violet Skies
woensdag 26 januari 2005
DOTF heeft in het verleden diverse ‘on tours’ en ‘concept nights’ gegeven; deze bijzonder duistere feesten staan bekend om hun zeer hoge underground gehalte en directe link naar het oude Parkzicht. Na een jaar van wachten is het dan ook tijd om weer een “Concept Night” weer uit de kelder te halen. Het beruchte event dat haaks staat op iedere ander oldschool feest. De trouwe DOTF Fans weten ondertussen al genoeg, en kunnen zich opmaken voor iets zeer speciaals!
Extrema Beautiful
woensdag 26 januari 2005
De vorige editie was weken van tevoren uitverkocht. Inmiddels staat nummer drie van Extrema Beautiful voor de deur. Zaterdag 5 maart zal het NH Koningshof in Veldhoven weer omgetoverd worden tot hét Extrema-feest met de drie vertrouwde zalen waar het verleden, het nu en de toekomst van de dance aan bod komen.
Dance Energie
woensdag 26 januari 2005
Dit betekent een heerlijke mix van Trance, Hardtrance, Jump en Hardstyle. Op de vorige editie’s van Dance Energie hebben bijvoorbeeld Brennan & Heart gestaan, die met hun geheel eigen style Club Swing echt helemaal op zijn kop hebben gezet. Ook hebben de Demolition DJ en dj Fausto hier al eens hun kunsten vertoont. Dit belooft wat voor deze editie.
Terug in de tijd met High Energy
dinsdag 25 januari 2005
Sluit je ogen en ga terug in de tijd. Zoek in je gedachten het jaar 1998 op. Hoe zag dat er ook alweer uit? Het Nederlands Elftal schittert in Frankrijk maar wordt geklopt door de Brazilianen, Frans Bauer schiet als een komeet omhoog, Maxima is de nieuwe liefde van Willem-Alexander en staat voor het eerst in de roddelbladen. En Marianne Timmer en Ids Postma winnen schaatsgoud op de Olympische Spelen. Op dancegebied gebeurt echter ook het nodige. Hardcore heeft zijn grootste omvang wel gehad en een nieuwe sound voor het grote publiek dient zich aan. Een geluid waar duizenden mensen wel oren naar hebben. Na jaren vol duistere donkere beukplaten wil men vrolijke muziek horen. Trance is het antwoord.
Planet V.I.P. invites Dark Forces
maandag 24 januari 2005
vrijdag 4 februari is het dan zo ver. Leeuwarden mag dan eindelijk weer los, en hoe! Planet V.I.P. nodigt dan Dark Forces uit voor de stevigste ontmoeting van het noorden. Vaste krachten van beide organisaties als; Justino, Bionic a.k.a Donatello, Orphean, Defendor, Rabies & Alian, Phat Wax, MC Wah Yudi en Wicked DJ Team, zullen samen met eregast Promo het nieuwe jaar in Leeuwarden waardig aftrappen!
Het is voor elke DJ zo’n beetje het hoogst haalbare: een grote zaal gevuld met mensen die alléén voor jou zijn gekomen. Tiësto deed het vorig jaar, evenals DJ Luna. Eind januari is het dan eindelijk de beurt aan die ándere grote DJ van Nederland: DJ Pavo. “Ik doe wat ik leuk vind. Ook op X-Qlusive wil ik laten blijken dat ik veelzijdiger ben dan alleen maar hardstyle.”
Hellbound - Assassins
zaterdag 22 januari 2005
Nog een kleine maand te gaan voordat het toonaangevende Hellbound concept eindelijk weer de Zaanse Hemkade domineert. Zaterdag 12 februari duikt organisator Multigroove diep in de wereld van de Crime Scene. Met een unieke stage-indeling en overweldigende line-up is het Hellbound statement overduidelijk.
Technootjes in Simplon
vrijdag 21 januari 2005
Het is weer tijd voor Technootjes! Ook in 2005 zijn we er voor de liefhebbers! Op zaterdag 5 februari beginnen we het jaar met een speciale editie. Wederom is Simplon als de vertrouwde locatie hiervoor uitgekozen.
Oldstyle voor het goede doel
vrijdag 21 januari 2005
De inhoud van de collectebus zal naar een project gaan in Sri Lanka waar wordt gewerkt aan de opbouw van huizen. Dit project bestaat uit een constructie waarbij de eigen bevolking van Sri Lanka mee helpt aan de wederopbouw van het land en waarbij het geld zonder dat het langs vele instanties moet direct bij de huizenbouw terecht komt.
Carl Cox & Friends
vrijdag 21 januari 2005
Hoe meet je eigenlijk de populariteit van een DJ? Door zijn boekingen, remix credits, cd albums, sponsorships en inkomen bij elkaar op te tellen? En moet je daar dan vervolgens de radio en tv optredens en celebrity status bij voegen? Of gewoon de vrienden tellen die naar je optreden komen?
Backdraft
donderdag 20 januari 2005
This event is already shaking up the electronic music world, who is not used to witnessing an event of this magnitude, especially in the “techno-hardcore“ genre. This project is both ambitious and audacious : to revive the traditions of an old-school rave party and to offer the public an event of the highest calibre with the top artists from both the French and International hardcore scenes.
Headliner gooit het roer om
donderdag 20 januari 2005
Op vrijdag 28 januari a.s. zal Headliner haar 2 jarige jubileum vieren. Met het vieren van dit succesvolle 2 jarige bestaan wordt direct het vernieuwde Headliner tijdperk ingeluid.
ID&T Radio wordt SlamFM
donderdag 20 januari 2005
ID&T Radio zal vanaf 1 februari verder gaan als SlamFM met daarop dancemuziek afgewisseld met Top 40 hits. Dat heeft directeur Duncan Stutterheim van ID&T bevestigd. Eerder werd al bekend dat de radiozender het roer fiks zou omgooien. Als dj wordt onder andere Mental Theo aangetrokken.
Club More brengt het More Music
woensdag 19 januari 2005
Het laatste weekend van januari komt de More... met een clubweekend waar je geen genoeg van kunt krijgen. Op vrijdag is het toneel voor Morality en de DJ´s van het Duitse Pokerflat label, zaterdag wordt de tent op z´n kop gezet door Technotronic en o.a. de Fashion Jockeys.
Op vrijdag 21 januari is het dan zo ver. Deze Wicked Hardcore editie zal in het teken staan van de meiden van de organisatie die allebei recent jarig zijn geweest! Christa [Wicked Hardcore], oprichtster van Wicked Hardcore, zal haar 27ste verjaardag vieren! Gwenda [Wicked Hardcore] die sinds 2003 deel uitmaakt van de organisatie zal haar 21ste verjaardag vieren.
Na 2 edities gegeven te hebben komt AL 30 januari met haar party dvd. Wil jij jezelf terug zien op het laatste feest van After Lounge? Kom dan 30 januari naar The Thalia waar alweer de derde editie van After Lounge wordt gehouden.Voor de funkie after muziek tekenen ook deze keer weer de residents dj’s: Louis Fortes, Chris Rox voor de prikkelende vibes.
The Sessions
zaterdag 15 januari 2005
2005 is nog maar nét begonnen, maar het belooft nu al een goed jaar te worden voor The Sessions. Naast het feit dat het erg goed gaat met het platenlabel, (nieuwe release van C-Jay staat gepland voor Februari) is het vroeg in het jaar ook alweer tijd voor The Sessions events.
Wij zijn blij jullie te kunnen mee delen dat wij enkele uren geleden te horen hebben gekregen dat we op de Red Light Erotic Party de modeshow mogen lopen van de exclusieve lingeriewinkel Paars (www.paarslingerie.nl). Deze exclusieve lingeriewinkel is gevestigd in Den Haag en sinds kort ook op de Spuistraat in Amsterdam.
DJ Paul’s Birthday Uitverkocht
vrijdag 14 januari 2005
Aanstaande zaterdag 15 januari viert DJ Paul zijn 39ste verjaardag in de Nighttown aan de Westkruiskade te Rotterdam. Zoals verwacht is het evenement inmiddels uitverkocht; de allerlaatste kaarten zijn vandaag over de toonbank gegaan. Er is zaterdag dus geen mogelijkheid om aan de deur tickets te kopen.
Schoolparty4asia
vrijdag 14 januari 2005
Inmiddels zijn vele acties in Nederland voltooid, en is er een gigantisch bedrag verzameld voor Azië. Echter, er zal veel geld nodig blijven voor de wederopbouw van de getroffen gebieden., vandaar de Schoolparty4Asia.
Harddance 2005 in de Olde Beth
vrijdag 14 januari 2005
Op vrijdag 4 februari zal de 3e editie Harddance voor het eerst in de Olde Beth gaan plaatsvinden. Sinds 2002 richt Harddance zich op diverse harde dance varianten als early rave, hardstyle, old school, hardcore en techno. Een breed programma staat voorop. Na twee succesvolle edities in zaal Pan te Silvolde, is de tijd gekomen voor een grote en nieuwe locatie.
Haarlem helpt Azië
donderdag 13 januari 2005
De verwoestende ramp in Zuidoost Azië op Tweede Kerstdag heeft een internationale inzamelingsactie op gang gebracht die z'n weerga niet kent. Ook Haarlem draagt een steentje bij in de vorm van de benefiet dance-avond Haarlem helpt Azie. Meer dan vijftien acts treden zondag 6 februari belangeloos op in de Lichtfabriek. De opbrengsten gaan naar giro 555.
Mindgames
donderdag 13 januari 2005
De grootste en beste hardhouse-clubavond is voorlopig even uit de running; door overmacht moet “High Quality” de Melkweg verlaten en is de organisatie van HQ druk op zoek naar een andere locatie. Tot die tijd is er de ruimte voor andere organisaties om te proberen dit gat te vullen, de harddance liefhebber heeft namelijk weinig tot geen alternatieven, op enkele “kleine” feestjes na.
Vrijdag 21 Januari 2005 viert Hardcore Revival resident The Guardian zijn 30ste verjaardag ,en dat moet natuurlijk uitbundig gevierd worden. Defenz Dance Events zal daarom niets aan toeval overlaten om deze datum onopgemerkt te laten blijven!
Underground Attak
woensdag 12 januari 2005
Voor deze vierde editie hebben we gekozen om een stapje hoger te gaan in de line up, na Sceletor op chapter 2 en Cremator op chapter 3 is het nu de beurt aan niemand minder dan The Vizitor. Hij zal met een brute terror set het feest afsluiten. The Vizitor is geen onbekende naam meer in de scene, naast zijn bekende performances in 2004 op oa: Thunderdome, Hellraiser en Ressureqtion zit hij tevens in het collectief van de welbekende Pendeho Records.
Crunc Agency nieuw boekingkantoor
dinsdag 11 januari 2005
Het is zover, de lancering van Crunc Agency. Een boekingkantoor dat zich voornamelijk richt op de house scene. Crunc Agency is ontstaan om voor talentvolle dj’s, live acts & vj’s een platform te creëren waar zij zichzelf kunnen presenteren. In een tijd waar de ene naar de andere organisatie met kortingen komen voor hun avonden, is er ook een verschuiving qua programmering.
Club Fabulous
dinsdag 11 januari 2005
Al een aantal maanden heeft het partyminnend publiek op zondagmiddag en avond zijn hart op kunnen halen in de prachtige discotheek Happy Dayzz in Culemborg tijdens de Déjà Vu party's. Deze maandelijkse zondag party's zijn in een razend tempo erg populair geworden.
Zaterdag 29 januari zal de vierde editie van Instant Techno plaatsvinden in Huis de Beurs te Groningen. De afgelopen edities vonden plaats in Club29 en waren met optredens van onder andere Floornoiz, Verdine Bel, dj Error, Invite en Greg Martini een groot succes. Voor deze editie is gekozen voor Huis De Beurs, een stijlvolle locatie van meer dan 200 jaar oud.
Building Pressure Parties presenteert Blizz; A Tribute to Detroit Techno. Bij Detroit techno, de roots van de hedendaagse techno, speelt sfeer een belangrijke rol. Feesten van BPP worden gekenmerkt door de wisselwerking tussen sfeer en muziek.
Website The Prophet nu Online
vrijdag 7 januari 2005
Na ongeveer 15 jaar actief te zijn in de hardere stijlen van Holland heeft DJ The Prophet nu eindelijk zijn eigen website: http://www.theprophet.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A4178. Hier is info te vinden over het legendarische Dreamteam, The Masochist en meer van zijn projecten. Ook staan er veel ³unreleased tracks². Naast een uitgebreide biografie staat er een draaischema van waar hij de komende tijd te zien is.
Q-dance 2005
donderdag 6 januari 2005
Allereerst wenst Q-dance jullie een geweldig en knallend 2005 toe! We hebben met QrimeTime het jaar in stijl afgesloten en zijn helemaal opgeladen om in het nieuwe jaar nog betere feesten te geven. Top dat zoveel mensen hun best hebben gedaan qua kleding en sfeer om er zo’n leuke avond van te maken. Thanx daarvoor.
The Bridge
donderdag 6 januari 2005
Na het plotseling wegvallen van Bobby V als resident en een aantal medewerkers in Megadiscotheek The Bridge zijn er gaten gevallen in de programmering en op het personele vlak. Na het verschijnen van dit nieuws verschenen al snel de berichten dat The Bridge zich zou gaan oriënteren op een volledig Duits publiek.
Meer dan 5 jaar timmert de Sub-way goed aan de weg. Deze club bied bij veel bezoekers een warm en goed gevoel op het uitgaansplein in hartje Zaandam. Tal van muziekstromingen hebben het publiek al weten te vermaken in de deze niet te grote club.
Als je er niet bij was in de NDSM, maar de terugkeer naar de Gashouder niet wil missen is er goed nieuws. Mede doordat we gelukkig toch weer toestemming hebben gekregen om als vanouds 2 tenten aan de Gashouder te kunnen plaatsen, hebben we nog redelijk wat kaarten in de verkoop. Zaterdagochtend start de kaartverkoop bij de losse adressen (dus niet bij Ticketbox deze keer).
Vrijdag 4 februari brengt Integrate een speciale line-up ten gehore in het Paard van Troje in Den Haag. Voor deze gelegenheid heeft Integrate organisator Musika Tremenda de handen ineen geslagen met het Berlijnse boekingskantoor/platenlabel Kne’Deep. Uiteraard wordt deze door niemand anders vertegenwoordigd, dan door dj Rush.
Tsunami S.O.S.
woensdag 5 januari 2005
Op donderdag 06 en vrijdag 07 januari organiseren Rotown, Off_Corso, Nighttown en Now&Wow een clubnacht onder de naam Tsunami S.O.S. met als doel zo veel mogelijk geld binnen te halen voor GIRO 555 van de samenwerkende hulporganisaties. In samenwerking met verschillende Rotterdamse organisaties, zijn initiatiefnemers Reineke Otten en Deniz Alpay er op korte termijn in geslaagd een dancefestival op te zetten waar meer dan 50 (inter)nationale artiesten gratis optreden.
All4Asia
woensdag 5 januari 2005
Alle organisaties en artiesten uit het nachtleven van Amsterdam heben hun handen ineengeslagen onder de naam All4Asia. Aankomende donderdag 6 januari wordt in de Melkweg, in samenwerking met vrijwilligers, DJs en artiesten, een ongekend programma gepresenteerd. Alle artiesten en organisaties doen belangeloos mee en de toegangsprijs van 6 euro wordt dan ook geheel, namens All4Asia gestort op GIRO 555, het giro nummer t.b.v. de ramp in Azie.
Het begin van het nieuwe jaar knalt Club Silverdome goed af met deze altijd weer spraakmakende DJ. Na Dano, Gizmo, Buzz Fuzz en The Prophet, die eerder op deze locatie gedraaid hebben is het aankomende vrijdag, 7 Januari aan de Darkraver om in Huizen te laten weten dat house geen verleden tijd is.
MoH Radio nu 7 dagen per week
maandag 3 januari 2005
In december 2004 startte Art of Dance het online radioprogramma 'Masters of Hardcore Radio' en inmiddels is de donderagavond-show van dit webradio-station zeer succesvol te noemen. Voor de Art of Dance crew was deze wekelijkse radioshow een test, maar dankzij de vele positieve reacties hebben we besloten de programmering uit te breiden.
31 januari 2005
Daniele Mondello en Pavo op Pinksterpar-t 2005
Catscan Solo 5 hours
Beter kom je niet
30 januari 2005
Club Déjà Vu invites Hookers & Pimps
28 januari 2005
Extra stage op Hellbound - Frozen Hardcore Festival
Blizz
Symbiont
Funky Friday Fun(k) For Free
27 januari 2005
Dave Clarke in The Matrixx
Stop de vertrutting en kom zo sexy mogelijk gekleed naar Xtra Erotic
Met DJ’s Danny D en Rossi in de Partynight VIP-bus naar HardHouse Academy
26 januari 2005
DOTF Conceptnight vs Violet Skies
Extrema Beautiful
Dance Energie
25 januari 2005
Terug in de tijd met High Energy
24 januari 2005
Planet V.I.P. invites Dark Forces
22 januari 2005
DJ Pavo exclusief in Heineken Music Hall
Hellbound - Assassins
21 januari 2005
Technootjes in Simplon
Oldstyle voor het goede doel
Carl Cox & Friends
20 januari 2005
Backdraft
Headliner gooit het roer om
ID&T Radio wordt SlamFM
19 januari 2005
Club More brengt het More Music
18 januari 2005
Wicked Hardcore - Christa & Gwenda’s Birthday edition
After Lounge lanceert eigen party dvd
15 januari 2005
The Sessions
14 januari 2005
Strippers Red Light Erotic lopen lingeriemodeshow van zeer exclusieve lingeriemerken
DJ Paul’s Birthday Uitverkocht
Schoolparty4asia
Harddance 2005 in de Olde Beth
13 januari 2005
Haarlem helpt Azië
Mindgames
Defenz presents - The Guardians Birthday Party
12 januari 2005
Underground Attak
11 januari 2005
Crunc Agency nieuw boekingkantoor
Club Fabulous
9 januari 2005
Instant techno nu in Huis de Beurs
8 januari 2005
Blizz - Sfeervolle techno terug op het Westergasfabriek terrein
7 januari 2005
Website The Prophet nu Online
6 januari 2005
Q-dance 2005
The Bridge
Club Sub-way timmert al meer dan 5 jaar aan de weg
Kaarten Westergasfabriek februari zaterdag in de voorverkoop
5 januari 2005
Integrate - Where emotions mix up with technology
Tsunami S.O.S.
All4Asia
3 januari 2005
Nitrodome introduces to you - The Darkraver
MoH Radio nu 7 dagen per week