Partyflock
 

Nitrodome introduces to you - The Darkraver

gepubliceerd door , op
Nitrodome introduces to you - The Darkraver
3 januari 2005
Het begin van het nieuwe jaar knalt Club Silverdome goed af met deze altijd weer spraakmakende DJ. Na Dano, Gizmo, Buzz Fuzz en The Prophet, die eerder op deze locatie gedraaid hebben is het aankomende vrijdag, 7 Januari aan de The Darkraver om in Huizen te laten weten dat house geen verleden tijd is. Degene die deze eerste editie in 2005 van de Nitrodome missen weten nog niet half wat er hier allemaal in de toekomst gaat gebeuren, maar voordat dat bekend wordt, eerst deze DJ, die op verschillende feesten in binnen én buitenland draait en de mensen altijd weer vermaakt met zijn live –act.

Deze in Den Haag geboren DJ, die begonnen is met het draaien van swingbeat, kreeg opeens de smaak van Hardcore/Oldschool te proeven, en met groot succes in het Rotterdamse Parkzicht, het thema ‘feesten’ was niet geheel onbekend op deze locatie. De Sensation Black edition, Ghosttown, In Qontrol…noem het op, en de Darkraver staat erop, vooral door zijn hele entertainment is de Darkraver zo populair, dat de feesten waar deze DJ draait, altijd succesvol zijn, en zoniet, dan haalt hij zijn opblaashamer er wel even bij!!

Maar ook voor en na deze main –act zullen de DJ´s: Pantha (resident) en Dave Dazz zich van hun beste kant laten zien achter de draaitafels. Pantha, die in deze omgeving herkenbaar is aan zijn iets hardere muziekstijl, zal ook deze avond laten weten dat hij aanwezig is, wat wij dus ook wel kunnen verwachten van DJ Dave Dazz die de laatste tijd erg lekker bezig is in de Jump en Hardstyle.

Al met al zal Nitrodome dit jaar goed aftrappen, en de bezoekers weer tevreden stellen met deze line –up. Maar ook voor 4 Februari heeft Nitrodome een top DJ, namelijk Lady Dana , daarover binnenkort meer. Het is wel verstandig om bijtijds naar Club Silverdome te komen, dit omdat de Darkraver zijn set begint om 00:00 uur, en om eventueel gedrang bij de entree te beperken.

21 opmerkingen

Niks mis met Huizen, maar die flyer :(
moet ie nou nog geintroduceerd worden?

;/
Nou als er iets is waar je niet heenmoet is het wel naar Huizen. Silverdome is echt een pauper tent netzoals de Red's en de I-Dance die er hiervoor inzaten ook waren. Teveel irri mensen daar. En om 04.00 afgelopen zit je nog 3 uur vast in dat kutdorp :(
 
Artiest {SHOWLIST artist 48220, 6267}
Nou laat maar hoor, darkraver hoef je van mijn niet meer te introduceren, dat heeft hij zelf al gedaan ;)
 
ga fietsen met hem man
NIET AANWEZIG!!!!
darkraver draait goed ! :jaja:

maar Huizen ??? :nee:

nooit van gehoort alleen dan van dat je er
NIET heen moet gaan
:nee::nee:
Artiest {SHOWLIST artist 12757, 34038}
laat dat ss ff lekker achterwege knuppeltje...
stoer 16 jarig pikkie:no:

*edit*laat maar,komt uit de grote stad*proest*
laatste aanpassing
 
het jochie heeft nog geen eigen menin.
dit is helaas zijn manier van stoer doen waarschijnlijk :(
Ik verbaas me keer op keer wat een kleuters er hier toch durven te reageren, ga knikkeren of flippo´s ruilen...
 
Ik ga er denk ik tóch wel heen ja, en inderdaad, je komt toch hoofdzakelijk voor de muziek, tis ook niet mijn favo-dorp Huizen, maar als er daar ergens in de buurt een leuk feestje is, wil ik het wel graag weten, 3 uur wachten voordat je naar huis gaat hoeft ook niet, want je kan het b.w.v. spreken lopen die afstand naar Hilversum.
laatste aanpassing
 
stellen ze je ook s ergens aan voor gvd
Die konnen we nog niet


:no:
 
ik ga 't niet redden denk ik..
ik ga 22ste al naar Mindcontroller want Daan gaat draaien..
't word me beetje te duur dan Januari..
maar April ben ik aanwezig ;)


:P
laatste aanpassing
2 Paralizer:
Ruig hoor nerdje. 25 jaar en dan zo reageren :x Ga met je lonsdale vriendjes spelen :x
 
Darkraver zekers aanwezig.....!!!! Toch marlotte?
man zat het gebouw er naast met dafizz
en wicked van de oude camelion in bussem
was 2keer zo hard knalle dan in dat kut
silverdome
laatste aanpassing
 
Artiest Dark-Age
weg he:S