Partyflock
 
Profiel · 130677
Profielafbeelding · No Nonsense! Events
No Nonsense! Events
Deze gebruiker is al geruime tijd niet meer langsgeweest en staat derhalve op non-actief.
NaamNo Nonsense! Events
WoonplaatsNieuwegein (Utrecht)
LandNederland 🇳🇱
BeroepFeesten
Favoriete genresclassics, club, darkcore, early hardcore, groove, hardcore, hardstyle, industrial hardcore, jump, minimal, oldschool, schranz, techno, tekno, trance
Lid sinds9 oktober 2004 17:35
Statusinactief
Laatst hier30 juni 2007 17:13
Laatste aanpassingvrijdag 18 mei 2007 om 16:21

Agenda

Laatst bezochte feest was op vrijdag 23 februari 2007: Limo Invites, Poema RAW, Utrecht

Statistieken

26045·pagina's bekeken
118Partyflockvrienden
45·favorieten
37·evenementen bezocht
46·opmerkingen
6·waarderingen
5·forumonderwerpen
118·forumberichten (onderwerpenlijst)
1067·privéberichten verzonden
643·privéberichten ontvangen
NN! EVENTS: Pinnie , [MOH-Radio] Mercenary , verwijderd en verwijderd


:bounce:Ons volgende wapen feit word The Real Riverdance!!:bounce:
Riverdance is al een jaren lang concept waar wij dit jaar voor het eerst mogen hoosten, en uiteraard hebben we dit dik uitgevoerd met een vette lijn-up!;p

En natuurlijk allemaal op een dikke vette boot! En hij mag er zijn!


De foto´s van Riverdance!!




Onze bezoekers verkleed met onze gadgets!!:D


E-Rythm


Zelfs sinterklaas kwam ff kijken;p


Scott Marten en The Beast!


Onze foto koning!! Marko thanks gozer!!


Buzzie!! Mark bedankt man! De boot zomk haast door jou klappers!!:bounce:


Een van ons vaste NN meubilair;p


The TMC, The most freakie Mc!!


Onze gezellige Boschenaren!!!:D


Uuuuh... Sint:x mensen haal de kleine kinderen even weg...;p


Gaan met die banaan Manga!!!:bounce:


Uuhm.. Sorry mensen NN crew....:yes:


Thanoz laat je gaan gozer!;p




Maarssen in de house!!




Tsja dames...:D


BOEH!!!!!!!!!!:vaag:

Report No Nonsense - 3rd Fantasy | 25 februari 2005

25 februari was het eindelijk zover: na twee zeer gezellige feestjes was het liefst tweeënhalve maand geleden dat er een No Nonsense feest op de agenda stond. Met een duidelijke verwijzing naar de locatie, beloofde de line-up weer veel goeds. Zo waren Scott Marten, Miss Narobi, MangAmitri Forces en headliner Alpha Twins de aangewezen personen om de vorige twee edities van No Nonsense te overtreffen.

Met Scott Marten als opener werd de toon in ieder geval beukend gezet. In Happy Dayzz te Culemborg staat hij standaard geprogrammeerd naast de grote namen, maar het is elke keer Thiemo die hier de man van de avond is. Een groot talent dus, met een uitstekend neusje voor stuiterende jumpplaten waar het publiek helemaal op los gaat. Het werd al snel redelijk druk, maar de eerste bezoekers leken toch wat onwennig en besloten eerst een praatje te maken en de vele bekende gezichten te groeten. Naarmate zijn set van 1,5 uur vorderde, kon een groot aantal mensen toch niet stil blijven staan en stond de Club Fantasy al redelijk vroeg behoorlijk te beuken. Absoluut een DJ om in de gaten te houden: zoals gezegd vaak in Happy Dayzz terug te vinden.

De broertjes Timmerman namen de Technics maar al te graag over, want de vloer stond dus al aardig vol. Ze openden met raggende hardstyle, zoals we van ze gewend zijn van de vele grote parties waar de Alpha Twins vaak staan te draaien. Maar de grote omslag kwam rond 1.30 uur: horen wij daar opeens knallende hardcore uit de speakers? Zijn de Alpha Twins al naar huis? Alles behalve dat! Het duo bleek zich uitstekend te vermaken, en was op de hoogte van de muzikale invulling van de rest van de avond. Het bejubelde gevolg was “Thrillseeka”, de hardcoreklassieker van DJ Paul & Stunned Guys. Opeens was het afgelopen met hangen aan de bar en schopte bijna iedereen de benen los alsof het de laatste avond op Aarde was. Het einde van hun prima set ( met aangename wending) werd beloond door een groot applaus. Toen ik mij afvroeg of ze wel hun goede platentas hadden meegenomen, reageerde één van de Alpha’s met een grote glimlach: “Dit vinden wij stiekem ook wel heel erg leuk haha.” De zaal vond het nog veel leuker…

Na de Alpha Twins was de weg vrijgemaakt voor Miss Narobi, die na haar succes op No Nonsense - part 2, geprolongeerd werd. En wat een keuze bleek het te zijn! De beuk ging er gelijk grof in, en haar charmante voorkomen doet niet snel vermoeden dat Robina “Chronic Disorder” en “Base Alert – Zoo” in haar collectie heeft zitten. Maar bij de heerlijke agressieve vocals van laatstgenoemde plaat ging het goed los. “Release all the rage and let the beast out the cage”. Het leek wel alsof niet één dier, maar compleet Artis uit haar kooi werd gehaald: de tent werd afgebroken. Een bruut harde, smerige hardcore set werd over de honderden hoofden uitgestrooid. Voor veel mensen was Miss Narobi het hoogtepunt van de avond. Het lijkt dan ook niet meer dan logisch dat we deze dame nog veel vaker gaan terugzien.

Aan de heren van MangAmitri Forces de taak om het karwei helemaal af te maken. De publieksfavorieten van de vorige twee No Nonsense feestjes hadden er weer heel veel zin in. Dit keer hadden ze echter iets speciaals in petto: een early hardcore vs. new hardcore battle. Amitri mocht het spits afbijten met zijn klassiekertjes. Als er geopend wordt met oldschoolklassieker “La Onda” van Kuadra, voel je al aan dat het weer helemaal goed zit bij het duo. Zeker als DJ Manga om de beurt het roer overneemt met snerpende nieuwere beukers. Het tempo bleef er goed in, wat resulteerde in o.a. “Sweet Dreams You Bastard” en “Headbanger’s Theme” van the Headbanger, Neophyte’s meesterwerk “Execute” en de uitstekende keuze voor Jappo & Lancinhouse’s “Real Motherfuckers”. Ook kregen de spieren te maken met “Braincrackin” en Ruffneck classic “Jiehaaaa”. De mensen die besloten nog even vrolijk door te beuken na 05.00 uur, kregen van de Utrechters liefst drie martelende toegiften te verwerken. Om 05.20 uur was het toch echt mooi geweest en stond iedereen hijgend naar adem te happen en de verzuurde benen rust te geven. Dat belette de die-hards niet om veel lofbetuigingen aan het tweetal te schenken. Zelfs na 05.30 uur liep iedereen nog na te praten over de geweldige avond.

Na afloop was iedereen het erover eens: dit was de beste editie van No Nonsense tot op heden. Het is aan de organisatie om op 1 april dit succes te overtreffen, wanneer de heren van MangAmitri Forces in de schijnwerpers zullen staan. Zij zullen dan hun verjaardag vieren, in muzikaal gezelschap van The Viper, Lunatic & Miss Hysteria, Scott Marten & The Beast, Nelfla en The Menace. Er wordt aangeraden alvast met een warming up te beginnen om de benen vast te laten wennen aan het geweld dat ze die avond zullen moeten doorstaan.


Report No Nonsense! part 2 | 12 december 2004

Na de eerste No Nonsense! waren de verwachtingen hoog gespannen en de organisatie heeft het niet nagelaten de goede gevoelens van 12 november een vervolg te geven. Ook dit keer vond het plaats in Club Fantasy, die álweer verbouwd is. Deze tent houdt ervan om het interieur regelmatig te veranderen, een goede zaak!

Aan de aftrap stond Mandark met een 1 uur durende set. De vroege vogels hadden direct een indruk van wat hen die avond te wachten staat: namelijk jumpstyle oplopend naar oldskool en hardcore. Omgeven in een nieuwe dj-booth kwamen er een aantal positieve reacties vanuit de richting van Miss Narobi en er werd besloten om te gaan battlen. Samen zorgde ze er voor dat de mensen tot 23.30 goed opgewarmd waren voor de 2 uur durende set van Jurgan Kranz.

Jurgen Kranz die o.a. bekend is van de pirates of hardcore sounds en zijn voorkeur op het gebied van Techno. Deze invloeden waren direct hoorbaar voor de mensen die ook techno een warm hart toedragen, maar al snel werd het duidelijk dat hier niet bij zou blijven. Met alle mogelijke middelen werd het publiek wakker geschud om zich voor te bereiden op Mangamitri Forces.

Mangamitri Forces, de revelatie van de eerste No Nonsense!, moest de hoge verwachtingen waarmaken. Met bekende platen wist het publiek dat er maar een middel was om je emotie te uiten op het hardcore geweld....bouncen als een gek. Mangamitri had het publiek zodaning in de greep dat men niet in de gaten had dat Darkraver een aantal minuten te laat was. Petje af voor het tweekoppige duo Mangamitri die een grote steen heeft bijgedragen aan een zeer geslaagde avond.

Eenmaal in de Club Fantasy wist Darkraver meteen de trouwe aanhangers te belonen voor hun geduld traditiegetrouw met in de ene hand een fles Bacardi en in de andere een plaat, nam hij de taken over van Mangamitri. Met een set van grappen en grollen wist hij het publiek te entertainen op een manier zoals alleen hij dat kan. Om 5 uur in de ochtend was de dansvloer nog steeds goed gevuld. Het publiek kreeg er maar geen genoeg van, waarop Steve tot 6 keer toe zijn laatste plaatje had gedraaid. Na meer dan 20 minuten door te zijn gegaan, kwam er helaas een eind van een gezellige avond. Er schijnt nog een kleine afterparty te hebben plaatsgevonden...

Conclusie: de heren van Mangamitri Forces blonken wederom uit. Net als de vorige keer bleken zij in staat te zijn het publiek uitstekend op te warmen voor de grote act van de avond. Darkraver maakte graag gebruik van hun bewezen diensten en bewees zijn status op zijn welbekende manieren. Na deze twee veelbelovende avonden, zullen de verwachten voor het volgende No Nonsense! feest heel hoog gespannen zijn


No Nonsense Crew met aanhang! :bounce:

Hier onze helden van de afgelopen 4 feesten!!;p

DJ Gizmo on the weels!

verwijderd & LeroyHR on the weels!

the Darkraver!! Proost Mr Sweet!:mixje:

Syndromerespect:

Miss Narobi een top wijf!! Die komt er nog! Let maar op onze woorden!:D

Alpha Twins! Wat beukte hun hard zeg!:yes:

Dj Lunatic & Miss Hysteria goed voor trillende ingewanden;p

The Viper Melvin? Wereld gozer!

Jeremy Soze Master of Chill Sound!:bounce:

verwijderd & The-Beast Jump 1e Klas!!!

En natuurlijk hoosted bij verwijderd

Onze helden van het vierde feest bij elkaar!:D:respect:

[MOH-Radio] The Menace Rechts!!!!
Ja nu denk je dat we een duo vergeten waren hey??;p Heus niet hoor!

The Masterz of No Nonsense!!!