Partyflock
 
Recensies · juli 2017
50000 bezoekers, zo'n 110 artiesten en 8 area's: Dominator 2017 deed Eersel en omgeving weer even voor een dag ervaren, hoe het moet zijn om in Groningen te wonen. Een non-stop vibrerende ondergrond, waarvan je porseleinkast aan de wandel gaat. Omdat gevoel nog een keer te kunnen herbeleven hebben DJ Mad Dog & Deadly Guns voor jullie hun platenarchief doorzocht en 2 strakke mixen verzorgd.
Sensation - The Final
woensdag 26 juli 2017
"The World's Leading Dance Event", White, Black..... Shiva, Celebrate Life, Angels vs Demons..... The Final! Sensation houdt er na 17 jaar mee op en zal er alleen nog buiten de Arena genoten kunnen worden van de klanken die jaren voor een volle Arena zorgden. Nog één keer twee schijfjes met dance, EDM en house. Dus trek nog één keer je witte outfit aan en dans erop los.
Het is de wildste droom van menig trance fan die uitkomt, Trance Energy gaat terugkeren. Omdat vast te vieren hebben ReOrder en Svenson & Gielen vast wat plaatjes aan elkaar gemixt.
Celebrate Life - Gert van Veen
dinsdag 18 juli 2017
Voor de nieuwe generatie een geschiedenisboek, een leerschool over hoe een muziekstijl als hardstyle is ontstaan, het hoe en waarom van de steeds heftigere decors en steeds hogere, dikkere stages. Voor de ouwe rotten is het een heerlijk tijdsbeeld. Zij waren erbij en hebben het meegemaakt, zien veranderen. Voor iedereen, generaties overstijgend, is het een superinteressant verhaal. Een kijkje in de keuken van de organisaties die we allemaal kennen, maar waar we eigenlijk weinig van weten.....
Mad Dog - Till I Die
vrijdag 14 juli 2017
Italiaans hardcoregeweld domineert al jaren de lijstjes van menig hardcorefan. Of het nu The Stunned Guys of DJ Jappo waren, of helden als Art of Fighters, Tommyknocker en DJ Mad Dog, de Italiaanse sound staat altijd garant voor en fikse portie gehoorschade en kapotte knieën van het hakken. Na een explosief jaar heeft DJ Mad Dog eindelijk zijn nieuwe album klaar. Neem je bord pasta fungi/carbonara maar op schoot, een Birra Moretti of Peroni bij de hand en de volumeknop op standje geluidsoverlast. "Till I Die" is niet alleen de lijfspreuk van menig liefhebber, maar ook 2 cd's vol DJ Mad Dog. Maak je dus maar klaar voor een nieuwe "Night of Madness" "Beyond Rules", "Godere"!
Defqon.1 2017 - Victory Forever
woensdag 12 juli 2017
Het jaarlijks paradepaardje van Q-Dance, Defqon.1, blijft het hoogtepunt van het zomerseizoen. Ook dit jaar is er weer een bijbehorend mixcompilatie met maar liefst vijf cd's, gemixt door Frequencerz, N-Vitral, Warface, Ransom en een classics cd gemixt door Zany & DJ Isaac.
Fabric 94 mixed by Steffi
maandag 3 juli 2017
Na Nina Kraviz, Call Super en Soul Clap is het aan Panorama Bar resident Steffi om je audioinstallatie over te nemen. Na de acid, jazz, chill, deephouse, lounge en bass van voorgaande dj's volgt nu de electro-vibe van Steffi. Wederom geen prime-time stamp-techno, maar een verfijnde mix vol nieuw unreleased werk.
Dominator 2017 Maze of Martyr mixed by DJ Mad Dog and Deadly Guns31 jul 2017
Sensation - The Final26 jul 2017
Trance Energy 2017 – Mixed by ReOrder and Svenson & Gielen21 jul 2017
Celebrate Life - Gert van Veen18 jul 2017
Mad Dog - Till I Die14 jul 2017
Defqon.1 2017 - Victory Forever12 jul 2017
Fabric 94 mixed by Steffi3 jul 2017