Partyflock
 
Recensies · januari 2017
Solarstone presents Pure Trance 5
vrijdag 20 januari 2017
De aanpak van Pure Trance Vol.5 verschilt iets van de vorige. Solarstone wil met 3 CD's het complete spectrum aan Trance brengen wat hij graag tijdens een clubnight zou willen horen. Binnenkomen en opwarmen met Forerunners, de uplifting van Richard zelf om af te sluiten met de "Late-night chaos" van Sneijder zoals hij het zelf noemt. Kortom: een opzet waar veel clubnights een voorbeeld aan kunnen nemen! We laten ons meenemen en zijn benieuwd waar deze nacht gaat eindigen.
Het jaar 2016 is afgesloten. Een apart jaar voor de muziekwereld. Legendes overleden. Statements gemaakt door verscheidene artiesten. We zullen dan ook niet te lang blijven hangen bij 2016 behalve de ontzettend toffe tracks die er op het einde van het jaar zijn uitgekomen. En uiteraard een greep uit de Masters of Hardcore top 100.
De afgelopen jaren hebben we regelmatig releases van Dark Descent en Noisj.nl besproken hier op Partyflock. Nu kregen we afgelopen december het verzoek of we ook eens een release van het Belgische Traumatic wilden reviewen, omdat deze release toch ook wel heel erg in hetzelfde straatje zou liggen als de eerder besproken cd's. Met dank aan Natrion kregen we de tracklist door gestuurd en konden we aan de slag.
Throwing Snow - Embers
maandag 2 januari 2017
Wat hebben astrofysica, Fabric en techno/ambient met elkaar te maken? Jawel het nieuwe album van Throwing Snow genaamd 'Embers'.
FabricLive 90 - Kahn & Neek
maandag 2 januari 2017
Het nieuwste wapenfeit in de FabricLive reeks komt van het grime duo Kahn & Neek uit Bristol. Eens kijken wat ze voor ons in petto hebben.
Solarstone presents Pure Trance 520 jan 2017
Partyflock selecteert: digitale releases harde stijlen januari17 jan 2017
Traumatic presents Doomed Industry II14 jan 2017
Throwing Snow - Embers2 jan 2017
FabricLive 90 - Kahn & Neek2 jan 2017